2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de tehlikeli değil gibi canım.. Bizde çok evhamlıyız:18::18:

teşekkür ederim bende tam bu sorunun cvbını arıyodum. teşekkürler..

Kızlar annem bebeğe aldığı eşyalar yetmiyormuş gibi birde eşime ve k.validelere bohça hazırlayacakmış :44: eşime pijama terlik gömlek vs. k.validelere de bluz başörtü filan tarzı şeyler
var mı böyle bir adet filan bana saçma geldi onların bana alması lazım doğuran benim yahu

Gerçekten ilginç olmuş... Hani annem düğünde almıştı birşeyler ama doğumda ilk defa duyuyorum. annen karıştırmış olmasın:))

Eyeszay hoşgeldin arkadaşım, uzun zamandır gelmeni beklemiştim. yanlış hatırlamıyorsam jane rider puset almıştın değil mi?
benim bulunduğum yerde rider satan bir yer yok dolayısı ile göremedim yakından. kısmetse kızım olacak benim de, pusetin siyah olanını, oto koltuğunun kırmızı olanını almayı düşünüyorum sen siyahı görmüş müydün nasıl duruyordu.
bir de nette puset + oto koltuğu nakit 1450 civarı
sen ne kadara almıştın?
ist. gidip almak daha mı iyi olur
bu arada düğünün olduysa hayırlı olsun, çok hoş birşey ya

haklsıın canım yaa banada biraz saçma geldi

cnm güzel fıyatta ıyı ama hanı sen park besık alacaktın ?
boyle bı besık arkadasım aldı bunların enı ( genıslıgı ) 60 cm onun ıcın yasına gelınce cucuk daralıyo dönemıyo demıstı aklında olsun cnm
ama ben cok begendım cok cıci fıyatıda ıyı rende bencede beyaz süper :)

cok sacma yaa sana alsınlar onlara nıe alıyo ki ??? ala ala :))))))))

seni kandırmıslar canım.öyle bişey yok olması da imkansız ve saçma. kim söylemişse ya bi çıkarı var ya da işgüzarlık yapmış.rahat ol kimse kimseye bişey almak zorunda değil.hem düğün mü bu canım bohça mohça saçmalamıslar resmen

canım merhaba
bende janenin siyahına bakmıştım hatta almaya karar vermiştim siyahı çok hoş üzerinde baskılar var içide krem ama araba koltuğu çok kötü lacivert yapmışlar takımı değiştirmiyorlar diye biliyorum ama senin öyle seçme hakkın varsa çok güzel toker bebede en son takit 1300-1350 gibi bi fiyat vermişlerdi. ben sonrada karar değişştirdim concord 2011 aldım.

kızlar dün aksamdan sol kalçam agrıyo hemde nasıl yürümek hersey işkence
bacak disklerıne baskı oldugundan oluyomus hemsırem oyle dedı ama 2 saattır yatıyorum gecmedı bıde bu agrıların bazıları kalıcı olabılıyomus ((((((
sizde de olan varmı ??

çok hoşumuza gidiyo koymayı çok istiyoruz ama böyle şeyler duyuncada insanın morali bozuluyo ister istemez. büyk ihtimal koyucaz da ama alternatiflere de açığız hehehhee
canım istiyorsanız koyun boşverin onları..çok kızıyorum bunlara ya benım kayınvalidem de babanın adını koy diye tutturdu eşime:84: baban koyacaksınz sanıyor dedi..halbuki biz öyle birşey demedik, gider kendi babamın adını koyarım koyacaksam..eşime üzülüyorum arada kalıyor çocuk oda istemiyor gerçi
selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bende
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:

geçmiş olsun canım dinlen bakalım umarım geçer

ppermint nasıl oldun kasılmaların bitti mi

hemen hemen herkes ıyı masallah doktor kontrollerı ıyı gecmıs bugunumuze sükür
allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın kızlar
bızde alısverısımızı bıtırmıstık hatırlarsanız bugun hepsını yıkadık kurumasını beklıyoz aksamda utuleyıp cantamızı hazırlıcaz ıns.
perde halı avıze ve puset ve gardırop harıcı bı eksıgımız yok sükür heee bıde seker onlarıda halledebılseydık
benım gozum korkmaya basladı bu kalça agrısından ya gecmezse :18: ıns gecer daha yapılacak cok ıs var

kızlar iyi akşamlar.. bende bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım işyerime verdim raporumu yanlız bişey aklıma takıldı raporun fotokopisinimi vericektik işyerine ben aslını verdim fotokopisini kendim aldım :26:

canım bencede aslının iş yerine verilmesi mantıklı, hem ne farkedecekkii. hayırlı olsun canım bol bol dinlen darısı benım gibi çalışanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…