Canım daha öncede yazmıştım bence güzel ve uygun fiyatlı bir takım ama dolabı biraz küçük gibi demiştim.
Hımm canım ok! Funtosee idi markası. e-bebek te falan satılıyor. googlelatırsan çıkar zaten
Canım Duphaloc çok gaz yaptığı için ben 5cc den faz kullanmamıştım. Doktorum 15 cc vermişti. Rahatlıkla kullanabilirsin. Bebeklerde dahi verilen bir ürün. Off kabızlık çok zor biliyorum benim dha başlarda vardı kabızlık sıkıntım ama geçti çok şükür. Bende süt ve incir mucize yaratmıştı. Sabahları aç karınla 2 adet kuru incir yanında süt içiyordum.
Tatlım bence de nehir çok güzel bir isim adı gibi su gibi olsun inşallah. Adıyla büyüsün.
tokluk şekerini yemeği yedikten 2 saat sonra ölçersen hata yaparsın. İlk lokmandan tam 2 saat sonra ölçmelisin. Su içebilirsin...
KESİNLİKLE NİL
şuan nasılsın canım??? Bence endişe yaşayacağına ara doktorunu...
İşte ben de o anlamayanlardan olacağım. Gerçi doktorum şöyle birşey söyledi; Gerçekten tehlikeli bir kasılman olsa bunu içgüdüsel anlarsın... ne kadar doğru bilemiyorum. :26:
Canım daha öncede yazmıştım bence güzel ve uygun fiyatlı bir takım ama dolabı biraz küçük gibi demiştim.
Hımm canım ok! Funtosee idi markası. e-bebek te falan satılıyor. googlelatırsan çıkar zaten
Canım Duphaloc çok gaz yaptığı için ben 5cc den faz kullanmamıştım. Doktorum 15 cc vermişti. Rahatlıkla kullanabilirsin. Bebeklerde dahi verilen bir ürün. Off kabızlık çok zor biliyorum benim dha başlarda vardı kabızlık sıkıntım ama geçti çok şükür. Bende süt ve incir mucize yaratmıştı. Sabahları aç karınla 2 adet kuru incir yanında süt içiyordum.
Tatlım bence de nehir çok güzel bir isim adı gibi su gibi olsun inşallah. Adıyla büyüsün.
tokluk şekerini yemeği yedikten 2 saat sonra ölçersen hata yaparsın. İlk lokmandan tam 2 saat sonra ölçmelisin. Su içebilirsin...
KESİNLİKLE NİL
şuan nasılsın canım??? Bence endişe yaşayacağına ara doktorunu...
İşte ben de o anlamayanlardan olacağım. Gerçi doktorum şöyle birşey söyledi; Gerçekten tehlikeli bir kasılman olsa bunu içgüdüsel anlarsın... ne kadar doğru bilemiyorum. :26:
selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
Kızlar annem bebeğe aldığı eşyalar yetmiyormuş gibi birde eşime ve k.validelere bohça hazırlayacakmış :44: eşime pijama terlik gömlek vs. k.validelere de bluz başörtü filan tarzı şeyler
var mı böyle bir adet filan bana saçma geldi onların bana alması lazım doğuran benim yahu
Gerçekten ilginç olmuş... Hani annem düğünde almıştı birşeyler ama doğumda ilk defa duyuyorum. annen karıştırmış olmasın:))
Gerçekten ilginç olmuş... Hani annem düğünde almıştı birşeyler ama doğumda ilk defa duyuyorum. annen karıştırmış olmasın:))
Kızlar annem bebeğe aldığı eşyalar yetmiyormuş gibi birde eşime ve k.validelere bohça hazırlayacakmış :44: eşime pijama terlik gömlek vs. k.validelere de bluz başörtü filan tarzı şeyler
var mı böyle bir adet filan bana saçma geldi onların bana alması lazım doğuran benim yahu
kızlar günaydıın şu bebek setlerine bakıyodum da chicconunki mi nivea attamı güzel sizce çantası açısından da bi de eklenti yapamadım özelcan bebenin sitesinde cicila t 1130 beşik+uyku seti+yatak 299 tl bu ürün nası sizce bi bakar mısınız?
seni kandırmıslar canım.öyle bişey yok olması da imkansız ve saçma. kim söylemişse ya bi çıkarı var ya da işgüzarlık yapmış.rahat ol kimse kimseye bişey almak zorunda değil.hem düğün mü bu canım bohça mohça saçmalamıslar resmenKızlar annem bebeğe aldığı eşyalar yetmiyormuş gibi birde eşime ve k.validelere bohça hazırlayacakmış :44: eşime pijama terlik gömlek vs. k.validelere de bluz başörtü filan tarzı şeyler
Eyeszay hoşgeldin arkadaşım, uzun zamandır gelmeni beklemiştim. yanlış hatırlamıyorsam jane rider puset almıştın değil mi?
benim bulunduğum yerde rider satan bir yer yok dolayısı ile göremedim yakından. kısmetse kızım olacak benim de, pusetin siyah olanını, oto koltuğunun kırmızı olanını almayı düşünüyorum sen siyahı görmüş müydün nasıl duruyordu.
bir de nette puset + oto koltuğu nakit 1450 civarı
sen ne kadara almıştın?
ist. gidip almak daha mı iyi olur
bu arada düğünün olduysa hayırlı olsun, çok hoş birşey ya
canım istiyorsanız koyun boşverin onlarıçok hoşumuza gidiyo koymayı çok istiyoruz ama böyle şeyler duyuncada insanın morali bozuluyo ister istemez. büyk ihtimal koyucaz da ama alternatiflere de açığız hehehhee
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bendeselam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:Valla kızlar herkesin doğum sancısı başkadır ben de ilk doğumumda bekledim 5 dk bire insin diye filan ineceğine daha da arttı bunu senin için demiyorum peppermint hani doğuma yaklaşınca dikkat edin diye....
Sende dinlen kremin yanındaysa karnına sür ben sürünce iyi geliyor mümkünse ayaklarını da uzat cnm
ya da dr git 1-2 gün rapor al evde dinlen cnm işyerin sorun çıkarmazsa
kızlar dün aksamdan sol kalçam agrıyo hemde nasıl yürümek hersey işkence
bacak disklerıne baskı oldugundan oluyomus hemsırem oyle dedı ama 2 saattır yatıyorum gecmedı bıde bu agrıların bazıları kalıcı olabılıyomus((((((
sizde de olan varmı ??
Hangisi canım?
Ben osteocare kullanıyorum...
kızlar iyi akşamlar.. bende bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım işyerime verdim raporumu yanlız bişey aklıma takıldı raporun fotokopisinimi vericektik işyerine ben aslını verdim fotokopisini kendim aldım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?