bence de isim hakkı anne ve babanın zaten kendi çocuklarına yani bizlere zaten olar ismimizi koymuş şimdi torunlara mı sıra geldi??canım istiyorsanız koyun boşverin onları..çok kızıyorum bunlara ya benım kayınvalidem de babanın adını koy diye tutturdu eşime:84: baban koyacaksınz sanıyor dedi ..halbuki biz öyle birşey demedik, gider kendi babamın adını koyarım koyacaksam..eşime üzülüyorum arada kalıyor çocuk oda istemiyor gerçi
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bende
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:
geçmiş olsun canım dinlen bakalım umarım geçer
ppermint nasıl oldun kasılmaların bitti mi
kızlar facebookta olan varmı??
ordan da birbirimizi takip edebiliriz
ben facedeki grupta vardım ama atıldım çok yazmadm diye
cnm güzel fıyatta ıyı ama hanı sen park besık alacaktın ?
boyle bı besık arkadasım aldı bunların enı ( genıslıgı ) 60 cm onun ıcın yasına gelınce cucuk daralıyo dönemıyo demıstı aklında olsun cnm
ama ben cok begendım cok cıci fıyatıda ıyı rende bencede beyaz süper :)
kızlar dün aksamdan sol kalçam agrıyo hemde nasıl yürümek hersey işkence
bacak disklerıne baskı oldugundan oluyomus hemsırem oyle dedı ama 2 saattır yatıyorum gecmedı bıde bu agrıların bazıları kalıcı olabılıyomus((((((
sizde de olan varmı ??
ayyy maşallahhhh darısı kendii yavrunu kucağına almayaaa.. darısııı yavrusunu hasretle bekleyen tümm anne adaylarına..bugun 3 gunluk bir bebegi kucagima aldim:) minicikti:) oyle savunmasiz, oyle kucuktu ki.... surekli uyuyirdu, 15gun erken dogdu o yuzden biraz kucuktu heralde... ama saglikliymis...
Peppermint;
Canım şu kasılmalar nasıl oluyor tam yaa. Aşağıda, kasıklarına doğru mu hissediyorsun? çoğunluk bebek bir tarafa doğru toplanıyor gibi diye tarif etmişti.
Bende olan yani kasılma diye düşündüğüm; göğüs altında ortada yani öyle çok sağda ya da solda değil bir sertleşme şeklinde, elimi koyunca orda ekstradan bir sertlik olmuyor sadece ben öyle hissediyorum. hafif karıncalanıyor gibi de oluyor bazen...sanki içerden bebek ittiriyor gibi bir müddet bekliyor sonra çekiyor gibi işte. Böyle olan var mı???
Sen nerden aldın canım, 12 TL ucuzmuş :))
bızım burada bı bebek magazası var sdı pamidor malları cok guzel fıyatlarda cok uygun :)
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
hee unutmadan şunuda yazayım dr suyumuda kontrol etti tam olması gibi dedi rahim ağzında kısalma varmı diyede ölçtürttüm unutmuştu çünk iyiki hatırlattın dedi ondada açılma yok ölçüm tam olması gibi çıktı
ayyy maşallah diyin kızlar bebeğim 100 gr eksik çıktı ama olsun toparlar en kısa zamanda...
kızlar aklıma biraz önce ne geldi
ilk oğluma ramazanda hamile kaldım bayramda öğrenmiştim hamile olduğumu çifte bayram yapmıştık
ikinciyide Allah kısmet ederse ramazan ayında doğurucam
ne büyük tesadüf yaa
canım istiyorsanız koyun boşverin onları..çok kızıyorum bunlara ya benım kayınvalidem de babanın adını koy diye tutturdu eşime:84: baban koyacaksınz sanıyor dedi ..halbuki biz öyle birşey demedik, gider kendi babamın adını koyarım koyacaksam..eşime üzülüyorum arada kalıyor çocuk oda istemiyor gerçi
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bende
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:
geçmiş olsun canım dinlen bakalım umarım geçer
ppermint nasıl oldun kasılmaların bitti mi
Canım eğer paranı işyeri alacaksa sgk da olur ama sen başvurup alacaksan aslının sende olması gerek aman kaybolmasın....kızlar iyi akşamlar.. bende bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım işyerime verdim raporumu yanlız bişey aklıma takıldı raporun fotokopisinimi vericektik işyerine ben aslını verdim fotokopisini kendim aldım :26:
Benim eşim de ramazan da doğmuş şimdide kızımız allah nasip ederse ramazan da doğacakkızlar aklıma biraz önce ne geldi
ilk oğluma ramazanda hamile kaldım bayramda öğrenmiştim hamile olduğumu çifte bayram yapmıştık
ikinciyide Allah kısmet ederse ramazan ayında doğurucam
ne büyük tesadüf yaa
bende bendeben facedeki grupta vardım ama atıldım çok yazmadm diye
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
hee unutmadan şunuda yazayım dr suyumuda kontrol etti tam olması gibi dedi rahim ağzında kısalma varmı diyede ölçtürttüm unutmuştu çünk iyiki hatırlattın dedi ondada açılma yok ölçüm tam olması gibi çıktı
ayyy maşallah diyin kızlar bebeğim 100 gr eksik çıktı ama olsun toparlar en kısa zamanda...
kızlar iyi akşamlar.. bende bugün 32.hafta çalışabilir raporumu aldım işyerime verdim raporumu yanlız bişey aklıma takıldı raporun fotokopisinimi vericektik işyerine ben aslını verdim fotokopisini kendim aldım :26:
yani böyle cicişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?