2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence de isim hakkı anne ve babanın zaten kendi çocuklarına yani bizlere zaten olar ismimizi koymuş şimdi torunlara mı sıra geldi??

kızlar aklıma biraz önce ne geldi
ilk oğluma ramazanda hamile kaldım bayramda öğrenmiştim hamile olduğumu çifte bayram yapmıştık
ikinciyide Allah kısmet ederse ramazan ayında doğurucam
ne büyük tesadüf yaa

annişler yarın doktor kontrolümüz var şeker yüklemesi kan idrar vs tahlilleri de yaptıracağız.alt kısımda ağrı gibi ufak kramplar var iki gündür.magnezym da düzenli kullanıyorum.doktora gitmeden önce sıkıntı basıyor beni çok heyecanlanıyorum.25 hafta olacak oğlum Allah ın izniyle.dualarınızı eksik etmeyin.

yarın mobilya da bakacağız gerçi bakmadığımız bir yer var mı onu da bilmiyoruz.ay sonuna kadar karar verelim dedik.gelmesi 1 ay sürüyor havalandırma vs derken ramazanda ancak yerleştiririz dedik.yardım edecek kimse de yok eşimle yıka ütüle ancak başa çıkarız gerçi hala pek eşyası yok oğlumuzun.eşler çok hevesli olmuyor eşya alma konusunda.annem aldıklarını yollayacakmış.ben neyimiz eksik tam olarak bilmiyorum o yüzden.her şey var ama hiç bişey yok gibi.sayıca az olması ile alakalı sanırım.neyden ne kadar gerekli emin değilim.iki tane 5li hastane çıkışı var.2 pijaması var.0-3 ay birkaç body tulum.kıyafetleri sanırım az olacak.
battaniye yorgan nevresim türü eşyaları annem aldı.ben sadece ufak şeyleri aldım makas tark şampuan pişik kremi setleri gibi.

bugun 3 gunluk bir bebegi kucagima aldim:) minicikti:) oyle savunmasiz, oyle kucuktu ki.... surekli uyuyirdu, 15gun erken dogdu o yuzden biraz kucuktu heralde... ama saglikliymis...

geçmiş olsun canım benim de sırt ağrılarım başladı, ellerim uyuşuyo bi de.. hamileliğin cilveleri bence doğurunca bişeyyimiz kalmaz...
tatlım yatak konusunda bin kez fikir deiştiriyorum.. ne görsem hoşuma gidiyo.. bugün bebettonun 10lu hastane çıkışını aldım.. bence de biran önce eksikleri tamamlamak lazım yoksa ağrıdan ağırlıktan bişey yapamıycaz sanırımmm...

bugun 3 gunluk bir bebegi kucagima aldim:) minicikti:) oyle savunmasiz, oyle kucuktu ki.... surekli uyuyirdu, 15gun erken dogdu o yuzden biraz kucuktu heralde... ama saglikliymis...
ayyy maşallahhhh darısı kendii yavrunu kucağına almayaaa.. darısııı yavrusunu hasretle bekleyen tümm anne adaylarına..

selamlar..sonunda not işlerim bitti kızlar...salı günü de kısmetse 32.hafta doğum izni raporumu alıp...evde dinlenmeye devam edeceğim ....ayaklar şişmeye devam...sabo terlik felan kesmiyor vallaha...bi de yıllar önce sol dizimde bi sorun vardı..dönem dönem ağrırdı heleki topuklu felan giyince...hamilelikle birlikte tekrar gündeme geldi kendisi 3 gündür sol dizim mahvetti beni..adım atamıyorum düşünün...izne çıkacam tamam güzel de daha kuzumun odasını hazırlayacaaaaaaaaz offffffff...bi haftadır annem gelip yemek yapıyor...o çok ii geldi vallaha...
yatmadan önce sizi göriyim dedim....gerçi site akşamları gündüz gibi hareketli değil...yarın görüşürüzzz....sevgiler...öpücüklerrrrrrrr

Son düzenleme:

bendede aynı bu şekilde oluyor,ben bebek ittiriyor zannediyordum,kasılmamıymış bu...

...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
hee unutmadan şunuda yazayım dr suyumuda kontrol etti tam olması gibi dedi rahim ağzında kısalma varmı diyede ölçtürttüm unutmuştu çünk iyiki hatırlattın dedi ondada açılma yok ölçüm tam olması gibi çıktı
ayyy maşallah diyin kızlar bebeğim 100 gr eksik çıktı ama olsun toparlar en kısa zamanda...

maşallah canım kızına, pozlarınıda vermiş annesine..kilosuda güzel canım endişe etme

Ben de ramazan da doğmuşum;eğer oğlum acele edip erken gelmez ise ramazan da doğmuş olacak, bana da bu tesadüf ilginç geldi :)

Bence de cnm eşim ilk dedi o zaman bir adını da benim babamın adını koyarız dedim çark etti
yok cnm kasılmalar için değil çatlak kremi hani karın geriliyor ya gerginliğini alıyor sanki

Canım eğer paranı işyeri alacaksa sgk da olur ama sen başvurup alacaksan aslının sende olması gerek aman kaybolmasın....

Benim eşim de ramazan da doğmuş şimdide kızımız allah nasip ederse ramazan da doğacak

ben facedeki grupta vardım ama atıldım çok yazmadm diye
bende bende

oy maşallah annesini üzmeden gelsin....

valla kızlar dün görümceme gittik bebişi çok ağlıyordu hem eşimin hem de benim gözüm korktu hani tek olsa gene iyi de iki taneyle napıcam ben
allahtan oğlişim kıskanmadı oyuncaklarını veriyor pamuk gibi elleri var diyor

Canım benim bildiğim aslını senin alman fotokopisini iş yerine vermen gerekiyor.

Canım maşallah bebişine... 100 g çok da önemli değil bakarsın bir dahaki sefere arada ki açığı kapatır. :))

Günaydın kızlar...

Ya babalık izni ile ilgili bilgniz var mı? Torba yasasına göre 10 güne çıkarılmış ama maaş alamıyormuşsun...Eskiden 3 gündü maaş alıyordun...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…