2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar...

Ya babalık izni ile ilgili bilgniz var mı? Torba yasasına göre 10 güne çıkarılmış ama maaş alamıyormuşsun...Eskiden 3 gündü maaş alıyordun...:26:

Canım yanlış biliyor olabilirim ama 3 gün bence ücretlidir gene isteyen 10 gün kullanır
memurların tebliğini oku bir cnm

Canım yanlış biliyor olabilirim ama 3 gün bence ücretlidir gene isteyen 10 gün kullanır
memurların tebliğini oku bir cnm

Canım eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı. Babalık izni istemiş, insan kaynakları 10 gün oldu ama ücret alamayacaksın demiş. O da yıllık izin kullanmış...

Canım güle güle kullan. Concord tercih etme nedenin neydi? concordun oto koltukları çok hoş görünüyor :44:Bende merak etmiştim ne karar verdin diye, ne zamandır görmüyorum seni.
Şu puset işini halletsem iyi olacak.

maşallah canım kızına, pozlarınıda vermiş annesine..kilosuda güzel canım endişe etme

Canım benim bildiğim aslını senin alman fotokopisini iş yerine vermen gerekiyor.

Canım maşallah bebişine... 100 g çok da önemli değil bakarsın bir dahaki sefere arada ki açığı kapatır. :))

sğlun kızlar..
bebişim pozlar verdi şükür üzmedi annesini
100 gr mı dediğiniz gibi dert etmeye değmez
kapatırız açığı en kısa zamanda...

Maşallah canım minişine

Benimde en son kontrolde 3 gün geride çıkmıştı ama doktor hiç önemsemedi. Tam haftasında dedi...
Çok önemseme sende... 3200 gr doğması gayet güzel, tam ideal kilo
Seninle günlerimiz aynı, bakalım aynı gün mü doğuma gidicez

Canım eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı. Babalık izni istemiş, insan kaynakları 10 gün oldu ama ücret alamayacaksın demiş. O da yıllık izin kullanmış...

cnm özel sektör mü ki sizin aslında özel sektörde babalık izni diye birşey yok şirketlerin insiyatifinde bizim şirket de 2 gün mesela

Senerd aldım cnm msjını ama cvp yazamıyorum msj sayım yeterli değil gönderebilirim örneği ama faks çekebilirim işyerimde tarama cihazı yok faks numarası gönderirsen yrn sabah fakslıyım

ben 10 günlük babalık iznini 657ye tabi memurlara diye biliyorum hemde maaşından kesilmeden..özel sektörde insiyatife kalmş sanırım..

Senerd aldım cnm msjını ama cvp yazamıyorum msj sayım yeterli değil gönderebilirim örneği ama faks çekebilirim işyerimde tarama cihazı yok faks numarası gönderirsen yrn sabah fakslıyım

tamam canim yaaa cok sevinirim. simdi ozelden de yazacagim belki bu mesajimi görmezsin cunku :) Ben yurtdisindayim buraya fakslayamazsin degil mi? Ben sana Turkiye icinde bir faks numarasi bulup, ozelden yazacagim :) Gercekten cok tesekkur ederim yaaa, Allah razi olsun...

tmm cnm sen bana türkiye içinden faks numarası söyle oraya fakslarım inş. Işini görür sinir oluyom şu halimizle bide prosedürle uğraşıyoz dün bütün gün hastanedeydim rapor yazıldı ama başhekimin keyfi yerine gelince imza atıncaya kadar bekledik saatlerce hastanede

ya kızlar ben 29. haftadayım ankarada oturuyorum şimdiden sıcaklara dayanamıyorum nasıl ateş basıyo anlatamam napıcam ben doğumda ağustosta:18:

Herkese merhaba,

İlk defa böyle birşey duydum, annen hiç boşuna masraf yapmasın bence.

Yahu ben de sinir oluyorum kendi isimlerini koydurunca ne oluyor sanki ben anlamıyorum. Bırakın çoğumuzun ilk çocuğu hevesimiz var zaten, kendi çocuğunuz üzerinde o kadar da hakkımız olsun yaa

Günaydın kızlar...

Ya babalık izni ile ilgili bilgniz var mı? Torba yasasına göre 10 güne çıkarılmış ama maaş alamıyormuşsun...Eskiden 3 gündü maaş alıyordun...:26:

Devlet memurları ücretli olarak alabiliyorlar diye biliyordum ben??
Bir de doğumdan sonra 1 ay içinde kullanılabiliyormuş.

Janeni satan yer sadece Ankara'da Toker bebede var çok yerde satilmiyo dediler ki az satılan ürünün garantisi sıkıntı oluyor Türkiye'de çok yeni bir ürün ama concord yıllardır var ve garantisi çok iyi falan dediler ve her yerde satılıyor dediler zaten ikisinin özellikleri bire bir aynı bı de jane nin oto koltuğunu lacivertti (hiç beğenmedim) pembesi çok güzel ama ben sonrada oğlum olur belki die:) pembe alamadım. Concordun da bordosunu aldım. ama çok sormuş valla ins. En kısa sürede halledersin.

Fıstıklar merhabaaaaaaaaaa

maşalllllahhh prensesimize.. Tatlım 100 gr nolucak hiç önemli değil.. Bnm doktorum3-5 günlük farklara haftasıyla uyumlu diyo..
ya kızlar ben 29. Haftadayım ankarada oturuyorum şimdiden sıcaklara dayanamıyorum nasıl ateş basıyo anlatamam napıcam ben doğumda ağustosta:18:

aynen canım ankara yanıyo. şükür ev serince kışın soğuk oluyo ama yazın da faydası var .. Işyeri evden serin... öğle arası dışarı çıkmak dert sadece.. Dayancaz artık hava bizi iyi idare etti. Taa bu zamanlara kadar. Ama umarım acısını çıkarmaz. Geçen yıl sıcaklardan hamile ve emziklilere saplık idari izin çıkmıştı 2-3 gün..

canım az önce okumştum 31+5,6, olunca rapor verilmiyor 32+0 dan sonra rapor veriliyor diye yazıyordu..sen alabilmşsn ne güzell.hayırlı olsun

belki emrivaki yapmasalar koyardım ama sırf bu yüzden de koymayacağım...benım annem o kadar hazırlık yaptı emek etti,onlarsa hiçbirşey yapmadı..bide demiyor mu annen başlar artık hazlrıklara dedim anne sende başlarsın diye bakarız dedi bana gülerek..allahım düşündükçe sinir oluyorum bana yaptıklarına

ya kızlar ben 29. haftadayım ankarada oturuyorum şimdiden sıcaklara dayanamıyorum nasıl ateş basıyo anlatamam napıcam ben doğumda ağustosta:18:

Allah yardımcımız olsun ya valla bende Ankaradayim az önce kahvaltı yaptım resmen koltuğa yapıştım. Dün dışarı çıkmıştım eve kendimi zor attim Temmuz Ağustos nasıl gecer bilmiyorum(((

Son düzenleme:

evet cnm haklısın 32+0 - 32+6 arası alınması gerekiyomuş sağolsun benim doktorum teklif etti istersen 1 hafta erkende yazabilirim diye benimde işime geldi açıkcası aynı zamanda devlet hastanesinde çalışıyo gittim çalıştığı hastaneye aldım raporumu hemen ama birde üst makam imzalaması gerekiyomuş dediler ondan sonrası faciaydı baş hekimin keyfini bekledim saatlerce imzalasın diye ayaklarım şişti tansiyonum düştü rezil oldum oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…