Günaydın kızlar...
Ya babalık izni ile ilgili bilgniz var mı? Torba yasasına göre 10 güne çıkarılmış ama maaş alamıyormuşsun...Eskiden 3 gündü maaş alıyordun...:26:
Canım yanlış biliyor olabilirim ama 3 gün bence ücretlidir gene isteyen 10 gün kullanır
memurların tebliğini oku bir cnm
canım merhaba
bende janenin siyahına bakmıştım hatta almaya karar vermiştim siyahı çok hoş üzerinde baskılar var içide krem ama araba koltuğu çok kötü lacivert yapmışlar takımı değiştirmiyorlar diye biliyorum ama senin öyle seçme hakkın varsa çok güzel toker bebede en son takit 1300-1350 gibi bi fiyat vermişlerdi. ben sonrada karar değişştirdim concord 2011 aldım.
maşallah canım kızına, pozlarınıda vermiş annesine ..kilosuda güzel canım endişe etme
Bence de cnm eşim ilk dedi o zaman bir adını da benim babamın adını koyarız dedim çark etti
yok cnm kasılmalar için değil çatlak kremi hani karın geriliyor ya gerginliğini alıyor sanki
Canım eğer paranı işyeri alacaksa sgk da olur ama sen başvurup alacaksan aslının sende olması gerek aman kaybolmasın....
Benim eşim de ramazan da doğmuş şimdide kızımız allah nasip ederse ramazan da doğacak
bende bende
oy maşallah annesini üzmeden gelsin....
valla kızlar dün görümceme gittik bebişi çok ağlıyordu hem eşimin hem de benim gözüm korktu hani tek olsa gene iyi de iki taneyle napıcam ben
allahtan oğlişim kıskanmadı oyuncaklarını veriyor pamuk gibi elleri var diyor
Canım benim bildiğim aslını senin alman fotokopisini iş yerine vermen gerekiyor.
Canım maşallah bebişine...100 g çok da önemli değil bakarsın bir dahaki sefere arada ki açığı kapatır. :))
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
hee unutmadan şunuda yazayım dr suyumuda kontrol etti tam olması gibi dedi rahim ağzında kısalma varmı diyede ölçtürttüm unutmuştu çünk iyiki hatırlattın dedi ondada açılma yok ölçüm tam olması gibi çıktı
ayyy maşallah diyin kızlar bebeğim 100 gr eksik çıktı ama olsun toparlar en kısa zamanda...
Canım eşimin arkadaşının eşi doğum yaptı. Babalık izni istemiş, insan kaynakları 10 gün oldu ama ücret alamayacaksın demiş. O da yıllık izin kullanmış...
cnm özel sektör mü ki sizin aslında özel sektörde babalık izni diye birşey yok şirketlerin insiyatifinde bizim şirket de 2 gün mesela
Senerd aldım cnm msjını ama cvp yazamıyorum msj sayım yeterli değil gönderebilirim örneği ama faks çekebilirim işyerimde tarama cihazı yok faks numarası gönderirsen yrn sabah fakslıyım
Eşim özel sektörde canım...
Demekki onların firma, torba yasasını hemen uygulamaya geçenlerden
tamam canim yaaa cok sevinirim. Simdi ozelden de yazacagim belki bu mesajimi görmezsin cunku :) ben yurtdisindayim buraya fakslayamazsin degil mi? Ben sana turkiye icinde bir faks numarasi bulup, ozelden yazacagim :) gercekten cok tesekkur ederim yaaa, allah razi olsun...
İlk defa böyle birşey duydum, annen hiç boşuna masraf yapmasın bence.Kızlar annem bebeğe aldığı eşyalar yetmiyormuş gibi birde eşime ve k.validelere bohça hazırlayacakmış :44: eşime pijama terlik gömlek vs. k.validelere de bluz başörtü filan tarzı şeyler
var mı böyle bir adet filan bana saçma geldi onların bana alması lazım doğuran benim yahu
canım istiyorsanız koyun boşverin onları..çok kızıyorum bunlara ya benım kayınvalidem de babanın adını koy diye tutturdu eşime:84: baban koyacaksınz sanıyor dedi ..halbuki biz öyle birşey demedik, gider kendi babamın adını koyarım koyacaksam..eşime üzülüyorum arada kalıyor çocuk oda istemiyor gerçi
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bende
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:
geçmiş olsun canım dinlen bakalım umarım geçer
ppermint nasıl oldun kasılmaların bitti mi
Günaydın kızlar...
Ya babalık izni ile ilgili bilgniz var mı? Torba yasasına göre 10 güne çıkarılmış ama maaş alamıyormuşsun...Eskiden 3 gündü maaş alıyordun...:26:
Canım güle güle kullan. Concord tercih etme nedenin neydi? concordun oto koltukları çok hoş görünüyor :44:Bende merak etmiştim ne karar verdin diye, ne zamandır görmüyorum seni.
Şu puset işini halletsem iyi olacak.
...biz geldik bugün ayaklarım yere basmadı vallla
kızım çok güzel pozlar verdi çok mutluyum
dr kontrolümüz güzel geçti 81 kilo olmuşum dr fena değil ama son haftalarda hızlı almışsın dikkat dedi
bebişimde 1200gr olmuş 28+6 da 4gün geride çıktı benim hesabııma göre dr umda bu bi sorun değil yarın gel farklı çıkar dedi...
Kızım poz verdikce dr amcası bastı fotoğrafları elimde 5 tane fotoğrafımız var
ee 2 ayın üzerine foto verilince insan bi çoşuyo
eve gelincede kayınvalidem geldi fotoları görmeye ve bebeği bana benzetti
bende kontrolden sonra arkadaşa gittik lafladım muhabbet falan derken kendimi dışarıda buldum lcw ye girdim bişiler alım kendime diye ama hamile kıyafetlerindekilr hep bendekiler diğerlerindede beden uyuşmuyo zaten sonra gittim bebiş reyonuna kızım foto verdiği için ona güzel cici aldım yine
dr uma dedi magnezyum olayını kramp girmiyosa hiç gerek yok dedi
2 3 saatlik yakın bi yere kafa dinlemeye gitmek istiyoruz eşimle onada izin verdi
yani böyle cicişler....
Kontrolmüz çok güzel geçti herşey yolunda
eee dr dediki kilosu böyle gidrse 3500 olmaz belki ama 3200 doğar dedi
aman 3ü geçsinde ben razıyım yinede...
öpüldünz gece mece yazayım dedi eve yeni geldim..
Hee unutmadan şunuda yazayım dr suyumuda kontrol etti tam olması gibi dedi rahim ağzında kısalma varmı diyede ölçtürttüm unutmuştu çünk iyiki hatırlattın dedi ondada açılma yok ölçüm tam olması gibi çıktı
ayyy maşallah diyin kızlar bebeğim 100 gr eksik çıktı ama olsun toparlar en kısa zamanda...
ya kızlar ben 29. Haftadayım ankarada oturuyorum şimdiden sıcaklara dayanamıyorum nasıl ateş basıyo anlatamam napıcam ben doğumda ağustosta:18:
canım az önce okumştum 31+5,6, olunca rapor verilmiyor 32+0 dan sonra rapor veriliyor diye yazıyordu..sen alabilmşsn ne güzell.hayırlı olsuntmm cnm sen bana türkiye içinden faks numarası söyle oraya fakslarım inş. Işini görür sinir oluyomşu halimizle bide prosedürle uğraşıyoz dün bütün gün hastanedeydim rapor yazıldı ama başhekimin keyfi yerine gelince imza atıncaya kadar bekledik saatlerce hastanede
Herkese merhaba,
İlk defa böyle birşey duydum, annen hiç boşuna masraf yapmasın bence.
Yahu ben de sinir oluyorum kendi isimlerini koydurunca ne oluyor sanki ben anlamıyorum. Bırakın çoğumuzun ilk çocuğu hevesimiz var zaten, kendi çocuğunuz üzerinde o kadar da hakkımız olsun yaa
Devlet memurları ücretli olarak alabiliyorlar diye biliyordum ben??
Bir de doğumdan sonra 1 ay içinde kullanılabiliyormuş.
ya kızlar ben 29. haftadayım ankarada oturuyorum şimdiden sıcaklara dayanamıyorum nasıl ateş basıyo anlatamam napıcam ben doğumda ağustosta:18:
canım az önce okumştum 31+5,6, olunca rapor verilmiyor 32+0 dan sonra rapor veriliyor diye yazıyordu..sen alabilmşsn ne güzell.hayırlı olsun
belki emrivaki yapmasalar koyardım ama sırf bu yüzden de koymayacağım...benım annem o kadar hazırlık yaptı emek etti,onlarsa hiçbirşey yapmadı..bide demiyor mu annen başlar artık hazlrıklara dedim anne sende başlarsın diye bakarız dedi bana gülerek..allahım düşündükçe sinir oluyorum bana yaptıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?