evet cnm haklısın 32+0 - 32+6 arası alınması gerekiyomuş sağolsun benim doktorum teklif etti istersen 1 hafta erkende yazabilirim diye benimde işime geldi açıkcasıaynı zamanda devlet hastanesinde çalışıyo gittim çalıştığı hastaneye aldım raporumu hemen ama birde üst makam imzalaması gerekiyomuş dediler ondan sonrası faciaydı baş hekimin keyfini bekledim saatlerce imzalasın diye ayaklarım şişti tansiyonum düştü rezil oldum oralarda
Allah yardımcımız olsun ya valla bende Ankaradayim az önce kahvaltı yaptım resmen koltuğa yapıştım. Dün dışarı çıkmıştım eve kendimi zor attim Temmuz Ağustos nasıl gecer bilmiyorum(((
Ya ben de cumartesi özel hastaneden alacam, SSK anlaşması var ama sordum aynen kabul ediliyo ek bir işleme gerek yok dediler. Ordakini de mi baş hekime fln imzalatmak gerekecek acaba?? Bekletmezler herhalde.:26:evet cnm haklısın 32+0 - 32+6 arası alınması gerekiyomuş sağolsun benim doktorum teklif etti istersen 1 hafta erkende yazabilirim diye benimde işime geldi açıkcasıaynı zamanda devlet hastanesinde çalışıyo gittim çalıştığı hastaneye aldım raporumu hemen ama birde üst makam imzalaması gerekiyomuş dediler ondan sonrası faciaydı baş hekimin keyfini bekledim saatlerce imzalasın diye ayaklarım şişti tansiyonum düştü rezil oldum oralarda
Hani bu sene havalar çık sıcak geçmeyecekti
Ya ben de cumartesi özel hastaneden alacam, SSK anlaşması var ama sordum aynen kabul ediliyo ek bir işleme gerek yok dediler. Ordakini de mi baş hekime fln imzalatmak gerekecek acaba?? Bekletmezler herhalde.:26:
neyse acısını çıkarırsın dinlenerek canım, off 32.haftamda çalışabilr raporu alayım diyorum ama böyle izne ayrılanları görüncede imreniyorum..
bide birşey soracağım.ben 32.haftamda son 3 haftaya kadar mı çalışabilr raporu alabiliyorum yoksa 2- hafta yada 3 hafta daha çalışabilr raporu alabilr miym? yanı bana kalsa 34-35.haftamda izne ayrılacapım da
neyse acısını çıkarırsın dinlenerek canım, off 32.haftamda çalışabilr raporu alayım diyorum ama böyle izne ayrılanları görüncede imreniyorum..
bide birşey soracağım.ben 32.haftamda son 3 haftaya kadar mı çalışabilr raporu alabiliyorum yoksa 2- hafta yada 3 hafta daha çalışabilr raporu alabilr miym? yanı bana kalsa 34-35.haftamda izne ayrılacapım da
merhaba arkadaslar;
gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi
olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
merhaba arkadaslar;
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
merhaba arkadaslar;
Ben de cok korktum aglamaya basladim;
anladım canım çok sağolCanım o raporu 37. haftaya kadar çalışabilir diye alıyorsun. Sonra izni istediğin yerde kesiyorsun artık çalışamıyorum diye ama onun için tekrardan nerde kestiğine dair bir belge alıyor musun yoksa işyeri mi bildiriyo bilmiyorum.
aa öyle mi ben izne ayrıldın diye okumuşm..tamam canım o zaman kendını yormadan devam et çalışmayacnm ben çalışabilir raporu aldım zaten 13 temmuzda çıkıcam izne benim raporda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyo üstünde ama 37.haftada değilde 35.de ayrılabilirmisin onu bilmiyom yanlış yönlendirmeyeyim:26:
kızlar SSK da çalışan arkadaşımı aradım sordum şimdi diyelim dayanamadınız 37.haftaya kadar 1-2 hafta erken çıkmak istiyosunuz hastaneden ''iş göremezlik raporu'' alıyomuşsun ve onunla istediğin haftada başlatabilirmişsin izninizi hbriniz olsunönemli olan ''işgöremezlik'' raporuymuş kalan izin doğum sonrasına aktarılıyomuş
teşekkürler kızlar, bende öytle yaparım sanırımcanım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun. sonra istediğin haftada izne ayrılabilirsin dedi bizim okuldaki müdür yardımcısı.
merhaba arkadaslar;
canım istiyorsanız koyun boşverin onları..çok kızıyorum bunlara ya benım kayınvalidem de babanın adını koy diye tutturdu eşime:84: baban koyacaksınz sanıyor dedi ..halbuki biz öyle birşey demedik, gider kendi babamın adını koyarım koyacaksam..eşime üzülüyorum arada kalıyor çocuk oda istemiyor gerçi
ikiside çok güzel ama kızm olursa defne düşünüyordum bende
ne kremi bu canım, kasılmalar için krem mi veriyorlar:44:
geçmiş olsun canım dinlen bakalım umarım geçer
ppermint nasıl oldun kasılmaların bitti mi
doktordan geldik kizlar sizlere yazip cikicam yine bugün halletmemiz gereken bi sürü is var cünkü
kasilmalarimla ilgili konustuk günde 10 kere falan olmasinin normal oldugunu söyledi magnezyum al biraz daha iyi gelir dedi rahim agzinda aciklik olup olmadigina bakti ve hersey yolunda gözüküyomus suyu falan da gayet iyi bebegim her zamanki gibi sirti dönük duruyodu yüzünü göremedik malesef ama gayet saglikli bi bebekmis kafasi asagi dönüktü bunun da cok iyi oldugunu söyledi doktor teyzemiz vee son olarak yaptigi ölcümlere göre kizim bi 10 gün kadar önden gidiyo ama normal dedi doktorumuz boyunu söylemedi ölcemiyorum dedi ama kilosu yaklasik 1805 gr olarak hesaplandi ultrasonda ben hala soktayim daha 1 hafta önce gitmistik 1350 demisti ama herhalde o gün bastan savma bakmisti biraz normal kontrol gününmüz degildi yani bi tosuncuk geliyooo
neyse öptük hepinizi kendinize dikkat edin kactik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?