2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neyse acısını çıkarırsın dinlenerek canım, off 32.haftamda çalışabilr raporu alayım diyorum ama böyle izne ayrılanları görüncede imreniyorum..
bide birşey soracağım.ben 32.haftamda son 3 haftaya kadar mı çalışabilr raporu alabiliyorum yoksa 2- hafta yada 3 hafta daha çalışabilr raporu alabilr miym? yanı bana kalsa 34-35.haftamda izne ayrılacapım da

Allah yardımcımız olsun ya valla bende Ankaradayim az önce kahvaltı yaptım resmen koltuğa yapıştım. Dün dışarı çıkmıştım eve kendimi zor attim Temmuz Ağustos nasıl gecer bilmiyorum(((

Hani bu sene havalar çık sıcak geçmeyecekti
Ya ben de cumartesi özel hastaneden alacam, SSK anlaşması var ama sordum aynen kabul ediliyo ek bir işleme gerek yok dediler. Ordakini de mi baş hekime fln imzalatmak gerekecek acaba?? Bekletmezler herhalde.:26:

kızlar bizim topikte DURU patlaması yaşanıcak galiba benim kızımın adıda DURU olucakda hep hayalimdi kız olursa DURU erkek olursa DORUK koymak

çok şanslısın o zaman senin işin çabuk biter SSK anlaşmalı özel hastanedende alınabiliniyo imzalarda devletdeki kadar bekletmezler cnm ya hemen alırsın sen raporunu onlar sürekli bu işi yaptıkları için biliyolardır zaten prosedürü yol gösterirler sana

Canım o raporu 37. haftaya kadar çalışabilir diye alıyorsun. Sonra izni istediğin yerde kesiyorsun artık çalışamıyorum diye ama onun için tekrardan nerde kestiğine dair bir belge alıyor musun yoksa işyeri mi bildiriyo bilmiyorum.

cnm ben çalışabilir raporu aldım zaten 13 temmuzda çıkıcam izne benim raporda son 3 haftaya kadar çalışabilir yazıyo üstünde ama 37.haftada değilde 35.de ayrılabilirmisin onu bilmiyom yanlış yönlendirmeyeyim:26:

kızlar SSK da çalışan arkadaşımı aradım sordum şimdi diyelim dayanamadınız 37.haftaya kadar 1-2 hafta erken çıkmak istiyosunuz hastaneden ''iş göremezlik raporu'' alıyomuşsun ve onunla istediğin haftada başlatabilirmişsin izninizi hbriniz olsun önemli olan ''işgöremezlik'' raporuymuş kalan izin doğum sonrasına aktarılıyomuş

canım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun. sonra istediğin haftada izne ayrılabilirsin dedi bizim okuldaki müdür yardımcısı.

Kızlar biz daha hiç bez almadık. Marketlerde fln haberdar olduğunuz bir kampanya var mı şuanda?
Carrefour'da prima aktif bebek+prima pampers ıslak mendil 21.90'dı. Normal market fiyatları 22.90-23.90 fln.
Prima premium care'in fiyatlarıda 20.90-21.90 gibi.
Sizin bildiğiniz daha uygun fiyatlar var mı diğer marketlerde?? Birbirimize haber verelim diyorum ben :44:

merhaba arkadaslar;

gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((

kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik

nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci

doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi

cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi

bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi

olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((

calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk

Ben de tam seni soracaktım canım akşam tekrar kasılma oldu mu, doktoru aradın mı diye? Ama iştesin müsait değilsin diye yoksun zannettim topikte.

Neyse canım normalmiş en azından şiddeti en azından, sen de hafta içi iki gün izin kullanırsan 32ç haftaya kadar idare edersin artık ama sanki çarşamba perşembe ya da salı çarşamba izin kullansan daha iyi olur yani haftayı çok yorulmadan tamamlarsın.
Ben de 32'de kesin çıkıyorum izne, haftaya yani :)

Canım yaaa sabah aklıma geldin aslında. İşlerin yoğundur diye düşündüm...

Çok geçmiş olsun. %40 sancı normal bir değermiymiş yani? Bende haftaya gidicem doktora, kasılmam var diyeyim. Bakalım nolcak...

Dinlenmemiz gerekiyor gerçekten. 28. haftadan sonra herşey zorlaşıyor...

Dikkat et kendine canım. Uzan dinlen...

çok geçmiş olsun cnm dediğin gibi yap yıllık izinlerinden kullanırsın olmadı doktorunla konuş 1 hafta erken yazıversin raporunu 32.haftayı doldurmanı beklemeden bazı doktorlar yapıyo kendi ellerinde.tamamlıcaksın kalan günlerini kendini dinleyip durma yeterki dinlenmene bak

Geçmiş olsun peppermint cnm demek ki çok yüksek değil kasılmaların iyi
en azından hstde yatmak zorunda kalmazsın drla konuşsan hft 2 günde rapor
versin sana yıllık izinlerini bitirme bence....

doktordan geldik kizlar sizlere yazip cikicam yine bugün halletmemiz gereken bi sürü is var cünkü

kasilmalarimla ilgili konustuk günde 10 kere falan olmasinin normal oldugunu söyledi magnezyum al biraz daha iyi gelir dedi rahim agzinda aciklik olup olmadigina bakti ve hersey yolunda gözüküyomus suyu falan da gayet iyi bebegim her zamanki gibi sirti dönük duruyodu yüzünü göremedik malesef ama gayet saglikli bi bebekmis kafasi asagi dönüktü bunun da cok iyi oldugunu söyledi doktor teyzemiz vee son olarak yaptigi ölcümlere göre kizim bi 10 gün kadar önden gidiyo ama normal dedi doktorumuz boyunu söylemedi ölcemiyorum dedi ama kilosu yaklasik 1805 gr olarak hesaplandi ultrasonda ben hala soktayim daha 1 hafta önce gitmistik 1350 demisti ama herhalde o gün bastan savma bakmisti biraz normal kontrol gününmüz degildi yani bi tosuncuk geliyooo

neyse öptük hepinizi kendinize dikkat edin kactik biz

kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..

Son düzenleme:
anladım canım çok sağol
aa öyle mi ben izne ayrıldın diye okumuşm..tamam canım o zaman kendını yormadan devam et çalışmaya

canım 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun. sonra istediğin haftada izne ayrılabilirsin dedi bizim okuldaki müdür yardımcısı.
teşekkürler kızlar, bende öytle yaparım sanırım

canım geçmiş olsun ben seni sormuştum ama görmemişsn..bence izin al ve kendını hiç yorma ya dinlen bol bol

he he buda seni sorduğmn ispatı

yerim ben senın tontiş kızını maşallah ona..herşeyin yolunda gitmesi çok güzel canım aman nazar değmesin tüüü tüüü

peppermint geçmiş olsun canım..
dinlen sen..bolbol..canını da sıkma tamam

kızlar geçmiş sayfalarda okudum biraz ama sanıyorum şu 32 ve 37 . hafta raporlarını konuşmuşsunuz..
kaç tane hastaneye sordum sorun çıkaracaklar anladığım kadarıyla..
benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok
iş yeri sgk anlaşmalı istiyor diğer hastaneler de biz de doğum yapmayacaksan vermeyiz diyor
ne yapıcaz yaa bu halimizle yormaya üzmeye utanmıyorlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…