kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..
kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
peppermint geçmiş olsun canım..
dinlen sen..bolbol..canını da sıkma tamam
kızlar geçmiş sayfalarda okudum biraz ama sanıyorum şu 32 ve 37 . hafta raporlarını konuşmuşsunuz..
kaç tane hastaneye sordum sorun çıkaracaklar anladığım kadarıyla..
benim gittiğim hastanenin sgk anlaşması yok
iş yeri sgk anlaşmalı istiyordiğer hastaneler de biz de doğum yapmayacaksan vermeyiz diyor
ne yapıcaz yaabu halimizle yormaya üzmeye utanmıyorlar da
kızlar geçmiş sayfalarda okudum biraz ama sanıyorum şu 32 ve 37 . hafta raporlarını konuşmuşsunuz..
iş yeri sgk anlaşmalı istiyordiğer hastaneler de biz de doğum yapmayacaksan vermeyiz diyor
merhaba arkadaslar;
gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
Ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi
olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
merhaba arkadaslar;
gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi
olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
aras bence canımkızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
geçmiş olsun canım.artık bol bol dinlen kendini yorma.nehir bebeğe iyi bak annesi
kızlar artık kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor.
benim bir sürü eksiklerim var.daha doğru dürüst hiçbişey almadım.sıcaklarda bastırdı malesef ayaklarımda şişiyor :18:
bide kararsızım acaba çalışabilir raporu alsam mı almasam mı dayanabilirmiyim diye?gerçi doktorumla daha görüşmedim belkide çalışma diyecek bilemiyorum.:26:
İnsan Kaynaklarına sordum. SGK ile anlaşması olması gerekmiyor dedi..
aras bence canım
güzelim neden bu kadar geciktirdn ki almayı..ben çoğu eksiğimi tamamladım yaklaşık 1-2 ay önce hastane çantamda 1 aydır hazr bekliyor..dediğin gibi sıcaklarda bastırdı git gide ağırlaşıyoruz.. bu hafta sonu yada haftaya maaşı alır almaz ilk işin eksikleri görmek olsun[/QUOTE
hiç sorma canım ya.ben bir iki bişey aldıkça herkes konuşmaya başladı.erken daha dur bakalım filan her kafadan bir ses çıktı bende acele ediyorum herhalde dedim.
evet canım bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım alışverişi inş iyi olurumda hallederim.
Canım izin sonrası paranı alabilmen için SGK anlaşmalı olması şart. Yani sen ya da işyerin alacak o parayı ya. Ben SGK'ya sordum direk öyle dedi.
Peppermint;
Canım şu kasılmalar nasıl oluyor tam yaa. Aşağıda, kasıklarına doğru mu hissediyorsun? çoğunluk bebek bir tarafa doğru toplanıyor gibi diye tarif etmişti.
Bende olan yani kasılma diye düşündüğüm; göğüs altında ortada yani öyle çok sağda ya da solda değil bir sertleşme şeklinde, elimi koyunca orda ekstradan bir sertlik olmuyor sadece ben öyle hissediyorum. hafif karıncalanıyor gibi de oluyor bazen...sanki içerden bebek ittiriyor gibi bir müddet bekliyor sonra çekiyor gibi işte. Böyle olan var mı???
Ben de tam seni soracaktım canım akşam tekrar kasılma oldu mu, doktoru aradın mı diye? Ama iştesin müsait değilsin diye yoksun zannettim topikte.
Neyse canım normalmiş en azından şiddeti en azından, sen de hafta içi iki gün izin kullanırsan 32ç haftaya kadar idare edersin artık ama sanki çarşamba perşembe ya da salı çarşamba izin kullansan daha iyi olur yani haftayı çok yorulmadan tamamlarsın.
Ben de 32'de kesin çıkıyorum izne, haftaya yani :)
Canım yaaa sabah aklıma geldin aslında. İşlerin yoğundur diye düşündüm...
Çok geçmiş olsun. %40 sancı normal bir değermiymiş yani? Bende haftaya gidicem doktora, kasılmam var diyeyim. Bakalım nolcak...
Dinlenmemiz gerekiyor gerçekten. 28. haftadan sonra herşey zorlaşıyor...
Dikkat et kendine canım. Uzan dinlen...
ya isyerinde de tam rapor haftasi, ben 33de cikmak istiyordum; raporu yetistirip oyle gideyim diyordum,çok geçmiş olsun cnm dediğin gibi yap yıllık izinlerinden kullanırsın olmadı doktorunla konuş 1 hafta erken yazıversin raporunu 32.haftayı doldurmanı beklemeden bazı doktorlar yapıyo kendi ellerinde.tamamlıcaksın kalan günlerini kendini dinleyip durma yeterki dinlenmene bak
Geçmiş olsun peppermint cnm demek ki çok yüksek değil kasılmaların iyi
en azından hstde yatmak zorunda kalmazsın drla konuşsan hft 2 günde rapor
versin sana yıllık izinlerini bitirme bence....
doktordan geldik kizlar sizlere yazip cikicam yine bugün halletmemiz gereken bi sürü is var cünkü
kasilmalarimla ilgili konustuk günde 10 kere falan olmasinin normal oldugunu söyledi magnezyum al biraz daha iyi gelir dedi rahim agzinda aciklik olup olmadigina bakti ve hersey yolunda gözüküyomus suyu falan da gayet iyi bebegim her zamanki gibi sirti dönük duruyodu yüzünü göremedik malesef ama gayet saglikli bi bebekmis kafasi asagi dönüktü bunun da cok iyi oldugunu söyledi doktor teyzemiz vee son olarak yaptigi ölcümlere göre kizim bi 10 gün kadar önden gidiyo ama normal dedi doktorumuz boyunu söylemedi ölcemiyorum dedi ama kilosu yaklasik 1805 gr olarak hesaplandi ultrasonda ben hala soktayim daha 1 hafta önce gitmistik 1350 demisti ama herhalde o gün bastan savma bakmisti biraz normal kontrol gününmüz degildi yani bi tosuncuk geliyooo
neyse öptük hepinizi kendinize dikkat edin kactik biz
selam kızlaaarr
peppermint geçmiş olsun dikkat et tatlım kendine ve dolayısı ile bebişine
tuna ve aras benim hosuma gitti cnmkızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
anladım canım çok sağol
aa öyle mi ben izne ayrıldın diye okumuşm..tamam canım o zaman kendını yormadan devam et çalışmaya
teşekkürler kızlar, bende öytle yaparım sanırım
canım geçmiş olsun ben seni sormuştum ama görmemişsn..bence izin al ve kendını hiç yorma ya dinlen bol bol
he he buda seni sorduğmn ispatı
çook geçmiş olsunn canım şükğr hastaneye yatman gerekmiyo.. Sık dişini çok az kaldı..
Allah hepimizin bebişini korusun vaktinde sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinn inş.
geçmiş olsun canım.artık bol bol dinlen kendini yorma.nehir bebeğe iyi bak annesi
kızlar artık kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor.
benim bir sürü eksiklerim var.daha doğru dürüst hiçbişey almadım.sıcaklarda bastırdı malesef ayaklarımda şişiyor :18:
bide kararsızım acaba çalışabilir raporu alsam mı almasam mı dayanabilirmiyim diye?gerçi doktorumla daha görüşmedim belkide çalışma diyecek bilemiyorum.:26:
Kızlar benimde eksiklerim var. Bebek odasında aldığım herşey yığınla duruyor. Yıkanacak ütülenecek...
Bebek odası için duvar kağıdı almamız gerekiyor. Perde ve cibinlik diktiricem. Offf, çok da çabuk yoruluyorum.
Daha bavul alıcam...
Lohusa takımımın terliği yoktu, terlik alıcam.
Aslında hemen liste yapmam lazım...
aras bence canım
güzelim neden bu kadar geciktirdn ki almayı..ben çoğu eksiğimi tamamladım yaklaşık 1-2 ay önce hastane çantamda 1 aydır hazr bekliyor..dediğin gibi sıcaklarda bastırdı git gide ağırlaşıyoruz.. bu hafta sonu yada haftaya maaşı alır almaz ilk işin eksikleri görmek olsun[/QUOTE
hiç sorma canım ya.ben bir iki bişey aldıkça herkes konuşmaya başladı.erken daha dur bakalım filan her kafadan bir ses çıktı bende acele ediyorum herhalde dedim.
evet canım bu hafta sonuna kadar bitirmem lazım alışverişi inş iyi olurumda hallederim.
aynennnn bana da öyle dendi hala da deniyo erken dan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?