2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..

oğlum olsaydı adı ya doruk ya aras olacaktı bu yüzden aras'ı oyluyorum

Benim hastaneninde SGK ile anlaşması yok

Bizim insan kaynaklarına sorayım hemen....

oo öyle şey mi olurmuş ya, ne saçmalık bizde doğrumayacaksan vermeyizmiş ya sgkyla anlaşması olmayan hastane olur mu anlamdım gitti..türkiyde kaç kişi var sgk lı kafasızlar

çook geçmiş olsunn canım şükğr hastaneye yatman gerekmiyo.. Sık dişini çok az kaldı..
Allah hepimizin bebişini korusun vaktinde sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinn inş.

Kızlar özellikle deneyimli anneler,
İhtiyaç listesinde göbek bağı bandı ve steril pamuk toplar diye bişi var. Bunlar nedir? Nerden almak gerekir?

geçmiş olsun canım.artık bol bol dinlen kendini yorma.nehir bebeğe iyi bak annesi

kızlar artık kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor.
benim bir sürü eksiklerim var.daha doğru dürüst hiçbişey almadım.sıcaklarda bastırdı malesef ayaklarımda şişiyor :18:
bide kararsızım acaba çalışabilir raporu alsam mı almasam mı dayanabilirmiyim diye?gerçi doktorumla daha görüşmedim belkide çalışma diyecek bilemiyorum.:26:

1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

aras bence canım

güzelim neden bu kadar geciktirdn ki almayı..ben çoğu eksiğimi tamamladım yaklaşık 1-2 ay önce hastane çantamda 1 aydır hazr bekliyor..dediğin gibi sıcaklarda bastırdı git gide ağırlaşıyoruz.. bu hafta sonu yada haftaya maaşı alır almaz ilk işin eksikleri görmek olsun

Canım bir gün devlet hastanesine randevu alsan, orda yazarlar sonuçta. Ya da SGK anlaşması olmayan özel hastaneden alınanların onaylandığı bir yer vardır. SGK ya da devlet hastanesi onaylar mı bilemiyorum, bunu araştırsan?

Kızlar benimde eksiklerim var. Bebek odasında aldığım herşey yığınla duruyor. Yıkanacak ütülenecek...

Bebek odası için duvar kağıdı almamız gerekiyor. Perde ve cibinlik diktiricem. Offf, çok da çabuk yoruluyorum.

Daha bavul alıcam...

Lohusa takımımın terliği yoktu, terlik alıcam.

Aslında hemen liste yapmam lazım...

hayret ya ne saçma ille o hastanede yapmak zorunda değilsinki devlet hastanesine git istersen :26:

slm kızlaaarrrrrrr :)))

1 haftadır takip edemiodum, geçen hafta kandil gecesi eşimin babannesini kaybettik, bugün 7si akşama 19:00da hoca gelip mevlüt okunacak. benimde bgn 17:30da doktor kontrolüm var, yetişicem inşallah...

şöle hızlı atlaya hoplaya geçtim 1 haftayı ama genel olarak herkes iyi gözüküo, çok tehlikeli durumlar yok Allaha şükür....

sıcaklar bastırıo, bebişlerimiz büyüyo, zor günler bizi beklio gibi :) inşallah sıkıntı çekmeden hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi vakitlice kucağımıza alırız, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım izin sonrası paranı alabilmen için SGK anlaşmalı olması şart. Yani sen ya da işyerin alacak o parayı ya. Ben SGK'ya sordum direk öyle dedi.

Canım
maaşı nasıl alıcaz dedim, normal bankaya yatıcak dedi... Demekki kendileri hallediyor...

cnm benim karnimin icin de rahim resmen toplaniyor toplaniyor; sagda veya solada biryerde top gibi oluyor; distan da goruluyor gozle;
ayrica icten disa sanki bebek elleri ya da ayaklarini dayamis ittiriyormus gibi bir basinc oluyor..

esim de crs. ile cumayi al diyor cnm
bakalim artik

sagol cnm

cok sagol cnm, %40i doktor soylemedi aslinda; o bu siddet normal falan dedi, ben nst kagidinda okudum %40'i.

ya isyerinde de tam rapor haftasi, ben 33de cikmak istiyordum; raporu yetistirip oyle gideyim diyordum,
simdi tam islerin en yogun amani izne cikmam kotu olacak :-((
napicami sasirdim

Geçmiş olsun peppermint cnm demek ki çok yüksek değil kasılmaların iyi
en azından hstde yatmak zorunda kalmazsın drla konuşsan hft 2 günde rapor
versin sana yıllık izinlerini bitirme bence....

olmazsa rapor yada ucretsiz falan bisiler yapicam.
ben de y.iznimi bitirmek istemiyorum

ohh masalah kizinaaa

selam kızlaaarr
peppermint geçmiş olsun dikkat et tatlım kendine ve dolayısı ile bebişine

cnm cok sagoll

1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

tuna ve aras benim hosuma gitti cnm

cnm yaa yerim senii,:79:
cok sagolll

cnm sagolll

çook geçmiş olsunn canım şükğr hastaneye yatman gerekmiyo.. Sık dişini çok az kaldı..
Allah hepimizin bebişini korusun vaktinde sağlıklı hayırlı doğum nasip etsinn inş.

cok sukur cnm, oyle biseye hatta ilaca falan gerek yok simdilik dedi doktor
tek magnezyumunu al dedi, kasilmalari rahatlatirmis

amin cnm

artik zor gunler basladi cnm yaa, haklisin

benim de yikama utuleme islerim duruyor :-(
biberonalr, gogys pompasi, emzik vs kaynatilacak
canta hazirlanacak :-(

terlik ve tac almam lazim benim de :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…