2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oo öyle şey mi olurmuş ya, ne saçmalık bizde doğrumayacaksan vermeyizmiş ya sgkyla anlaşması olmayan hastane olur mu anlamdım gitti..türkiyde kaç kişi var sgk lı kafasızlar
sorma canım sorma..ukala olmuş hepsi..yardımcı olsan ölürsün sanki

Kızlar özellikle deneyimli anneler,
İhtiyaç listesinde göbek bağı bandı ve steril pamuk toplar diye bişi var. Bunlar nedir? Nerden almak gerekir?
bana eczaneden alabilirsin demişlerdi canım..bebeğin göbeği düşünce kullanıcaz galiba:26:
İnsan Kaynaklarına sordum. SGK ile anlaşması olması gerekmiyor dedi..
farklı bir uygulama var o zaman sizin iş yerinde..bizde mümkün değil sgk sız vermiyor..
çünkü parayı ssk yatıracak hesabıma

onu da beceremedim..yarın inşallah halledicem mecburen devlete gidicem
Canım izin sonrası paranı alabilmen için SGK anlaşmalı olması şart. Yani sen ya da işyerin alacak o parayı ya. Ben SGK'ya sordum direk öyle dedi.
evet canım işte aynen bu sebepten
hayret ya ne saçma ille o hastanede yapmak zorunda değilsinki devlet hastanesine git istersen :26:
ne güzel bu hastanenin de vardı sgk anlaşması ama yeni bir kanunla değişmiş bir vakit önce işte..

o zaman seni ilgilendiren bir durum yok canım. sana maaşını yatırdıklarında kendilerinin başvurması gerekiyor SGK ya.

Demekki kendileri başvuruyor. Ya zaten uğraştırmasınlar beni bu halimle

ben de almadım onu ya..
140 tl idi medela elektrikli ve kimden duyduysam onu tavsiye etti..
param olsun alırım
sıra ona gelmedi valla

Canım 140 TL iyi..
Ben philips avent e baktım 250TL diyordu..

Herkes onu öneriyorsa medela alayım bari, daha uygunmuş fiyatı:26:

Slm benim doğum eylülde ve ben daha hiç bişey almadım eşimde çok rahat alırız diyip geçiştiriyo.bende hep iş yerindeyim zaten ne alacağımıda bilmiyorum sizden sütpompası falan duyunca ben bunların ne işe yaradığını bile bilmiyorum

Selam kızlar,
peppermint, geçmiş olsun canım. Artık şikayetler yavaş yavaş çıkmaya başlıyor, büyük sorun olmadıktan sonra dinlenmeyle üstesinden gelebilirsin. Tekrar geçmiş olsun ve iyi dinlenmeler...

kids_go, maşallah kızına, gerçekten de tosun geliyor sağlıkla gelsin kızımız. Benim kontrole daha çok var ya bende merak ediyorum benim kızım ne alemde acaba.

lightlife, bence
ARDA
ARAS
TUNA

MAŞALLLAHHHH TOSUNCUĞA BAAKK...

ben 10 günlük babalık iznini 657ye tabi memurlara diye biliyorum hemde maaşından kesilmeden..özel sektörde insiyatife kalmş sanırım..

Ayyy gerçekten küfredeceğim... ( size değil tabi ) ya devlet memurlarının çocukları çocuk ta bizim ki O... çocuğu mu hayret birşey ya? Ne saçma birşey bu böyle. Hadi babaya izin vermedin ama süt izinlerinde ki haksızlık ne öyle???? Çok sinirleniyorum.

Canım yine o hastanenin başhekimi imzalayacak ama onu kısa sürede hallediyorlar. Devlette ki gibi keyfe keder olmuyor...

Canımolur mu hiç öyle şey ya... sdhkn alıntısını eklemiş ama ben benimki hangi sayfada armadım dün ben de sordum.... ben de sadece mail adresin var zaten nete girebilecek olsan buraya yazarsın diye ayrıca mail atmadım .

Kendine çok dikkat et tatlım. yorma kendini. Doktorun rapor falan yazamıyor mu? Gerçi sen ve prenses iyi olsun da varsın izinler gitsin ne yapalım :)))

Maşallah canım bir tosun paşa daha geliyor desene

kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..

Aras bence

Kızlar özellikle deneyimli anneler,
İhtiyaç listesinde göbek bağı bandı ve steril pamuk toplar diye bişi var. Bunlar nedir? Nerden almak gerekir?

Ben de listeme ekledim nette gördüğüm için ama bende bulamadım onları

İnsan Kaynaklarına sordum. SGK ile anlaşması olması gerekmiyor dedi..

Canım izin kullanman için gerekli değil ama sonrasında paranı alabilmen için SGK dan olması şart.

selamlar kızlar keyifler nasıl ben yanıyorum dilim dışarıda şimdiden ağustosta ne yapıcam yavssss

37. haftaya kadar çalışabilir alırsak, izne ayrılmak istediğimiz zaman raporu kapattırıp (çalışamaz raporu alıp) izne ayrılabiliniyormuş.

Geçmiş olsun cnm, ya şu kasılmalar da nst ye bağlanınca geçiyor sanki benim de gece karnım neredeyse patlayacak sandım, nefes alamadım bir de göğsümün altı tam ortada karıncalanıyor gibi
Dinlenince iyi geliyor gerçekten ben de çalışabilir raporu alayım diyordum ama sanırım artık dayanamıyacam. Bebekten sonrası için de Allah yardım eder inşallah

Ögretmen olan arkadaslar dogum öncesi iznimiz tatile denk geldigi icin yaniyor dimi izinlerimiz?? Seminerlerin son haftasi 32.hafta. Calisabilir raporu alsam bi hafta sonra zaten bitio okul. Müdür de yanar senin izin fln dedi. Arastirdim ama tam emin olamadim,Siz naptiniz yada napcaksiniz??

Süt pompası almadım ben daha...

Hangisini aldın peppermint??

ben de almadım onu ya..
140 tl idi medela elektrikli ve kimden duyduysam onu tavsiye etti..
param olsun alırım
sıra ona gelmedi valla

kizlar ben de medela mini elektrikli aldim.
149 tl idi, sonra baktim cantali seti var 240 civari fiyati.
icinden 4 ad. sut saklama kabi (ayni zamanda biberon oluyor) sogutucu canta, buz kabi, 2 ad. sut saklama poseti cikiyor; bir de omuz cantasi hediye var;
daha avantajli geldi onu aldim

medela mini elektrikli-cantali set; jokerden aldim ben

cnm cok cok sagoll

aynen dedigin gibi bebege kadar izinleri bitiricez bu gisisle; sonrasi icin Allah yardimcimiz olsun napalim.

kizlar hepiniz cok cok sagolun; fazla bilg. basinda oturmuyorum; optum koocamannn :79: :79:

milli eğitimde ilden ile değişen keyfi uygulamalar oluyor bazı iller yaz tatiline denk gelse de sonraya ekliyormuş ama genelde yanıyor malesef. ben geçen hafta yani yaklaşık 10 gün önceden çalışabilir raporumu aldım 7 temmuza kadar çalışabileceğim ortalama yükseltme sınavlarına vs gidip çalışıyor gözükmeyi düşünüyorum eğer alabiliyorsan 32. hafta dan önce çalışabilir raporu al 1 hafta bile önemli bence

Canım sonradan parasını almak ne demek yahuuu...

Maaşımı normal yatırcaklar, SGK'dan bizimkiler alıcak parayı galiba..

Offf ne sıkıntılı işler yaaa

Canım sana maaşını tam yatıracaklar dimi sonuçta, işyerin gidip SGK'dan alacak...Ama SGK anlaşmalı hastaneden almadığın için raporunu onlar alamayacaklar parayı
Belki de sizin işyeri için önemli değildir, gidip almayacaktır parayı ondan rapor farketmez demiştir.
Benim bir arkadaşın eşi de şirketi normal yatırmış maaşını, onlar doğum belgesini verip SGK'dan toplu parayı almışlar kendilerine. İşyeri istememiş yani, siz alıp bana vereceksiniz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…