2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu fikri beğendim canım..gerekirse gidip alsınlar belli ne istediğim zaten..
Canım sonradan parasını almak ne demek yahuuu...

Maaşımı normal yatırcaklar, SGK'dan bizimkiler alıcak parayı galiba..

Offf ne sıkıntılı işler yaaa

ben anladım sanırsam seniii...bize izinli olduğumuz süre içinde sosyal haklar yatacak maaş yatmayacak..toplu şekilde ssk dan alacağız canım..
ama maaşını tam alanlar da var..sen öylesin bu durumda sgk seni bağlamıyor olabilir tabi..ama yine sor soruştur sonrasında sıkıntı yaşamayasın

Evet canım, işyeri onun maaşını yatıracak onun için sıkıntı yok.
Peki biz ücretli izin döneminde toplamda 16 haftada işte, ssk primlerini yatırıyor mu şirketler bu zorunlu mu??Bunu merak ettim bilginiz var mı bu konuda??

Canım yatmıyor, zaten şirketle bir bağlantın yok sgk çok saçma halbuki sgknın ödemesi gerekir, ileride borçlanıp biz ödeyebiliyoruz

slm bende yeni üyeyim ağustos annesiyim oğlum olucak insallah

Hoşgeldin cnm hayırlısı olsun oğlişin

yanlış bilmiyorsam yatmayacak

peppermint, geçmiş olsun canım.daha iyisin sanırım dinlenmene bak şekerim:)))
zynptnc canım başınız sağolsun umarım iyiisndir bende bugun ssan mail atıcaktım nerdesin diye kontrolunda umarım iyi gecer guzel haberlerini bekliyorum canım:)))
kids_go, maşallah kızına
lightlife,tuna ve aras
Cerenimo,only_smile cannlarım benim hastaneninde sgk anlaşması yok maalesef ama dr m cerrahpaşadan bakalım cmtsi sorucam halleder heralde halletmezse bende devlet hastanesine gidicem ordan alıcam raporumu

selamlar kızlar keyifler nasıl ben yanıyorum dilim dışarıda şimdiden ağustosta ne yapıcam yavssss
nerelerdesin sen yaaa epeydir sesin çıkmıyor nasılsınız ?
aman o iş çok muallak mesela ben lisedeyim nerdeyse temmuz 15 e kadar çalışıyoruz sınavlar var nasıl bana çalışmadı muamelesi yaparlar anlamsız ama emin de olamıyoruz işte kims ebişey bilmiyor(((((

bende 1 hafta erken alıcam normalde 20-26 hazitran arası 32. hafta benim yani 32+0 ile 32+6arası ama bende 1 hafta erken alıcam bu cmtsi konuşucam olmadı haftaya ayarlıycam

bu arada aldığınız raporlarda sadece haftanız yazıyor dimi sat geçmiyor sanırım ?

selamlar teyzoşlar:)
biz bugün fenayız..kuzum da ben de şiştik..sabah 8.30da gittim okula saat 3de kep töreni vardı...şişik ayaklarla çocuklara bir diploma verişim var göreceksiniz...komediydi tam,ayağımda sabo terlikler falan hahaha....ben yürüyemeyince veliler ve çocuklar bir alkış tuttular bana gaza geliyiim diye eheueh...ay çok komiktim yaa...
haftaya 32.haftam ..izne çıkacam diyordum...yarın da müdürüm izin verdi gelme diye...pzt zaten tatil...salı da raporu alıyorum..yani ben izne çıktım sayılır....içimde bir huzur var sormayın,bi karne vermeye gideceğim kısmetse....Allahım bebişimi zamanında sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh

Son düzenleme:

evet keyfi uyguluyorlar benm bazı arkadaslar kullandı bazılarına kullandrmadılar

ama daha önce alsak bebekte gec doğsa demezlermi 43.haftadamı doğdu bu bebek diyee.bide doktorlar vermezler kolay kolay 31.aftada felan

sabah beslenme uzmanıma gittik toplamda 4.5 kilo almışım çok iyi dedi zaten 2 kiloda ona başlamadan almıştım ben yani toplamda 6.5 kilo hatta 29 haftamda bebğimin 1400 gr olması ona fazla geldi 1100 olsa daha iyi dedi şekerden olabilir dedik sonra dikkat etmeye devam yani
insülin kullanımında sıkıntılarım vardı yardımcı oldu nerelere vurabileceğimi söyledi çok sıkıldığımı falan belirttim hatta duygusallaştım sağolsun 1 saat benle ugrastı moralimi düzeltmeye ölçüm sıklığımı azalttı çünkü dün insülinde bacagımı fena morarttım ve gördükçe moralim bozuluyor sol elimde de parmaklarım delik deşik oldular artık neyseee ödül olarak hafta 4 gün dondurma verdi ama öğleden önce yemek kaydı ile ki acyippp dondurma istiyordum çocuk gibi sevindim yani
ben normalde de gebeliğe kilolu başladığım için 2 kilo daha alıp gebeliği böyle bitirmeye çalışıcaz kısacası
emzirmede de dikkat eetmek gerek tabii bol su tüketmemiz gerekmiş havalarda ısındı zaten bebeklerimiz içinde bizim içinde :)))
sonra kavun karpuz şeftali kayısı dikkat ederek yemeliymişiz satte 1 seftali veya 2 kayısıs gibi 10 kiraz gibi :))

ama daha önce alsak bebekte gec doğsa demezlermi 43.haftadamı doğdu bu bebek diyee.bide doktorlar vermezler kolay kolay 31.aftada felan

canım bu raporu tabiki 28-29 haftalıkken alırsak sonrasında 43-44 haftalık doğurmuş gibi oluruz ki onda problem çıkar elbette
benim sezeryan olacağı için zaten 1 hafta erken doğacak 3-5 günün de bir önemi yok ona kimse bakmaz, ama normalde de bazen bebekler 42. haftayı zorlayabiliyor öyle bir durumda da doktorundan 40. haftada doğumun olmadığına dair rapor alıp kurumuna veriyorsun post mature raporu diye geçiyor sanırım

doktordan geldik.680 gr olmuş bebeğimiz.3 gün ufak çıktı sat a göre.her şey yolunda dedi.sadece ters duruyor 9.aya kadar dönebilir sıkıntı etme dedi.kan şeker iyi çıktı.demire gerek yok çok iyi dedi.böbreklerimde kum varmış.bol su iç ilaca gerek kalmadan dökersin biter dedi.28.haftada yine gideceğiz.

benim de aynen canım bebek odası gelecek halısı tülü kıyafetler ütülenecek bakım çantam yok oooooooooooooo

canım ben bugün doktoruma söyledim bana seminerde veriecek raporu son haftaya aktarmak için.

kızlar bebeğimi görmeye gittim 3 haftadır kilo almamış göründüm aslında 1 kilo aldım ama geçen defa toktum şimdi aç onun etkisi var bence. bebeğim 1425 gram olmuş maaşallah kızıma boyu da fl 5.85 40cm gibi yani. maaşallah kızıma ama muayneden sonra çok sık idrara çıkmaya başladım umarım idrarda sorun yoktur

Arkadaslar Merhaba,

Tum sayfalari okuyamadim ama okuyabildiklerime yaziyorum. Bilgisayar basinda cok durunca ayaklarim hemen sisiyor.
Sevgiler herkese...

slm bende yeni üyeyim ağustos annesiyim oğlum olucak insallah

Hosgeldin!

Canim, uzanip ayaklarini havaya kaldirmadan bu sislikler inmiyor. Umarim bu haftasonu dinlenirsin.

Bence yikama utuleme isine bir an evvel gec, cokkkk zevkli, hazir olsunlar hem ne olur ne olmaz. Artik bizim hastane cantasini da hazirlayip bir koseye koymamaiz lazim.

Kızlar özellikle deneyimli anneler,
İhtiyaç listesinde göbek bağı bandı ve steril pamuk toplar diye bişi var. Bunlar nedir? Nerden almak gerekir?

Eczaneden canim.

Gecmis olsun. Neredeyse hepiniz kasilmalardan bahsediyorsunuz, herhallde ben de geciriyorum anlamiyorum. Tosuna masallah!

kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..

Ilk isim baba yada dedenin adi sanirim. Soylemesi biraz zor olur diye dusunuyorum. Arda, Aras, Tuna favorilerim.

kızlar bizim topikte DURU patlaması yaşanıcak galiba benim kızımın adıda DURU olucakda hep hayalimdi kız olursa DURU erkek olursa DORUK koymak

Olsun herkesin Duru'su bambaska guzel olacak.

Gecmis olsun, dinlenmek hakikaten iyi geliyor.:13:

Kilo kontrolunu cok iyi yapmissin, aferin sana hem de bebisine... Igne yapmada cok kolay gelsin. Ben de gobekten kan sulandirici yapiyorum. Igneyi 45 derece egimle tutarsan morarma ve beze yapmiyor tavsiye ederim, Bir de bezen varsa hirodiod isimli krem cok iyi geliyor.

Hem sana hem de kizina masallah!

sağol canım banada iğneyi dik tut dedi dr m ve
bana da morarmalar için bacitroben verdi bakalım almadım ama denemeyi düşünüyorum iğneyi vuruncamı sürülüyor hemen

Son düzenleme:

Canim nasi yani anlamadim? Son haftaya aktarmak derken ne demek istedin: uykudan kalktim, biraz beynim dönmüs gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…