bu fikri beğendim canım..gerekirse gidip alsınlar belli ne istediğim zaten..Bak burada modelleri fiyatları yazıyor. Bazıları medela swing aldı.
e-sumeras.com - MEDELA TÜRKİYE TEK DİSTRİBÜTÖRÜ
Ben doğuma kadar almayacağım, doğumdan sonra lazım olursa modelini yazıp aldıracağım.
Canım sonradan parasını almak ne demek yahuuu...
Maaşımı normal yatırcaklar, SGK'dan bizimkiler alıcak parayı galiba..
Offf ne sıkıntılı işler yaaa
bu fikri beğendim canım..gerekirse gidip alsınlar belli ne istediğim zaten..
ben anladım sanırsam seniii...bize izinli olduğumuz süre içinde sosyal haklar yatacak maaş yatmayacak..toplu şekilde ssk dan alacağız canım..
ama maaşını tam alanlar da var..sen öylesinbu durumda sgk seni bağlamıyor olabilir tabi..ama yine sor soruştur sonrasında sıkıntı yaşamayasın
Evet canım, işyeri onun maaşını yatıracak onun için sıkıntı yok.
Peki biz ücretli izin döneminde toplamda 16 haftada işte, ssk primlerini yatırıyor mu şirketler bu zorunlu mu??Bunu merak ettim bilginiz var mı bu konuda??
slm bende yeni üyeyim ağustos annesiyim oğlum olucak insallah
Evet canım, işyeri onun maaşını yatıracak onun için sıkıntı yok.
Peki biz ücretli izin döneminde toplamda 16 haftada işte, ssk primlerini yatırıyor mu şirketler bu zorunlu mu??Bunu merak ettim bilginiz var mı bu konuda??
nerelerdesin sen yaaa epeydir sesin çıkmıyor nasılsınız ?selamlar kızlar keyifler nasıl ben yanıyorum dilim dışarıda şimdiden ağustosta ne yapıcam yavssss
aman o iş çok muallak mesela ben lisedeyim nerdeyse temmuz 15 e kadar çalışıyoruz sınavlar var nasıl bana çalışmadı muamelesi yaparlar anlamsız ama emin de olamıyoruz işte kims ebişey bilmiyorÖgretmen olan arkadaslar dogum öncesi iznimiz tatile denk geldigi icin yaniyor dimi izinlerimiz?? Seminerlerin son haftasi 32.hafta. Calisabilir raporu alsam bi hafta sonra zaten bitio okul. Müdür de yanar senin izin fln dedi. Arastirdim ama tam emin olamadim,Siz naptiniz yada napcaksiniz??
milli eğitimde ilden ile değişen keyfi uygulamalar oluyor bazı iller yaz tatiline denk gelse de sonraya ekliyormuş ama genelde yanıyor malesef. ben geçen hafta yani yaklaşık 10 gün önceden çalışabilir raporumu aldım 7 temmuza kadar çalışabileceğim ortalama yükseltme sınavlarına vs gidip çalışıyor gözükmeyi düşünüyorum eğer alabiliyorsan 32. hafta dan önce çalışabilir raporu al 1 hafta bile önemli bence
kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..
Ögretmen olan arkadaslar dogum öncesi iznimiz tatile denk geldigi icin yaniyor dimi izinlerimiz?? Seminerlerin son haftasi 32.hafta. Calisabilir raporu alsam bi hafta sonra zaten bitio okul. Müdür de yanar senin izin fln dedi. Arastirdim ama tam emin olamadim,Siz naptiniz yada napcaksiniz??
milli eğitimde ilden ile değişen keyfi uygulamalar oluyor bazı iller yaz tatiline denk gelse de sonraya ekliyormuş ama genelde yanıyor malesef. ben geçen hafta yani yaklaşık 10 gün önceden çalışabilir raporumu aldım 7 temmuza kadar çalışabileceğim ortalama yükseltme sınavlarına vs gidip çalışıyor gözükmeyi düşünüyorum eğer alabiliyorsan 32. hafta dan önce çalışabilir raporu al 1 hafta bile önemli bence
ama daha önce alsak bebekte gec doğsa demezlermi 43.haftadamı doğdu bu bebek diyee.bide doktorlar vermezler kolay kolay 31.aftada felan
benim de aynen canım bebek odası gelecek halısı tülü kıyafetler ütülenecek bakım çantam yok ooooooooooooooKızlar benimde eksiklerim var. Bebek odasında aldığım herşey yığınla duruyor. Yıkanacak ütülenecek...
Bebek odası için duvar kağıdı almamız gerekiyor. Perde ve cibinlik diktiricem. Offf, çok da çabuk yoruluyorum.
Daha bavul alıcam...
Lohusa takımımın terliği yoktu, terlik alıcam.
Aslında hemen liste yapmam lazım...
Ögretmen olan arkadaslar dogum öncesi iznimiz tatile denk geldigi icin yaniyor dimi izinlerimiz?? Seminerlerin son haftasi 32.hafta. Calisabilir raporu alsam bi hafta sonra zaten bitio okul. Müdür de yanar senin izin fln dedi. Arastirdim ama tam emin olamadim,Siz naptiniz yada napcaksiniz??
selamlar teyzoşlar:)
biz bugün fenayız..kuzum da ben de şiştik..sabah 8.30da gittim okula saat 3de kep töreni vardı...şişik ayaklarla çocuklara bir diploma verişim var göreceksiniz...komediydi tam,ayağımda sabo terlikler falan hahaha....ben yürüyemeyince veliler ve çocuklar bir alkış tuttular bana gaza geliyiim diye eheueh...ay çok komiktim yaa...
haftaya 32.haftam ..izne çıkacam diyordum...yarın da müdürüm izin verdi gelme diye...pzt zaten tatil...salı da raporu alıyorum..yani ben izne çıktım sayılır....içimde bir huzur var sormayın,bi karne vermeye gideceğim kısmetse....Allahım bebişimi zamanında sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallahhhhhhh
Kızlar benimde eksiklerim var. Bebek odasında aldığım herşey yığınla duruyor. Yıkanacak ütülenecek...
Bebek odası için duvar kağıdı almamız gerekiyor. Perde ve cibinlik diktiricem. Offf, çok da çabuk yoruluyorum.
Daha bavul alıcam...
Lohusa takımımın terliği yoktu, terlik alıcam.
Aslında hemen liste yapmam lazım...
slm kızlaaarrrrrrr :)))
1 haftadır takip edemiodum, geçen hafta kandil gecesi eşimin babannesini kaybettik, bugün 7si akşama 19:00da hoca gelip mevlüt okunacak. benimde bgn 17:30da doktor kontrolüm var, yetişicem inşallah...
şöle hızlı atlaya hoplaya geçtim 1 haftayı ama genel olarak herkes iyi gözüküo, çok tehlikeli durumlar yok Allaha şükür....
sıcaklar bastırıo, bebişlerimiz büyüyo, zor günler bizi beklio gibi :) inşallah sıkıntı çekmeden hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi vakitlice kucağımıza alırız, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar özellikle deneyimli anneler,
İhtiyaç listesinde göbek bağı bandı ve steril pamuk toplar diye bişi var. Bunlar nedir? Nerden almak gerekir?
doktordan geldik kizlar sizlere yazip cikicam yine bugün halletmemiz gereken bi sürü is var cünkü
kasilmalarimla ilgili konustuk günde 10 kere falan olmasinin normal oldugunu söyledi magnezyum al biraz daha iyi gelir dedi rahim agzinda aciklik olup olmadigina bakti ve hersey yolunda gözüküyomus suyu falan da gayet iyi bebegim her zamanki gibi sirti dönük duruyodu yüzünü göremedik malesef ama gayet saglikli bi bebekmis kafasi asagi dönüktü bunun da cok iyi oldugunu söyledi doktor teyzemiz vee son olarak yaptigi ölcümlere göre kizim bi 10 gün kadar önden gidiyo ama normal dedi doktorumuz boyunu söylemedi ölcemiyorum dedi ama kilosu yaklasik 1805 gr olarak hesaplandi ultrasonda ben hala soktayim daha 1 hafta önce gitmistik 1350 demisti ama herhalde o gün bastan savma bakmisti biraz normal kontrol gününmüz degildi yani bi tosuncuk geliyooo
neyse öptük hepinizi kendinize dikkat edin kactik biz
kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna
ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..
kızlar bizim topikte DURU patlaması yaşanıcak galibabenim kızımın adıda DURU olucakda hep hayalimdi kız olursa DURU erkek olursa DORUK koymak
merhaba arkadaslar;
gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi
olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
sabah beslenme uzmanıma gittik toplamda 4.5 kilo almışım çok iyi dedi zaten 2 kiloda ona başlamadan almıştım ben yani toplamda 6.5 kilo hatta 29 haftamda bebğimin 1400 gr olması ona fazla geldi 1100 olsa daha iyi dedi şekerden olabilir dedik sonra dikkat etmeye devam yani
insülin kullanımında sıkıntılarım vardı yardımcı oldu nerelere vurabileceğimi söyledi çok sıkıldığımı falan belirttim hatta duygusallaştım sağolsun 1 saat benle ugrastı moralimi düzeltmeye ölçüm sıklığımı azalttı çünkü dün insülinde bacagımı fena morarttım ve gördükçe moralim bozuluyor sol elimde de parmaklarım delik deşik oldular artık neyseee ödül olarak hafta 4 gün dondurma verdi ama öğleden önce yemek kaydı ile ki acyippp dondurma istiyordum çocuk gibi sevindim yani
ben normalde de gebeliğe kilolu başladığım için 2 kilo daha alıp gebeliği böyle bitirmeye çalışıcaz kısacası
emzirmede de dikkat eetmek gerek tabii bol su tüketmemiz gerekmiş havalarda ısındı zaten bebeklerimiz içinde bizim içinde :)))
sonra kavun karpuz şeftali kayısı dikkat ederek yemeliymişiz satte 1 seftali veya 2 kayısıs gibi 10 kiraz gibi :))
benim de aynen canım bebek odası gelecek halısı tülü kıyafetler ütülenecek bakım çantam yok oooooooooooooo
canım ben bugün doktoruma söyledim bana seminerde veriecek raporu son haftaya aktarmak için.
kızlar bebeğimi görmeye gittim 3 haftadır kilo almamış göründüm aslında 1 kilo aldım ama geçen defa toktum şimdi aç onun etkisi var bence. bebeğim 1425 gram olmuş maaşallah kızıma boyu da fl 5.85 40cm gibi yani. maaşallah kızımaama muayneden sonra çok sık idrara çıkmaya başladım umarım idrarda sorun yoktur
Kilo kontrolunu cok iyi yapmissin, aferin sana hem de bebisine... Igne yapmada cok kolay gelsin. Ben de gobekten kan sulandirici yapiyorum. Igneyi 45 derece egimle tutarsan morarma ve beze yapmiyor tavsiye ederim, Bir de bezen varsa hirodiod isimli krem cok iyi geliyor.
Hem sana hem de kizina masallah!
benim de aynen canım bebek odası gelecek halısı tülü kıyafetler ütülenecek bakım çantam yok oooooooooooooo
canım ben bugün doktoruma söyledim bana seminerde veriecek raporu son haftaya aktarmak için.
kızlar bebeğimi görmeye gittim 3 haftadır kilo almamış göründüm aslında 1 kilo aldım ama geçen defa toktum şimdi aç onun etkisi var bence. bebeğim 1425 gram olmuş maaşallah kızıma boyu da fl 5.85 40cm gibi yani. maaşallah kızımaama muayneden sonra çok sık idrara çıkmaya başladım umarım idrarda sorun yoktur
bence Tuna,bizde oğlum için Tuna isminde karar kıldık,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?