2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet keyfi uyguluyorlar benm bazı arkadaslar kullandı bazılarına kullandrmadılar

canım benim çalıştığım yerin milli eğitimi şöyle açıkladı bana:ilk beş haftamızın ne kadarı çalışma dönemine geliyorsa o kadarını aktarabiliyoruz.mesela benim sekiz haftalık iznim 8 haziran da başlıyor diyelim,seminerlerde 30 haziranda bitiyor.yani 8inden 30 una kadar olan 22 günü aktarabiliyoruz.tatile gelen kısmını aktaramıyoruz.

Kizlar yaa ben bi aptallik ettim. Bebisimi bi sene odamda yatircagimiz icin bi park yatak aldik.Bi de baska bi odaya sifonyer almistik kiyafetleri icin ikeadan .2-3 hafta önce babamla kocis sifonyeri kurar kurmaz, annemle hemen herseyi yikayip ütüleyip yerlestirdik..Mis gibi oldular.Hersey bu ana kadar güzel.ama gecen bu aciim kokliim cicileri derken neyle karsilastim biliosunuz dolap kokusu (((ay ne kadar aptalim, ya buakdar sinebilcegini tahmin bile etmedik. bi daha yikayip ütülemek de istemiyorum. daha oglusum giymeden iki kere yikanmis olcak eski gibi( napsak acaba ya ???

cok mantikli söylemisler bence de böyle olmali. benim sadece bi haftam gelio. onu da aktarmiim diorum,bu sicakta gidip gelmek mahvedio.zaten dogum sonrasi izin bitince ücretsiz izne ayrilcam bi sene insallah.

ya nasıl oluyo ben 29t3 te gittim doktora.çocuk 1200 gr.dı bana kilosu çok düşük çocuk çok minyon beslenmene dikkat etmiyo musun dedi.hatta çok endişeli göründü filan benim de moralim bozuldu

slm arkadaşlar bişy sorcam.renkli ultrasonda çentik çıkan varmı ikinciyi çektirdim devam ediyomuş bebeğn beslenmesiyle alakalı dediler.doktorumda kilosu normal dedi.sizlerde bilen varmı???? merak ediyorum önemli bişeymi...

cnm gecmıs olsun merak ettık etmezmıyız ama malum artık herkes buyerının agrısıyla sısıyle ugrasıyo artık zor gunler bundan sonra idare edıcez
sende kuzunda allaha emanet

masallah tosununa cnm dınlen bol bol

kızlar oğlum için aşağıdaki isimlerden hangisi sizce güzel? çok kararsız kaldık
1-Mücahit
2-Gökdeniz
3-Arda
4-Aras
5-Engin
6-Tuna

ilk ikisi eşimin son üçü benim favorim..

anlamı acısından mücahit
tunada güzel :)

ben de tam karşılaştırmalı olarak incelemedim cnm, bilmiyorum

kızlar bı arkadasım alma dedı bende var ben verırım dedı gerekırse ondan alıcam :))
aradakı farkı ne bunların bende anlamadım arkadsaıma sorım 2 tane almıstı o

selam kızlar ben kasılmalardan dolayı malesef okula devam edemiyorum artık sağolsun okulda idare ediyo beni bu arada kızımın adına karar verdik adı BERRAK olacak inşallah kızımın ismiyle uzun yaşasın inşallah teyzeleri

kızlar 2 gundur kalça agrım devam edıyo yürütmüyo beni
bugün izlemim vardı saglık ocağında kan ve ıdrar verdım
idrarımda kan çıktı bu haftalarda normalmiş ama dr unu ara haber ver dedıler bende aradım NORMAL olabılır dedı yine :))
kalça agrımdan bahsettım oda normal dedı. Ne yapmam lazım dedım gecmesi için cok agrıyosa minoset iç dedi
bu ara dr uma sınır oluyorum bıraz ama neyyysssee :83:

hemsire ebem logusalıkla emzırmeyle bu son haftalarla ilgili bıraz konusma yaptı bana
ne sürersen sür ilk zamanlar sürekli göğsüne yapısık duracagı ıçın yaradan kacamazsın dedı
cocuk uyudugında gögsu bıraz sıkıp gögüs ucunu sıvazla rahatlatır dedı .
sımdıden vazalın veya bebe yagıyla gogus ucunu cıkarmak ıcın masaj hareketı yap dedı
5 tanede olsa süt saklama poşetı al dedi çok lazım oluyomuş
ufak ta olsa acıl bı hastane cantası hazırla kendıne dedı
vs vs...

bugun oglusumun butun kıyafetlerını ütüledık dolaba yerlestırdık :)) hepsı miss gibi dalin kokuyo yani bebek gibi
aksam bavulumu ıcıne yerlestırıcem hepsını :)))
odasını düzenledık bıde dolabı gelseydı tam süper olacaktı :))
neyse ben kacar kızlar hepınızı optuk
dua edın bana su agrım gecsın yoksa bu sın gunler gecmezz

arkadaşlar bencede bu konudaki uygulamalar biraz keyfi

benimde seminerin son haftasına denk geliyor 32. hafta, müdürüm diyorki kalan 5 haftayı aktaramazsın, ilçedeki memurda aynı şeyi söylüyor, öbür taraftan şube müdürü ve sendika da hayır aktara bilirsin diyor, neticede tatil olmazsa çalışacaktın diyorlar, bide son torba yasada değişti diyorlar ama ben notlatdan falan fırsat bulup okuyamadım, yani son yasal düzenlemelere göre aktarabiliyormuşuz dediler.

valla ben aktarmaya çalışacam aktaramazsam sebdikamlada görüştüm, eğer bir zorluk çıkarırlarsa dava açacam. neticede okul olsa çalışacaktık, yasada da net bişey yok, yani öğretmenler yaz tatilinde doğum yaparsa iznini kullanamaz diye bir madde yok.

ya nasıl oluyo ben 29t3 te gittim doktora.çocuk 1200 gr.dı bana kilosu çok düşük çocuk çok minyon beslenmene dikkat etmiyo musun dedi.hatta çok endişeli göründü filan benim de moralim bozuldu

valla benim jinekologum normal demişti ama beslenme uzmanımada fazla geldi anlamadım!!!
http://www.gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html canım bu linkten bakarsan sende de 100 gr eksiklik var gibi ki çok önemli değil bence 100 gr birilerinde daha böyle olmuştu topicte ...
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart hatta bu link daha açıklayıcı canım ama ingilizce ama anlaşır zaten :))
suleslliiiii iks nedir??

Son düzenleme:
valla benim jinekologum normal demişti ama beslenme uzmanımada fazla geldi anlamadım!!!

suleslliiiii iks nedir??

canım bu ilköğretim öğrencileri için anket verdiler bize velilere falan yolladık hatta çıktı alıp okulla ilgili falan sorular var mebbis ten giriliyo işte o

kızlar biz kaçtık birazda e-okuldan not girelim sürekli topiclerde olmuyor ama :)))))))

Canım sonradan parasını almak ne demek yahuuu...

Maaşımı normal yatırcaklar, SGK'dan bizimkiler alıcak parayı galiba..

Offf ne sıkıntılı işler yaaa

Şirketin ödemeypacaksa demekki senin için sgk olsun olmasın önemli değil :)) Şanslısın...

Canım ara ara yaz bize ama :)) yorma kendini :))

Hadi bakalım darısı bizim izne çıkacağımız günlere... Benim hastanedekiler ağzımın içine bakıyor 37 ye kadar çalışayım diye. Zaten ben de şuan bir sıkıntım yok çok şükür, bbekle daha fazla vakit geçrmek için 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum ama bu kdar fırsatçı yaklaşmaları çok sinir...

Canım harikasın... Bu arada dondurmayı kapmışsın ))) tebrikler... Moral bozmaca yok, alışacaksın iğnelere

Canım hızlı giden atın ....sı seyrek düşer diye bir laf vardır ya ben de aynn öyle oldum. Topicte herhalde alışverişe ilk başalayan üstelik bebek arabası ie bendim şimdi herkes tamamladı herşeyi ama bizim daha damız yok

Canım aman dikkat et kendine... Adıyla büyüsün Berrak bebek :)))

Canım geçmiş olsun yaaa... Ahh en güzel kıyafetler yerleşmiş. darısı başımıza. dolabımız bir gelse!!!

artık bende dolap siparişi versem iyi olcak galiba kızlar ya şu anda acayip sıcak kızlar yanıyorum ben inanın nefes alamıyorum ya nolcak bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…