2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok şeker tam iyi bakma sen bizimkilerin kilosuna 28den sonra bir anda fırlıyo kiloları

inşallah öyle olur.ters duruyormuş.geçen gittiğimde başaşağıydı şimdi poposu aşağıda.bir tur daha atması gerek.bugüne kadar tüm ultrasonlarda ayakları suratının önüne getirmişti.garip bir çocuk olacak

çok fena olcaklar çok bizi parmaklarında oynatacaklar kesin ama kilo konusunda endişe etme gerçekten bak sen bile hayret ediceksin nasıl bu kadar büyüdü hemen diye

çok fena olcaklar çok bizi parmaklarında oynatacaklar kesin ama kilo konusunda endişe etme gerçekten bak sen bile hayret ediceksin nasıl bu kadar büyüdü hemen diye

28.haftada kontrole gideceğim.insana yavrusu her zaman ufak gelir derler ya tam öyle.annelik güdüsü herhalde

bir de benimle aynı haftada olan arkadaşımın bebeğine doktor 1300 gr demiş.psikolojim bozuldu.benim yavru yarısı kadar be

28.haftada kontrole gideceğim.insana yavrusu her zaman ufak gelir derler ya tam öyle.annelik güdüsü herhalde

evet ayneen öyle bende 31. haftada olanlara falan bakıyorum nerdeyse 1.5 kiloyu geçenler var benimki küçükmü gelişemiyomuki diye bi pinpirikleniyorumki sorma ama sonra doktora soruyorum gayet normal anormal bişi olsa ben zaten sölerim diyo hemen rahat ol sen

canım benimki bile geçen hafta daha 1050 gramdı ve doktor çok iyi dedi bence arkadaşınki biraz fazla

bana göre de öyle.senin bebeğinin cinsiyeti neydi ve de adı hatırlayamadım şimdi üzgünüm.ilköğretimde öğretmen olduğunu hatırlıyorum.ben de lisede öğretmenim

Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.uzun bir gün oldu.artık biz uyuyalım yarın okul var.herkese iyi geceler diliyorum.bu arada yarın markafoni de wenice kampanyası var.

efsungçum senin şekrin kaç çıkıyoki insüline başlandı?

ben daha önce hap kullanıyodum ve haftada 1-2 kez 2.saat ölçümüm 140 falan çıkmıştı haftamdan dolayıda drum insüline geçmeyi uygun gördü canım su anda 7+10=17 ünite yapıyorum sabah akşam olmak üzere ama benle aynı haftadaki bazı gebeler 30 ünite falan yapıyorlarmış yeniyim daha deniyoruz işte :))

herkese iyi geceler kızlaaarrr eokuldaki nor işlerimde bittti kaldı okuldaki işler yazılı kağıtları ve yıl sonu tutanakları :)))

aynen cnm yaa bende takılmamaya karar verdim böylesine şükürler olsun..
cnm yaa ben kaçırmışım senin kasılmaların olduğunu yoksa meraklanırdım gerçekten...
kendine dikkat et bikaç haffta daha sık dişini sonra izne çıkarsın zaten...

cnm başını sağolsun....Allah rahmet eylesin....
inş kontrolün iyi geçmiştir bizede vildir son durumları

Merhaba canım sen 1. saatte şeker ölçümü yaptın mı?
Ben dahiliyeye gitmiştim 1. saatte ölç dedi. Endokrinoloji 2. saat daha önemli dedi. Bu hafta şekerim biraz yükselnce (1. saat 165) endokrin bana yürüyüş ve kol hareketleri verdi. insüline başlarsan 20-25 kilo alırsın ve o kiloları vermen çok zor dedi. Size kilo alımı hakkında bir şey söylediler mi??
Sonra kadın-doğum kontrolüne gittiğimde hemen insüline başlamamı söyledi. Kendi yazamıyor ama. Eğer endokrin yazmıyorsa git yazacak bir doktor bul diye de baskı yaptı. Tekrar dahiliyeye gittim 4 ünite insülin verdi ama daha kullanımını falan öğrenmediğimden başlamadım. Doktorların farklı farklı şeyler söylemesi çok kötü ya Şimdi kadın doğuma insülin almamış olarak gidersem bana kızacak.
Hamileliğimde, 25 yıldır görmediğim kadar doktor gördüm. Gerçekten doktor diyebileceklerimiz çok az. Allah onlara muhtaç etmesin ne diyeyim..

cnm senın dıyet lısten kac kalorılık ben alternatıf lıste arıyorum .
patates bezelye pirinç makarna yemıyorum. özellıkle patates
yaptıgım olçumlerde patatesın cok cıkardıgını farkettım ama bazen dusukte oluyo mesela pilav ve makarna yuksek cıkarmadı bu hafta denedım de .
hanı drun sana neler tavsıye ettı bı solesen :26::26:
ben sekerlı hıcbısey yemedım 1.5 aydır 1 kere 3 top dondurma o kadar
malum sıcaklar basladı ıstahsızlık var bende hemde cok
yemek yapmak artık ıskence olmaya basladı
kafayı yıyorum bazen

BU ARADA GELISIMCI YOK ORTALARDA NERDE BILEN VAR MI ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…