sağol canım banada iğneyi dik tut dedi dr m ve
bana da morarmalar için bacitroben verdi bakalım almadım ama denemeyi düşünüyorum iğneyi vuruncamı sürülüyor hemen
24+6 da 680 gr az mı sizce?
yok şeker tam iyi bakma sen bizimkilerin kilosuna 28den sonra bir anda fırlıyo kiloları
inşallah öyle olur.ters duruyormuş.geçen gittiğimde başaşağıydı şimdi poposu aşağıda.bir tur daha atması gerek.bugüne kadar tüm ultrasonlarda ayakları suratının önüne getirmişti.garip bir çocuk olacak
çok fena olcaklar çok bizi parmaklarında oynatacaklar kesin ama kilo konusunda endişe etme gerçekten bak sen bile hayret ediceksin nasıl bu kadar büyüdü hemen diye
28.haftada kontrole gideceğim.insana yavrusu her zaman ufak gelir derler ya tam öyle.annelik güdüsü herhalde
bir de benimle aynı haftada olan arkadaşımın bebeğine doktor 1300 gr demiş.psikolojim bozuldu.benim yavru yarısı kadar be
canım benimki bile geçen hafta daha 1050 gramdı ve doktor çok iyi dedi bence arkadaşınki biraz fazla
bana göre de öyle.senin bebeğinin cinsiyeti neydi ve de adı hatırlayamadım şimdi üzgünüm.ilköğretimde öğretmen olduğunu hatırlıyorum.ben de lisede öğretmenim
Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.uzun bir gün oldu.artık biz uyuyalım yarın okul var.herkese iyi geceler diliyorum.bu arada yarın markafoni de wenice kampanyası var.
efsungçum senin şekrin kaç çıkıyoki insüline başlandı?
aynen cnm yaa bende takılmamaya karar verdim böylesine şükürler olsun..Fıstıklar merhabaaaaaaaaaa
maşalllllahhh prensesimize.. Tatlım 100 gr nolucak hiç önemli değil.. Bnm doktorum3-5 günlük farklara haftasıyla uyumlu diyo..
aynen canım ankara yanıyo. şükür ev serince kışın soğuk oluyo ama yazın da faydası var .. Işyeri evden serin... öğle arası dışarı çıkmak dert sadece.. Dayancaz artık hava bizi iyi idare etti. Taa bu zamanlara kadar. Ama umarım acısını çıkarmaz. Geçen yıl sıcaklardan hamile ve emziklilere saplık idari izin çıkmıştı 2-3 gün..
cnm yaa ben kaçırmışım senin kasılmaların olduğunu yoksa meraklanırdım gerçekten...merhaba arkadaslar;
gordugum kadariyla beni merak eden olmamais :-(((
kizlar dun sizle konustuktan sonra doktoru aradim; aksam gel bi nst cekelim dedi.
ben de cok korktum aglamaya basladim;
sirkettekiler sagolsunlar sirket soforu seni gorursun dediler; esimi de alip hastaneye gittik
nst cekildi, nst sirasinda birkz kasilmam olsu; %40 cikti sanci
doktor kasilmalarin hep bu siddettemi diye sordu, evet dedim; bu onemli bi kasilma degil dedi, bu kadar oluyorsa korkma dedi,
bunlar artik doguma hazirlik icin hep olacak dedi,
bir de yorgunlukla alakali dedi,
hep istirahat etmen lazim dedi,
yaklasik 1 ayin var; 32 de kesin izne cikiyosun dedi,ama bu 1ayda da isyerinle gorus, haftada bikac gun git bikac gun dinlen dedi
cmr tekrar cagirdi, tekrar bi muayene edeyim; ne yapacagimiza tam olarak cmrt karar veririz dedi
bugun evdeyim, dinleniyorum ve hic kasilmam olmadi
olmazsa 32.haftaya kadar pers-cumalari yillik izin falan alicam :-((
calisirken cok zor kizlar; birbirimize dua edelim; su kalan gunlerimizi bi saglikla tamamlasakk
slm kızlaaarrrrrrr :)))
1 haftadır takip edemiodum, geçen hafta kandil gecesi eşimin babannesini kaybettik, bugün 7si akşama 19:00da hoca gelip mevlüt okunacak. benimde bgn 17:30da doktor kontrolüm var, yetişicem inşallah...
şöle hızlı atlaya hoplaya geçtim 1 haftayı ama genel olarak herkes iyi gözüküo, çok tehlikeli durumlar yok Allaha şükür....
sıcaklar bastırıo, bebişlerimiz büyüyo, zor günler bizi beklio gibi :) inşallah sıkıntı çekmeden hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi vakitlice kucağımıza alırız, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ben daha önce hap kullanıyodum ve haftada 1-2 kez 2.saat ölçümüm 140 falan çıkmıştı haftamdan dolayıda drum insüline geçmeyi uygun gördü canım su anda 7+10=17 ünite yapıyorum sabah akşam olmak üzere ama benle aynı haftadaki bazı gebeler 30 ünite falan yapıyorlarmış yeniyim daha deniyoruz işte :))
valla benim jinekologum normal demişti ama beslenme uzmanımada fazla geldi anlamadım!!!
Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe canım bu linkten bakarsan sende de 100 gr eksiklik var gibi ki çok önemli değil bence 100 gr birilerinde daha böyle olmuştu topicte ...
Average fetal length and weight chart | BabyCenter hatta bu link daha açıklayıcı canım ama ingilizce ama anlaşır zaten :))
suleslliiiii iks nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?