2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sorma yaa bu dr lar sınır edıyo adamı bırı öle diyo biri böle
hayırlısıyla bı dogursaydık :44:

kıyafetleri çıkarıp bebek deterjanıyla dolabı silip,kıyafetleride güneşte biraz havalandırıp tekrar yerleştirsen bence sorun kalmaz,dolap kokusu mutlaka siniyo canım...

artık bende dolap siparişi versem iyi olcak galiba kızlar ya şu anda acayip sıcak kızlar yanıyorum ben inanın nefes alamıyorum ya nolcak bu halim

Canı bence biran önce versen iyi olur. Ben Mayısın 10 u gibi sipariş ettim, güya geçen hafta teslim etmeleri gerekiyordu haftaya dediler. Bu hafta da bitti hala haber yok... Gecikmeler olabiliyor...

24+6 da 680 gr az mı sizce?

Canım az değil 24. hafta için 550 - 800 g arasında değişebiliyor ağırlıkları. 27 -28. haftadan itibaren b,rden büyümeye başlıyorlar. Ayrıca ben ultrasonda ölçülen ağırlıkların doğruluğuna da çok inanmıyorum.

kızlar bişi sorcam bu sürekli oolan bi akıntınız var dimi ne renk benimki beyaz renkte kokusu falan yok normal dimi

Var canım, normal birşey o. Eğer renkli ve kokuluysa sıkıntı...

günaydın kızlar..şeker yüklemesinde falza çıkıpta diyabet yapanlara allah kolaylık versin, özellikle iğne vurulan efsunga..bu insülin olayı hamilelik boyunca mı yoksa ileriside var mı:26:

Günaaayyydııınnnn!!

Yarın çalışmadığım cumartesi olduğundan yani bugün haftanın son iş günü olduğundan dolayı çok mutluyum ama pazartesiden itibaren 1 ay boyunca tüm yatan hastalara vs. tek başıma bakacağım ve son günlerde artan ayaklarımdaki şişliklerden dolayıçok tedirginim ...

Günaydınnn şekerlerrr...

Bugün hava serin, güzel....Yağmur yağdı bol bol

Yaa serin havaları çok seviyorum. Vücudumd odun sobası var sanki alev alev yanıyorum ama haftasonu denize girmeyi planlıyordum bakalım nasıl olacak

Canım çentik nasıl bişey ilk defa duydum...

İnternetten araştırdım, trombosite filan bakılması gerekiyor diyor... Eğer 28. haftadan önce görülürse, 28. haftadan sonra kaybolabiliyormuş... Eğer çentik hala varsa tansiyon takibi yapmak gerekiyormuş... Dikkat etmelisin canım...

Canım yat dinlen, bende bakalım nereye kadar devam edebilicem...
Berrak ismi çok güzel. Benimde aklımdaydı ama Duru ya karar verdik

Canım göğüs problemi yaşamayız umarım... Annem yaşamış, çok kötü diyor. Benimde göğüs ucum hiç yok zaten... Lansion kullanmaya başladım ama ne olursa olsun yara olur dediyse doktorun yandık desene.... :18:

kızlar bişi sorcam bu sürekli oolan bi akıntınız var dimi ne renk benimki beyaz renkte kokusu falan yok normal dimi

Sürekli bir akıntı var canım...Beyaz-sarı değişiyor...Ben her tuvalete gidince günlük pedimi değiştiriyorum...

Hayırlısı olsun ismiyle yaşasın çok güzel beğendim ben...

Günaydın herkese valla benim de şişlikler had safhada :-((

kızlar benım mide bulantılarım yeniden başladı..2-3 gündür bu saatlerde istifra ediyorum..kahvaltımı yapmama rağmen, acaba su mu bulandırıyor midemi..size bahsederken bile kötü oldum:84:

kızlar benım mide bulantılarım yeniden başladı..2-3 gündür bu saatlerde istifra ediyorum..kahvaltımı yapmama rağmen, acaba su mu bulandırıyor midemi..size bahsederken bile kötü oldum:84:

Canım benimde sabah midem bulandı ama sucuklu tost yedim ondan oldu...

Çok canım istedi napimmm

Bu haftalarda mide bulantıları olabilir diye biliyorum...

günaydın canım
aynen benim de iki gündür midem yine ilk zamanlardaki gibi bulanıyor
bu haftalarda normal mi acaba?

Günaydın herkese,
Benim de istifra olmadı ama hafif bulantı oluyo arada.. Ama bu sıralarda en çok rahatsız eden şey baş dönmeleri Dün gece yatmadan tansiyonumu ölçtüm 9-4 çıktı, dün sabah da 9-5'ti Normalde 11-6 civarında oluyodu. Sanırım tansiyonum düştüğü için oluyor.. Sizde durumlar nasıl??

zynptnc canım başınız sağolsun umarım iyiisndir bende bugun ssan mail atıcaktım nerdesin diye kontrolunda umarım iyi gecer guzel haberlerini bekliyorum canım:)))

cnm başını sağolsun....Allah rahmet eylesin....
inş kontrolün iyi geçmiştir bizede vildir son durumları

kızlar teşekkür ederim dostlar saolsun...

Allaha şükür biz iiz kızımla :) doktor gayet keyifli geçti bizim minnak kız 2 kg olmuş doktor yine geçen seferki gibi uyarılarını yaptı, bide dio ya bişey olursa hastaneye hemen gelin bende 10 dkya burdayım die dün hastane çıkışı beraber çıktık dr.la sanırım yeşilköyde hastaneye çok yakında oturuo yürüyerek gitti çünkü böle ara sokaklardan yani kesin olmamakla birlikte rahatlatmak için deilde gerçekten öle olduğu için 10 dkya gelirim dio :)) onun dışında hamur işi ve tatlıyı çok aza indir dedi... kilomu 69 ölçtüler ama 1 haftada 2 kilo aldım gibi oldu çünkü malum bu cenaze durumları yüzünden beslenmeme çok dikkat edemedim hep başka yerde olduğum için bi de cenaze evlerine börek kek gelir ya onlardan yemek zorunda kaldım meyve yiyemedim hareketsiz kaldım bu hafta ve gelecek haftalarda çok dikkat edicem yiyip içtiğime eski formuma kavuşurum inş. :) 2 hafta sonra yine görüşmek üzere sözleştik :)
bizde havadisler şimdilik bunlar sizinkileri beklioruz :))

cnm benim dün tansiyonum 9-6 çıktı... ama benim hep bu aralarda gezinir hatta bi kereseinde 8-6 çıkmıştıda doktor zombi die dalga geçmişti :) neyse dieceim şudur ki tansiyonum bu aralarda olduğu halde hep baş dönmesi yaşamıorum gerçi vücudun alışık olmasıyla ilgilide olabilir ama havalar ısındı ya sıcaklardan da olabilir bide susuz kalma pek ondan da oluo olabilir ...

günaydın kızlar..
hepbirlikte yağmur duasına çıkalım..
ne olur haziran serin geçsin yarabbi...

dün gece 10 kez tuvalete kalktım
yemin ederim bıktım wcden..
bi de göbek kaşıntım tuttu..kızım da uyandı kıpır kıpır uyuyamadık velhasıl

bu arada minimoy diye bir site var..alışveriş sitesi..
pike takımları 18,90-19,90 bi bakın derim
birini kızıma birini de arkadaşım doğum yaptı hediye diye ona aldım
güzel hediye dimi

Canım benimde sabah midem bulandı ama sucuklu tost yedim ondan oldu...

Çok canım istedi napimmm

Bu haftalarda mide bulantıları olabilir diye biliyorum...

günaydın canım
aynen benim de iki gündür midem yine ilk zamanlardaki gibi bulanıyor
bu haftalarda normal mi acaba?

sanırım hepimiz şikayetçiyz bu durumdan..bende de baş dönmesi oluyor birkaç gündür.acaba kan şekerim mi düşüyor:26:
maşallah canım kızına,2 kilo oldu ha toplamda kaç kilo aldın canım ben 13 kilo aldımda

çoook güzel bir hediye olmş canım, arkadaşnda sende güle güle kullanın..şu tuvaletten bende bıktım artık:84:

günaydın:) kızlar bizimde dün kontrolumüz vardı bir aydır bu anı bekliyordum doktorum doğumdaydı bir saat bekledik neyse o önemli değil bekledik muayeneye aldığında böle bi suratsızlık 1 dk bile sürmedi ultrasonda bebeğimizi doğru dürüst göremedik baştan saldı sanki sinir olduk eşimde yanımdaydı çok özlemiştik neyse 1.500 kilo olmuş boyuda 38cmçok ii dedi bende 1 ayda 3 kilo almışım çoook dedi hamur işini kes sanki yanımda yaşıyo yemiyorum zaten dedim çocuğumu görmek beni çok sevindirdi kocaman olmuş maşallah bizden böle sıcaklarda bastırdı kızlar allah yardımcımız olsun öpüyorum herkezi

ayy öyle olunca insan ne kadar sinir olur ya..devlet hastanesine mi gidiyorsun canım genelde devlette böyle davranıyorlar..ben ankaraya annemlern yanına gittiğimde bebeğmide merak etmiştm yolculuktan dolayı gittim devlet hastanesine zar zor ultrasyona aldı ben bile göremedim oğlumu bana göstermedi ama normalde gittiğim hastane özel ve doktorum bulunmaz biri sanki kendi evladıymş gibi ilgileniyor ve eskiden devlette çalışrkende aynı bu ilgi alakayı gösteriyormuş..

selam kizlarr

kizimla evdeyiz iyiyiz; size bir gorunelim dedik.

efsung; cnm cok gecmis olsun, su ,nsulin isi zor ama napicaksin basa gelen celkiliyor

hippy darisi basima, ne guzel izne ayrilmissin; benim de 3 haftam var; ama sirkettekiler hep son ana kadar calismam beklentisindeydiler; simdi duyunca ne tepki verecekler bilmiyorum

awez bence bebegin kucuk degil cnm yaa..
belki biraz minyondur ama dun kitapta okudum bebegim dogum lkilosu annenin dogum kilosuyla ck benzermis, sen minyon u dogmussun? bak ben kucu dogmusum ve simdi bebeisim de kucuk ilerliyor

gecmisi soyle hizla okudum kizlar; kacirdigim bisey varsa kusurra bakmayin

optum hepiniziii

dinlen canım, rapor alıcam diyordun aldın sanırım..3 hafta gelip geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…