Merhaba canım sen 1. saatte şeker ölçümü yaptın mı?
Ben dahiliyeye gitmiştim 1. saatte ölç dedi. Endokrinoloji 2. saat daha önemli dedi. Bu hafta şekerim biraz yükselnce (1. saat 165) endokrin bana yürüyüş ve kol hareketleri verdi. insüline başlarsan 20-25 kilo alırsın ve o kiloları vermen çok zor dedi. Size kilo alımı hakkında bir şey söylediler mi??
Sonra kadın-doğum kontrolüne gittiğimde hemen insüline başlamamı söyledi. Kendi yazamıyor ama. Eğer endokrin yazmıyorsa git yazacak bir doktor bul diye de baskı yaptı. Tekrar dahiliyeye gittim 4 ünite insülin verdi ama daha kullanımını falan öğrenmediğimden başlamadım. Doktorların farklı farklı şeyler söylemesi çok kötü yaŞimdi kadın doğuma insülin almamış olarak gidersem bana kızacak.
Hamileliğimde, 25 yıldır görmediğim kadar doktor gördüm. Gerçekten doktor diyebileceklerimiz çok az. Allah onlara muhtaç etmesin ne diyeyim..
kıyafetleri çıkarıp bebek deterjanıyla dolabı silip,kıyafetleride güneşte biraz havalandırıp tekrar yerleştirsen bence sorun kalmaz,dolap kokusu mutlaka siniyo canım...Kizlar yaa ben bi aptallik ettim. Bebisimi bi sene odamda yatircagimiz icin bi park yatak aldik.Bi de baska bi odaya sifonyer almistik kiyafetleri icin ikeadan .2-3 hafta önce babamla kocis sifonyeri kurar kurmaz, annemle hemen herseyi yikayip ütüleyip yerlestirdik..Mis gibi oldular.Hersey bu ana kadar güzel.ama gecen bu aciim kokliim cicileri derken neyle karsilastim biliosunuz dolap kokusu(((ay ne kadar aptalim, ya buakdar sinebilcegini tahmin bile etmedik. bi daha yikayip ütülemek de istemiyorum. daha oglusum giymeden iki kere yikanmis olcak eski gibi ( napsak acaba ya ???
artık bende dolap siparişi versem iyi olcak galiba kızlar ya şu anda acayip sıcak kızlar yanıyorum ben inanın nefes alamıyorum ya nolcak bu halim
24+6 da 680 gr az mı sizce?
kızlar bişi sorcam bu sürekli oolan bi akıntınız var dimi ne renk benimki beyaz renkte kokusu falan yok normal dimi
Günaydınnn şekerlerrr...
Bugün hava serin, güzel....Yağmur yağdı bol bol
slm arkadaşlar bişy sorcam.renkli ultrasonda çentik çıkan varmı ikinciyi çektirdim devam ediyomuş bebeğn beslenmesiyle alakalı dediler.doktorumda kilosu normal dedi.sizlerde bilen varmı???? merak ediyorum önemli bişeymi...
selam kızlar ben kasılmalardan dolayı malesef okula devam edemiyorum artık sağolsun okulda idare ediyo beni bu arada kızımın adına karar verdik adı BERRAK olacak inşallah kızımın ismiyle uzun yaşasın inşallah teyzeleri
kızlar 2 gundur kalça agrım devam edıyo yürütmüyo beni
bugün izlemim vardı saglık ocağında kan ve ıdrar verdım
idrarımda kan çıktı bu haftalarda normalmiş ama dr unu ara haber ver dedıler bende aradım NORMAL olabılır dedı yine :))
kalça agrımdan bahsettım oda normal dedı. Ne yapmam lazım dedım gecmesi için cok agrıyosa minoset iç dedi
bu ara dr uma sınır oluyorum bıraz ama neyyysssee :83:
hemsire ebem logusalıkla emzırmeyle bu son haftalarla ilgili bıraz konusma yaptı bana
ne sürersen sür ilk zamanlar sürekli göğsüne yapısık duracagı ıçın yaradan kacamazsın dedı
cocuk uyudugında gögsu bıraz sıkıp gögüs ucunu sıvazla rahatlatır dedı .
sımdıden vazalın veya bebe yagıyla gogus ucunu cıkarmak ıcın masaj hareketı yap dedı
5 tanede olsa süt saklama poşetı al dedi çok lazım oluyomuş
ufak ta olsa acıl bı hastane cantası hazırla kendıne dedı
vs vs...
bugun oglusumun butun kıyafetlerını ütüledık dolaba yerlestırdık :)) hepsı miss gibi dalin kokuyo yani bebek gibi
aksam bavulumu ıcıne yerlestırıcem hepsını :)))
odasını düzenledık bıde dolabı gelseydı tam süper olacaktı :))
neyse ben kacar kızlar hepınızı optuk
dua edın bana su agrım gecsın yoksa bu sın gunler gecmezz
kızlar bişi sorcam bu sürekli oolan bi akıntınız var dimi ne renk benimki beyaz renkte kokusu falan yok normal dimi
selam kızlar ben kasılmalardan dolayı malesef okula devam edemiyorum artık sağolsun okulda idare ediyo beni bu arada kızımın adına karar verdik adı BERRAK olacak inşallah kızımın ismiyle uzun yaşasın inşallah teyzeleri
kızlar benım mide bulantılarım yeniden başladı..2-3 gündür bu saatlerde istifra ediyorum..kahvaltımı yapmama rağmen, acaba su mu bulandırıyor midemi..size bahsederken bile kötü oldum:84:
kızlar benım mide bulantılarım yeniden başladı..2-3 gündür bu saatlerde istifra ediyorum..kahvaltımı yapmama rağmen, acaba su mu bulandırıyor midemi..size bahsederken bile kötü oldum:84:
zynptnc canım başınız sağolsun umarım iyiisndir bende bugun ssan mail atıcaktım nerdesin diye kontrolunda umarım iyi gecer guzel haberlerini bekliyorum canım:)))
cnm başını sağolsun....Allah rahmet eylesin....
inş kontrolün iyi geçmiştir bizede vildir son durumları
Günaydın herkese,
Benim de istifra olmadı ama hafif bulantı oluyo arada.. Ama bu sıralarda en çok rahatsız eden şey baş dönmeleriDün gece yatmadan tansiyonumu ölçtüm 9-4 çıktı, dün sabah da 9-5'ti Normalde 11-6 civarında oluyodu. Sanırım tansiyonum düştüğü için oluyor.. Sizde durumlar nasıl??
Canım benimde sabah midem bulandı ama sucuklu tost yedim ondan oldu...
Çok canım istedi napimmm
Bu haftalarda mide bulantıları olabilir diye biliyorum...
günaydın canım
aynen benim de iki gündür midem yine ilk zamanlardaki gibi bulanıyor
bu haftalarda normal mi acaba?
Günaydın herkese,
Benim de istifra olmadı ama hafif bulantı oluyo arada.. Ama bu sıralarda en çok rahatsız eden şey baş dönmeleriDün gece yatmadan tansiyonumu ölçtüm 9-4 çıktı, dün sabah da 9-5'ti Normalde 11-6 civarında oluyodu. Sanırım tansiyonum düştüğü için oluyor.. Sizde durumlar nasıl??
kızlar teşekkür ederim dostlar saolsun...
Allaha şükür biz iiz kızımla :) doktor gayet keyifli geçti bizim minnak kız 2 kg olmuşdoktor yine geçen seferki gibi uyarılarını yaptı, bide dio ya bişey olursa hastaneye hemen gelin bende 10 dkya burdayım die dün hastane çıkışı beraber çıktık dr.la sanırım yeşilköyde hastaneye çok yakında oturuo yürüyerek gitti çünkü böle ara sokaklardan yani kesin olmamakla birlikte rahatlatmak için deilde gerçekten öle olduğu için 10 dkya gelirim dio :)) onun dışında hamur işi ve tatlıyı çok aza indir dedi... kilomu 69 ölçtüler ama 1 haftada 2 kilo aldım gibi oldu çünkü malum bu cenaze durumları yüzünden beslenmeme çok dikkat edemedim hep başka yerde olduğum için bi de cenaze evlerine börek kek gelir ya onlardan yemek zorunda kaldım meyve yiyemedim hareketsiz kaldım bu hafta ve gelecek haftalarda çok dikkat edicem yiyip içtiğime eski formuma kavuşurum inş. :) 2 hafta sonra yine görüşmek üzere sözleştik :)
bizde havadisler şimdilik bunlar sizinkileri beklioruz :))
günaydın kızlar..
hepbirlikte yağmur duasına çıkalım..
ne olur haziran serin geçsin yarabbi...
dün gece 10 kez tuvalete kalktım
yemin ederim bıktım wcden..
bi de göbek kaşıntım tuttu..kızım da uyandı kıpır kıpır uyuyamadık velhasıl
bu arada minimoy diye bir site var..alışveriş sitesi..
pike takımları 18,90-19,90 bi bakın derim
birini kızıma birini de arkadaşım doğum yaptı hediye diye ona aldım
güzel hediye dimi
günaydın:) kızlar bizimde dün kontrolumüz vardı bir aydır bu anı bekliyordum doktorum doğumdaydı bir saat bekledik neyse o önemli değil bekledik muayeneye aldığında böle bi suratsızlık 1 dk bile sürmedi ultrasonda bebeğimizi doğru dürüst göremedik baştan saldı sanki sinir olduk eşimde yanımdaydı çok özlemiştik neyse 1.500 kilo olmuşboyuda 38cm çok ii dedi bende 1 ayda 3 kilo almışım çoook dedi hamur işini kes sanki yanımda yaşıyo yemiyorum zaten dedim çocuğumu görmek beni çok sevindirdi kocaman olmuş maşallah bizden böle sıcaklarda bastırdı kızlar allah yardımcımız olsun öpüyorum herkezi
selam kizlarr
kizimla evdeyiz iyiyiz; size bir gorunelim dedik.
efsung; cnm cok gecmis olsun, su ,nsulin isi zor ama napicaksin basa gelen celkiliyor
hippy darisi basima, ne guzel izne ayrilmissin; benim de 3 haftam var; ama sirkettekiler hep son ana kadar calismam beklentisindeydiler; simdi duyunca ne tepki verecekler bilmiyorum
awez bence bebegin kucuk degil cnm yaa..
belki biraz minyondur ama dun kitapta okudum bebegim dogum lkilosu annenin dogum kilosuyla ck benzermis, sen minyon u dogmussun? bak ben kucu dogmusum ve simdi bebeisim de kucuk ilerliyor
gecmisi soyle hizla okudum kizlar; kacirdigim bisey varsa kusurra bakmayin
optum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?