selam kizlarr
kizimla evdeyiz iyiyiz; size bir gorunelim dedik.
efsung; cnm cok gecmis olsun, su ,nsulin isi zor ama napicaksin basa gelen celkiliyor
hippy darisi basima, ne guzel izne ayrilmissin; benim de 3 haftam var; ama sirkettekiler hep son ana kadar calismam beklentisindeydiler; simdi duyunca ne tepki verecekler bilmiyorum
awez bence bebegin kucuk degil cnm yaa..
belki biraz minyondur ama dun kitapta okudum bebegim dogum lkilosu annenin dogum kilosuyla ck benzermis, sen minyon u dogmussun? bak ben kucu dogmusum ve simdi bebeisim de kucuk ilerliyor
gecmisi soyle hizla okudum kizlar; kacirdigim bisey varsa kusurra bakmayin
optum hepiniziii
Arkadaşlar benim de şimdi tokluk şeker ölçümüm 193 çıktıYarın insüline başlıyorum. Zaten parmaklarımız delik deşik... Allah yardımcımız olsun. İnşallah doğumdan sonra kalıcı olmaz hiçbirimizinki.
ayyy o serinlik o yağmur nerede burayada gönder kavruldum evde.....
ah cnm yaa geçmiş olsun diyelim sana
bazı hamileliklerde ilk 3 ay son 3 ay oluyomuş
bendede ilk 3 ay çok kötüydü hatta 5kg vermiştim ama şimdi dilimi ısırayım hiç bişi yok
Canım İstanbulda değilmisin? Burda yağıyorsa, ordada yağıyordur:44:
Dikkat Televizyonu Tek başınıza İzlemiyorsunuz!!!
Anne karnındaki bebekler anneleri ile o kadar büyük bir uyum içerisinde ki anneleri duygusal ve üzücü bir film seyrettiklerinde kötü sinyaller alıyor ve keyif aldıkları görüntüler karşısında ise bir nevi neşe belirtisi olarak hareketleniyorlar.
Bir grup anne adayını ikiye ayırarak, yarısına The Sound of Music’i diğer yarısına da aşırı derecede acıklı bir film seyrettiren Japon araştırmacılar, fetüslerin aldatmasına ve araştırmayı bozmasına izin vermemek için annelere kulaklık taktırdı ve dışarıdan gelecek diğer sesleri bu şekilde engellediler.
Daily Mail’de yayınlanan sonuca göre, ultrason taramalarında da yansıttığı üzere mutlu görüntüleri izleyen annelerin fetüsleri kollarını her zamankinden çok sallıyor. Oysa üzücü görüntüleri anneleri ile paylaşan bebekler her zamankinden daha hareketsiz kalıyorlar. Araştırmacılar bu sonuçları annelerin duyguları ile tetiklenen dolaylı hormonal dürtülere bağlıyor.
Kaynak: m.milliyet.com.tr
Kızlar, sanırım şu dram dolu dizileri izlememek gerekli...
ayy evet ist avrupa yakasındayım ama ben yağmur göremedim daha...
Canım paylaşım için teşekkürler...
Aynen katılıyorum. 1 ay önceki randevumuzda, doktorum tam ultrasonla kızıma bakarken espri yaptı. Bende kahkaha atarak güldüm. Kızım birden hareketlendi ve profilimdeki bu resim ortaya çıktı. Gülümsedi... Doktorum çok şaşırdı. Tesadüf diycem ama çok enteresan dedi
O yüzden, ben haberleri filan hiç izlemiyorum. Genelde dizilere takılıyorum. Cem Yılmaz izliyorum bol bol
Hımmm anladım canım, biz Anadolu yakası oluyoruz tabi. Burda hava süppperrr derecede soğukkk
Kızlarr yardım edinn..
Kaç gündür uyku uyumuyorum.. Neden mi? Kızımın ismini netleştirmeye çalışıyorum. Ben hep kavin istemiştim. Hatta buraya da yazmıştım. Kavin kelimesini google da arayınca türkçe sayfalarda Farsça kökenli bir isim deniyor anlamı da güçlü, cesur kız diyor. Kavi kelimesi ise osmanlıca sözlükte hatta yanılmıyorsam türk dil kurumu sözlüğünde de güçlü sağlam olarak geçiyor, arapçada da erkek ismi imiş kavi. Ayrıca Allah'ın 99 isminden biri olan El- Kaviyy güçlü, kuvetli, herşeye gücü yeten anlamındaymış. İran isimleri arasında ise Kavin yok, yazılışı belki farklıdır diye bir sürü versiyon denedim en son kavian diye bir isim buldum ama anlamı şahnamedeki bir kahramanmış, iran chat sitesi buldum bi tane sordum kral ismi dediler. Hint ismi olarak var uniseks anlamı yakışıklı ya da güzelmiş. Bir sonuca varamadıkça araştırdım durdum. Mitra Kavian diye İranlı bir ressam varmış mail attım. Midyatta bir kuyumcu vardı netten alışveriş yaptığım onlara sordum bilmiyorlar.
Diyeceksiniz ki niye bu kadar abarttın. Kavin ismine çok alışmışım, herkese sadece düşünüyoruz dediğim halde soran kavin nasıl diyor. Daha güzel gelen isim bulmaya çalışıyorum, liste yapıyorum ama kavin de kaldım.Bi yandan da anne - babaolarak güzel isim koymak görevimiz, sorumluluk duygusu da var tabi. Diyaneti bile aradım, sözlükte yok dedi, çok net bişey de söylemedi. Bir ismi zeynep olacak. Zeynep Kavin olsun çok istemiştim. Var mı kavin in anlamını bilen aranızda...Türkiye de bu isim verilmeye başlanmış, bir kaç çift buldum bu ismi veren hatta biri meslektaşımmış cebini aldım aradım ama açmadı belki dönüş yapar. Çok zormuş.
Ne kadar güzel bir resim bu gerçekten çok sevimli çıkmış, maşallah, inşallah doğunca da çok mutlu bir bebek olur, hepimizin bebekleri:)
Kızlarr yardım edinn..
Kaç gündür uyku uyumuyorum.. Neden mi? Kızımın ismini netleştirmeye çalışıyorum. Ben hep kavin istemiştim. Hatta buraya da yazmıştım. Kavin kelimesini google da arayınca türkçe sayfalarda Farsça kökenli bir isim deniyor anlamı da güçlü, cesur kız diyor. Kavi kelimesi ise osmanlıca sözlükte hatta yanılmıyorsam türk dil kurumu sözlüğünde de güçlü sağlam olarak geçiyor, arapçada da erkek ismi imiş kavi. Ayrıca Allah'ın 99 isminden biri olan El- Kaviyy güçlü, kuvetli, herşeye gücü yeten anlamındaymış. İran isimleri arasında ise Kavin yok, yazılışı belki farklıdır diye bir sürü versiyon denedim en son kavian diye bir isim buldum ama anlamı şahnamedeki bir kahramanmış, iran chat sitesi buldum bi tane sordum kral ismi dediler. Hint ismi olarak var uniseks anlamı yakışıklı ya da güzelmiş. Bir sonuca varamadıkça araştırdım durdum. Mitra Kavian diye İranlı bir ressam varmış mail attım. Midyatta bir kuyumcu vardı netten alışveriş yaptığım onlara sordum bilmiyorlar.
Diyeceksiniz ki niye bu kadar abarttın. Kavin ismine çok alışmışım, herkese sadece düşünüyoruz dediğim halde soran kavin nasıl diyor. Daha güzel gelen isim bulmaya çalışıyorum, liste yapıyorum ama kavin de kaldım.Bi yandan da anne - babaolarak güzel isim koymak görevimiz, sorumluluk duygusu da var tabi. Diyaneti bile aradım, sözlükte yok dedi, çok net bişey de söylemedi. Bir ismi zeynep olacak. Zeynep Kavin olsun çok istemiştim. Var mı kavin in anlamını bilen aranızda...Türkiye de bu isim verilmeye başlanmış, bir kaç çift buldum bu ismi veren hatta biri meslektaşımmış cebini aldım aradım ama açmadı belki dönüş yapar. Çok zormuş.
Sevinç Erbulak'ın da kızının adı Kavinmiş,hatta Zeynep Kavin:) şimdi bakınca gördüm. Bence güzel bir isim, bu kadar ince düşünme bence anlamı da çok güzel, senin içine sinmesi de önemli:) Bir de bir isme için ısınınca diğerleri çok uzak geliyor, anlıyorum seni..[/QUOTE
Meslektaşım dediğim zaten Sevinç Erbulak'ın eşi, telefonunu buldum ama açmadı, ulaşabilirsem biraz bilgi isteyeceğim.
Sevinç Erbulak'ın da kızının adı Kavinmiş,hatta Zeynep Kavin:) şimdi bakınca gördüm. Bence güzel bir isim, bu kadar ince düşünme bence anlamı da çok güzel, senin içine sinmesi de önemli:) Bir de bir isme için ısınınca diğerleri çok uzak geliyor, anlıyorum seni..[/QUOTE
Meslektaşım dediğim zaten Sevinç Erbulak'ın eşi, telefonunu buldum ama açmadı, ulaşabilirsem biraz bilgi isteyeceğim.
Peki, sana kolaylıklar diliyorum o halde:)
Peki, sana kolaylıklar diliyorum o halde:)
Teşekkür ederim canım, hayırlısı olsun..
kızlar benım mide bulantılarım yeniden başladı..2-3 gündür bu saatlerde istifra ediyorum..kahvaltımı yapmama rağmen, acaba su mu bulandırıyor midemi..size bahsederken bile kötü oldum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?