2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada gelişimci en son memleketindeydi kızlar annesiyle hasret gideriyodu 2 haftalığına gitmişti dönüşü yakındır gel artık gelişimci özledik seni

MERHABA GÜZELLL ANNECİKLER....

OOHHH HERKESİN KONTROLU GÜZELLL GEÇMİŞŞŞ... MAŞALLAHHH TOPİĞİMİZE...

İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUMMM ŞİMDİDEN.. KENDİNİZEEE BEBİŞLERE İYİ BAKIIINNN İYİ GEZMELER ALIŞVERİŞLER AMAAA ÇOOK YORULMAAAKKK YOKKKK

dinlen canım, rapor alıcam diyordun aldın sanırım..3 hafta gelip geçer inşallah

cnm sadece prs.cuma icin rapo aldim. pzt.ise gidicem yine;
ama doktorum 3 haftayi bikac gun isten izin alarak gecirmemi istiyor; bakalim napicam

cnm cok sagol.
sen de evdeyken kiymetiini bil; bol bol dinlen; hic yorma kendini,
ev isi bitmez cnmm

cnmm , ben de guldugum zaman kizim hareketleniyor biliyor musun;
bir de esimle ben konusup gulustugumuz zaman cok hareketleniyor;
sonra susup ilgimizi ona verdigimizde duruyor .-)))

merhaba cnmmm

merhaba kızlar nasılsınız bırkac gundur gıremedım yoğundum bıraz ıns hepınız ıyısınızdır ben dun kontrole gıttım bebegım saglıklı ıyı dedı dr amcası boyu 42 cm kılosu 1550 dedı dr bırde benım bebegım ters duruyor boyle gıderse sezeryan olacak gercı ben zaten sezeryan ıstıyodum hersey guzel gectı cok ıyı bebeğim bu sefer yüzünü tam net olarak gösterdı bıze cok guzeldı

O zaman heppp gülelim canım. Gülünce farklı hormon salgılıyormuşuz ve bu da hemencecik bebişimizi etkiliyor..

İdrarımda protein çıkınca acil doktora gitmiştik, acayip gergindim. Ultrasonla baktı doktor, kızım bir suratsızki sormayın gitsin. Kaşlarını resmen çatmış gibiydi...

Canımm maşallah minişine

Bende haftaya gidiyorum, 30+2 iken bakalım kilosu ne olcak

kızlar 2 gündür karnımın altı yani kasıklarımda ve miğdemde bir ağrı var ve çok halsizim aranızda bu tarz rahatsız yaşayan varmı?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, umarım bu dönemi sorunsuz bir şekilde atlatırsın..allah yardmcn olsun:26:
cnm sıkma canını bende 13 kilo aldım... kilo dediğin nedir ki çok anormal olmadığı sürece endişelenme yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun, verilir bi şekilde :)
ama ben daha 28.haftamdayım, dikkat etmediğim için alıyorum zaten.hep çikolata donurmalardan
kız sen bizi çıldırtcan mı çok imrendim sana bizm yerimizede uzat ayaklarını
hayır hayatım yürüyüş için deseydın
umarım öyle olur
buralar yağmurlu ve serin canım, gelin yanıma
gel canım buraya serin burası
benim 5 ay bulandı midem.bu sebepten kaç kere hastanede yattım.6 kg verdim sonra hepsini fazlasıyla aldım tabi.ve şuanda yine başladı bulantılarım.umarım çok sürmez
umarım canım geçmiş olsun
ütüyü eşine yaptırsana canım, yorma kendini..ben ona yaptırıyorum artık
bendede oldu aynısı sabahları kalktığımda 1 tane emedur içtim şimdi geçti sende öyle yap bu aylarda olurmuş
ilacın adı mı emedur komikmiş..banada bulantı için bir hap vermişti 2 kere kullandım bu zamana kadr..bu gidişle yine kullanıcam sanırm
geçmiş olsun canım
allah yardımcın olsun..
maşallah yavruna,yüzünüde göstermiş annesine

ayy ben onun suratsızlığını yerım..büyümüşlerde suratsızlıkta yapıyorlar

kizlar doktorum aradi az önce idrar tahlilinde leukos var dedi ne oldugunu da bilmiyorum ama o kadar kötü bisey olmadigini bitkisel bi ilacla 1 haftada düzelebilecegini söyledi verdigi ilacta cranberry plus diye bisey offf dün hersey ne güzeldi

bu arada avatar resmine tosuncugumu koydum gerci bu 40 gün önceki hali malesef burda 3d ultrasinla bakmiyolar

kızlar 2000.sayfamız hayrlı uğurlu olsun..ilk ben yazmışım bu sayfaya burdan da ne kadar çenem düşük anlaşılıyordur
umarım hep güzel haberler, güzel paylaşımlar yaparız bu sayfalardan

canım herşeyi ne kadar net çıkmış meleğinin...4d dimi bu? sanki saçlarıda varmış gibi duruyor..ben bu kadar net hiç göremediğim bebeğimi

Canım leukos ilk defa duyuyorum. Neyse önemli bişey değilmiş...

Bizde de baktılarmı acaba ? Sen ne diye kan tahlili yaptırmıştın...

Bu arada maşallah minişine

canım herşeyi ne kadar net çıkmış meleğinin...4d dimi bu? sanki saçlarıda varmış gibi duruyor..ben bu kadar net hiç göremediğim bebeğimi

evet canim 4d mis ben 3d yazmisim yukarida :) bende ilk ve herhalde son kez bu kadar net görmüs olucam bebegimi 7 nisanda almanyada girmistim 4d ultrasona ama orda pek göstermemisti yüzünü burda cok iyi belli oluyo bende buna bakip bakip seviyorum saclari mi bilmiyorum ama biri daha söyledi böyle :)

bu arada esim sagolsun evi silisp süpürmeyi yapiyo genelde ama ütüyü beceremiyo malesef buna da sükür

Maşallah, çok güzel, ne kadar net görünüyor her şeyi. Burada bu kadar net görüntü alınamıyor, daha bulanık ve karışık oluyor görüntüler genelde, çok güzel gerçekten:)

Canım leukos ilk defa duyuyorum. Neyse önemli bişey değilmiş...

Bizde de baktılarmı acaba ? Sen ne diye kan tahlili yaptırmıştın...

Bu arada maşallah minişine

canim arastirdim da türkcesi lökositmis idrar yolu enfeksiyonuymus aslinda ama bende hic yanma agri falan olmadi simdiye kadar dün rutin kontrolde idrar tahlilinde cikti bu doktor da simdi bitkisel bi ilac veriyim antibiyotik kullanma dedi gidip alicam birazdan eczaneden umarim ilerlemez

sagol canim senin ki de cok seker gülmüs bi de masallahh

Leukos sanırım lökosit oluyor, bol su içmeyi öneriyorlar genelde, geçmiş olsun canım.

maşallah canım gayet iyi boyu kilosu ohh mis

ne kadar cici çıkmış prenses eşim geçen gün facebook albümüne koymuş kızımın resmini..çevremdekiler kaldırması için baskı yaptılar kaldırdı..nazardan çok korkuyorum..insan kötü niyetli bakmasa bile..
kırkbir kere maşallah bebeklerimize..
ne olur sürekli okuyun üfleyin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…