dinlen canım, rapor alıcam diyordun aldın sanırım..3 hafta gelip geçer inşallah
kizlar kocis bilgisayari ele gecirdi dünden beri o yüzden telefondan yaziyorum tek tek alinti yapamiyorum ama hepinize tesekkür ederiz tosuncukla teyzoslari :)
okuyabildigim kadariyla peppermint biraz sikinti yasamis gecmis olsun canim dikkat et kendine. bundan sonra cok daha dikkatli olmayliyiz kizlar fazla yorulmamaya calismaliyiz gerci calisanlar icin cok zor benim gibi evde oturanlar da icin de pek kolay degil süpüriyim siliyim ütü yapiyim diye yerimde oturmuyorum geceleri de karnim tas gibi oluyo sonra ama simdilik cok sükür iyiyiz
bi daha ki aya da badana isimiz cikti nasil olucak bilmiyorum koltuklar da tam dogum üzeri gelicek bebek odasi desen 12 hafta bekleme süresi var daha siparis vermedik ama ondan güzelini de bulamadik nasil biticek bu isler bilemiyorummm
bugün de bi sürü ütü yapmam lazim oturdugum yerden yavas yavas yapmaya baslasam iyi olur ugrariz tekrar öpüldünüzzz
Canım paylaşım için teşekkürler...
Aynen katılıyorum. 1 ay önceki randevumuzda, doktorum tam ultrasonla kızıma bakarken espri yaptı. Bende kahkaha atarak güldüm. Kızım birden hareketlendi ve profilimdeki bu resim ortaya çıktı. Gülümsedi... Doktorum çok şaşırdı. Tesadüf diycem ama çok enteresan dedi
O yüzden, ben haberleri filan hiç izlemiyorum. Genelde dizilere takılıyorum. Cem Yılmaz izliyorum bol bol
Hımmm anladım canım, biz Anadolu yakası oluyoruz tabi. Burda hava süppperrr derecede soğukkk
MERHABA GÜZELLL ANNECİKLER....
OOHHH HERKESİN KONTROLU GÜZELLL GEÇMİŞŞŞ... MAŞALLAHHH TOPİĞİMİZE...
İYİ HAFTASONLARI DİLİYORUMMM ŞİMDİDEN.. KENDİNİZEEE BEBİŞLERE İYİ BAKIIINNN İYİ GEZMELER ALIŞVERİŞLER AMAAA ÇOOK YORULMAAAKKK YOKKKK
cnm sadece prs.cuma icin rapo aldim. pzt.ise gidicem yine;
ama doktorum 3 haftayi bikac gun isten izin alarak gecirmemi istiyor; bakalim napicam
cnm cok sagol.
sen de evdeyken kiymetiini bil; bol bol dinlen; hic yorma kendini,
ev isi bitmez cnmm
cnmm , ben de guldugum zaman kizim hareketleniyor biliyor musun;
bir de esimle ben konusup gulustugumuz zaman cok hareketleniyor;
sonra susup ilgimizi ona verdigimizde duruyor .-)))
merhaba cnmmm
merhaba kızlar nasılsınız bırkac gundur gıremedım yoğundum bıraz ıns hepınız ıyısınızdır ben dun kontrole gıttım bebegım saglıklı ıyı dedı dr amcası boyu 42 cm kılosu 1550 dedı dr bırde benım bebegım ters duruyor boyle gıderse sezeryan olacak gercı ben zaten sezeryan ıstıyodum hersey guzel gectı cok ıyı bebeğim bu sefer yüzünü tam net olarak gösterdı bıze cok guzeldı
kactim simdilik kizlar;
bi banyo yapalim kizimla.
optum hepinizi
Canımm maşallah minişine
Bende haftaya gidiyorum, 30+2 iken bakalım kilosu ne olcak
geçmiş olsun canım, umarım bu dönemi sorunsuz bir şekilde atlatırsın..allah yardmcn olsun:26:Arkadaşlar benim de şimdi tokluk şeker ölçümüm 193 çıktıYarın insüline başlıyorum. Zaten parmaklarımız delik deşik... Allah yardımcımız olsun. İnşallah doğumdan sonra kalıcı olmaz hiçbirimizinki.
ama ben daha 28.haftamdayım, dikkat etmediğim için alıyorum zaten.hep çikolata donurmalardancnm sıkma canını bende 13 kilo aldım... kilo dediğin nedir ki çok anormal olmadığı sürece endişelenme yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun, verilir bi şekilde :)
kız sen bizi çıldırtcan mınaber kızlarrrrrrrrr???
ayy ben çok iyiyim tütütüttütü maşallah...
okula gitmedim ya bugün ...sabah babişi yolladık kuzumla...11'e kadar yatakta keyif yaptık...şimdi de bişiler atıştıracağız...hava da kapalı,yağmur felan yağıyor...ve işin en güzel yanı...ayaklarım henüz şişmemiş...evde olduğum sürece sık sık uzatıp dinleneceğimm...darısı izne çıkacak olan arkideşlereee...öpüyoruz şimdi...kaçtık...uğrarıs gene
kızlar dün kipaya gittim bebek bezi için 21,90 dı
e- bebek e çıktım 20,90 dı
prima premium care..
hatta eşimle o arada atıştık bile 1 lira yüzünden üst kata çıkılır mı diye
çıkılır şekerim dedim ve çıktık
umarım öyle olurBence de kilo için üzülmeye değmez, ben de 14 kilo aldım ama çoğunluğu ödemmiş, su tutuyor yani vücudumuz doğum sonrası için depo yapıyor, doğumdan sonra emzirirken ve sıcaklarda bol bol terlerken azar azar verilecek bütün kilolar, dert etmeyin, bebişler iyi olsun yeter:)
buralar yağmurlu ve serin canım, gelin yanımaGünaydın kızlar..
ayy ne güzel canım maşallah
darısı başıma. ben de ayaklardan çekmeye başladım yaa çok acıyolar. burda da bi yağmur yağsa da serinlesek. biraz önce duştan çıktım güya. ben hiç bu kadar terlemezdim. temmuz nasıl geçecek acaba? ben de 3 hafta daha çalışayım diyorum ama bakalım haftaya belli olacak artık.
gel canım buraya serin burasıayyy o serinlik o yağmur nerede burayada gönder kavruldum evde.....
ah cnm yaa geçmiş olsun diyelim sana
bazı hamileliklerde ilk 3 ay son 3 ay oluyomuş
bendede ilk 3 ay çok kötüydü hatta 5kg vermiştim ama şimdi dilimi ısırayım hiç bişi yok
umarım canım geçmiş olsunbenim 5 ay bulandı midem.bu sebepten kaç kere hastanede yattım.6 kg verdim sonra hepsini fazlasıyla aldım tabi.ve şuanda yine başladı bulantılarım.umarım çok sürmez
ütüyü eşine yaptırsana canım, yorma kendinikizlar kocis bilgisayari ele gecirdi dünden beri o yüzden telefondan yaziyorum tek tek alinti yapamiyorum ama hepinize tesekkür ederiz tosuncukla teyzoslari :)
okuyabildigim kadariyla peppermint biraz sikinti yasamis gecmis olsun canim dikkat et kendine. bundan sonra cok daha dikkatli olmayliyiz kizlar fazla yorulmamaya calismaliyiz gerci calisanlar icin cok zor benim gibi evde oturanlar da icin de pek kolay degil süpüriyim siliyim ütü yapiyim diye yerimde oturmuyorum geceleri de karnim tas gibi oluyo sonra ama simdilik cok sükür iyiyiz
bi daha ki aya da badana isimiz cikti nasil olucak bilmiyorum koltuklar da tam dogum üzeri gelicek bebek odasi desen 12 hafta bekleme süresi var daha siparis vermedik ama ondan güzelini de bulamadik nasil biticek bu isler bilemiyorummm
bugün de bi sürü ütü yapmam lazim oturdugum yerden yavas yavas yapmaya baslasam iyi olur ugrariz tekrar öpüldünüzzz
ilacın adı mı emedurbendede oldu aynısı sabahları kalktığımda 1 tane emedur içtim şimdi geçti sende öyle yap bu aylarda olurmuş
geçmiş olsun canımKızlar, içinizde benim gibi kalçadan başlayıp bacağa inen ağrı çeken var mı?
Sanırım bu siyatik ağrısıymış, rahim bel omurlarına baskı yaparak siyatik sinirinin sıkışmasına sebep oluyormuş ve bu sinir belden topuğa kadar uzandığı için ağrı tüm bacağa yayılırmış. Bebeğin pozisyonuna göre ağrı şiddetlenip azalabilirmiş. Dinlenmeyi tavsiye ediyorlar.
Bilginize...
allah yardımcın olsun..kızlar benim sağlık ocağında randevum vardı hazırlanıp çıkıcam şimdi kasılmalarım halen çok fazla yattığım halde hemde nolacak bu işin sonu anlamadım ben ve aşırı sıcak burnumda habire tıkanıyo bu sıcaktan nefes almakta zorlaşıyo artık daraldım ben ya of :84:
maşallah yavruna,yüzünüde göstermiş annesinemerhaba kızlar nasılsınız bırkac gundur gıremedım yoğundum bıraz ıns hepınız ıyısınızdır ben dun kontrole gıttım bebegım saglıklı ıyı dedı dr amcası boyu 42 cm kılosu 1550 dedı dr bırde benım bebegım ters duruyor boyle gıderse sezeryan olacak gercı ben zaten sezeryan ıstıyodum hersey guzel gectı cok ıyı bebeğim bu sefer yüzünü tam net olarak gösterdı bıze cok guzeldı
O zaman heppp gülelim canım. Gülünce farklı hormon salgılıyormuşuz ve bu da hemencecik bebişimizi etkiliyor..
İdrarımda protein çıkınca acil doktora gitmiştik, acayip gergindim. Ultrasonla baktı doktor, kızım bir suratsızki sormayın gitsin. Kaşlarını resmen çatmış gibiydi...
kizlar doktorum aradi az önce idrar tahlilinde leukos var dedi ne oldugunu da bilmiyorum ama o kadar kötü bisey olmadigini bitkisel bi ilacla 1 haftada düzelebilecegini söyledi verdigi ilacta cranberry plus diye bisey offf dün hersey ne güzeldi
bu arada avatar resmine tosuncugumu koydum gerci bu 40 gün önceki hali malesef burda 3d ultrasinla bakmiyolar
kizlar doktorum aradi az önce idrar tahlilinde leukos var dedi ne oldugunu da bilmiyorum ama o kadar kötü bisey olmadigini bitkisel bi ilacla 1 haftada düzelebilecegini söyledi verdigi ilacta cranberry plus diye bisey offf dün hersey ne güzeldi
bu arada avatar resmine tosuncugumu koydum gerci bu 40 gün önceki hali malesef burda 3d ultrasinla bakmiyolar
canım herşeyi ne kadar net çıkmış meleğinin...4d dimi bu? sanki saçlarıda varmış gibi duruyor ..ben bu kadar net hiç göremediğim bebeğimi
Canım leukos ilk defa duyuyorum. Neyse önemli bişey değilmiş...
Bizde de baktılarmı acaba ? Sen ne diye kan tahlili yaptırmıştın...
Bu arada maşallah minişine
maşallah canım gayet iyi boyu kilosu ohh mismerhaba kızlar nasılsınız bırkac gundur gıremedım yoğundum bıraz ıns hepınız ıyısınızdır ben dun kontrole gıttım bebegım saglıklı ıyı dedı dr amcası boyu 42 cm kılosu 1550 dedı dr bırde benım bebegım ters duruyor boyle gıderse sezeryan olacak gercı ben zaten sezeryan ıstıyodum hersey guzel gectı cok ıyı bebeğim bu sefer yüzünü tam net olarak gösterdı bıze cok guzeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?