2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah, çok güzel, ne kadar net görünüyor her şeyi. Burada bu kadar net görüntü alınamıyor, daha bulanık ve karışık oluyor görüntüler genelde, çok güzel gerçekten:)

sagol canim ilk ve tek net görüntüsü bu bebisimin :) ama ben bunu türkiyede aldim.hani burda bu kadar net derken almanyada degil bu ultrason görüntüsü

oda iyiymiş canım..evi silip süpüryorsa daha ne isterim.. benımki süpürüp silmiyor ütüyüde zor yapıyor zaten
iyi o zaman kocana hiç ses etme,yavaş yavaş ütüle kendini yormadan

selam arkadaşlar ben geldim:80:
iyisiniz umarım.
venüsten haber varmı?
dün gece artçı sancılar yaşadım yalancı dedikleri bu olsa gerek.şiddetli halini düşünemiyorum:18:

Leukos sanırım lökosit oluyor, bol su içmeyi öneriyorlar genelde, geçmiş olsun canım.

evet canim bende buldum aynen bol su ic dedi doktor bana da bi de bitkisel bi ilac verdi iste onu alicam bakalim bugün

sagol canim benim esim de koymami yasakladi ama onun haberi yokken koydum buraya bende cok korkarim nazardan her gün dua ediyorum allahim sen bebegimi tüm kötülüklerden koru diye

oda iyiymiş canım..evi silip süpüryorsa daha ne isterim.. benımki süpürüp silmiyor ütüyüde zor yapıyor zaten
iyi o zaman kocana hiç ses etme,yavaş yavaş ütüle kendini yormadan

evet canim onu yapiyo diye ses cikarmiyorum bende allah razi olsun yine de dert yanamam esimden bu konuda

sagol canim ilk ve tek net görüntüsü bu bebisimin :) ama ben bunu türkiyede aldim.hani burda bu kadar net derken almanyada degil bu ultrason görüntüsü

Gerçekten mi Çok şaşırdım, çünkü hiç bu kadar netini görmemiştim, çok şanslısın gerçekten:)

Geçmiş olsun cnm maşallah bebişine, bol su iç cnm

Uykum varrrr sıcak bunaldım bende yaaa

Gerçekten mi Çok şaşırdım, çünkü hiç bu kadar netini görmemiştim, çok şanslısın gerçekten:)

evet canim kizim türkiyedeki doktor amcasini sevdi herhalde ondan güzel poz verdi :)

Geçmiş olsun cnm maşallah bebişine, bol su iç cnm

Uykum varrrr sıcak bunaldım bende yaaa

sagol canim icmeye calisicam bakalim ic ic sisti karnim artik :)

burda da öyle tuhaf bi hava var ki kapali ama tuhaf bi sicaklik var ya da bana öyle geliyoo :)

o zaman bu yalnış olsun lütfen 1700 gr doğmuşum.benzemesin mümkünse.ultraprematüreymişim

bi selam verip arkadaşınızı sordum.bu kadar mı üşengeçsiniz bişey yazmaya..

canım ben dilbilimciyim unvan olarak.evdeki sözlük ve dilbilgisi kitaplarında bu isme rastlamadım özellikle baktım kavi var sadece.farsça ya da arapça da -n diye bir ek yok sona gelen.ismin telaffuzu açısından sonuna uydurma olabilir bu nedenle.türkçe -n eki olması için bir fiil yapması gerekiyor.ancak bu bir isim senin söylediğin kadarıyla.başka dillerden sözcük alırken bazen bozulmalar olabiliyor.bu nedenle kavin anlamlı bir sözcük oluşturmuyor.
sen bu ismi çok seviyorsan ve dinen uygun olsun diyorsan bence kavi şeklinde koyup ezanını kulağına bu şekilde okutabilirsin.

merhabalar ;

bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba

merhabalar ;

bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba

Aynen bel ve sırt ağrısı baya kötü oluyor, ben de iş yerinde tüm gün masa başındayım, hem ayak şişmesi hem bel ve sırt ağrısı
Ayrıca, az önce de yazmıştım, kalçamdan başlayıp bacağıma doğru inen bir ağrı çekiyorum genelde yürürken hareket halindeyken oluyor. Siyatikmiş sanırım intermnetten okuduğum kadarıyla.. Siyatik siniri rahimin baskısı sebebiyle sıkışıyormuş, bebeğin pozisyonuna göre değişirmiş, bu sıralar çok ağrım oluyor yürürken, senin de böyle mi yoksa belinde mi?

Canım ilgi, alakan için çok teşekkür ederim. Çok alışmıştım ama galiba başka isimlere bakmam daha iyi olacak.Kavi de tereddütüm var çünkü Allah'ın isimlerinden biri ayrıca direk koymak da belki doğru değildir. En iyisi başka isim bakmak.

canım dün doktor kontrolünde 7-4 çıktı ve doktor yüksek olmasın da ayakta durabiliyorsan sorun değil dedi.

canım ben bir kaç defa çok şiddetli kalça bacak ağrısı yaşadım üstüne basamadım ağlayarak yattım 3 günde rahatladı ama bir kaç defa yaşadım hamilelikte siyatik olabilir bilinmeyen kas ağrıları olabiliyormuş bel ağrısı da çok çok normal kızlar. zor ama katlanıyoruz işte.

kızlar selam,

bugün yoğunum sizi takip edemedim belki yazılmıştır, bilemiyorum.
Facebook'ta prima dünyasına girip bakın, beğenenler ve formu dolduranlara paket yolluyorlar, içinde de bir sürü şey var. Geç kalmayın hemen doldurun formu, 24 hazirandan sonra dağıtıma başlayacaklarmış.
Herkese iyi haftasonları...

Geçmiş olsun canım her ikisi için de. 7-4 çok düşük gerçekten, baş dönmelerin var mıydı? Benim de 2 gündür falan var daha doktora soramadım, ama eminim normal diyecek, her şeye normal diyor çünkü:)
Kalça ağrısı da benim de dönemsel oluyor, geçen hafta 2 gün oldu, geçti, dün tekrar başladı, dediğim gibi bebeğin pozisyonuna bağlıymış, muhtemelen şu an sinire bası yapacak şekilde duruyor sıpam:))

doldurdum e bebek olmayan şehirde 5 tl ücret alıyor.olsun dedim.bakalım ne zaman gelecek

Kızlar şu an bir arkadaşım doğumda;sabah hastaneye gittiler sancıları vardı dün gece de nişan gelmiş.Doktor en başından beri normal doğum diyordu baş aşağı dönmüştü haftalar önce.Ama şimdi sezeryana almışlar sancısı çok olmasına rağmen açılması olmamış.Ben gidemedim hastaneye stres olmamak için eşim gitti ondan haberleri alıyorum.Lütfen siz de dualarını eksik etmeyin.
Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin

teşekkürler canım..ben de doldurdum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…