Maşallah, çok güzel, ne kadar net görünüyor her şeyi. Burada bu kadar net görüntü alınamıyor, daha bulanık ve karışık oluyor görüntüler genelde, çok güzel gerçekten:)
evet canim 4d mis ben 3d yazmisim yukarida :) bende ilk ve herhalde son kez bu kadar net görmüs olucam bebegimi 7 nisanda almanyada girmistim 4d ultrasona ama orda pek göstermemisti yüzünü burda cok iyi belli oluyo bende buna bakip bakip seviyorum saclari mi bilmiyorum ama biri daha söyledi böyle :)
bu arada esim sagolsun evi silisp süpürmeyi yapiyo genelde ama ütüyü beceremiyo malesef buna da sükür
Leukos sanırım lökosit oluyor, bol su içmeyi öneriyorlar genelde, geçmiş olsun canım.
ne kadar cici çıkmış prenseseşim geçen gün facebook albümüne koymuş kızımın resmini..çevremdekiler kaldırması için baskı yaptılar kaldırdı..nazardan çok korkuyorum..insan kötü niyetli bakmasa bile..
kırkbir kere maşallah bebeklerimize..
ne olur sürekli okuyun üfleyin kendinize
oda iyiymiş canım..evi silip süpüryorsa daha ne isterim.. benımki süpürüp silmiyor ütüyüde zor yapıyor zaten
iyi o zaman kocana hiç ses etme,yavaş yavaş ütüle kendini yormadan
sagol canim ilk ve tek net görüntüsü bu bebisimin :) ama ben bunu türkiyede aldim.hani burda bu kadar net derken almanyada degil bu ultrason görüntüsü
kizlar doktorum aradi az önce idrar tahlilinde leukos var dedi ne oldugunu da bilmiyorum ama o kadar kötü bisey olmadigini bitkisel bi ilacla 1 haftada düzelebilecegini söyledi verdigi ilacta cranberry plus diye bisey offf dün hersey ne güzeldi
bu arada avatar resmine tosuncugumu koydum gerci bu 40 gün önceki hali malesef burda 3d ultrasinla bakmiyolar
Gerçekten miÇok şaşırdım, çünkü hiç bu kadar netini görmemiştim, çok şanslısın gerçekten:)
Geçmiş olsun cnm maşallah bebişine, bol su iç cnm
Uykum varrrr sıcak bunaldım bende yaaa
selam kizlarr
kizimla evdeyiz iyiyiz; size bir gorunelim dedik.
efsung; cnm cok gecmis olsun, su ,nsulin isi zor ama napicaksin basa gelen celkiliyor
hippy darisi basima, ne guzel izne ayrilmissin; benim de 3 haftam var; ama sirkettekiler hep son ana kadar calismam beklentisindeydiler; simdi duyunca ne tepki verecekler bilmiyorum
awez bence bebegin kucuk degil cnm yaa..
belki biraz minyondur ama dun kitapta okudum bebegim dogum lkilosu annenin dogum kilosuyla ck benzermis, sen minyon u dogmussun? bak ben kucu dogmusum ve simdi bebeisim de kucuk ilerliyor
gecmisi soyle hizla okudum kizlar; kacirdigim bisey varsa kusurra bakmayin
optum hepiniziii
Kızlarr yardım edinn..
Kaç gündür uyku uyumuyorum.. Neden mi? Kızımın ismini netleştirmeye çalışıyorum. Ben hep kavin istemiştim. Hatta buraya da yazmıştım. Kavin kelimesini google da arayınca türkçe sayfalarda Farsça kökenli bir isim deniyor anlamı da güçlü, cesur kız diyor. Kavi kelimesi ise osmanlıca sözlükte hatta yanılmıyorsam türk dil kurumu sözlüğünde de güçlü sağlam olarak geçiyor, arapçada da erkek ismi imiş kavi. Ayrıca Allah'ın 99 isminden biri olan El- Kaviyy güçlü, kuvetli, herşeye gücü yeten anlamındaymış. İran isimleri arasında ise Kavin yok, yazılışı belki farklıdır diye bir sürü versiyon denedim en son kavian diye bir isim buldum ama anlamı şahnamedeki bir kahramanmış, iran chat sitesi buldum bi tane sordum kral ismi dediler. Hint ismi olarak var uniseks anlamı yakışıklı ya da güzelmiş. Bir sonuca varamadıkça araştırdım durdum. Mitra Kavian diye İranlı bir ressam varmış mail attım. Midyatta bir kuyumcu vardı netten alışveriş yaptığım onlara sordum bilmiyorlar.
Diyeceksiniz ki niye bu kadar abarttın. Kavin ismine çok alışmışım, herkese sadece düşünüyoruz dediğim halde soran kavin nasıl diyor. Daha güzel gelen isim bulmaya çalışıyorum, liste yapıyorum ama kavin de kaldım.Bi yandan da anne - babaolarak güzel isim koymak görevimiz, sorumluluk duygusu da var tabi. Diyaneti bile aradım, sözlükte yok dedi, çok net bişey de söylemedi. Bir ismi zeynep olacak. Zeynep Kavin olsun çok istemiştim. Var mı kavin in anlamını bilen aranızda...Türkiye de bu isim verilmeye başlanmış, bir kaç çift buldum bu ismi veren hatta biri meslektaşımmış cebini aldım aradım ama açmadı belki dönüş yapar. Çok zormuş.
merhabalar ;
bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba
merhabalar ;
bel ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü ağrıyo belimm işyerinde sürekli oturuyorum ondan mı acaba
canım ben dilbilimciyim unvan olarak.evdeki sözlük ve dilbilgisi kitaplarında bu isme rastlamadım özellikle baktım kavi var sadece.farsça ya da arapça da -n diye bir ek yok sona gelen.ismin telaffuzu açısından sonuna uydurma olabilir bu nedenle.türkçe -n eki olması için bir fiil yapması gerekiyor.ancak bu bir isim senin söylediğin kadarıyla.başka dillerden sözcük alırken bazen bozulmalar olabiliyor.bu nedenle kavin anlamlı bir sözcük oluşturmuyor.
sen bu ismi çok seviyorsan ve dinen uygun olsun diyorsan bence kavi şeklinde koyup ezanını kulağına bu şekilde okutabilirsin.
canım dün doktor kontrolünde 7-4 çıktı ve doktor yüksek olmasın da ayakta durabiliyorsan sorun değil dedi.Günaydın herkese,
Benim de istifra olmadı ama hafif bulantı oluyo arada.. Ama bu sıralarda en çok rahatsız eden şey baş dönmeleriDün gece yatmadan tansiyonumu ölçtüm 9-4 çıktı, dün sabah da 9-5'ti Normalde 11-6 civarında oluyodu. Sanırım tansiyonum düştüğü için oluyor.. Sizde durumlar nasıl??
Kızlar, içinizde benim gibi kalçadan başlayıp bacağa inen ağrı çeken var mı?
Sanırım bu siyatik ağrısıymış, rahim bel omurlarına baskı yaparak siyatik sinirinin sıkışmasına sebep oluyormuş ve bu sinir belden topuğa kadar uzandığı için ağrı tüm bacağa yayılırmış. Bebeğin pozisyonuna göre ağrı şiddetlenip azalabilirmiş. Dinlenmeyi tavsiye ediyorlar.
Bilginize...
canım dün doktor kontrolünde 7-4 çıktı ve doktor yüksek olmasın da ayakta durabiliyorsan sorun değil dedi.
canım ben bir kaç defa çok şiddetli kalça bacak ağrısı yaşadım üstüne basamadım ağlayarak yattım 3 günde rahatladı ama bir kaç defa yaşadım hamilelikte siyatik olabilir bilinmeyen kas ağrıları olabiliyormuş bel ağrısı da çok çok normal kızlar. zor ama katlanıyoruz işte.
kızlar selam,
bugün yoğunum sizi takip edemedim belki yazılmıştır, bilemiyorum.
Facebook'ta prima dünyasına girip bakın, beğenenler ve formu dolduranlara paket yolluyorlar, içinde de bir sürü şey var. Geç kalmayın hemen doldurun formu, 24 hazirandan sonra dağıtıma başlayacaklarmış.
Herkese iyi haftasonları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?