- Konu Sahibi peppermint
-
Kızlar internette bu sayfayı buldum isterseniz sizde bir göz attın:
GNN NDRML KLS | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
bunların aynısı bende de var t-shirt siyah ama benmki. bi de siyah ve lacivert pantolon aldım lcw den onlarda cok rahat ve güzel.
ayrıca ebru giyim var hamile kıyafeti satar sadece.orda da cok güzel şeyler var.internet sitesinde de online satış var.
kızlar e-bebek sitesinde de hem size hem bebişinize uygun birsürü şey var...orayı da takip edin derim...ebru maternity sitesini ben de beğendim...LCW'dan ben de 2 tane uzun kollu sweatshirt aldım...20küsürdü!!!
ebru maternity'ye ben de hergun bakiyorum,henuz cesaret edp bisey alamadim gerci;
cok cesit olunca secemedim bi turlu
once bi magazalari gezeyim; bisey bulamazsam ebru'dan alicam
e-bebekte de 2 gun once bazi hamile giysilerinde %40 ind. vardi,
gene bisey begenip alamadim ben gerci :-(
ben hafta c.tesini bekliyorum doktorum güzel bir haber verirse hamiş giyiselere saldıracağım
ve ebru maternity2den de bir kaç üst almayı düşünüyorum ama pantolon veya etek almam çünkü onları denemek gerek, benim basenler biraz genişte :26: riske atmak istemem
ben hala hiç bişey alamadım eski bi kotum vardı geniş hafta sonları onu giyiyorum yada elbise falan
tahminimce kumaş pantolonlarımda max 1 ay daha idare eder sonra almam gerekicek sanırım
Kızlar bugün Limango kids internet sayfasında da hamiş giyimler var isterseniz bir göz atın
http://kids.limango.com.tr/home/index.php eğer üye değilseniz bedava üye girişi yapabilirsiniz
sagol cnmmmm,
baktim ben de ama fazla cesit yoktu diy mi?
kizlar bu oglen metrocity de dorothy perkins magazasina ugradim.
maternity koleksiyonlari varmis ama bu sene kaldirmislar :-( ellerinde kalanlari da indirimli satiyorlardi.
cok tatli bir gomlek aldim;
69 tl den 25 tl ye dusmus.
fazla cesit kalmamisti ama cevahir ve optimumda da magazalari varmis, yolunuz duserse bi ugrayin, kalan urunler vardir belki
bi ara aldiklarimin fotolarini cekip, topluca yuklerim kizlar
dorothy perkins'in internet üzerindeki mağazasında da var hamile kıyafetleri, internetten alışveriş yapanlra bir ziyaret edin derim.benım zevkime pek uygun yoktu birde siz bakın
Eki Görüntüle 140229 Eki Görüntüle 140230 Eki Görüntüle 140231
kızlar aldığım t-shirtleri ekledim ben de...
1 ve 3 LCW'dan
2 ise tish-o sitesinden online aldığım
Eki Görüntüle 140229 Eki Görüntüle 140230 Eki Görüntüle 140231
kızlar aldığım t-shirtleri ekledim ben de...
1 ve 3 LCW'dan
2 ise tish-o sitesinden online aldığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?