2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

Kızlar internette bu sayfayı buldum isterseniz sizde bir göz attın:
GNN NDRML KLS | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |

kızlar e-bebek sitesinde de hem size hem bebişinize uygun birsürü şey var...orayı da takip edin derim...ebru maternity sitesini ben de beğendim...LCW'dan ben de 2 tane uzun kollu sweatshirt aldım...20küsürdü!!!

ebru maternity'ye ben de hergun bakiyorum,henuz cesaret edp bisey alamadim gerci;
cok cesit olunca secemedim bi turlu
once bi magazalari gezeyim; bisey bulamazsam ebru'dan alicam

e-bebekte de 2 gun once bazi hamile giysilerinde %40 ind. vardi,
gene bisey begenip alamadim ben gerci :-(

ben hafta c.tesini bekliyorum doktorum güzel bir haber verirse hamiş giyiselere saldıracağım
ve ebru maternity2den de bir kaç üst almayı düşünüyorum ama pantolon veya etek almam çünkü onları denemek gerek, benim basenler biraz genişte :26: riske atmak istemem

cnm aynen ben de cmr doktora gidiyorum; dedigin gibi bebegin durumu iyiyse ben de alicam ciciler; bir de bulursam tabi.
aynen ben de ebrudan bikac ust alayim dedim;
pantolon denemeden sor,
elbiseleri de normal elbise gibi, hamile elbisesine benzemiyor; normalde de o tip elbiseler cok var zaten heryerde.

ebrunun sitesinde almayı düşündüğünüz pantalonun veya giysinin yanında uygun bedeni belirlemek için tıklayın diye bişi var...ona göre doğru beden ölçünüzü veriyor...ben pantalonundan kullanıyorum ve çok memnunum :)

ben hala hiç bişey alamadım eski bi kotum vardı geniş hafta sonları onu giyiyorum yada elbise falan
tahminimce kumaş pantolonlarımda max 1 ay daha idare eder sonra almam gerekicek sanırım

h.sonu semtimizdeki bir butikten;
1 ad. nar cicegi gomlek,
1 ad. kemik rengi gomlek,
bir de siyah pantolan aldim kizlar;
3'u; 208 tl idi, nakit indirimi ile 160 tl oldu.

bir de evde gardrobumu duzelttim;
gomleklerimi ayirdim, hamilelikte giyilebilecek bikac bol kesim gomlegimi buldum, iyi oldu ) tavsiye ederim, dolabinizi bi karistirin )

ben hala hiç bişey alamadım eski bi kotum vardı geniş hafta sonları onu giyiyorum yada elbise falan
tahminimce kumaş pantolonlarımda max 1 ay daha idare eder sonra almam gerekicek sanırım

benim bir hamilelik kitabim var da orda okudum;
hamilelik giysisi alirken stok yapmayin diyor;
1-2 parca alin, sonra kilo durumunuza, mevsim durumuna gore gerektikce alin diyor;
dolabinizdakileri degerlendirin diyor;
esinizin t-shirtlerini, esofmanlarini giyin-ev icin diyor )

ben de simdi aldiklarimi giymeye baslamadim zaten, martta baslarim giymeye sanirim,
onlar da mayisa kadar idare eder, sonra da yazlik seyler alirim diye dusunuyorum

kizlar bu oglen metrocity de dorothy perkins magazasina ugradim.
maternity koleksiyonlari varmis ama bu sene kaldirmislar :-( ellerinde kalanlari da indirimli satiyorlardi.
cok tatli bir gomlek aldim;
69 tl den 25 tl ye dusmus.

fazla cesit kalmamisti ama cevahir ve optimumda da magazalari varmis, yolunuz duserse bi ugrayin, kalan urunler vardir belki

bi ara aldiklarimin fotolarini cekip, topluca yuklerim kizlar

limango kids sayfasında ara ara anne giyim çıkıyor, yani takip etmek lazım :90:

dorothy perkins'in internet üzerindeki mağazasında da var hamile kıyafetleri, internetten alışveriş yapanlra bir ziyaret edin derim.benım zevkime pek uygun yoktu birde siz bakın

t-shirtim geldi kargodan kızlar...çok beğendim...bence esprili t-shirt isteyenler kaçırmasın bu siteyi

kızlar aldığım t-shirtleri ekledim ben de...
1 ve 3 LCW'dan
2 ise tish-o sitesinden online aldığım

Son düzenleme:
canım bende 3. resmi lcw den almıştım dün diğer topictede bahsetmişitm çok şirin hepsi güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…