2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

beğenmenize sevindim arkideşler:)
sizler de yükleyin cicilerinizin fotolarını bekliyorum

esteda: hı hı..okumuştum diğer topicte...kalamışta buluşacağız ya...o gün sözleşip giyeriz olmassa hehe

sementa 1983: ben de uzun kollu sipariş verdikten sonra kısa kollu hamile t-shirtinin de olduğunu fark ettim hehe...diğerlerini kısa kollu yaparım olmassa :)

peppermint: heyecanla bekliyorum cicilerinin fotolarını

hippy34 harika canım bunlar güle güle giy sağlıkla
bende yarın alışveriş yapıcam malum okul açılıyor iş başı
size sormak istediğim lc waikikinin pantalonları nasıl memnun musunuz

hippy34 harika canım bunlar güle güle giy sağlıkla
bende yarın alışveriş yapıcam malum okul açılıyor iş başı
size sormak istediğim lc waikikinin pantalonları nasıl memnun musunuz

teşekkürler canım...ben LCWdan pantalon almadım henüz...genelde orda kot pantalon gördüm ben...iş ortamında giymek için benim de kumaş pantalona ihtiyacım var yaa LCWda var mı kumaş pantalon?

ben lcw den bi kot aldim,
henuz giymedim hic;
ama denedigimde cok rahat gibiydi.

is icin de bir siyah kumas pantolon aldim ama onu semtimizdeki bir butikten aldim.

h.sonu hepsinin fotolarini koyucam ins kizlarr

kizlarr iste benim aldiklarim;

nar cicegi ve krem rengi olani nesli hmile giyimden aldim,
tanesi 60 tl civari idi.

ekoseli olani dorothy perkins ten 26 tlye aldim. 69 tlden inmisti..

Son düzenleme:
Kizlar gule gule giyinin cicilerinizi hayirli olsun darisi da bana olsun )))

benimde 2 tane hamile t-shirt üm var şimdilik bişey almakta istemiyorum..çünkü hala karnım hiiç çıkmadıki:) birde benim tarzım olan pek bişey yok hamile giyimlerde napcam bilmiyorumm.. pantolon olursa dar paça hamile pantolonu olsun istiyorum..yada çok şirin elbiseler bakalım nasıl bulcaaazz:))

hepsi de çok şeker...fiyatlar da uygunmuş...favorim nar çiçeği oldu
güle güle giy canım

tsk.ler canim,
hepsi de arkadan ayarli.
kollari da kisaltiliyor.
9 aya kadar rahatlikla giyerim sanirim.
2 de lcw espirili t-shirt aldim h.sonu,
artik bir sure bisey almicam.
yaz sicaginda alirim artik

Kizlar gule gule giyinin cicilerinizi hayirli olsun darisi da bana olsun )))

amin cnm darisi basina

cnm ben de aldim ama dolapta asili duruyor, giymiyorum henuz,
giyince komik duruyor karnim yok zayifim daha )

cnm artik bol robali klasik hamile giysilerine mahkum degiliz, cok cesit var; taytlat tunikler gomlekler, t-shirtler
ebru maternity, e-gebe.com bunlara bi bak istersen netten

kizlar bugun bu elbiseyi siparis ettim ebru maternity den.
bugunluk indirime girmis,
99 tl yerine 39 tl

Son düzenleme:
ben daha sadece bir tshirt aldım 7. 8 ayda giymek için oda. karnım çıkmadığı için daha birşey almadım ama gebe hamile giyim diye biryer var bayıldım ordaki hamile kıyafetlerine. zaten yaz olucağı için karın olunca ben böyle büyük büyük t shirtler giymek istiyorum:)) birde cici cici elbiseler. ama aldıklarım extra şeyleri burdan paylaşırım. karın çatlakları için badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum ben. birde lansinoh diye bir göğüs ucu kremi duydum ondan alıcam. birde eskiden kullandığım balmondol diye bir ilaç vardı. losyon aslında banyo suyuna katıyorsun yumuşacık oluyorsun. eczaneye sorup hamilelikte kullanılıyormu diye ondan alıcam. şimdilik bu kadar:)

Canım o kremi duydum.Mutlaka kullanmak gerekiyomuş..Ama 6. aydan sonra die biliyorum..Eğer başlanacaksa paylaş çünkü benim göğüslerime el değilmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…