- Konu Sahibi peppermint
-
hippy34 harika canım bunlar güle güle giy sağlıkla
bende yarın alışveriş yapıcam malum okul açılıyor iş başı
size sormak istediğim lc waikikinin pantalonları nasıl memnun musunuz
hepsi de çok şeker...fiyatlar da uygunmuş...favorim nar çiçeği oldu
güle güle giy canım
Kizlar gule gule giyinin cicilerinizi hayirli olsun darisi da bana olsun)))
benimde 2 tane hamile t-shirt üm var şimdilik bişey almakta istemiyorum..çünkü hala karnım hiiç çıkmadıki:) birde benim tarzım olan pek bişey yok hamile giyimlerde napcam bilmiyorumm.. pantolon olursa dar paça hamile pantolonu olsun istiyorum..yada çok şirin elbiseler bakalım nasıl bulcaaazz:))
kizlarr iste benim aldiklarim;
Eki Görüntüle 140713 Eki Görüntüle 140714 Eki Görüntüle 140715
nar cicegi ve krem rengi olani nesli hmile giyimden aldim,
tanesi 60 tl civari idi.
ekoseli olani dorothy perkins ten 26 tlye aldim. 69 tlden inmisti..
ben ekoseli olanı beğendim........onu nerden almıştın? nerde o mağaza..?
ben daha sadece bir tshirt aldım 7. 8 ayda giymek için oda. karnım çıkmadığı için daha birşey almadım ama gebe hamile giyim diye biryer var bayıldım ordaki hamile kıyafetlerine. zaten yaz olucağı için karın olunca ben böyle büyük büyük t shirtler giymek istiyorum:)) birde cici cici elbiseler. ama aldıklarım extra şeyleri burdan paylaşırım. karın çatlakları için badem yağı ve kakao yağı kullanıyorum ben. birde lansinoh diye bir göğüs ucu kremi duydum ondan alıcam. birde eskiden kullandığım balmondol diye bir ilaç vardı. losyon aslında banyo suyuna katıyorsun yumuşacık oluyorsun. eczaneye sorup hamilelikte kullanılıyormu diye ondan alıcam. şimdilik bu kadar:)
Eki Görüntüle 140229 Eki Görüntüle 140230 Eki Görüntüle 140231
kızlar aldığım t-shirtleri ekledim ben de...
1 ve 3 LCW'dan
2 ise tish-o sitesinden online aldığım
Canım o kremi duydum.Mutlaka kullanmak gerekiyomuş..Ama 6. aydan sonra die biliyorum..Eğer başlanacaksa paylaş çünkü benim göğüslerime el değilmiyor...
ben aldım bi tane işte deneme amaçlı,ama gerisi gelecek..penyesi baya kaliteli...bilgine:)aman allahımmmmmmmmm!!!
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
ben bu siteden bi 10 tane t shirt alırım kesin:))) bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?