- Konu Sahibi peppermint
-
ben aldım bi tane işte deneme amaçlı,ama gerisi gelecek..penyesi baya kaliteli...bilgine:)
son 2nin rengi başka yalnız...
askılıyı siyah aldım ben
sondaki de gri değil kırmızılı:)
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
kızlar netten siparişi dün verdim bugün geçti elime....aldığım cicilerin fotolarını koyiyim...resimler siteden alıntıdır...bu arada siteye üye olunca bazı ürünler daaha ucuza geldi:)
Eki Görüntüle 149178 Eki Görüntüle 149177 Eki Görüntüle 149176 Eki Görüntüle 149175 Eki Görüntüle 149174
size daha güzelleri olsun efemmmmmmmhayırlı olsun canım güle güle giy :))
bunlarıda ben almştım ebru maternty'den.ancak eklemek nasip oldu
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
kızlar netten siparişi dün verdim bugün geçti elime....aldığım cicilerin fotolarını koyiyim...resimler siteden alıntıdır...bu arada siteye üye olunca bazı ürünler daaha ucuza geldi:)
Eki Görüntüle 149178 Eki Görüntüle 149177 Eki Görüntüle 149176 Eki Görüntüle 149175 Eki Görüntüle 149174
canım o body'nin içindekinin yanlarında büzgüler yok..dıştaki kolsuz da var...ama içteki bluz da gayet geniş gibi...bilmem ki çoook şişince göbecikler olur mu
hmm anladim cnm
olsun cok sisene kadar yaz gelecek zaten o zaman tunigi askili atletle giyebilirsin
canım o aldığın 2 parçalı olan bluz, birbirinden ayrılabiliyor mu?öyleyse çok iyiymiş
ben deil cnm hippy almis onu.
evet ayri ayri 2 parca o tunik. ve 15 tlye inmis. cok uygun
ama ben kendimi tutuyorum daha yaza kadar bisey almicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?