2011 Ağustos Annelerinin Aldıkları Hamile Giysileri

yok jnm gebe giyim mağazası. mağazanın adı o. bak linki.

GeBe Hamile Giyim

ben şu 4 ile 5. sıradaki kıyafeti alıcam şimdi aynısı zaten. bide 10. sıradaki gömlek. t shirtlerinden aldım esprileri çok güzel tshirtlerin.

ben gebe magazasına gittim cumartesi günü nettekilerle alakası yok yeni sezonun bir pantolon aldım gayet güzeldi bir tane tişört begendim esprili olmayan çok hoşuma gitti elbiseler de hep siyahtı içimi açmadı hiç siyah almak içimden gelmiyor zaten :))
bu arada o dediğin gömlek gibi beyaz bir gömlek lcw de bu gün gördüm 30 tl falan sanırım bi bak istersen bende 13 ve 15 i begendim
ama magazadaki ürünler farklılık gösteriyor magazada bunların hepsi yok bide artık yeni sezon ürünleri gelmiş magaza ya :))

canım bu 4-5 deki elbise yaza sıcak olabilir dikkat et sanki mevsimlik gibi geldi de bana
ama sana çok yakışıcaktır sadece göbüş olacak çünkü sende :)) sende olmadı şalvar ve straplez kombini yaparsın
ama GeBe nin modelleri başarılı beğeniyorum bende:))

işte bunu beğendim http://www.e-gebe.com/?urun-500-Seritli-Hamile-Bluzu-Darren.html

Son düzenleme:

ciddimisin senn. yaa bu mağaza taa en uçtaydı çok geç kalmıştık annemle ben cuma günü gelirim dedim bi tshirt aldım çıktım. ama bendeki t shirt bu nette showroomdakilerin aynısı. şimdi yokmu 4 le 5(( çok beğenmiştim onu. ya ben zaten çok seviorum straplez beyaz bitane aldım bile göğüsten altı gepgeniş. ama bu siyah falan çok güzeldi. çok beğendim. :/((((

13 ile 15 de güzelmiş. güzel gebenin modelleri ya.

bu gri çok dümdüz değilmi.

4-5 bilmiyorum ama netteki herşey magazada yok yani bide şunu fark ettim b.köydeki magaza ile leventteki ataşehirdeki farklı ürünler bulunduruyorlar .

canım çok güzeller güle güle eskit...şu üstünde giydiğin kot lcw'nin hamile kotumu çok güzelmiş..bu penyelerde hamile reyonunda mıydı.be niyegöremedim

yok canım ya hamile reyonunda hiç bişey yok valla 3-5 pantolon 1-2 esprili tişört okadar
sağol darısı sana olsun :))

4-5 bilmiyorum ama netteki herşey magazada yok yani bide şunu fark ettim b.köydeki magaza ile leventteki ataşehirdeki farklı ürünler bulunduruyorlar .

ataşehirde nerde varki mağazaları? sitelerinde ataşehir adresi yok. dediğin gibi her dükkanda farklı ürünler olabilir.

kızlar ebru maternity'den kargom geldi az önce...yazlık bikaç bişi aldım...doğum sonrası da giymek üzere tabi hayırlısıyla...

bluzların aynı rengini aldım...pantalon hem uzun hem de kapri olarak kullanılıyor onu da bej rengi aldım :)

gule gule giy cnm hepsini de.
2. bluzu ben de begemistim,
hatta uzun elbisesi de var o bluzun

ben yazliklari yaz gelince almayi dusunuyorum, simdi kisliklari nasil firsat reyonunda indirimli satiyorlarsa yazin da bazi yazliklar indirimde olabilir diye dusunuyorum,
yoksa yaniliyor muyum :44:

az önce e-gebe'den hamile taytı siparişi verdim...hadi bakalım ...alışverişe devam:)Eki Görüntüle 150214

tayt çok güzel duruyor, fiyatıda UYGUNMUŞ GÜLE GÜĞLE GİY CANIM

SÜPER CANIM BUNLAR, GÜLE GÜLE KULLAN..BENDE GÜNÜN İNDİRİMLİSİNDEN ELBİSE SİPARİŞ VERDİM..GELİNCE PAYLAŞIRIM

selam kızlar...
dün akşam site keşiflerindeydim....
Online Bebek Marketiniz Taffy Baby
şu siteyi de arşivinize alın..hem anne hem bebekler için güzel...bi de gebe giyim'in ürünleri %40 indirimde...başka sitelerde gördüğüm aynı ürünler burda daha ucuza çıktı karşıma...
esprili t-shirtleri felan kaçırmayın

az önce e-gebe'den hamile taytı siparişi verdim...hadi bakalım ...alışverişe devam:)Eki Görüntüle 150214

ooo hippy cim ne güzel ciciler almışsın sen ya darısı bize olsun en hızlı sen çıktın sanırım alışverişte ben hala totomu kaldıramadım :)))
güzel günlerde eskit :)

ooo hippy cim ne güzel ciciler almışsın sen ya darısı bize olsun en hızlı sen çıktın sanırım alışverişte ben hala totomu kaldıramadım :)))
güzel günlerde eskit :)

güle güle giyin canım sağlıkla büyüt içlerinde göbeğini:)
eee hadi ama...ben sıramı savdım...sizinkileri de bekliyorummmm canlar :)

teşekkürler canım...o bluzun pembesi de var ama bu turkuaz zaten favorim diye kaptımm hemen ihihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…