- Konu Sahibi peppermint
-
bende baharlık alıyorum şimdilik hırkalarla idare ediyorum zaten okulda da hep önlük giydiğim için kurtarıyorum hangi magaza ebru maternity mi?
evet lcw hamile kotu bugun ilk defa giydiim ama sanırım genişmi almışım anlamadım giydikçe gevşedi sanırım kalçamdan kayıyor beni rahatsız etti anlamadım ya
yok jnm gebe giyim mağazası. mağazanın adı o. bak linki.
GeBe Hamile Giyim
ben şu 4 ile 5. sıradaki kıyafeti alıcam şimdi aynısı zaten. bide 10. sıradaki gömlek. t shirtlerinden aldım esprileri çok güzel tshirtlerin.
ben gebe magazasına gittim cumartesi günü nettekilerle alakası yok yeni sezonun bir pantolon aldım gayet güzeldi bir tane tişört begendim esprili olmayan çok hoşuma gitti elbiseler de hep siyahtı içimi açmadı hiç siyah almak içimden gelmiyor zaten :))
bu arada o dediğin gömlek gibi beyaz bir gömlek lcw de bu gün gördüm 30 tl falan sanırım bi bak istersen bende 13 ve 15 i begendim
ama magazadaki ürünler farklılık gösteriyor magazada bunların hepsi yok bide artık yeni sezon ürünleri gelmiş magaza ya :))
canım bu 4-5 deki elbise yaza sıcak olabilir dikkat et sanki mevsimlik gibi geldi de bana
ama sana çok yakışıcaktır sadece göbüş olacak çünkü sende :)) sende olmadı şalvar ve straplez kombini yaparsın
ama GeBe nin modelleri başarılı beğeniyorum bende:))
ben gebe magazasına gittim cumartesi günü nettekilerle alakası yok yeni sezonun bir pantolon aldım gayet güzeldi bir tane tişört begendim esprili olmayan çok hoşuma gitti elbiseler de hep siyahtı içimi açmadı hiç siyah almak içimden gelmiyor zaten :))
bu arada o dediğin gömlek gibi beyaz bir gömlek lcw de bu gün gördüm 30 tl falan sanırım bi bak istersen bende 13 ve 15 i begendim
ama magazadaki ürünler farklılık gösteriyor magazada bunların hepsi yok bide artık yeni sezon ürünleri gelmiş magaza ya :))
canım bu 4-5 deki elbise yaza sıcak olabilir dikkat et sanki mevsimlik gibi geldi de bana
ama sana çok yakışıcaktır sadece göbüş olacak çünkü sende :)) sende olmadı şalvar ve straplez kombini yaparsın
ama GeBe nin modelleri başarılı beğeniyorum bende:))
işte bunu beğendim eritli Hamile Bluzu Darren www.e-gebe.com
ciddimisin senn. yaa bu mağaza taa en uçtaydı çok geç kalmıştık annemle ben cuma günü gelirim dedim bi tshirt aldım çıktım. ama bendeki t shirt bu nette showroomdakilerin aynısı. şimdi yokmu 4 le 5(( çok beğenmiştim onu. ya ben zaten çok seviorum straplez beyaz bitane aldım bile göğüsten altı gepgeniş. ama bu siyah falan çok güzeldi. çok beğendim. :/((((
13 ile 15 de güzelmiş. güzel gebenin modelleri ya.
bu gri çok dümdüz değilmi.
canım çok güzeller güle güle eskit...şu üstünde giydiğin kot lcw'nin hamile kotumu çok güzelmiş..bu penyelerde hamile reyonunda mıydı.be niyegöremedim
4-5 bilmiyorum ama netteki herşey magazada yok yani bide şunu fark ettim b.köydeki magaza ile leventteki ataşehirdeki farklı ürünler bulunduruyorlar .
ataşehirde nerde varki mağazaları? sitelerinde ataşehir adresi yok. dediğin gibi her dükkanda farklı ürünler olabilir.
kızlar ebru maternity'den kargom geldi az önce...yazlık bikaç bişi aldım...doğum sonrası da giymek üzere tabi hayırlısıyla...
Eki Görüntüle 150448 Eki Görüntüle 150449 Eki Görüntüle 150450
bluzların aynı rengini aldım...pantalon hem uzun hem de kapri olarak kullanılıyor onu da bej rengi aldım :)
az önce e-gebe'den hamile taytı siparişi verdim...hadi bakalım ...alışverişe devam:)Eki Görüntüle 150214
kızlar ebru maternity'den kargom geldi az önce...yazlık bikaç bişi aldım...doğum sonrası da giymek üzere tabi hayırlısıyla...
bluzların aynı rengini aldım...pantalon hem uzun hem de kapri olarak kullanılıyor onu da bej rengi aldım :)
az önce e-gebe'den hamile taytı siparişi verdim...hadi bakalım ...alışverişe devam:)Eki Görüntüle 150214
ooo hippy cim ne güzel ciciler almışsın sen ya darısı bize olsun en hızlı sen çıktın sanırım alışverişte ben hala totomu kaldıramadım :)))
güzel günlerde eskit :)
eee hadi ama...ben sıramı savdım...sizinkileri de bekliyorummmm canlar :)güle güle giyin canım sağlıkla büyüt içlerinde göbeğini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?