zambakcım süt için bol su ve yeşillik diyolar tatlılar falan bişey yapmıyomuş diyo doktorlar ama benim kocam kesin besiye çeker beni yemezsem onun dırdırı bitirir sanırım beni annemlerde öyle ama doktorlar ne diyosa onu yemek lazım ben hep dua ediyorum sütüm olsun diye.inşalla bol sütlü anneler oluruz..
allah saglıkla kullanmayı nasip etsin inşallahhh
büyüyen yatak ebadları nasıl eni dar oluyo genelde
slm teyzolar...
biz kahvaltı sonrası eşimle çıktık masko yollarına düştük veeee
mobilyamızı sipariş verdik...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
bebişimin burada paylaştığım fotodaki modeli sipariş verdik
modelin takımı saat ve isim yazılı küçük çerçeve çok hoş olucak inş...
büyüyen yatak 3 kapılı dolap..
ve son anda kocişin fikir değiştirmesiyle oyuncak dolabı
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sadece kuzuma nevresim takımı alıcam yani..
ama ilerleyen zamanlarde baktım kullanışsız hemen bi uyku seti alıveririm.
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
ayy yok cnm hiç belirti falan yoktu dikkat edin yediklerinize..
canım aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah ne güzel şeyler almışsın..benim bi odam dolap odası bebek olmayınca 8 sene bizde dolaplar aldık giyinme odası gibi yaptık bebişin odası şimdilik olmıycak park yatak aldık bizim yatak odasında yatıcak artık allh büyük daha büyük eve geçmek zorundayız sanırım.
benim arsızlığımdan dolayı okadar çok kıyafet varki evde okadar dolaba yine sığamıyoum bebişimin kıyafetlerini koyucak yer bulamıyorum doğru dürüst bu hafta allah kısmet ederse dolap temizliği yapıcam giymediğim ve hiç giymeyeceğim ama vermeye kıyamadığım herşeye veda etmek zorundayım.
canım haklısın boll sıvıymış süt yapann aslında
stressiz bihayatsa sıkıntıya sokmazsan kendinii
aman sütüm geldimi gelecekmi dersen gelmez o sütt gelecegi varsada
haklısın allah hayırlısını versin.benim yeğenim mamayla büyüdü maşallah sağlıklı..
bugün belim ağrıyo tam geçti derken başlıyo bu bel 11 haftadan beri aralıklı çekiyorum bide dün gece bacağıma kramp girdi offf ki ne off..
i
sğl cnm benim...
büyüyen yatak ebatı normalde 80 130 büyüyüncede 80ne 180 oluyomuş
ben 90 130 büyüncede 90 190 olsun istedim satıcı kişide ben yapmasına yaparım ama bu sefer içine tekstil ürünleri almak istediğinde 90 lık ölçülerde bulamazsın özel diktirmen gerekir dedi bende vazgeçtim...
mamayla büyüyen çocuklar çookhaklısın allah hayırlısını versin.benim yeğenim mamayla büyüdü maşallah sağlıklı..
bugün belim ağrıyo tam geçti derken başlıyo bu bel 11 haftadan beri aralıklı çekiyorum bide dün gece bacağıma kramp girdi offf ki ne off..
i
canım tabiki saglıklı olan hepimizin bildigi gibi anne sütü
ama olmazsada napalımm mamayla büyürr
canım bel agrısı normall
kramplara gelince magnezyum kullanmıyormusunn
bolca yogurt süt iç
tabiki sen bilirsin ama keşke 90a 130yaptırsaydın
enazından içine ne yaptırmak istersen diktirirdin bu pek problem olmaz..
şimdi küçükken yatması sıkıntı olmaz ama büyüyünce bide deli yatan bikızın olursa yataktan bile düşebilir
allah korusun tabiki....
mamayla büyüyen çocuklar çookhaklısın allah hayırlısını versin.benim yeğenim mamayla büyüdü maşallah sağlıklı..
i
canım tabiki saglıklı olan hepimizin bildigi gibi anne sütü
ama olmazsada napalımm mamayla büyürr
canım bel agrısı normall
kramplara gelince magnezyum kullanmıyormusunn
bolca yogurt süt iç
tabiki sen bilirsin ama keşke 90a 130yaptırsaydın
enazından içine ne yaptırmak istersen diktirirdin bu pek problem olmaz..
şimdi küçükken yatması sıkıntı olmaz ama büyüyünce bide deli yatan bikızın olursa yataktan bile düşebilir
allah korusun tabiki....
mamayla büyüyen çocuklar çook
ayrıca cnm kramplar ilerleyen aylarda dahada çoğalıyormuş
dr una danış ve magnezyuma başlayabilirsin...
bende düşündüm ama diktirmekle kim uğraşacak dedim hazır güzel gzel ciciler varkenene kadar
kocişte amaan yatağı büyütmekte ne hele kız bi büyüsün bi yatk daha bakarız dedi
bende sustum sustum sustum
slm teyzolar...
biz kahvaltı sonrası eşimle çıktık masko yollarına düştük veeee
mobilyamızı sipariş verdik...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
bebişimin burada paylaştığım fotodaki modeli sipariş verdik
modelin takımı saat ve isim yazılı küçük çerçeve çok hoş olucak inş...
büyüyen yatak 3 kapılı dolap..
ve son anda kocişin fikir değiştirmesiyle oyuncak dolabı
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sadece kuzuma nevresim takımı alıcam yani..
ama ilerleyen zamanlarde baktım kullanışsız hemen bi uyku seti alıveririm.
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
ay cnm hayırlı uğurlu olsun rabbim güzel günlerle kullanmayı nasipp etsin inşallahhh aldıklarının resimleri varsa paylaşırsan seviniriimm bizlerde bir fikir olur.
dogru canımcım hastanede bırakırız heralde bi 9-10kiloyu
zaten normalde bebek kaç kilo dogarsa onun 3katı kilo alırmış anne(normalii)
Dogumdada o gidiyor işte bebegin kilosu plasenta agırlıgı ve suyun agırlıgı v.s. Oluşturuyormuş o kiloyu
keşke sadece dogumdan sonra 10kilo fazlalıgım kalsa vermek kolay veririmm
tabi dogum sonu tekrar almazsam
aman süt yapsın diye yer içersemm vayki vayy benim halimeee.....
Sabah tartıldım eşime dedimki
aynı kilodayızzzadamın gözleri yerinden fırlayacaktııı
Naptın sennn dediii
allah iyiliğinii versin çok güldümm bize bahane çokk kilo almada ama gerçekten hareketsizlikten daha fazla kiloo alıyoruz bu bence bahane değil gerçek:) ama kızlarr bence o bir hayall hastanede 10 kilo nerde 6 ki,loyu bırakırsakk ne mutluu bizeee
Allah iyiliğinii versin çok güldümm bize bahane çokk kilo almada ama gerçekten hareketsizlikten daha fazla kiloo alıyoruz bu bence bahane değil gerçek:) ama kızlarr bence o bir hayall hastanede 10 kilo nerde 6 ki,loyu bırakırsakk ne mutluu bizeee
ecrnn aman sendeeeeşurda 2hayal ediyoruz kendimizi avutuyoruz dimii
10kiloyu bırakıp gelicez diyeee
ya deme 10 kg bırakırız geliriz yaacidden ben kimle konuştuysam hep 10 kg diyolar ama genelde bunu söyleyenler zayıf olanlar ama .
buaralar iştahım açık ama kendimi frenliyorum mecbur çünkü abur cubur istiyo canım .
kızlar günaydın umarım herşey yolundadır. ben dün çok fenaydım rahimimde baskı vardı doktoru aradım gel dedi şükür bişey yokmuş ama öyle olup kasılma da olursa sıkıntı olabilirmiş.
geçmiş olsun canım benimde arada çok baskı oluyor aşağıya doğru tam dik durmakta zorlanacak kadar ama sürekli değil neden oluyormuş peki bu tip baskı ve ağrılar ben bebeğin pozisyonundan olduğunu düşünüp hiç sormadım doktora
geçmiş olsun canım benimde arada çok baskı oluyor aşağıya doğru tam dik durmakta zorlanacak kadar ama sürekli değil neden oluyormuş peki bu tip baskı ve ağrılar ben bebeğin pozisyonundan olduğunu düşünüp hiç sormadım doktora
kızlar günaydın umarım herşey yolundadır. ben dün çok fenaydım rahimimde baskı vardı doktoru aradım gel dedi şükür bişey yokmuş ama öyle olup kasılma da olursa sıkıntı olabilirmiş.
DİMİİİ ZATENN ŞİŞKOYDUMMhadi bakalım inşallah bizde 10 kilo bırakıp gelenlerden oluruzz:) aman yiyin arkadaşlar boşverin biz bu günlerii okadar bekeledikk kii ne olucakk 1 senede şiko gezeriz sonunda eski halimiize döneriz
CANIM BANA DR.MAGNEZYUMU VERİRKENkramplar magnezyum eksikliğindenmi kaynaklanıyomuş............ ben dr sorıyım ama artık bi vitamin daha alırsam vay halime bi ferrevit bi demir ilacı bide balık yağı hapı..son aldığım balık yada demir iştahımı çoook açtıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?