2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım haklısın boll sıvıymış süt yapann aslında
stressiz bihayatsa sıkıntıya sokmazsan kendinii
aman sütüm geldimi gelecekmi dersen gelmez o sütt gelecegi varsada

allah saglıkla kullanmayı nasip etsin inşallahhh
büyüyen yatak ebadları nasıl eni dar oluyo genelde

sğl cnm benim...
büyüyen yatak ebatı normalde 80 130 büyüyüncede 80ne 180 oluyomuş
ben 90 130 büyüncede 90 190 olsun istedim satıcı kişide ben yapmasına yaparım ama bu sefer içine tekstil ürünleri almak istediğinde 90 lık ölçülerde bulamazsın özel diktirmen gerekir dedi bende vazgeçtim...

canım aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah ne güzel şeyler almışsın..benim bi odam dolap odası bebek olmayınca 8 sene bizde dolaplar aldık giyinme odası gibi yaptık bebişin odası şimdilik olmıycak park yatak aldık bizim yatak odasında yatıcak artık allh büyük daha büyük eve geçmek zorundayız sanırım.
benim arsızlığımdan dolayı okadar çok kıyafet varki evde okadar dolaba yine sığamıyoum bebişimin kıyafetlerini koyucak yer bulamıyorum doğru dürüst bu hafta allah kısmet ederse dolap temizliği yapıcam giymediğim ve hiç giymeyeceğim ama vermeye kıyamadığım herşeye veda etmek zorundayım.

park yatakta mantıklı cnm
şimdilik park yatakla idare edersin sonra bulunur bi yer...

canım haklısın boll sıvıymış süt yapann aslında
stressiz bihayatsa sıkıntıya sokmazsan kendinii
aman sütüm geldimi gelecekmi dersen gelmez o sütt gelecegi varsada

haklısın allah hayırlısını versin.benim yeğenim mamayla büyüdü maşallah sağlıklı..
bugün belim ağrıyo tam geçti derken başlıyo bu bel 11 haftadan beri aralıklı çekiyorum bide dün gece bacağıma kramp girdi offf ki ne off..
i

canım tabiki saglıklı olan hepimizin bildigi gibi anne sütü
ama olmazsada napalımm mamayla büyürr
canım bel agrısı normall
kramplara gelince magnezyum kullanmıyormusunn
bolca yogurt süt iç

tabiki sen bilirsin ama keşke 90a 130yaptırsaydın
enazından içine ne yaptırmak istersen diktirirdin bu pek problem olmaz..
şimdi küçükken yatması sıkıntı olmaz ama büyüyünce bide deli yatan bikızın olursa yataktan bile düşebilir
allah korusun tabiki....

mamayla büyüyen çocuklar çook
ayrıca cnm kramplar ilerleyen aylarda dahada çoğalıyormuş
dr una danış ve magnezyuma başlayabilirsin...

bende düşündüm ama diktirmekle kim uğraşacak dedim hazır güzel gzel ciciler varkenene kadar
kocişte amaan yatağı büyütmekte ne hele kız bi büyüsün bi yatk daha bakarız dedi
bende sustum sustum sustum

mamayla büyüyen çocuklar çook
ayrıca cnm kramplar ilerleyen aylarda dahada çoğalıyormuş
dr una danış ve magnezyuma başlayabilirsin...

bende düşündüm ama diktirmekle kim uğraşacak dedim hazır güzel gzel ciciler varkenene kadar
kocişte amaan yatağı büyütmekte ne hele kız bi büyüsün bi yatk daha bakarız dedi
bende sustum sustum sustum

oyy oyy oyy ozamann sorun degill canımm
eşin memnunsa alırız yine derse sıkıntı yokk

Son düzenleme:

Allah iyiliğinii versin çok güldümm bize bahane çokk kilo almada ama gerçekten hareketsizlikten daha fazla kiloo alıyoruz bu bence bahane değil gerçek:) ama kızlarr bence o bir hayall hastanede 10 kilo nerde 6 ki,loyu bırakırsakk ne mutluu bizeee

ecrnn aman sendeeeeşurda 2hayal ediyoruz kendimizi avutuyoruz dimii
10kiloyu bırakıp gelicez diyeee

ya deme 10 kg bırakırız geliriz yaacidden ben kimle konuştuysam hep 10 kg diyolar ama genelde bunu söyleyenler zayıf olanlar ama .
buaralar iştahım açık ama kendimi frenliyorum mecbur çünkü abur cubur istiyo canım .

kramplar magnezyum eksikliğindenmi kaynaklanıyomuş............ ben dr sorıyım ama artık bi vitamin daha alırsam vay halime bi ferrevit bi demir ilacı bide balık yağı hapı..son aldığım balık yada demir iştahımı çoook açtıı..

hadi bakalım inşallah bizde 10 kilo bırakıp gelenlerden oluruzz:) aman yiyin arkadaşlar boşverin biz bu günlerii okadar bekeledikk kii ne olucakk 1 senede şiko gezeriz sonunda eski halimiize döneriz

kızlar günaydın umarım herşey yolundadır. ben dün çok fenaydım rahimimde baskı vardı doktoru aradım gel dedi şükür bişey yokmuş ama öyle olup kasılma da olursa sıkıntı olabilirmiş.

kızlar günaydın umarım herşey yolundadır. ben dün çok fenaydım rahimimde baskı vardı doktoru aradım gel dedi şükür bişey yokmuş ama öyle olup kasılma da olursa sıkıntı olabilirmiş.

geçmiş olsun canım benimde arada çok baskı oluyor aşağıya doğru tam dik durmakta zorlanacak kadar ama sürekli değil neden oluyormuş peki bu tip baskı ve ağrılar ben bebeğin pozisyonundan olduğunu düşünüp hiç sormadım doktora

bendede ıkı gundur arada oluyor..bende bebegın pozısyonundan oldugunu dusunuyordum..

bırde demır hapı olarak ferro sanol kullanıyordum..doktor bu sefer ferrum fort verdı sabah aksam ac karnına..ozellıklerı aynı dedı...daha once kabızlık sorunum vardı sımdı ıshal oldum..acaba ferrum forttan olabılırmı?

bırde demır hapı olarak ferro sanol kullanıyordum..doktor bu sefer ferrum fort verdı sabah aksam ac karnına..ozellıklerı aynı dedı...daha once kabızlık sorunum vardı sımdı ıshal oldum..acaba ferrum forttan olabılırmı?[/QUOTE]
EGER İSHALİN DEVAM EDERSE BENCE DR.UNU ARA BUSEBEP OLABİLİRMİ DİYE

KIZLAR GALİBA POZİSYONLA ALAKALI BU BASKI

hadi bakalım inşallah bizde 10 kilo bırakıp gelenlerden oluruzz:) aman yiyin arkadaşlar boşverin biz bu günlerii okadar bekeledikk kii ne olucakk 1 senede şiko gezeriz sonunda eski halimiize döneriz
DİMİİİ ZATENN ŞİŞKOYDUMM
NE OLCAKKİ 1SENE DAHA ŞİŞKO GEZERİMMM
CANIM BANA DR.MAGNEZYUMU VERİRKEN
AGRINA KRAMPLARINA İYİ GELİR DEDİ.
DOGUM SONUNA KADAR KULLANILIYOMUŞ GALİBA

AMA DÜRÜST OLUYUM İLAÇLARIMI DÜZENLİ KULLANMIYORUMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…