aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarrrrrr neredesinizzzzzz
kimseciklerin ugradıgıı yokkkk
heyyyyyyyyyyy
nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
aaaa hamileyken böyle ugrarsanızz
kızlar dogurunca topige hiç ugramazsınızzzz amaaaa
aynen yaaakimsenin geldiği yok....
havalar güzell diye herkess kendini dışarıyamıı attı acabaaa
evet kızlar havalardan hiçbirimiz evlerde durmuyoruz sanırıım ya kızlar karnımın sol tarafında bi gerilme sıkışma gibi tuhaf şeyler oluyor nedenini anlayamadım?
ben bugün saçımın üst ksıımlarına dr. iizn alarak paket attırdımmkendimi geldim valla beyazlar sinirimi bozuyoodu
evet kızlar havalardan hiçbirimiz evlerde durmuyoruz sanırıım ya kızlar karnımın sol tarafında bi gerilme sıkışma gibi tuhaf şeyler oluyor nedenini anlayamadım?
ben bugün saçımın üst ksıımlarına dr. iizn alarak paket attırdımmkendimi geldim valla beyazlar sinirimi bozuyoodu
o şekil ağrı bendede oluyodu ben bağlardandır dedim o an kendime sıkıntı vermedim
dr kontrolne gidince söyledim oda evet doğru tanı dedi
bu arada saçlarını güle güle kullan cnm.
evet cnm bende son gitiiğimde dr. uma sormuştum oda kaslardan yada bağlardandırr bişe olmaz demiştii ama benim vesveselerim yakamı bırakmıyor maalesf
teşekkür ederimm cnm .
saçlarını güle güle kullan
buhavaları özledik galiba neyse çok ısınmadan tadını çıkarmak lazımmm
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nerdesinn yineeeeeee
Aaaa bi de doğum kabusları görmeye başlayan var mı? Hiç aklımda yokken sürekli doğumla ilgili çoğunluğu kabus bazen de güzel rüyalar görüyorum...
canım burdayımm nasılsın..
kaç gündür bel ağrım vardı neyse buün daha iyiyim ...mecburen doktor fitil verdi kullandım iyi geldi sayılır...bide annemler sünger bob lu wc kağdı almışlar neyse onlarda tuvalete girdim bi baktım kırmızı bişeyler gelmiş herkesin aklını aldım kendiminkinide tabi meğer üstündeki desenlerdenmiş:)))))))))))))))ama çook tırstım bide tam belim ağrırken olunca:)neyse allahıma şükür bişey yokmuş...
sen gazlı bişeyler içiyomusun..canım çok çekiyo bu aralar..
fitili neden verdi dr.un
allah seni emii ne güldümmmm
demek desenlerdenmişşşahh leylammm bbenimmmmm
kız ben kendimi okdar kasmıyorum içiyorum gazlı içecek
ama sık degil
bu sıcaklarda çokta güzel gidiyooo
canım belim tutuldu ağlayarak ayağa kalkıyodum mecbr verdi fitili onuda en fzla 3 gün kullanabilirsin ama sen 2 gün kullan dedi rahatlattı ama yine aynı dün biraz iyiyim derken yine kudurdu ağrım evde yanlızdım açtım mecbur marketede gittim yemekde yaptım allah yardımız olsun valla anldımki bu dünyada yanlızız şimdi daha güçlü olmak lazım bebeklerimiz için.
Varyan bi pilav yaptım arpa şehriyeeri bile yaktım koyup yatmaya gitmek zorundaydım neyse hastalıkla sıkmıyım seni...inşallah düzelirim.
Sen nasılsın bakalım..:..........)))
yaa kola içiyomusun ya da nekadar içiyosun benim dr içme 3 ünde yarım bardak iç fala diyo ama ben daynamayıp içiyorum valla pişman oluyorum sonra..
ay ne güzel güle güle gelsin dibi:)))))))))))benimde saçlarım sarı şimdi dipler geldi siyah siyah allahtan moda ::)))::))benim dr izin verse kocam uyuzluk yapar yaptırtmaz
karnındaki sıkışmalar bebeişin iyice büyüyo ondandır kesinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?