benımde dun kontrolum v seker yuklemem vardı...cok sukur seker cıkmadı...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotık vermedı tek kullanımlıık bu ılac verdı..bol bol su ıcmemı soledı..bızım bıdıklarda cok sukur ıyılermıs bırı 700 bırı 690 gr olmus..
bende toplamda 12 kılo aldım...emınonunde 3 katlı bebek çarsısı varmıs..zıraat bankasının yanında dıe tarıf ettı arkadasım..cok uygun ve hersey varmıs..bende bakıcam orayaa..
canım maaşallah. benim de geçen hafta 24+3 ken yani aynı senin gibiyken 783 gram geldi yani bebişlerimiz aynı gidiyor maaşallah onlara
merhaba kızlar..nasılsınız .
merhaba canım iyiyizz sen nasılsınn bakalımmm
nasıl gidiyoooo
ecrin maşallah bebeişee
9kilo çok degil canım karamsar olma
ben daha yeni girdim 6.aya ama ben 10kilo aldımmm napıcazz bilmemm
dr.a gittigimde fırça yiyecemm eminimmm
merhaba canım iyiyizz sen nasılsınn bakalımmm
nasıl gidiyoooo
ecrin maşallah bebeişee
9kilo çok degil canım karamsar olma
ben daha yeni girdim 6.aya ama ben 10kilo aldımmm napıcazz bilmemm
dr.a gittigimde fırça yiyecemm eminimmm
sağol cnm .
Karamsar değilim ama keşke daha az alsaydım doktorum kızmadı bana bişe olmaz verirsinnn doğumdan sonra çok yediğine inanmıyosan boşver sıkma canını çok fazla değil çünkü dedii sanırsam ben herşeyi kafama takıyorum ya bunu barii takmasın dedii belkiiü
geçici bişekerdir inşallahhslm fıstıklar...
Nasılsınız kilolara takılmayın bebişler için alıyoruz nede olsa feda olsun onlara
doğurunca zaten kaçıştırmaktan veririz bi türlü nede olsa...
Bende şeker çıktı 1 haftalık perhiz yapıcm ve 100lük yükleme yapılacak bakalım...
Bebişim çarşamba günü 860 gr dı teyzoşları şekerimi çıkarıcı şeyler yiyince kiloda almış zilli
bebiş odamızın duvar kağıtları yapıldı fena koku var odada..
Bizde hbrler böyle...
He bide ben ağustosta doğum yapacağım için 2011 ağustos anneleri topiğinde takılıyorum çok bide burada pozitif alanlar topiğindeyim..
kuzumm hamilelik sonuna kadar kaçla tamamlarız dersinbende iyiyim canım :)))tetenoz aşımı oldum 2 dozu 11 temmuzda olucam..
Bende 10 kilo aldım:)))
canım aldıgın kilo fazla degil
aşırı fazla alınan kilolar bebegede zararlıymış
geçici bişekerdir inşallahh
demek 860gr olmuş ha minik maaşallahh
kuzumm hamilelik sonuna kadar kaçla tamamlarız dersin
ikinci dozu 4hafta sonra yapılıyor 11haziran olmasınn
canım aldıgın kilo fazla degil
aşırı fazla alınan kilolar bebegede zararlıymış
geçici bişekerdir inşallahh
demek 860gr olmuş ha minik maaşallahh
kuzumm hamilelik sonuna kadar kaçla tamamlarız dersin
ikinci dozu 4hafta sonra yapılıyor 11haziran olmasınn
evet cnm geciciymiş..evet zillim 860 olmuş maşallahı var..
yok kuşum kesin 11 temmuz dedi.hatta kağıt verdi inşallah yanlışlılk yapmamıştır hemşire.ben yine tekrar ararım olmazsa..
Ya canım hamileleiğimizin sonunda inşallah kaç kilo olabileceğimizi düşünmek istemiyorum::)):))herşey minişler için ama çokda almamak lazım ama benim tahminim bi 10 kilo daha alıp bitiririz oda normal biz tüp bebek olduğumuz için aldığımız hormonlar var biraz daha dikkatli olduğumuz için harekelerimiz daha azdı falan falan:)))))))))))))))))
canımcım istersen netten bak ama 2.doz hep 4hafta sonra oluyor
ara sor bencede...
Canım ya 20kiloyla tamamlarız diyosun yaniii
Abovvvvvv
kız bizde bahane çokkkk kilo almak istedikten sonraaa
ayyy valla yarın hemen arıyım ben bu hemşireyii...
Bence 20 olur ama kiminle konuşsam eve 10 kilo eksikle geldik diyolar inşallah bizimde öyle olur karşı komşum yeni doğum yaptı hamile kalmadan önce tombişdi dün gördüm nasıl zayıf koşturmaktan diyo bide hamileliğin 6 ayı hep kusmuş..
Ama benim umudum 10 kiloyu hastanede bırakmak allah nasip ederse:))))))))
ayy yok cnm hiç belirti falan yoktu dikkat edin yediklerinize..maşallah kızına.....ya bişey sorucam bende tedirgin oluyorum çıkar diye ama kendinde bi değişiklik falan hissettinmi yoksa hiç bi belirti vermiyomu bu şeker..
dogru canımcım hastanede bırakırız heralde bi 9-10kiloyu
zaten normalde bebek kaç kilo dogarsa onun 3katı kilo alırmış anne(normalii)
Dogumdada o gidiyor işte bebegin kilosu plasenta agırlıgı ve suyun agırlıgı v.s. Oluşturuyormuş o kiloyu
keşke sadece dogumdan sonra 10kilo fazlalıgım kalsa vermek kolay veririmm
tabi dogum sonu tekrar almazsam
aman süt yapsın diye yer içersemm vayki vayy benim halimeee.....
Sabah tartıldım eşime dedimki
aynı kilodayızzzadamın gözleri yerinden fırlayacaktııı
Naptın sennn dediii
slm teyzolar...
biz kahvaltı sonrası eşimle çıktık masko yollarına düştük veeee
mobilyamızı sipariş verdik...
alttan yavru yataklı istedim ablam eşya saklamak için çok ideal dedi satıcıdan onuda yapmasını istedim ve ek fiyat istemedi..
bebişimin burada paylaştığım fotodaki modeli sipariş verdik
modelin takımı saat ve isim yazılı küçük çerçeve çok hoş olucak inş...
büyüyen yatak 3 kapılı dolap..
ve son anda kocişin fikir değiştirmesiyle oyuncak dolabı
(aslında isim kesinleşmemişti ama adam isterseniz daha sonrada yazdırırız diyince bizden hemen yok yok yazılsın oda dedik ve simde kesinleşmiş oldu)
bu arada uyku seti saten takımı beğenmiştim ve onu kesin alacaktım ve ayrıca coton bi model daha alacaktım ya
satıcı adam bak bunu şu özelliği var dedi dış yüzü saten iç yüzü pamuklu bebekler için ideal diyince hemen o modeli seçtim...
sadece kuzuma nevresim takımı alıcam yani..
ama ilerleyen zamanlarde baktım kullanışsız hemen bi uyku seti alıveririm.
sabahta peteği sökülmüştü usta geldi onu taktı heryer toz duman oldu odada şimdi odayı tekrar bi sil süpür işine girişicem...hepiniz öpüldünüz fıstıklar...
ayy yok cnm hiç belirti falan yoktu dikkat edin yediklerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?