Kız askılı badyi sadece öylecemi giydireceksinn
bence giydirilmezz
bebegi üşütürsün
onun gözünden bile girer soguk derler
carsamba gün şeker yüklemesi, idrar kültürü ve bir sürü şeye bakılması icin kan verdim kültür haricindeki testler dün cıkmıstır ama ben yarın gidip hepsini birden ögrenicem belki ilac falan yazar. Şeker beni cok korkutuyo kızlar insallah yüksek çıkmaz. Yoksa hamileliğimde tek kötü olan şey o olacak. Allah korusun.
Tetanoz aşısını daha öncede yazmıştım benim dr önermedi yani yaptırmana gerek yok dedi zaten hastane ortamındasın biseycikler olmaz dedi bende dr ve hastaneye güvendiğim icin yaptırmadım. Bence doktorunuz ne diyorsa ona güvenin derim.
burcuuuuuuu:84::84:
nerelerdesinn yine okuyyup okuyup yazmıyomusun yoksaaaaa
herzaman seninle boşlama burayıı yazz kuzucukk burayadaa
Kızlar ne diyeceğim.az önce marketten çilek aldım.kasiyer kız çilekleri görünce bana hamilesiniz heralde, aman dikkat edin çilek yedikten sonra elinizi yüzünüze falan sürmeyin yada çatalla yiyin mutlaka dedi..sonra içime bir kurt düştü çünkü ben çileği elimle çok yedim tv karşısında falan ve mutlaka bir yerime dokunmuşumdur yerken.internette araştırdım çilek,ciğere dokunmak ve gül koklamak iyi değilmiş hamilelikte.gül koklarsan da bebekte gül izi olurmuş.ben hatırlıyorum da birkaç hafta önce babam gül getirmişti ve ben koklamıştım..ya sizce bunlar gerçek mi.benim inanasım gelimiyor ama forumlarda yok benim yengem kokladı şöyle oldu, yok benim teyzem çileğe dokundu böyle oldu diyenler var.hiç aklımda yoktu böyle birşey.siz ne düşünüyorsunuz.bir de size sorayım dedim...
güzell anneler çarşamba gününde beri evde yoktum telden kk ya giremedim nedense hep hata verdi
biz iyiyiz kızımla sizlere tekmeli slmı var miniğimin.
bu arada biz ismi ceyda düşünüyoruz nasıl sizce?
maşallah cnm bebişinin fotosunaa
bence güzel bi isim benim bi sınıf arakadşım vardı ceyda diye çok güzel bi kızdı:)isimler bana hep birini hatırlatıyo bazı isimleri sırf bu yüzden hiç düşünmedim bile..bende allah kısmet ederse zeynep ece istiyorum..
maşallah cnm bebişinin fotosunaa
ne gzel pozlar onlar öyle
bizimde var böyle pozlarımız teyzesiii
ama 1 aydır 2 kontrolmdede elini yüzüyle kapatmış duruyo yaramaz cimcimem bi göstermiyo yaa
bu hafta içi kontrolümüz varbizimde çok umutluyum inş bu seer gösterir
şeker tahlilimizde olacak bakalım sonuçlarını çok merak ediyorum inş düşk çıkar..
yaa düşünüyorumda benim bir sürüüü arkadaşım vardı ama hiç ceyda isminde olmadı
çok nadir kullanılan bi isim diye düşünüyorum bide ağır bi isim geliyo bana
seninkininde ismi çok hoş cnm
bizim kociş iki isim taraftarı olmadığı için tek isimle kalıcaz.
canım annesine naz yapıyodur inşallah bu hafta açar küçük ellerini:))))inşallah şekerin iyi çıkar hiç korkma .benimde en endişelendiğim bu umarım benimde iyi çıkar..
bende aslında iki isimden hoşlanmam ama ismini tek isim gibi söyliycem hep:)))isimde önemliymiş gerçekten bazı isimler ağır gelirmiş ablamlamdan biliyorum mesela banu isminin ağır olduğunu tabi söylenen....
amin cnm yaa insan ne kadar dikkat eddrese okadar bişeyler oluyor sankii üreme yoksa nie bu kadar yüksek çıktı anlamadım acaba gidip özeldedemi yaptırsam devlette yaptırdım çünküü testimi ama dediğin gibi bişe varsada zaten antibiyotik kullanıyorumm umarım 2 si birden düzelirde bari 1 rtaşla 2 kuş vuruurzcanım biraz fazla yüksek çıkmış ama üreme yapmaması çok daha iyi zaten antibiyotik alacakmışsın ya o ona da iyi gelir. ayrıca bol bol su iç bir de kızılcık suyu çok iyi geliyor idrar yoluna.
benim geçmeyen akıntım kültür sonucu bakteri üredi malesef ve doktorum hem pimafucin fitil hem de cefax 500mg antibiyotik verdi. zaten bir hastalık geldi mi tüm vücudu etkiliyor gribi ilaçsız atlatttım derken bu çıktı Allah beterinden saklasın. aman dikkat edin kızlar rabbim yavrularımızı korusun
canım hiç tedirgin olma benim ablamda hamileleiğinde antibiyotik kullandı resmen boğazları kapanmıştı genlede gebelikde bu tür şeyler oluyo ve herkes antibiyotik kullanıyo.
evet cnm herkez yaşıyor yaşamasınadaaa bide azıcık rahat olabilsekk . ay yerim ben onuuu resmini koymşsun bebğininn rabbimmm nazarlardan saklasınnnnn
amin allah herkesin yavrularını korusunn..
ah keşke hiç sorun olmasa ama allah beterinden korusun.bence tahlilini tekrarlat ben burda yaptırdım yaptırdığım yerin dr gösterdim kum döküyosun dedi ki yokmuş öyle bişey artık sen pay biç.
iyiyimm canım sen nasılsınn bkalımmcanım burdayımmmmm.....nasılsınnn ay keşke şöyle hepberaber görüşebilsek birsürü hamile ne güzel olur .yemek yemeye gittiğimiz yerler mutlu olurdu heralde yutan bi sürü kadınn:))))))))
şeker hastalıgı babamdada var bakalım bende çıkacakmı???inşallah canım yüksek çıkmaz bende şekerden korkuyorum sülalemizde var malesef annem tip 1 şeker hastası bendede olma olsılığı varmış gebelikde bende şimdiden korkmaya başladım daha yaptırmadım ama bakalım.
benim dr sen bilirisn dedi ama ben pazaretsi yaptırıcam aşıyı ne olur ne olmaz .hiç bi zararı yokmuş bebeğede
dedigin markayı bende inceledim ama model olarak bibakıyımmcanım ben baby2go 8831 arabyı aldım çok eniş hafif ön tekerlekleri manevra yapıyo olduğu yerde dönebiliyo araba ayrıca bagaja sığmazsa tekerlekleri hemen çıkıyo takılıyo tek kusuru tek yönlüama ben beğendim sepeti büyük bi bak istersen.benimki erken oldu ama aldımallah kullnamayı nasip etsin ..hatta ana kucağı gibi kullanırsın diyo herkes evde bakalım.
kızlae ya bişayy sorucam sizeee bi bilgisii olan varsa.
idrar testimdee lökositt normal değerler 0 la 5 arasıyken benim 55 çıktı ama üreme olmadıı yazıyodu sonuçta doktorumuu aradım okudum sonucuu üreme olmamışsa sorun yok dediii ama değerin bu kadar yüksek çıkması kafamı karıştırdıı dr. çarşamba gidicem ayrıntılı sorucam tabi gdiince ama dayanamadımm sizce nie byle çıktıı.
amin cnm yaa insan ne kadar dikkat eddrese okadar bişeyler oluyor sankii üreme yoksa nie bu kadar yüksek çıktı anlamadım acaba gidip özeldedemi yaptırsam devlette yaptırdım çünküü testimi ama dediğin gibi bişe varsada zaten antibiyotik kullanıyorumm umarım 2 si birden düzelirde bari 1 rtaşla 2 kuş vuruurz
arkadaşlar hepinize merhaba c.tesi gün sonuçlarımı aldım ve korktuğum basıma geldi şekerim yüksek cıktı birazcık. Dr diyetisyene falan yönlendirmedi beni zaten sınırdan biraz yüksek çıkmıs o yüzden sanırım. Yürüyüş yap, tatlı yeme ve beyaz undan hamurişinden uzak dur yani karbonhidrad ağırlıklı beslenme dedi. Dikkat edicez bakalım. Ben demir eksikliğinden korkuyodum hamileliğimin ilk günlerinde yaptırdığım tahlilde düsük çıkmıştı ama bukez iyi çıktı sorun yok. İdrar kültürümde bisey çıkmış öyle gördüm ama ilac falan vermedi dr bol bol su ic dedi sadece.
Benim kuzenim baby2go nun cift yönlü katlanabilen bi arabasını almıstı heralde bende ondan alıcam ama simdi değil zaten belli bi süre dışarıya falan arabayla cıkamayız, anca kışı atlatınca alırız yani yer işgal etmesini istemiyorum ben o yüzden.
Kolsuz bady ben aldım ama doğduğunda tek bady giydiririm diye düşünerek değilde iç çamasırı gibi giyer diye düsündüm. Ben her bedenden kısa kol, kolsuz ve uzun kollu olarak aldım. Tecrübeli anneler badylerin cok kullanıldığını yazmışlar. benim çevremdekilerde öyle söylediler.
canım çok dikkat et diyetisyene falanda yönlendirmemiş bak demekki büyük sorun yok şükür .demirin falan iyi çıkmış.
ben hepsiburdadan yuppi marka park yatak istedim mor pembe çok güzel 135 liraydı bi bakı9n isterseniz indirimde yatağıda 29 geldi.bebek arabası baby2go 8831 oda güzel ..
kızlar bugünn kontrole gitiim köftem 770 gr olmuşşama çok nazlıydı 1 kere yzüünü göstermedii bizeee dr . muz okadarda uğraştı ama yok inadı inat bizimkininn bide ilk 3 ay kilo almamıştım 6 ayım doldu 9 kilo almışş oldumm gidişatmı gidişat değil yanii kızlarr ne olucakk sonum bilmiyorumm
hı bide kızlar sirkecide yada eminönüü tarfındaa böle kalitelii alışveriş yapabileceğim bebek malzemelri satan yerlerr bikliyomsuun güzel baddaniyeler uyku setlerii falan lütfenn bildiğiniz yerler varsa yazın kızlarr avm lerdeki lerr çok tuzluu hepsini oralardan almak istemiyorumm..
kızlar bugünn kontrole gitiim köftem 770 gr olmuşşama çok nazlıydı 1 kere yzüünü göstermedii bizeee dr . muz okadarda uğraştı ama yok inadı inat bizimkininn bide ilk 3 ay kilo almamıştım 6 ayım doldu 9 kilo almışş oldumm gidişatmı gidişat değil yanii kızlarr ne olucakk sonum bilmiyorumm
hı bide kızlar sirkecide yada eminönüü tarfındaa böle kalitelii alışveriş yapabileceğim bebek malzemelri satan yerlerr bikliyomsuun güzel baddaniyeler uyku setlerii falan lütfenn bildiğiniz yerler varsa yazın kızlarr avm lerdeki lerr çok tuzluu hepsini oralardan almak istemiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?