2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Kız askılı badyi sadece öylecemi giydireceksinn
bence giydirilmezz
bebegi üşütürsün
onun gözünden bile girer soguk derler

aslında askılıda yarım kolda uzun kolda lazım ben hepsinden aldım dr söylediği allah nasip ederse 2 eylül doğum diyo bakalım bebekler üşürümüş kendi giydiğinin 2 katını giydirmen lazım diyolar doğsunlarda sağlıkla dr söyler ne giydirceğimzi..

inşallah canım yüksek çıkmaz bende şekerden korkuyorum sülalemizde var malesef annem tip 1 şeker hastası bendede olma olsılığı varmış gebelikde bende şimdiden korkmaya başladım daha yaptırmadım ama bakalım.
benim dr sen bilirisn dedi ama ben pazaretsi yaptırıcam aşıyı ne olur ne olmaz .hiç bi zararı yokmuş bebeğede

burcuuuuuuu:84::84:
nerelerdesinn yine okuyyup okuyup yazmıyomusun yoksaaaaa

herzaman seninle boşlama burayıı yazz kuzucukk burayadaa

canım burdayımmmmm.....nasılsınnn ay keşke şöyle hepberaber görüşebilsek birsürü hamile ne güzel olur .yemek yemeye gittiğimiz yerler mutlu olurdu heralde yutan bi sürü kadınn:))))))))

ayy bende çok yedim çilek gül hiç almadım elime ama çilekle çok haşır neşir oldum valla :)allah korusun bence hurafe korkmayalım yiyip yiyip dokunmuşumdur elime koluma yüzüme :)

güzell anneler çarşamba gününde beri evde yoktum telden kk ya giremedim nedense hep hata verdi
biz iyiyiz kızımla sizlere tekmeli slmı var miniğimin.
bu arada biz ismi ceyda düşünüyoruz nasıl sizce?

bence güzel bi isim benim bi sınıf arakadşım vardı ceyda diye çok güzel bi kızdı:)isimler bana hep birini hatırlatıyo bazı isimleri sırf bu yüzden hiç düşünmedim bile..bende allah kısmet ederse zeynep ece istiyorum..

Eki Görüntüle 194959

çok net parmağı gözükmüyo yüklemek için değiştirmek zorunda kalıyorumm
maşallah cnm bebişinin fotosunaa
ne gzel pozlar onlar öyle
bizimde var böyle pozlarımız teyzesiii
ama 1 aydır 2 kontrolmdede elini yüzüyle kapatmış duruyo yaramaz cimcimem bi göstermiyo yaa
bu hafta içi kontrolümüz varbizimde çok umutluyum inş bu seer gösterir
şeker tahlilimizde olacak bakalım sonuçlarını çok merak ediyorum inş düşk çıkar..

yaa düşünüyorumda benim bir sürüüü arkadaşım vardı ama hiç ceyda isminde olmadı
çok nadir kullanılan bi isim diye düşünüyorum bide ağır bi isim geliyo bana
seninkininde ismi çok hoş cnm
bizim kociş iki isim taraftarı olmadığı için tek isimle kalıcaz.

canım annesine naz yapıyodur inşallah bu hafta açar küçük ellerini:))))inşallah şekerin iyi çıkar hiç korkma .benimde en endişelendiğim bu umarım benimde iyi çıkar..
bende aslında iki isimden hoşlanmam ama ismini tek isim gibi söyliycem hep:)))isimde önemliymiş gerçekten bazı isimler ağır gelirmiş ablamlamdan biliyorum mesela banu isminin ağır olduğunu tabi söylenen....

sğl cnm iyi dileklerin için...
inş güzel sonuçları hbr vermeye gelirim size...

amin cnm yaa insan ne kadar dikkat eddrese okadar bişeyler oluyor sankii üreme yoksa nie bu kadar yüksek çıktı anlamadım acaba gidip özeldedemi yaptırsam devlette yaptırdım çünküü testimi ama dediğin gibi bişe varsada zaten antibiyotik kullanıyorumm umarım 2 si birden düzelirde bari 1 rtaşla 2 kuş vuruurz

canım hiç tedirgin olma benim ablamda hamileleiğinde antibiyotik kullandı resmen boğazları kapanmıştı genlede gebelikde bu tür şeyler oluyo ve herkes antibiyotik kullanıyo.

evet cnm herkez yaşıyor yaşamasınadaaa bide azıcık rahat olabilsekk . ay yerim ben onuuu resmini koymşsun bebğininn rabbimmm nazarlardan saklasınnnnn

evet cnm herkez yaşıyor yaşamasınadaaa bide azıcık rahat olabilsekk . ay yerim ben onuuu resmini koymşsun bebğininn rabbimmm nazarlardan saklasınnnnn

amin allah herkesin yavrularını korusunn..
ah keşke hiç sorun olmasa ama allah beterinden korusun.bence tahlilini tekrarlat ben burda yaptırdım yaptırdığım yerin dr gösterdim kum döküyosun dedi ki yokmuş öyle bişey artık sen pay biç.

haklısın burcucum ben de istiyorum aslında tekrarlatmak ama herkez kızıyor yapma böle çok elham yapıp üstüne düşüyosun diye ufff ne zor işler bunlarr ama idrarımda yanma falan olurduu gerçekten bişe olsaa ama hiö öle bişe de yok ki

canım burdayımmmmm.....nasılsınnn ay keşke şöyle hepberaber görüşebilsek birsürü hamile ne güzel olur .yemek yemeye gittiğimiz yerler mutlu olurdu heralde yutan bi sürü kadınn:))))))))
iyiyimm canım sen nasılsınn bkalımm
keşke görüşebilsekkk
evettt ne mutlu olurlarrr
çignemedenn yutann birsürü kadınnnn
şeker hastalıgı babamdada var bakalım bende çıkacakmı???
kuzum bebege yararı bile var yaptır sakın
dedigin markayı bende inceledim ama model olarak bibakıyımm
allah nasip edecek inşallahhh kullanmayıdaa

ecrinn
başka bir yerdede tahlilini yaptır derim
için rahatlamış olur bak en azından üreme yokmuşş
zaten antibiyotik kullanıyosunn birde bol su iççç ve idrarla at o iltihabıı

arkadaşlar hepinize merhaba c.tesi gün sonuçlarımı aldım ve korktuğum basıma geldi şekerim yüksek cıktı birazcık. Dr diyetisyene falan yönlendirmedi beni zaten sınırdan biraz yüksek çıkmıs o yüzden sanırım. Yürüyüş yap, tatlı yeme ve beyaz undan hamurişinden uzak dur yani karbonhidrad ağırlıklı beslenme dedi. Dikkat edicez bakalım. Ben demir eksikliğinden korkuyodum hamileliğimin ilk günlerinde yaptırdığım tahlilde düsük çıkmıştı ama bukez iyi çıktı sorun yok. İdrar kültürümde bisey çıkmış öyle gördüm ama ilac falan vermedi dr bol bol su ic dedi sadece.

Benim kuzenim baby2go nun cift yönlü katlanabilen bi arabasını almıstı heralde bende ondan alıcam ama simdi değil zaten belli bi süre dışarıya falan arabayla cıkamayız, anca kışı atlatınca alırız yani yer işgal etmesini istemiyorum ben o yüzden.

Kolsuz bady ben aldım ama doğduğunda tek bady giydiririm diye düşünerek değilde iç çamasırı gibi giyer diye düsündüm. Ben her bedenden kısa kol, kolsuz ve uzun kollu olarak aldım. Tecrübeli anneler badylerin cok kullanıldığını yazmışlar. benim çevremdekilerde öyle söylediler.

canım çok dikkat et diyetisyene falanda yönlendirmemiş bak demekki büyük sorun yok şükür .demirin falan iyi çıkmış.
ben hepsiburdadan yuppi marka park yatak istedim mor pembe çok güzel 135 liraydı bi bakı9n isterseniz indirimde yatağıda 29 geldi.bebek arabası baby2go 8831 oda güzel ..

güle güle kullanın güzel günlerde inşallah bende bakarım simdi canım

Günaydın kızlar! Ankara' da ne nereden alınır bilen varmı, bebek alışverişi nasıl yapılır, nelere dikkat edilir, kaç tane olmalı hiç bilmiyorum. Açıkçası çevremde büyük kimse de yok yol gösterecek...Bilenler paylaşırsa sevinirim.

kızlar bugünn kontrole gitiim köftem 770 gr olmuşş ama çok nazlıydı 1 kere yzüünü göstermedii bizeee dr . muz okadarda uğraştı ama yok inadı inat bizimkininn bide ilk 3 ay kilo almamıştım 6 ayım doldu 9 kilo almışş oldumm gidişatmı gidişat değil yanii kızlarr ne olucakk sonum bilmiyorumm
hı bide kızlar sirkecide yada eminönüü tarfındaa böle kalitelii alışveriş yapabileceğim bebek malzemelri satan yerlerr bikliyomsuun güzel baddaniyeler uyku setlerii falan lütfenn bildiğiniz yerler varsa yazın kızlarr avm lerdeki lerr çok tuzluu hepsini oralardan almak istemiyorumm..

benımde dun kontrolum v seker yuklemem vardı...cok sukur seker cıkmadı...ıdrarda ıntıhap cıktı cok az..antıbıyotık vermedı tek kullanımlıık bu ılac verdı..bol bol su ıcmemı soledı..bızım bıdıklarda cok sukur ıyılermıs bırı 700 bırı 690 gr olmus..
bende toplamda 12 kılo aldım...emınonunde 3 katlı bebek çarsısı varmıs..zıraat bankasının yanında dıe tarıf ettı arkadasım..cok uygun ve hersey varmıs..bende bakıcam orayaa..

canım maaşallah. benim de geçen hafta 24+3 ken yani aynı senin gibiyken 783 gram geldi yani bebişlerimiz aynı gidiyor maaşallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…