2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

sağol cnm.inşallah normaldir bziim şu hassasslığımızdan zaten herşeyi hissedipp yaşıyoruz.
hı bide bu arda kızlar bende haftada 1 bardak mutlaka içiyorum kola dayanamıyorum okadarcıktanda bişe olmaz artık yani

selam kızlarr nasılsınız bakalımmm
ben bugün kızımı gördümm maşallahh büyümüşşş
ayrıntılımızdada sıkıntı çıkmadııı allaha şükürr
bebgimm 614grammışş
3kg üzeri dogum yaparsın dedi dr.(3250gibi)

kıpır kıpırdı agzını açıp kapatıyoduu

allahımm isteyen herkese nasip et inşallahh buduyguyuu

ohh maşallah küçük kuzuyaa
çok şükür ayrıntılıyıda atlattık canım allah korusun kuzularımızı..dün okudum ama telden girmiştim bi türlü yazamadım sana...benim kuzuda sürekli ağzını açıp kapıyodu çok şirinler ya
bende salı günü gidicem allah nasip ederse çok özledim ..
minnoş inşllh 3 kg üstünde doğar. artık küçük danacıklar doğururuz:))))))))

sagol canım yaaa
çok tatlılarr gerçektenn
salıya bişey kalmadııı
negüzellll fıstıgı görüceksinnn
şeker için nezman gideceksin?

küçük danacıklar haaa

Canım 9kilo almışımmm

canım iyi valla 9 kg bana abartı gelmiyo ama eylül anneleri topiğinde kızlar 1 kg 3 kg almışlar demekki bizim bünyelerimiz müsait:26:
evet salıyı iple çekiyorum heralde bu hafta yaptırır şekeri sana nezaman dedi.
benim dün gecem kabustu sanırım şekerim düştü midem çok bulandı öğlen mevlüt vardı pilav yedim zaten nezaman yesem beni mahvediyo neyse gece yarısı muz ekmek peynir 2 bardakta meyve suyu içtim anca düzeldim bakalım şekerim çıkıcakmı çook merak ediyorumm..

dur bende sorıyım bakalım:)eşlere ne oluyosa
ya sorma peçete ama ne peçete ablamda diyo bende hep hastalandım sanıyorum diye..

ya kızlar nilu yu çook aşırı merak ettim inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiriyodur.en son kanamaları oluyodu ama iyiydi acaba ne durumda..

ya kızlar nilu yu çook aşırı merak ettim inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiriyodur.en son kanamaları oluyodu ama iyiydi acaba ne durumda..
evet ya acaba nerelerde

kız zaten şişkoydum üzerine 9kilooo düşün artıkk
1kilo 3kilo nasıl alıyolar oda tuhaf yaniii

canım bana 28.haftada gel dedi
sende yarın aç gidersen bakabilir ama kuzucugu bikere daha göriyim dersen tok git
tekrar çagırmak zorunda kalırr

canım pilav yeme ozaman iyi gelmiyosa
şekerde çıkmaz merak etmeee

oh oh maaşalllah rabbim nazarlardan saklasın ne hızlı büyüüyolar hele son haftalarda canlarım benim ya evet o ağız açıp kapamalarıı ayrı bii şey
evet cnm ya hep dualarımda vardır benimde rabbim isteyen herkeze nasip etsinn inşallahh.

sagoll canımmm
evet son aylarda dahada büyüyeceklerr

allahımm herkese nasip etsinn dualarımızı eksik etmiyelimmm,

maşallah cnm kızının kilosununa deymesin inş...
bu hafta bu kadar kilosu fazla geldi valla bana ama tü tütütü maşallah...
kızlar ben yoktum 3 4 gündür kusura bakmayın
bebişimin son eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...
bana önerebilceğiniz şık güzel sallamalı beşik modelleri varmı

conconum ben burdayımm
bende şükür küçük tospağımı gördümmm ama doktorum dedi neyi varsa yüzünü kapamış eliyle ayağıyla çok azcık görebildim gülcemalini:)))))))))))kuzum büyümüş 700 gr olmuş benimkide1 hafta sonra 6 aylık olucaksın tam dedi yani 7 ye giricem heraldeve bende 3 haftada 1 kg almışım3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılcakmış bakalımm..
yani güzel bi gün geçirdim allah bugünümüzün aratmasın bebiklerimize hep sağlık versin inşallahhhhh...

evet amin canım benim ablamda tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışıyo adı banu dualarınızda onuda eksik etmeyin neolur bu ay aşılama yapıcak..
tabi canım tanımasamda dualarımda adı olacakk

oyy oyyy maşallahhh fıstıgınaaa
kız bu tospaa pek binazlı haaaa
canım kaç kilo almış olmuşsıun toplamdaa
dr. Bişey dedimi kilona
sende 28.haftada yaptıracaksın demekki şeker yükleme testini

sagol canım evet ufaklıgın maşallahı var ama dr. Ters bidurum görmedi çok şükür
ayy ne güzell eksikler alınmaya başladı demekkii

kızlar bişey sorcam buhar makinesi aldınızmı

ben almadım cnm.her bebeğe gerekmiyomuş zaten
eğer doğduktan sonra gerek olursa gider alırım yada eşime aldırırım...

günaydınn kızlarrrrrr

günaydın canım. 3 hafta sonra gel ama aç gelmene gerek yok dedi ben sana gün vericem yaptırıcaz dedi bakalım ..
şimdi 21 haziranı geri sayıcam ama günler geçmiyo desemde takır takır geçiyo günler.
zambak sen balık yiyomusun..
ben toplamda 11 kg almış gözüküyorum doktorum anormal olmadığını normal bulduğunu söyledi..aslında ben geçen sene çok zayıftım 58 kilo falandım tedaviden öncede sigarayı bıraktım oda en azından 4 5 kio aldırmıştır daha hamile kalmadan ama kurtuldum o pis şeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…