günaydınlarrrr
maşallah cnm kızının kilosununadeymesin inş...
bu hafta bu kadar kilosu fazla geldi valla bana ama tü tütütü maşallah...
kızlar ben yoktum 3 4 gündür kusura bakmayın
bebişimin son eksiklerini tamamlıyoruz yavaş yavaş...
bana önerebilceğiniz şık güzel sallamalı beşik modelleri varmı
ben takip ediyorum seni biliyodum olmadığını:))))
senin doğumun allah kısmet ederse nasıl olucak...ya aldıklarını paylaşsana bizde unutmayalım alalım..
benim arkadaşım beşiği getirdi bana çok güzeldi ama eşimle otuduk düşündük park yatak olucak yatak odasında beşiğide salona koyarsak çok tıkış tıkış olucaz mecbur geri verdikama modelini bilmiyorum istoçdan almıştı çokda güzeldi ve hesaplıydı aklında bulunsun.
günaydın canım nasılsın...niludan haberin var mıı
bende kararsız kaldım aslındaben almadım cnm.her bebeğe gerekmiyomuş zaten
eğer doğduktan sonra gerek olursa gider alırım yada eşime aldırırım...
demekki ogün şeker yüklemesi yapmayacak dr.ungünaydın canım. 3 hafta sonra gel ama aç gelmene gerek yok dedi ben sana gün vericem yaptırıcaz dedi bakalım ..
şimdi 21 haziranı geri sayıcam ama günler geçmiyo desemde takır takır geçiyo günler.
zambak sen balık yiyomusun..
ben toplamda 11 kg almış gözüküyorum doktorum anormal olmadığını normal bulduğunu söyledi..aslında ben geçen sene çok zayıftım 58 kilo falandım tedaviden öncede sigarayı bıraktım oda en azından 4 5 kio aldırmıştır daha hamile kalmadan ama kurtuldum o pis şeyden
umarız iyidirr nilu ve bebişleriıyıyım canım sen nasılsın?benım seker yuklememı 24. haftada yapmıslardı..senın 28. haftada olacak sanırım...nıluyu acayıp merak edıyorum ınsallahhh kendı ve bebeklerı ıyıdır...
günaydın kızlarrrrr
daha kimsecikler ugramamışşşşşş
kandiliniz mübarek olsunnnn
gunaydın canım.. her sabah bakıyorum ama pek hareket yok.....senınde kandılın mubarek olsun..Rabbım duaları kabul olanlardan eylesin bizi...
slm fıstıklar nasılınız
hepinizin kandili mübarek olsun...
biz dün akşam kocişin ısrarı üzerine dr a gittik
tutturdu adam kızımı görecem diye
kendi dr umuz yoktu nöbetçi dr vardı tabi
prensesim 1100 gr olmuş...
çok mutluyum 1kg yu geçtiği için
ama biyandanda kızgını 2 ay oldu bi yüzünü göstermedi gitti
maşallahhh kızınaaa
demek yüzünü yine göstermedi haapek bi nazlı
canım artık kilosu dahada artarr
canım topikte ilk dogum yapacak kim senmisin
sorma ya isminin yanına naz eklemeyi bile düşünüyorum
nazlılığından sebep
bilmem benimmi acaba?
slm fıstıklar nasılınız
dediğin gibi doğduktan sonra dahada nazlı olur bu cimcime..kuzummm karnındaykenn bukadar nazlı bibebişsee
dogugunca dahada nazlı olurrrrr
ceyda naz güzel oluyor aslındaaa
bilmem senmisinkiiii
sğl cnm...masalahhh kuzucugaa buyumus annesı...evet baya nazlı olacak bu kız anlasılan...:)
merhaba kızlar... bebeğime özledim 2 haftaya yaklaşıyor görmedim haftaya perşembe randevum var. annem burdaydı ama cumartesi dönüyor yalnız kalacağım artık ama 1 hafta sonra da yiğenim gelecek daha sonra da ablam ohh iyi olucak inşallah.
kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin aminnn
merhaba kızlar... Bebeğime özledim 2 haftaya yaklaşıyor görmedim haftaya perşembe randevum var. Annem burdaydı ama cumartesi dönüyor yalnız kalacağım artık ama 1 hafta sonra da yiğenim gelecek daha sonra da ablam ohh iyi olucak inşallah.
Kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin aminnn
slm fıstıklar nasılınız
cnm seninde kandilin mübarek olsun
oh oh maşşallhhhpernsesimizeay insan göremeyince çok üüzlüyor haklısın biizm beyefendide son 2 seferdir maalesf göstermiyor yüzünüü bu gitiiğimi tatlıı komansına girip gidicem bakalım belki gösterir daynamaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?