2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

aman onların sağlıklarıı yerinde olsunda göstermeyi versinler okadar bekledikkk
bi 3 ay daha bekleyebilirizzz
aynen öyle cnm...bu kadar zaman onları bekeledik
doğumda görürüz yüzlerinide süpriz olur
selamm kızlarrrrr
ahadaaaaa daha günün ilk mesajını ben yazıyorumm yineeee

malesef cnm ecrin kaptı ilk yazma işini sen 2.

iyiyim canım sagolll
sen nasılsın bakalımmm

cnm çıktın sanmıştım ben senii valla ben antibiyotik kullandığım için manatr oldum sanırımm dün gece fitill attıım kaşıntı beni mahvetti krem sürüncede yandım mahvoldumm sabah ezanıyla oğluşta başlamasınmı harekata yarım saat hiç durmadı korktum acaba ilaçlardanmı rahatsız oldu diye baya yakalamaca oynadı benimle hiç bu kadar hareket etmemiştii ialaçlardan değildir dimii

ecrin her antibiyotik iyi gelmiyor bazısı mantar yaparken bazısı ishal yapıyorr
fitili kendi kendinemi kullandın dr.unu aramadınmı

antibiyotik dr. verdigi için zaten bebişe zararı yoktur
fitilin desen onunda öyle

bence bebiş rahatsız olmamıştır ama sen yinede dr.una sor derimm
ama endişe etmeee

bazen gün içinde bende az hareketlerini hissediyorum
ama bi bakmışım yarın okadar hareketlikii
yani belli degilll takılma hareketlere

bencede haklısın..bebeğin hareketleride gerçekten değişiyo bazen hiç durmuyo bazen uyuyo..ecrincim dr verdiyse hiç takılma banada kaşıntı olur olmaz fitil kullanıcaz demişti.

aman onların sağlıklarıı yerinde olsunda göstermeyi versinler okadar bekledikkk
bi 3 ay daha bekleyebilirizzz

ya benimki ne güzel gösteriyodu bu hafta kapamış hemde elleri bacaklarıyla doktorum bu haftalardan sonra görüntü eskisi kadarda net olmıycak dedi napalım bekliycez ..
sen allh izin verirse nasıl yapıcaksın doğumunu.

günaydın kızlar bugün annem memlekete dönüyor yine yalnız kalıyorum ...
allah kavuştursun canım
günaydın uykucu güzellerr....
bugün ilk ben yazıyorum bakalım siftahı yaptım
amanınnnnn ilk mesajj sendennnn
napıyosunn kuzucukk nasılsıınn bakalımmm
kız 7.aya girdinnn maşallahhhhh
canım nasılsınnnn..yarın ben yazıyım bariii
ben buhar makinası almadım almak lazımmıkii tam bilmiyorum eksiklerimi hepsiburadadan istiycemde sen alıcakmısın.

kuzum ben iyiyimmm
arkadaşlarıma sordum alıp kullanmadıklarını söylediler
bazsı ses yapıyormuş.
alırsan özelliklerini oku canım
biarkadaşım kalorifere su kabımı ne takılıyomuş ondan almışlar sonuçta oda aynı işi görüyo dediler
kararsızım alsammı
bende çogu şeyi hepsi buradadn alırım.
temmuzdada ankaraya gidicez oda takımına kadar hepsini oradan alıcaz inşallah

günaydın kızlar bugün annem memlekete dönüyor yine yalnız kalıyorum ...

canım üzülme desemde nafile ama yinede bol bol telefonlaşırsınız allah ayırmasın benim annemde yarın gidiyodu neyse ki haftaya kaldı senin hüznünü anlayabiliyorum allah kısmet ederse annem doğumuma 15 gün kala gelicek...kardeşlerin falan yok mu yakınlarda.

zambakcım ben almam ozaman buhar makinesini valla şimdiye kadar kimsede almadı bebekleri olanların.
ya hepsiburada harika chicco markalı ürünler indirimde bide pike takımı beğendim 35 düşürmüşler lohusa zamanında muhakkak al gelen olur falan diyo annemler yıldız takım yazıyo uni baby ıslak mendil falan hatta ve hatta yeni doğan bezi bile ordan alıcam 100 tl hediye çekimde var hem değerlendirilmiş olur.

allah kavuştursun canımm
inşallah agustosta yanındalar ne güzelll
günaydın mı diyim ne diyimmm nasılsınn...
amin canım..geçen seneler bende gidiyodum yanına aralıklarla ablamlar falan hepberaber ama bu sene kaldı seneye inşallah bebeişimle giderim.edirnede zaten annemm aslında arabayla 2 saat doktorum izin verirse arabayla götürür belki eşim otobüse binemem habire tuvalete gitmem gerikoyaa sinir ederim herkesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…