2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

slm kızlar..
malesef dn giremedim ama gece 12de eve gelince birikmesin diye gözlerim yarı kapalı okudum hepsini
dün kocişle güzel bi gün geçirdik kızımızlada tabi
sabahtan kahvaltıya gittik temiz hava bol gıda bebişim çok mutlu oldu hep kıpır kıpır oynadı durdu içimde...
kahvaltıdan sonrada kayınpederin çiftlik evine gittik kayınvalideler teyzeler yeğenler oradaymış onlara katılmak istedik
günümüz orman kenarında bol oksijenle geçti hep maşallahı vardı kızımında uyuduğunu çok az farkettim hep karnımı sallladı durdu cimcime akşam 11e kadarda oradaydık mangal keyif derken gün nasıl geçti anlamadık eve gelince yorgunluğu çıktı kendimi direk yatağa atmak istedim sonra size bakmadanda edemedim hepinizi okudum bi yaramazlık yok şükür.... bu sabahtan beri kızımın hala maşallahı var teyzeleri dünü unutamadı heralde kahvaltıdan beri çoşuyo içerde
ama artık kıpraşmaları ağrılı oluyo buda büyüdüğünün bi göstergesidir heralde,bakalım çarşamba günü kontrolümüz var neler yapıyo görecez,bi foto verir inş bu kez

canım ne güzel bi gün geçirmişsiniz ohh valla
inşllh gösterir yüzünü bizimki bu sefer göstermedi bende 21 haziranı bekliyorrum
tabi büyüyüp kasları geliştiği için daha sert oluyo artık hareketleri...senin doğumun nezamman olucak
ü

sğl cnm gerçekten güzeldi...
ayy inş gösterir yüzün yaa göstermezse çıldıracam artık o derede yani...
aynen cnm ya hareketleri değişti epey sert sert vuruyo ve öncekine nazaran daha çok hareketli sanki
yeri daraldıkça azalır hareketleri diyolar ama bizimki tam tersine
benim doğum ağustosun 24ü olarak çıkıyo ultrasonda ama sezeryan olur büyük ihtimal eşim normal istemiyo bide tüp bebekte çok azmış normal doğum kıymetli bebek diye sezeryan çoğunluktaymış...bakalım ne olacak...

Son düzenleme:

benim doktorumda sezeryan diyo benimde 20 eylül ama 2 eylül sezeryan tarihim.37 haftanın bitiminde alıcam dedi allah kısmet ederse tabi sende ağustos başı falan olursun sanırım ...doktorun bişey dedimi tarihle ilgili..
buarada beşiğin resmini bulamadım ama çok güzeldi istoçtan aldığı..

cnm drmla daha hiç konuşmadık biz doğumu..o yüzden tarihimiz belli değil..
ayy kocişi bi kandırayımda beni istoça götürsün yaa....sallamalıydı dimi

KIZ ÖGLEN ÖGLEN GÜNAYDINMI OLURRR
KUZUM YA YAKINMIŞ ANNEN GİDERSİN
HALA İŞ YAPMIYORMUSUN BUARADA
AYY NE GÜZELLL BİGÜN GEÇİRMİŞİN BIRAK KIZINI BEN BİLE OKURKENNN KIPIR KIPIR OLDUMM
O YARAMAZ NASIL MUTLU OLMASIN

NE GÜZEL YA SIK SIK KONTROLE GİDİYOSUNUZZ

CANIM HER DR. ACABA TÜP BEBİŞ YAPTIRANLARA SEZERYANMI DÜŞÜNÜRKİİ
TEMMUZDA BUSEFER SORUYUM BAKALIM
AMA DAHA GEÇEN GİDİŞİMDE AYIN 30U DİYE ISRARLA SÖYLEDİ.
SEZERYAN DÜŞÜNSE DERDİ GALİBA 30U BEKLEMEDEN ALIRIZ DİYE

HAYIRLISIYLA GELSİN İNŞALLHHHH

cnm drmla daha hiç konuşmadık biz doğumu..o yüzden tarihimiz belli değil..
ayy kocişi bi kandırayımda beni istoça götürsün yaa....sallamalıydı dimi

evet canım sallamalı 100 liraya almış hemde..bize çok yakın istoç arabayla 10 dakika falan.sende foruma gidiyosun çok galiba hamile kıyafeti satan yerler var mı biliyomusun

canım her doktor aynı değil ama tüpleri sezeryanla almayı tercih ediyolar bakalım senin doktor ne diycek bidahakine sorsana ama 30 diye söylüyosa normaldir bence hem sen nasıl olsun istiyosun ben normalden çook tırsıyorumm
iş konusuna gelinceee bu pazar süpürdüm kocamın haberi yok doktor yapma dedi ya bana şimdi taktı yapma diyo toz aldım banyomu temizledim sildim evresmen kendime geldimm aslında ablamda geliyo kadında alıyorum arada ama kendimin yapması bi başkasen yapıyomusunn

sen nekadarda gidiyosun dr ayda 1 mi

Son düzenleme:
evet canım sallamalı 100 liraya almış hemde..bize çok yakın istoç arabayla 10 dakika falan.sende foruma gidiyosun çok galiba hamile kıyafeti satan yerler var mı biliyomusun

cnm bizede istoç trafik yoksa arabyla 10 dk.
foruma sık gidiyorum yakın sayılır evime
giriş katta gebe diye bi mağaza var ben oradan bi kotla bi gömlek almıştım giyiyorum kot sıkmaya başladı artık
ama tuzlı fiyatları gerçekten..
doğuma 2 ay kaldı lcw gidip geçisi bi kot daha almayı düşünüyorum 2 ay için yüklü para vermeye deymez..şimdiden sonra daha şiecem belki 2 ay bile giyemem..
h&m de var forumda c&a da bunların birindede vardı hamile kıyafeti..
bide bakırköyde ebru maternity var orasıda güzelmiş üst bakmak içn orayada gitmek istiyorum..sen nerede oturuyosun?

cnm ya senden rica etsem o beşiği alan arkadaşına sorabilirmisin dükkanın ismini hatırlıyomu
orada bisürü dükkan var nereden almış acaba
belki hatırlamaz ama şansımızı deneyelim

canım bende b şehirdeyim..sen nerdesinn
bende 3 ay için çok para vermekden yana değilim ebru giyimin online sitesinde hergün 2 ürün indirimde hatta geçen gecelik pijama takımı vardı çok güzldi 39 liraya düşmüştü hastane için oyalandım kaçırdım aradım tekrar girebilir falan dediler..
bende foruma gidicem bu hafta söylediğin yerlere bi bakıyımm..

gop tayım bende cnm...ebru ne kadar pahalıysa gebe mağazasıda o kadar pahalı hbrin olsun
bizi 2 3 ay için lcw paklayacak sanırım....

kızlar bakın cicilerimize....
valla zar zor çektim nefes nefese kaldım desem yeridir ama deydi

bunlar son aldıklarım...
beyaz jile yi burada tanıdığım ve benim için çok değerli YETEER nikli arkadaşımın kızıma hediyesi...
pembe mont teyzesinden yeğenine hediye...
2 takım 10lu hastane çıkışımız...
yelek ve çıtçıtlılarından son aldıklarım
kirazlı alt üst takımı çok beğenerek aldım...
bıcı bıcı yapınca yıkamaya havlumuz...
pembe hırkamız anneannemizin çok hoşuna gitmiş büyükmüş ama almış
alt açmamız ve takımı peluş battaniyemiz...
vee ıvır zıvır bakım ürünleri biberonlar emzik emzik kutusu diş kaşıyıcı falan filan....
Eki Görüntüle 205548 Eki Görüntüle 205549 Eki Görüntüle 205550 Eki Görüntüle 205551 Eki Görüntüle 205552 Eki Görüntüle 205553 Eki Görüntüle 205554 Eki Görüntüle 205555 Eki Görüntüle 205556 Eki Görüntüle 205557 Eki Görüntüle 205558

ay canımçok güzel hepsii iyi sağlklı günlerde giydir minik kızına bayıldımm..
sen heralde herşeyini tamamladın eksik pek bişeyin kalmadı.
bana veto geldi :2:artık bişey almıyorum herkes alma giydiremiyceksin hemen büyüyo bebekler diyolar hevesim kırılıyo ama napıyım bi bildikleri vardır..
şimdi şampuan pişik krem falan onlar kaldı eksiğim sen almışsın bende hepsiburadan alıcam
lohusalık için pike takımı aldınmı ilginç bişey arıyorum nevresim takımı buldum leylek bebeği taşıyo ama pike değil acaba pike gibi kullansam çokmu abes kaçar..

ya bende normalden tırsıyorum ama belli etmiyorumm
aman canım ne varmış desemdee
içimmmmm öyle demiyo:18::18::18:
bugidişime soruyum bakalımm
ben ev işi yapıyorummm aklına gelen herşeyiiiii

sagolsun dr. ayda 1çagırıyor hatta 5-6gün bile geçiyo ayı
45dk yol gidiyoruz biz dr. için adam bize sıkıntı olmasın diye sık çagırmıyor ki ben dedimde sorun degil çok geç çagırıyosunuz diyeee
gıcık adam bildigini okuyooo

herzman seninle aldıkların çokk güzell çok şirinlerrr
saglıkla kullansın bebişinnnn

kızlar pişik kremi vücut yagı v.s. sebamedmi alıyosunuz çogunlukla

gop tayım bende cnm...ebru ne kadar pahalıysa gebe mağazasıda o kadar pahalı hbrin olsun
bizi 2 3 ay için lcw paklayacak sanırım....

haklısın canım ben geçen aylarda lcw 2 tane hamile kotu almıştım şort yaptırdım şimdi bi tanesini 14 diğerinide 16 liraya almıştım.ama üstler hep aynı kızılay dağıtmış gibi olsun istemiyorum.

nevresim takımı yada pike ne farkederki bence hiçte abes degil
hangisi içine siner begenirsen onu kullan bence

sğl cnm..
açılışı ben yaptım sizlerdende bekliyom aldıklarınızı yükleyin fikir olsun bak daha yüklemem haaa
aaa linkini versene bende bakayım şu nevresim takımına
bende çeyizimde alınan çok yeni bi pike var onu kullanıcam
nevresimi merak ettim ama
herzman seninle aldıkların çokk güzell çok şirinlerrr
saglıkla kullansın bebişinnnn

kızlar pişik kremi vücut yagı v.s. sebamedmi alıyosunuz çogunlukla

sebamedi herkes öneriyo başta ablam olmak üzere çok memnun bende aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…