ay daha sıcak olursa ne yaparım bilmiyorumm astımım var zor nefes almaya başladım zten.
evet cnm şu anda normal doğuma karar verdik ama tabiki son ay bebğin kilosu v e çatı kontrolüü sonunda kesin karra verilecek
evey cnm ağda yağı gibibebe yağı bi yerde ağda yağı gibi aslında dimi..
nasılsın canım hava nası ..
valla cnm bilmiyomki...olur heralde dene istersen şansınagünaydın kızlar...
herzaman başkasının face den girsek beğensek olurmu acabaa:)
zambakcım yine yoksun nasılsın...
kuzumm geldimm burdayımmmm
evişi yaptım sabah erken kalktım şşimdi oturdum pc başına
sen nasılsın buarada
benim face adresim yokkk
güle güle kullan hediyelerinii
maşallahh bebişinde sende çok şanslısınızz
ecrin astımın var demekki
hamilesin diye ilaçta alamazsın dimii
aman dikkat et
ayrıca hakkında hayırlısıı olsun dogum şklinn
evet cnm maalesef aslında havayı kulllann sıkıştığında diyor doktorum ama ben yinede çook bunalmassamm kullanmayıı düşünmüyorumm.
amin cnm benden başka normal doğum düşünen yokmuu acaba burda arkadaşalr.
ay daha sıcak olursa ne yaparım bilmiyorumm astımım var zor nefes almaya başladım zten.
evet cnm şu anda normal doğuma karar verdik ama tabiki son ay bebğin kilosu v e çatı kontrolüü sonunda kesin karra verilecek
canım önce sen iyi oll
bebegin sen iyi olursan olur
dikkat et kendinee
ben düşünüyorum normall ama korkuyorumda
her anlamda rahatlık bence normali
burcuuu yakaladımm seniiiiiiiiiii
zambakcım konuş bakalım cuma günü ne diycek doktorun doğumla ilgili..
kız önce bana çok kilo alıyosun çok diyecek
dahada bişey demezzzz
ama bebişimi çok özledim
şükür kavuşturanaa:)))nasılsın ben bugün biraz gezdim ayaklar davul gibi oldu banyo yaptım şimdi biraz rahatladım çok sıcakdı istanbul..sizin orası hala serinmi serinse gelicem
ayy negüzell yaaa
yürü canımm boll bol
kuzum ya burası sogukk çık gel serinlersinnnn
hatta yarınn yagmur geliyomuşşş
biz ısınamıycazz busene
aman canım klima diye deme oda çarpar dikkat ettay ne güzel ya allahtan ablamlda annemde kilma var artık onlara gidicem çok sıcaklarda güya kocam klima taktırcaktı oda yalan oldu ..camlar açık arada oturmak çok istemiyorum ama basıyolar bana ..
aman sizin orası serin olsunama yağmurdan sonra nem oluyomu o tarafta.
gezdiğimde buradaki avm ye gittim lcw 9.90 2 tane alt aldım ay ne rahat artık yazı bitiririm bunlarla.
canım ya dr. öyle biaçıyorki gözleriniamann derse desin bende alıyorum kiloları napalım yani:)))doğumdan sonra millet nası veriyosa bizde veririz bende 12 ne alıcam randevuyu bende özledimm çook.. sabah kalktım hareket yok ay nası korktum sonra başladı şükür..
kız sen isim buldun mu kuzuya..
günaydın kızlar uzun süredim gelemedim okullar tatil oldu şükür rahatladık biraz ablamlar da geldi işlerim de azaldı ama hala bebek odam gelmedi hafta sonu gelecek ve kokusu çıkacak oooo çok iş var bakalım pazartesi randevumuz var bebeğimiz nasılmış umarım hepiniz iyisinizdir hepinize selamlar
zambakcım nisa çok güzel bi isim böyle narin bi kız geliyo aklıma..ben kesin zeynep ece koyucam çok alıştık isme bazen başka isim düşünüyorum olmuyo bide hep zeynep ece diye sesleniyorum kuşa cevap veriyo kıpırdıyo oda alıştı galiba..
senin randevularının arası cidden çok uzun zaten artık bukadar ara vermez yarın kaçta gidiceksin bakalım nekadar olmuş bende çok merak ediyorıum kilosunu falan
pazartesi ikinci doz tetenoz olucam bakalım ..senin şeker yüklemen ne oldu ya
güle güle giyy canımmzambal lcw 2 tane eşofman altı aldım kapri gibi kestirdim aynı pantolon kapri oldu yoksa kesin siyah kapri alıcaktım mecbur ebru giyimden neyse gerek kalmadı
BURCUUUUUU
nerelerdesinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?