napalım cnm ben senden kaç hafta öndeyim ama hazırlıklara başlamam gerek bir an evvel
doğru cnm haklısın park yataklara olmuyomuş bi yerde öyle okumuştum
ben bitane beğendim ama epey tuzlu alacamda net karar bekliyorum
off ya korkağın tekiyim ben şimdiden başladı doğum yapma korkum allah hayır etsin.
bugece okadar sıcakki oturduğum yerde su döküyorum resmen.
bide benimkiyle dışarda yedik 3 bardak ayran içtim birazdan patlarım heralde bekliyorum.
hoşbulduk cnm valla çok çabuk bitti tadı damağımda kaldı gezmemin..
ben sanki normalden korkuyorum etraftan doldurma bilgilerden sebep ama normal giderse herşey normalde doğururum gibi hissediyorum...
şekerli gıdalar meyve suları karbonhidrat bezelye havuç patates gibi gıdaları azalt mümkünse cnm..ve arada açlık ve normal yemekten sonra belli bi saati var o saatten sonra ölçüm yaptır ki kaç oluuo şeker bilgin olsun seninde dr unun da.
aslında hiçbişeyinizi son aya bırakmayın hastane çantanızı bile hazırlayın diyolar ne olur neolmaz.ben bu ayın sonunda kıyafetlerini yıkıycam ütülücem..
dönenceler nekadar.
slm sanada yavru kuş
ben geldim
ara ara pc başına gelip gidiyom
ufak tefek işler yapıom
bebeişimin odasının dolaplarının içine kapitone örtü diktirdim onları yıkadım akşam birazdanda ütüleyip dolabın içine yerleştirecem hayırlısıyla
dolap işlerine başlamanın vakti geldide geçiyo bile
bu arada sizler bebeklerinize dönence almayı düşünüyonuzmu????????
ayy varya sana tavsiyem elinde bulunanları makineyi doldurdukça yıka ütüle koy kenara ne olur ne olmazaslında hiçbişeyinizi son aya bırakmayın hastane çantanızı bile hazırlayın diyolar ne olur neolmaz.ben bu ayın sonunda kıyafetlerini yıkıycam ütülücem..
dönenceler nekadar.
bizimkide çok rahattı ilk başlarda ağustosa çok var çok var deyip durdu ama benim iteklememle eksikler azaldıya bukocamın rahatlıgı beni sinir ediyorrr
daha erken deyip duruyorrr
eylüle çok varmışş
kızlar hastane çantanıza pijama takımlarını kaç tane koyacaksınız
canım eksigin varmı daha
canım verdigin link açılmıyorrayy varya sana tavsiyem elinde bulunanları makineyi doldurdukça yıka ütüle koy kenara ne olur ne olmaz
bak ben hepsini sona bıraktım yarın yıkamaya başlıyacam sıcaklarda bi yandan bakalım ne olacak...
cnm benim beğendiğim dönence 150 civarı linkini eklim bak
http://www.e-........../donence/tiny_love/tiny_love_prenses_donence/TLO-130140
bizimkide çok rahattı ilk başlarda ağustosa çok var çok var deyip durdu ama benim iteklememle eksikler azaldı
cnm ben kendime 2 tane pijama takımı aldım
bebişiminde 2 tane hastane çıkışı var onları koyacam bide ıvır zıvır koyacam o kadar...birde ablam vermişti kendi doğumunda giydiği pijama takımını oda yedek evde durur
baktım 2side kirlendi hastane 2 dk evime aldırırım kendim bile gelir alırı m
zambakçım işte dönence alıncak sallamalı beşik bakıcam bu 10 gn içinde
bebek arabamızı şipariş vermiş babamız
odamızın tülüyle cibinliğini sipariş verecem yine bu hafta içinde bigün..
bide bebek çantam eksik
o kadar...
çok şükür artık eksikler tek kalem sayılabiliyo
canım verdigin link açılmıyorr
sadece pijama takımı aldın dimi
gecelik ve sabahlık takımı almadınmı bulunsun diye??
tülün rengine karar verdinmi peki
o gösterdigin tül hoştu
peki bişey daha soruyumm
hastaneden çıkarken bebek için ana kucagımı yoksa pusetmi kullanacaksınn
daha dogrusu ne aldın
baktım canım pekbigüzell şirinmişşşbu arada almak istediğim dönencenin ismi
tiny love prenses dönence
evet cn sadece pijama takımı aldım
gecelik ben sevmiyorum kullanmayı o yüzden almadım ama evde 2 tane geceliğim var biraz büyükler bana onlarda yedekte dururlar alırım gene yanıma 1 tane
sabahlıkta almadım cnm havalar malum sıcak felaket yürürken iyi oluyomuş ama almadım ben..
hastaneden çıkarkende bebek arabasını travel alıyoruz onun ana kucağını alırım
bu arada puset çoğu yerde bebek arabası anlamında geçiyo
baktım canım pekbigüzell şirinmişşş
tabi senin dogumun tam sıcaklara denk gelecekk sende haklısınn
travel oaln bebk arabaları çok pahalı degilmi
kaça aldınız
cnm biz bebek arabasına para vermeyeceğiz
çünkü kayınvalidelerin bi dükkanında bebek eşyaları satılıyo kiracı bikaç ay kira takmış bizde oradan alıcaz bitane siparişi verdik gelsin eğer hoşumuza giderse ve istediğimiz özelliklerde ise onu oradan alacaz
para vermeyecez yani
inş isediğimiz özelliklerdedir...sen ne düşünüyosun...
e iyiymişşş
travel olanlar güzel
cnm biz bebek arabasına para vermeyeceğiz
çünkü kayınvalidelerin bi dükkanında bebek eşyaları satılıyo kiracı bikaç ay kira takmış bizde oradan alıcaz bitane siparişi verdik gelsin eğer hoşumuza giderse ve istediğimiz özelliklerde ise onu oradan alacaz
para vermeyecez yani
inş isediğimiz özelliklerdedir...sen ne düşünüyosun...
e iyiymiş canımm
bende travel olanlara baktım ama pahalı bence en uygunu 750liradan başlıyor
çok pahalı yani.
evet cnm gerçekten çook pahalılar
bizdede bu kiracı olayı olmasaydı şimdilik sadece ana kucağı alacaktım sonrası zaten kış
yaza doğruda basit bişi alırım diyodum
bakalım ne olacak
canım önce sen iyi oll
bebegin sen iyi olursan olur
dikkat et kendinee
ben düşünüyorum normall ama korkuyorumda
her anlamda rahatlık bence normali
ya bukocamın rahatlıgı beni sinir ediyorrr
daha erken deyip duruyorrr
eylüle çok varmışş
kızlar hastane çantanıza pijama takımlarını kaç tane koyacaksınız
eger normal dogum olursa gecelik giyiliyormuş canım galibakızalr bizde eşimle çok baktık bebk arabalrına concord neo lar çok güzel ama çok pahalı otarzlarda en uygunu ama yinede pahalı tab i twistler 700 e bulunuyor 2 parça olması bence çok önemli biryere gitiiğimizde kucakta kalmaması çocuğun ana kucağınında olmasıı .
ay ben hala ne geceelik ne pijama takımı aldım nasıl bişey alamam gerektğiine karar veremedim ben geceelikten nefret ederim hiç giymem ama hastanedede ilk onları giymek zorundaymışuız arkadaşalar öle diyor sıcaklardan korkmaktan vazcayarsam çıkıpp şöle fantelsiz falan sade bişey bulamam lazım.
korku olacak atbi çok noormal amadikkat etmeye çalışıyorum tatlım ama tek sorun artık sıcaklar
bencede normalii rahatlık ama zman yaklaştıkça korku basıyor valla.
canım senden sonra bende baktım ama farklı sitelerde isimleri farklıcnm uzun olan dediğin sanırım port bebe ona gerek yok diyo tecrübeli anneler
tutacağı olan çukur şeyde ana kucağı
ana kucağının bazılarının içi çok çukur oluyomuş onuda basit bi yastık tarzı bişiler dengelenebiliyomuş hazırlarıda satılıyomuş
ama adı üsütünde ana kucağı çok çukurda değildir heralde
puset dediğin ne biliyomusun ana kucağı bazı modellerde bebek arabasına takılıyo ya onun iskeletine puset deniliyo
ama bazı yerlerdede baston arabalarada puset denilebiliyo
bende ilk zamanlar çok karıştırıyodum araştıra araştıra öğrendim
banada gecelik al diyolar hastane için rahat olurmuş çünkü kanama falan olucak diyolar ben hastaneye 2 takım gecelik götürücem belki bide kapri pijama takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?