2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

arabayı evkurdan aldık ama kesin hepsiburadda vardır..

hoşgeldinn canımm
bebişine maşallahh
yeterki uyumlu olsun haftasıylaa
ayy negüzell ya demek 2haftada 1 kızını göreceksin artıkkk
ne mutlu sana
2haftada 1kilo al demeside pek hoşşş:))

canım hem pijama al hemde gecelikkk
canım ben nevresim takımı alı götürcemm
listeler varr nette bak yazz not al
kızz yanlışmı girmişsinn ozaman düzelt çizelgeniiii

sağol valla 2 hafta 1 olunca rahatladım:)
ben 2 haftada 1 kilo alsam yatar kallar şükrederim napıyım az yediğim halde alıyorum takmıyorum ..
nasıl düzelticem moralim bozuldu ya 1 gün bile önemli
dün gittim tetenoz aşımı oldum hemşire diyoki bebeğin aşılarını burada yaptır oda hamile ben burda kendim yapıcam dedi daha bunlara çok var ama kararsız kaldımm
ayy bugün burası çok sıcakdı allah hepimizin yardımcısı olsunn

cnm maşallah bebişe güzel hbrlerle gelmişsin herşeyi haftasıyla uyumlu
bak senin bebek normal doğum için hazırlık yapmaya başlamış kafa aşağıda
cnm ben pijama taraftarıyım ama gecelikte alacam yanıma
sen 8.aya girdin cnm doğru

evet amuda kalkmış gibiymiş:)hatta ben korktum erken gelmez dimi diye korkma dedi suyu rahim ağzı falan normalmiş....
ben bitane gecelik aldım büyük ama idare eder 1 gecelik 1pijama alıcam 3 tane yeni .çamaşır < tane daha emzirme sütyeni yeter..
pijama dünyası diye bi yer var ama netten alıp almamaksda kararsız kaldım..
ohh be rahat rahat 8 diyimmi

ayy allah seni ne morali bozacaksınnnn
düzeltirsin düzeltirrr

canım bazı aşılar bebekte ateş yapıyomuş sen onları özel yaptırırsınn
saglık ocaklarının takipleri güzel oluyor

agrı varmı kolunda?

canım pijama dünyasına bende baktım alınabilinir ama beden sıkıntı olurmu
geri iade varsa alabilirsinnn

8e girdin tabikiii

yok hiç ağrım falan olmadı şükür.geçen seferde olmamıştı..hatta dün kolsuz badi vardı eşim habire kollarıma vuruyodu pişircem bunları diye :)düşün onda bile acımadı
senin olmuşmuydu bide doğumdan 6 ay sonra son dozum varmış.

benim ilkinde olmuştu allahtan sonuncuda olmadııı

evet dogumdan sonra yine varr

evet baktım bende orayada uygun fiyatlı
hem kullanışlı emzirmek için ayrı bikısımları varrr

burda biraz bakıcam baktım uygun bulamazsam isterim hemen kargoluyolarmış büyük gelsede burda bi terzi var gidip daralttırırım..hepsiburaddan istediğim büyük onuda yanlardan küçültürüm ..sabahlık almak zorundamıyız ben almıycam ince bi şal alırım yanıma olur biter.
bide terlik falan diyolar ne zormuş bu hazırlık .kameraya kaset en iyisi ben bunları yazıyım

hehe tatlı zorluklar şekerim bunlar
sahi hepsi buradan dan sen nevresim takımını aldınmı

ya kızlar ekşi sözlükde kadınlar kulubü diye yazılanları okudunuzmu ...bugün okuduk ablamla arada çok güldük ama kılda olduk. fırsat bulursanız okuyun..

burcucum ben suanda 35+4 üm önümüzdeki c.tesi gün kont gidicem o zaman net bi tarih vericekmis sanırım bebeğin gelisimine bağlı dedi. Yani doğuma 3 hafta gibi bisey var.
Bende 3gün önce falan cayı icmeye baslayacagım cok faydasını görmüsler canım sizinle paylasmak istedim bende. Bide yardımcı olması açısından yukarıda ben çantama koyduklarımı yazdım. Fikir olur diye. Yinede eksik olan seyler cıkabilir belki.

senin doğumuna az kaldı ilk sen yapıcaksın doğumu sanırım:)))süt gelmesi için olan çayı doğuma 2 3 gün kala için diyolar senin nekadarı kaldıki.

Slm kızlar! Topikte pek kimse kalmamış sanki, umarım herkes ii dir. Çantalar da hazırlanmış pek bişey kalmamış.İlk doğum kimin topikte bilen var mı?

Mrb, az kalmış allah yardımcımız olsun. Bu çayı sezeryan olanlar mı içiyo sadece, normal doğumda içiliyo mu ve eczanelerde mi satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…