eger normal dogum olursa gecelik giyiliyormuş canım galiba
genelde kanama kontrolüne geldikleri içinn
ben aldım gecelik sabahlık takım 1tane çok pahalıda degil.. doremininkini 32liraya
pijama almadım ama daha
korku olacak atbi çok noormal ama
bebişlerimizi kucagımıza alınca bitecek o korkuuu
canım senden sonra bende baktım ama farklı sitelerde isimleri farklı
hıhhhh işte portbebemi alsamm anakucagımı bilemedimm
çokk sagoll neyin ne oldugunu ögrendimmm
canım sezeryan olacagın için pijama daha iyimiş
biarkadaşım gecelik hiç kullanmadım demişti
kızlar birde kendiniz için hasta bezimi alacaksınız bebek bezimi zaten kanama çok olacagı için ped yetrli gelmezz
sagol canım gördüm bebegiii çok şükür
bişey kalmamış canım haftaya perşembeye
senin sezeryan olur dimi ikiz oldugu içinn
ya bukocamın rahatlıgı beni sinir ediyorrr
daha erken deyip duruyorrr
eylüle çok varmışş
kızlar hastane çantanıza pijama takımlarını kaç tane koyacaksınız
CANIM DÜN HİÇ GİRMEDİM ELEKTRİKLER GECEYE KADAR YOKTUzambak kuzum nerdesin ya giriyosun sonra hemen çıkıyosun gün içinde açık olsun arada gir yaa..
kızlar nerdesinizzz...
zambakcım benEki Görüntüle 222199
bunu aldımçok güzel tekerlekleri olduğu yerde dönüyo tam yatıyo evde bile ona yatırabilirim gündüzleri tek kötü yanı tek yönlü.
kızlar nerdesinizzz...
zambakcım benEki Görüntüle 222199
bunu aldımçok güzel tekerlekleri olduğu yerde dönüyo tam yatıyo evde bile ona yatırabilirim gündüzleri tek kötü yanı tek yönlü.
arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler ben c.tesi gün dr gittim kızımız gayet iyiymiş. 2.700 olmus kilosu 35 haftalığız. Sanırım hepinizden önce ben doğurucam :) Neyse haftasonu mobilyalarımız gelmedi salı gün gelicekmis bizde c.tesi gün giysilerini nevresimlerini hırkalarını herseyini yıkadık cok zorlandım ama. Siz siz olun hepsini aynı gün yapmayın. Ütüsünüde pazar gün annem ve kayınvalidem yaptı bende katlayıp grup grup hazırladım. Hastane cantamızı kaba taslak hazırladım. Ama kesin eksiklerimiz vardır. Kapatmadımki aklıma bisey gelirse hemen koyuyum diye. Ben bir gecelik bir pijama sabahlık takımı koydum eger gerekirse evden getirirler. Bebek için iki tane hastane cıkısı koyduk bir tanesini ayrı bir posete icine bebek bezide koyarak ayırdık hemsireler hemen gelip giysi istediginde verebilmek icin.Onun haricinde yine zıbın takımları ve badi koyduk, giysilerine uygun coraplarda.İki tane penye yelek, 1 tane kalın yumuşak battaniye iki tane penye battaniye koyduk. Kalın olanı bebeği yatırdıkları sert plastiğin icine koymak icin aldık. Malum benim dogum agustos bası olacak kalın battaniyeye ihtiyacımız yok aslında. Kendime pijama ve gecelige uygun corap koydum belki üsürsem giyerim diye, terlik koydum. Toka ve taç koydum. 1 havlu koydum 1de rulo kagıt havlu. Kendime gece pedlerinden koydum hasta bezlerini hastaneden veriyorlarmıs sanırım ondan almadım gerekirse bebek bezi falan kullanırım. Bebek icin bez ve ıslak mendil (ikiside yeni doğan), pişik önleyici krem ve tek kullanımlık eşantiyon nivea şampuan (bebekleri yıkamıyorlar diye duydum ama belki lazım olur diyi) koydum. Belki sütüm hemen gelmez diye biberon koydum. Emzirme südyeni, atleti ve büyük çamaşır koydum (dikiş yerine gelmemesi için). Manikür setim vardı kücük bir çantada belki lazım olur die onu koydum. Gögüs kremi ve pedini henüz almadım onları alınca koyacağım.
Kızlar size fikir olması acısından yazdım bunları sizin aklınıza gelen benim eksiklerim varsa yazarmısınız? Gerci daha zamanımız var ama artık cantamızın hazır durması lazımmış.
zambakcım ben özel hastanede dogum yapacagım o yüzden nevresim takımı falan götürmeyeceğim gerek yok gayet temiz bi hastane zaten, bardak konusundada
gerekirse plastik bardak alırız en güzeli o bence.
ecrincim durum öyle görünüyor artık size bilgi veririm söyle kolay aman rahat olun falan diye :) bu arada benide doğum heyecanı sardı şimdiden, üç haftam en en fazla 4 haftam var doğuma :)
eksik seyler var düsününce aklıma geldi :) mesela fotograf makinası yada kamera, telefon sarj aleti, dudak nemlendiricisi gibi...
Birde humana stil tea var duymuşsunuzdur belki doğumdan 3gün önce falan icmeye başlıyosunuz sütünüz daha erken gelsin diye özellikle sezeryan doğum yapacaklara
öneriliyor. Ben ondan aldım. Bide ben bebek için mendil aldım kusar falan diye yazmayı unutmuşum sizde unutmayın lazım oluyo. İç çamaşırı 2 tane koymuştum ama az dediler batıyomuş 2-3 tane daha alıcam büyüklerden.
Bide iki kuzenimde doğum yaptı sezeryan onlar ilk gün gecelik daha rahat oluyo dediler cünkü wc ye oturup kalkarken pijamayı indirip kaldırmak sıkıntılı oluyormuş.Dikiş
yerleri acıyomuş eğilince falanda.
Mobilyamız salı gün gelicek demislerdi aradılar ve dün aksam getirip kurdular. Kapakları açık şekilde bikac gün havalansın dediler içini yerleştirirseniz giysilere koku siner
dediler bizde öyle yaptık. Perşembe ve Cuma günleri izinliyim annemle hem temizler hem yerlestiririz rahat rahat.
Bu arada sizlerin ayaklarında şişlik oluyormu kızlar? ben çok felaketim iki aykkabı harici hic bisey giyemiyorum. Dr. normal diyo hatta bazı kişilerde doğum sonrasıda 1-2
ay şişliği inmeyenler oluyormuş.Neyseki evde olacagım pek sorun olmaz. Doğum iznine ayrılmama az kaldı idare ediyorum işte.
arkadaşlar merhaba,
ben park yatak aldım kraft 504 onun kendisinden dönencesi var (tabii her zamanın ki gibi şık olmayabilir), ana kucağıda kullanım açısından port bebelere göre daha kullanışlı bence misafirliğe falan gittiğinizde beşik gibi kullanılabilio, bi de doğumdan sonra hemen sütün gelmezse die mama aldınız mı? Aldıysanız ne aldınız doktorunuzun önerdiği bişi var mı?
cnm benim hayırlısıyla doğum yapman nasip olur inş...
bende özelde doğum yapacam ama yastık kılıfını götürürüm diye düşünüyorum
humana stil tea duydum ve hemen listeme ekliyorum unutmuşum bak almayı eczanelerdemi satılıyo bu
ben gecelik hiç sevmem ama genede 1 tane koyacam çantama
dolaplarınız gelmiş güle güle kullanın cnm kapaklarını kapatınca içine 1 hacışakir kalıp sabunu dörde bölerek her göze koy mis gibi kokuyo denedim biliyorum
benimde ayaklar hafif şiş açık sandalet giyiyorum cnm
Allahtan yaza gelmesinin bu yanı güzel açık ayakkabıı trlik giyebiliyoruz
şirinetugba
canım yazdıkların için çok sagoll bizimde aklımıza gelmeyenleri getirdinn
canım bende özelde dogum yapıcam ama yinede güensemde nevresim takımı alıcam yanıma
yoksa beni kaşıntı basıyorr
neyse humananın çayını demen çok iyi oldu
birkaç gün önce içmekte fayda var bencee
güle güle kullan bebişinin odasınııı
BURCUUUUUU
gelmemişsin daha nerelerdesinnnnnn
herzaman_seninle canım evet yastık kılıfı olabilir sadece, çayı ben dün eczaneden aldım belki bu lokman hekimlerde falanda vardır. Bende hic gecelik giymem ama ilk gün iste daha rahat oluyormus banada mantıklı geldi o yüzden koydum. Mobilyaların tüm kapaklarını açıp camıda actım insallah kokusu gider, bikac gün havalansında sonra senin dediğinide yaparım. Biliyomusun benim hicbir sandaletim falan ayagıma olmuyo. hatta gittim avm ye terlik alayım diye iki numara büyük terlikler anca oluyodu bende sinirlendim almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?