geldimmmmm:))))))
bugün gittim benimki 1438 gr olmuş:)rüyamda 1421 demişti doktor :) boyu 41 cm olmuş şükür haftalarıyla uyumlu dedi artık 2 haftada 1 görüşelim dedi ..bebek baş aşağı pozisyondaymış herşey yolundaymış mutlu oldum geldimm.
doktordan sonra ablama gittim lak lak dalınca hemen girip yazamadım ..
sen neler yaptın buarada 80 kg olmuşum tabi gitmeden 1 lt su çay kola içmiştim ama yinede 80 :)kabul etti dr bu 2 hafta 1 kg al dedi bakalım..
canım ya kafam çok karıştı gecelikmi pijamamı ..burda soruyorum bazıları diyo aa gecelik al bazısıda yoo pijama napcaz biz ya..
bide nevresim takımımı götürüceksin sen ben napsam acaba ilerleyen haftalarda bi liste yapalım neler koyucaz çantaya diye hem eksiksiz gitmiş oluruz.
bide ben 30+0 diye biliyorum son sata göre 29+3 müşüm7 ay 1 haftalık diyo doktor ben herkese 8 aylığım diyorum
ya kızlar ekşi sözlükde kadınlar kulubü diye yazılanları okudunuzmu ...bugün okuduk ablamla arada çok güldük ama kılda olduk. fırsat bulursanız okuyun..
Evet ben de gördüm, yazılanları. Çok haksız da sayılmazlar ama kimler hangi ortamlarda neler paylaşmıyolar ki. Sadece sanal ortamda değil, günlük hayatta öyle saçma sapan diyaloglara şahit olabiliyosun. Ben tedaviler sürecinde buldum bu topiği, bi çok konuda kimseden sorup öğrenemeyeceğim şeyleri öğrendim.Bire bir yaşayan insanlardan. Herkes için geçerli olmayan doğrulardı belki ama fikir sahibi olmak bile insana güven veriyorum. Tanımadığım bir şehirdeyim, etrafımda kimse yok yol gösterecek. Ailem uzakta, bu bebek alışverişi sırasında bile herşeyi bu topikten baktım, ne nerden alınır kaçadır, bebeğe ne alınır, nelere dikkat edilir vs. gibi.
aldıysan nasıl güzelmi kumaşı bende alayım deyecektim
pikeyide o sitedenmi aldın?
burcucum ben suanda 35+4 üm önümüzdeki c.tesi gün kont gidicem o zaman net bi tarih vericekmis sanırım bebeğin gelisimine bağlı dediay. Yani doğuma 3 hafta gibi bisey var.
Bende 3gün önce falan cayı icmeye baslayacagım cok faydasını görmüsler canım sizinle paylasmak istedim bende. Bide yardımcı olması açısından yukarıda ben çantama koyduklarımı yazdım. Fikir olur diye. Yinede eksik olan seyler cıkabilir belki.
burası benim içinde harika bi yer herşeyimi paylaştığım danıştığım bi yer oldu ..
senin doğumuna nekadar kaldı benim sezeryan olucak inşllh 37+2 oe alıcak doktor erkenmi kafam çok karıştı..
şu gecelik pijama olayı benide çok kastı en son bi şort bi tişört gitcem heralde.hergün fikir değiştiriyorum bide fiyatlar ateş pahası.
burcuu gerçekten 37+2 erken be cnm dr una hatırlat yanlışmı hesapladı acaba
gerçekten epey pahalılar bende 2 takım aldım biri 50ye 70ten düşürdm
diğeride 79dan 70
120ye mal oldu bana
bide mevlüt takımı pijama takımı aldım oda 89 dan 80e etti 200
şimdi bide ince penye sabahlık alayım diyorum ne olur ne olmaz onada bi 30 40 versem ooooo
kociş iflasın eşiğine gider heralde
neyseki hamileliğimin en başından hep biriktiridim şimdi sorunsuz harcııyorum
Benim var daha 32 deyim.Şimdilik normal görünüyo bi sorun yok.Sezeryanı sen mi istiyosun dr un terchimi..Bir hafta erken gibi normalde sezeryanı 38 de falan alıyolar. Ben de hala ısrarla almadım gecelik, üçlü pijama takımı aldım onu attım çantaya en son bulamazsam annemin geceliklerinden alıp gidicem sanırım, içime sinmeyen bişeye de o kadar para vermek istemiyorum, normalde de sevmiyorum zaten gecelik giymeyi. Dagi de falan var gecelik sabahlık pijama takımları çok ciciler ama kısalar, diz altı diye çıkarıyolar benim boy uzun olunca mini kalıyo, bu kiloyla da hep kısalıyo, öyle dantelli güpürlü falan sevmiyorum spor olsun diye bakıyorum ama yok...
canım bencede erkenya inanırmısın sonradan giyebileceğim bişey olsa gam yemiycem ama el mahkum abartmadan başlıyım bakmaya lafla olmuyobi tane gecelik var elimde sadece onuda hepsiburdadan istedim 45 falandı o.
dünde sordum evet 5 eylül dedi tekrar hesapladı
bidahaki gittiğimde tekrar sorucam aslında 38 hafta oluyo ama hayırlısı ..
ahh canımm sen bayagı para yatırmışsınburcuu gerçekten 37+2 erken be cnm dr una hatırlat yanlışmı hesapladı acaba
gerçekten epey pahalılar bende 2 takım aldım biri 50ye 70ten düşürdm
diğeride 79dan 70
120ye mal oldu bana
bide mevlüt takımı pijama takımı aldım oda 89 dan 80e etti 200
şimdi bide ince penye sabahlık alayım diyorum ne olur ne olmaz onada bi 30 40 versem ooooo
kociş iflasın eşiğine gider heralde
neyseki hamileliğimin en başından hep biriktiridim şimdi sorunsuz harcııyorum
bu çayı kızlar ben hepsi buradada gördümm 17liramı neydiMrb, az kalmış allah yardımcımız olsun. Bu çayı sezeryan olanlar mı içiyo sadece, normal doğumda içiliyo mu ve eczanelerde mi satılıyor.
burcuu nedir bu dedigin anlamadım bennnya kızlar ekşi sözlükde kadınlar kulubü diye yazılanları okudunuzmu ...bugün okuduk ablamla arada çok güldük ama kılda olduk. fırsat bulursanız okuyun..
burda biraz bakıcam baktım uygun bulamazsam isterim hemen kargoluyolarmış büyük gelsede burda bi terzi var gidip daralttırırım..hepsiburaddan istediğim büyük onuda yanlardan küçültürüm ..sabahlık almak zorundamıyız ben almıycam ince bi şal alırım yanıma olur biter.
bide terlik falan diyolar ne zormuş bu hazırlık .kameraya kaset en iyisi ben bunları yazıyım
canım bencede erken
sen konuş bakalım neden 37+2de alacakk
ahh canımm sen bayagı para yatırmışsın
yazık sana koçişinee
bu çayı kızlar ben hepsi buradada gördümm 17liramı neydi
burcuu nedir bu dedigin anlamadım bennn
canım büyüge çare varda küçük olurssaaa ona çare yokkk
zorr ama güzell şeyler canımm keşke heppp böyle güzel telaşelerimiz olsaa
kız degiştir şu çizelgeyiiii
şu çizelgeyi yapana kadar zaten neler çektim birazran deniycem..ayy bu kadın benim bebemii erkenden alcak galibaaa işin şakası gidince bi konışıyım tabi son söz onun ne derse öyle yapıcam..
google den ekşi sözlük kadınlar kulübü diye ara orda yazılanları oku..hani herkesin ağzında ya sözlük sözlük diye ..oku yorumlarını bekliyorumm
aslında alınabilinecek enson anda alması en güzeli
içerde nekadar durarsa okadar gelişimi güzel olur
dedigin gibi son söz onlarınnn
kız okudumkısmen yorumlarıı bazı haklı yorum olsada bazılarıı saçma sapan laf olsunn diye yazılmışşşş
3 deneme için yeni bir başlangıç allah yardımcımız olsun
ayy bu forum anne olacak olanlarınmış bende tedaviye başlayacak olanların sayfası diye yazdım
bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
herzaman şimdi prima dünyasından aradılar forum istan e bbebekden alın paketi diye ne var içinde..hediye çekini sordum yok dediler ama..
amin canım inşallah sende olumlu sunucunu alırsın ..bizden sonra sen devralırsın burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?