2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Maaşallah! benimki de o haftalar da bu kilodaydı,dr a ilk gittiğimiz muayeneyi hatırlıyorum da dr ebatını söyleyince nasıl yani demiştim o da kırık prinç kadar demişti. Şimdi 1400 dediğimde insanlar küçükmüş daha diyolar, "ben onu ne zahmetlerle kırık prinç kadarken büyüttüm diyorum"...Allah sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder inş.
Uzun zamandır giremedim, çalışıyorum hala kimler ne durumda neler yaptınız bilemiyorum. Ben de çantamı hazırlıyorum hala bebeğin ki bitti sayılır ama benim eksiklerim var. Gecelik pijama başlı başına bir sorun bana. Uzun gecelik sabahlık yok, bu sene moda değilmiş. Bi de dünyanın fiyatını çekiyolar.Normalde dönüp bakılmaz adı lohusa olunca fiyat uçuyo nedense...Bir de doğum yapacağınız hastaneyle konuştunuz mu, odalarını doğumhaneyi gördünüz mü? Benim kontrolüm bu hafta sonu doğum hemşireleriyle görüşücem, bazı eşyalar hastaneden veriliyomuş almaya gerek kalmıyomuş.Çantanızı hazırlamadan bi görüşün diyolar.Hasta bezleri, ped vs. gibi sanırım.Özel hastane benimki de çarşaf nevresim götürmeli miyim, onlara da girersem bana kocaman bi bavul lazım sanırım

ya kızlar ekşi sözlükde kadınlar kulubü diye yazılanları okudunuzmu ...bugün okuduk ablamla arada çok güldük ama kılda olduk. fırsat bulursanız okuyun..

Evet ben de gördüm, yazılanları. Çok haksız da sayılmazlar ama kimler hangi ortamlarda neler paylaşmıyolar ki. Sadece sanal ortamda değil, günlük hayatta öyle saçma sapan diyaloglara şahit olabiliyosun. Ben tedaviler sürecinde buldum bu topiği, bi çok konuda kimseden sorup öğrenemeyeceğim şeyleri öğrendim.Bire bir yaşayan insanlardan. Herkes için geçerli olmayan doğrulardı belki ama fikir sahibi olmak bile insana güven veriyorum. Tanımadığım bir şehirdeyim, etrafımda kimse yok yol gösterecek. Ailem uzakta, bu bebek alışverişi sırasında bile herşeyi bu topikten baktım, ne nerden alınır kaçadır, bebeğe ne alınır, nelere dikkat edilir vs. gibi.

burası benim içinde harika bi yer herşeyimi paylaştığım danıştığım bi yer oldu ..
senin doğumuna nekadar kaldı benim sezeryan olucak inşllh 37+2 oe alıcak doktor erkenmi kafam çok karıştı..
şu gecelik pijama olayı benide çok kastı en son bi şort bi tişört gitcem heralde.hergün fikir değiştiriyorum bide fiyatlar ateş pahası.

burcuu gerçekten 37+2 erken be cnm dr una hatırlat yanlışmı hesapladı acaba
gerçekten epey pahalılar bende 2 takım aldım biri 50ye 70ten düşürdm
diğeride 79dan 70
120ye mal oldu bana
bide mevlüt takımı pijama takımı aldım oda 89 dan 80e etti 200
şimdi bide ince penye sabahlık alayım diyorum ne olur ne olmaz onada bi 30 40 versem ooooo
kociş iflasın eşiğine gider heralde
neyseki hamileliğimin en başından hep biriktiridim şimdi sorunsuz harcııyorum

ay seninkine çok az kalmış arkandanda herzaman bizi burda unutmayın sakın doğumdan sonra..
aklına geldikçe yaz ben seninkileri not aldım en önemlisi kamera falan

Benim var daha 32 deyim.Şimdilik normal görünüyo bi sorun yok.Sezeryanı sen mi istiyosun dr un terchimi..Bir hafta erken gibi normalde sezeryanı 38 de falan alıyolar. Ben de hala ısrarla almadım gecelik, üçlü pijama takımı aldım onu attım çantaya en son bulamazsam annemin geceliklerinden alıp gidicem sanırım, içime sinmeyen bişeye de o kadar para vermek istemiyorum, normalde de sevmiyorum zaten gecelik giymeyi. Dagi de falan var gecelik sabahlık pijama takımları çok ciciler ama kısalar, diz altı diye çıkarıyolar benim boy uzun olunca mini kalıyo, bu kiloyla da hep kısalıyo, öyle dantelli güpürlü falan sevmiyorum spor olsun diye bakıyorum ama yok...

ya inanırmısın sonradan giyebileceğim bişey olsa gam yemiycem ama el mahkum abartmadan başlıyım bakmaya lafla olmuyobi tane gecelik var elimde sadece onuda hepsiburdadan istedim 45 falandı o.
dünde sordum evet 5 eylül dedi tekrar hesapladı
bidahaki gittiğimde tekrar sorucam aslında 38 hafta oluyo ama hayırlısı ..

hem benim hem doktorun tercihi ama sezeryanı daha çok ben istiyorum diğerini yapamam..
erkense neolur acaba yani o haftada alsa...
bende dantelli güpürlü falan asla almam onları doğumda bile giymem günlük giyiyim,
hala ilk evlendiğimde alınan gecelikler duruyo bende giymem zaten beceremiyorum sabah kalktığımda geceliği kafamda buluyorum..

canım bencede erken
sen konuş bakalım neden 37+2de alacakk
ahh canımm sen bayagı para yatırmışsın
yazık sana koçişinee
Mrb, az kalmış allah yardımcımız olsun. Bu çayı sezeryan olanlar mı içiyo sadece, normal doğumda içiliyo mu ve eczanelerde mi satılıyor.
bu çayı kızlar ben hepsi buradada gördümm 17liramı neydi
ya kızlar ekşi sözlükde kadınlar kulubü diye yazılanları okudunuzmu ...bugün okuduk ablamla arada çok güldük ama kılda olduk. fırsat bulursanız okuyun..
burcuu nedir bu dedigin anlamadım bennn

canım büyüge çare varda küçük olurssaaa ona çare yokkk
zorr ama güzell şeyler canımm keşke heppp böyle güzel telaşelerimiz olsaa

kız degiştir şu çizelgeyiiii

şu çizelgeyi yapana kadar zaten neler çektim birazran deniycem..ayy bu kadın benim bebemii erkenden alcak galibaaa işin şakası gidince bi konışıyım tabi son söz onun ne derse öyle yapıcam..
google den ekşi sözlük kadınlar kulübü diye ara orda yazılanları oku..hani herkesin ağzında ya sözlük sözlük diye ..oku yorumlarını bekliyorumm

ya bide 5 eylüle okadar alıştıkki sağolsun kocam sayesinde tüm bahçelievler esnafı öğrendibende ondan az kalmadım bi megafon alıp bağırmadık valla..

aslında alınabilinecek enson anda alması en güzeli
içerde nekadar durarsa okadar gelişimi güzel olur

dedigin gibi son söz onlarınnn

kız okudumkısmen yorumlarıı bazı haklı yorum olsada bazılarıı saçma sapan laf olsunn diye yazılmışşşş

tabi sarılık olmamalrı için önemliymiş.neyse hele o günler bi gelsin çok uzak geliyo bana hala hayal gibi
okudun demek ben bazı yerlere güldüm çok ama bazıları dediğin gibi saçma sapan bilseler biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…