2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

cnm herşey çok güzell çokşükürrr güzell hbr lerlegeldib bizee ay lütfen annesi bukadar küçük şeylere takılma bebişimizin sağlığı yerinde olsun da varsın birkaç gram az doğsunnnnn
peki neden sezeryan dedii cnm bi çaıklama yapamadımı dr..
ay çok heyecanlı son 10 günün hadi bakalımyavaş yavaş bebeklerimiz geliyorrr dualarımzı seninle.
benimde kontrolüm yarın umarım kotdonlardından kurtulmuştur haylaz şu anda hareketlerii iyi ya rahatımmm..

ecrincim gittim aldım valla 1 paketin yarısını götürdüm şimdi başka çeşitini açtım ondanda biraz yedim tatlı tatlı iyi geldi:)
doktorum dediki doğumdan 1 hafta sonra 8 i gider bakalım:))

oh ohh afiyer şker olsun yarasın cnm benim hı şöle son günlerimizz yiyiiyn gitsin haylazlar yeteri kadar yorucak bzii belki bidaha onları elimize alamaya zaman kalamıcakkkk..
burcu yarın kontrolüm var dua et bana..

ecrincim gittim aldım valla 1 paketin yarısını götürdüm şimdi başka çeşitini açtım ondanda biraz yedim tatlı tatlı iyi geldi:)
doktorum dediki doğumdan 1 hafta sonra 8 i gider bakalım:))

oh oh afiyet olsun ayrasın arkadaşıma mana boşverr son günlerimiz biizimbeişlerden bize bidaha uzun zaman böle keyifler uzakk gözüküyor son rahat günlerin tadını çıkar..gider giderr bebişlerr emdikçe bizde azıcık boğazımızı sıkdıkça hemen gider inşallah ama ben hiç rejim yapmayı beceremem acıkınca yemem lazım ondan dolayı ben ne zmanda veririm bilinmez:)
bneimde dünden beri migerenim mahvettii şimdi biraz iyiyim şükür yarın randevüm var dua larında unutma beni

dr um değerli gebeliklerde sezeryan dedi ama normalde olur dedi
eşimde hastanede çalışıyo bahsettimmi bu topikte bilmiyorum bişilerden etkilendi heralde oda normal olmasın sezeryan sezeryan diyo
dr umda sezeryan olsun daha mantıklı zaten dedi
ben normali istememle oturupm afedersin apışıp kalmam saniyelik oldu
kilosuna takılmıyorumda almaması beni tedirgin etti...

ah ya çok geçmiş olsun canım benim..
inşllh yarın kordonundan kurtulmuş oluruk görürürz minik erkeğimizi..hiç unuturmuyum dualarımda..

öle diyosa dr. un ne diyiim güveniyosan sende dr.una sorun yok sağlıklıca kucağına alıp büyütmeyii nasipp etsin rabbim gerisii boşş burda en çok normal isteyen bendim sezaryan diyince korkudan ölüyordum ama bak bziizm paşanın son golüneee mecbur bıraktı bzi şimdi aman bişe olmasın da hemen sezeryan olauyum diyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasipp etsin yani..

Arzum bebişleri almış kucağına masallah emzırmeye çalışıyorlarmış

maaşallah bebişlerimize. nursin canımm senin nickin de yabancı değil sen de aralıkta tedavi görmüştün değil mi şimdi maaşallah ikizler geliyor galiba maaşallah canım.

herzaman canım bebeğin kilo almıştır hatalı ölçüm olmuştur belki de. ayrıca baı bebekler son zamanlarda kilo alırken bazıları da almayabiliyor gayet sağlıklı sen endişe etme.
kızlar sabahın körü ve ben uyuyamıyorum nedense bugün uyku tutmadı. artık bugün ağda işi de tamam olursa bebeğimi beklemeye hazırım demektir :) perşembe randevum var 2 haftadır ultrasona girmedim sadece nst girdim bakalım yavrum nasılmış dünden beri biraz durgun

maaşallah sana canım ben 32den sonra çatlamaya başlamıştım maaşallah artık çatlamazsın bence. ne yapalım artık biz de bebeğimiz için katlanacağız ilk zamanlar çok takmıştım ama şimdi çok da mühim değil

beraber gün sayıyoruz canım bugünü saymazsak artık geri sayım 8 gün kaldı :) tabii bizim kızlar umarım erken davranmazlar. neler yaşadık yaaa bugüne geldik ya rabbime hamd olsun ve rabbim tüm dileyenlere nasip etsin o süreci biz yaşadık biz birbirimizi anlarız. rabbim bize de bebekleirmize de sağlık versin inşallah

nursin canım hatırladım seni aynı şeyleri yaşamıştık geçen sene bebeğimizi kaybetmiştik çok şükür bak bu defa kavuşacağız inşallah canım.

ecrincim randevun kaçta
zambak yine yoksunnnnnnn zaten doğumlar başladı eskisi kadar giremiycez ihmal etmeyin burayııı..

herzman zeynep sizin aynı gün olucak ayy çok heycanlı benimde son 27 günnn...

ecrinim bende diyorum ya aman sezeryan olsun normal olmasın korkuyorum diye ama hepde dua ediyorum allahım bebebğimle hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu ver diye bundada vardır bi hayır zaten..

nursin canım hatırladım seni aynı şeyleri yaşamıştık geçen sene bebeğimizi kaybetmiştik çok şükür bak bu defa kavuşacağız inşallah canım.

Evet canım ben sizi unutmadım aralıkta arzumla beraber transferımız olmustu ben yine talıhsızlıkler yasadım sımdı ıkızlerıme hamıleyım allah bağışlarsa yıne tehlıkelı gecıyo ama sizde masallah az kaldı bebişlere kavuşmanıza doğum yaparken unutmayın bızlerı arzum sağolsun hep benım için dua etmış

valla canım seni hatırlayınca hemen dua ettim bu defa inşallah sağlıkla alacksın yavrularını kucağıuna çok canı gönülden diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…