Merhaba arkadaşlar arzum34 bugun bebeklerıne kavuşuyor dualarınızı esirgemeyin
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti,39+0...
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...
ecrincim gittim aldım valla 1 paketin yarısını götürdüm şimdi başka çeşitini açtım ondanda biraz yedim tatlı tatlı iyi geldi:)
doktorum dediki doğumdan 1 hafta sonra 8 i gider bakalım:))
ecrincim gittim aldım valla 1 paketin yarısını götürdüm şimdi başka çeşitini açtım ondanda biraz yedim tatlı tatlı iyi geldi:)
doktorum dediki doğumdan 1 hafta sonra 8 i gider bakalım:))
cnm herşey çok güzell çokşükürrr güzell hbr lerlegeldib bizee ay lütfen annesi bukadar küçük şeylere takılma bebişimizin sağlığı yerinde olsun da varsın birkaç gram az doğsunnnnn
peki neden sezeryan dedii cnm bi çaıklama yapamadımı dr..
ay çok heyecanlı son 10 günün hadi bakalımyavaş yavaş bebeklerimiz geliyorrr dualarımzı seninle.
benimde kontrolüm yarın umarım kotdonlardından kurtulmuştur haylaz şu anda hareketlerii iyi ya rahatımmm..
evet cnm yaa ne zaman geçti günler...
değer yükseldimi
kese görülürmü
kalp atışı duyulurmu
2li testler
4lüler...
şeker testleri falan derken
testler yüzünden çok beklediğimiz hamileliğin tadını çıkaramadık....
dr akşam günümüzü verince durakladım epey bütün herşey gözümün önünden geçti şükürler olsun bu halimize
bebeğime kavuşmayı çok istiyorum ama bi daha onun hareketlerini bedenimde hissedemiycem o vuruyo
bak aktı yine gözyaşlarım onu sabırsızlıkla bekliyorum...canım kızım...
canım benim hayırlısı olsun inanamıyorum 10 gün daha sonunu okumadan benimde gözlerim doldu valla..allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşllh hepimize..
bebeğinin kilosuda güzel daha 10 günde var zaten ..dün girdim baktım yazmamışsın sabah uyandım baktım eşim evde hemen girdim onun telinden yine yok dedim bu kız geç geldi geçte kalktı:)
oh oh afiyet olsun ayrasın arkadaşıma mana boşverr son günlerimiz biizimbeişlerden bize bidaha uzun zaman böle keyifler uzakk gözüküyor son rahat günlerin tadını çıkar..gider giderr bebişlerr emdikçe bizde azıcık boğazımızı sıkdıkça hemen gider inşallah ama ben hiç rejim yapmayı beceremem acıkınca yemem lazım ondan dolayı ben ne zmanda veririm bilinmez:)
bneimde dünden beri migerenim mahvettii şimdi biraz iyiyim şükür yarın randevüm var dua larında unutma beni
canım benim hayırlısı olsun inanamıyorum 10 gün daha sonunu okumadan benimde gözlerim doldu valla..allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşllh hepimize..
bebeğinin kilosuda güzel daha 10 günde var zaten ..dün girdim baktım yazmamışsın sabah uyandım baktım eşim evde hemen girdim onun telinden yine yok dedim bu kız geç geldi geçte kalktı:)
evet cnm 10gün sonra bebeğim kollarımda
sahi senin ne zamandı?
dr um değerli gebeliklerde sezeryan dedi ama normalde olur dedi
eşimde hastanede çalışıyo bahsettimmi bu topikte bilmiyorum bişilerden etkilendi heralde oda normal olmasın sezeryan sezeryan diyo
dr umda sezeryan olsun daha mantıklı zaten dedi
ben normali istememle oturupm afedersin apışıp kalmam saniyelik oldu
kilosuna takılmıyorumda almaması beni tedirgin etti...
Arzum bebişleri almış kucağına masallah emzırmeye çalışıyorlarmış
maaşallah sana canım ben 32den sonra çatlamaya başlamıştım maaşallah artık çatlamazsın bence. ne yapalım artık biz de bebeğimiz için katlanacağız ilk zamanlar çok takmıştım ama şimdi çok da mühim değilDoğru düzgün bişey yiyemediğim halde 15- 16 kilo aldım ben de boyumuz da hemen hemen aynı, çok belli olmuyo dışardan bakınca herkes kendine hiç almamışsın diyo ama 85 lerin üstü insanın canını sıkıyor, zaten tedavilerden 10 fazlayla başladım ben de kaç aydır kullandığımız hormonun vitaminin haddi hesabı yok ii bile almışız bence, normal sahip olanlar 20-30 kiloyla bitiriyor, inşallah bebeklerimiz emer sütümüz olursa hepsi gider lıkır lıkır...Bu arada ben de mustella kullanıyorum tek bir çatlağım yırtığım yok, dr kalıtsal olduğunu söylemişti, annende varsa ne yaparsan yap çatlarsın kremlerle hafifletirsin sadece demişti öyle de oldu annemde de çok az var bende şimdilik hiç olmadı belki son haftalara o da olmaz umarım...
beraber gün sayıyoruz canım bugünü saymazsak artık geri sayım 8 gün kaldı :) tabii bizim kızlar umarım erken davranmazlar. neler yaşadık yaaa bugüne geldik ya rabbime hamd olsun ve rabbim tüm dileyenlere nasip etsin o süreci biz yaşadık biz birbirimizi anlarız. rabbim bize de bebekleirmize de sağlık versin inşallahkızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti,39+0...
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...
öle diyosa dr. un ne diyiim güveniyosan sende dr.una sorun yok sağlıklıca kucağına alıp büyütmeyii nasipp etsin rabbim gerisii boşş burda en çok normal isteyen bendim sezaryan diyince korkudan ölüyordum ama bak bziizm paşanın son golüneee mecbur bıraktı bzi şimdi aman bişe olmasın da hemen sezeryan olauyum diyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasipp etsin yani..
nursin canım hatırladım seni aynı şeyleri yaşamıştık geçen sene bebeğimizi kaybetmiştik çok şükür bak bu defa kavuşacağız inşallah canım.
Evet canım ben sizi unutmadım aralıkta arzumla beraber transferımız olmustu ben yine talıhsızlıkler yasadım sımdı ıkızlerıme hamıleyım allah bağışlarsa yıne tehlıkelı gecıyo ama sizde masallah az kaldı bebişlere kavuşmanıza doğum yaparken unutmayın bızlerı arzum sağolsun hep benım için dua etmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?