mrb kızlar...
gece hiç hesapta olmadan dr umuzun kapısını çalmak zorunda kaldık...
dün gece eşimin ananesine gittik orada bi dilim pasta yedim eve geldik 12ydi, 2ydi yattım yatağa 15 dk da bir lavabo ihtiyacım geliyo afedersiniz büyük tuvaletim geliyo ama yapamıyorum...1 saat öyle geçti git lavaboya dön yatağa
en sonunda bi mide bulantısı başladı az biraz istifra ettim sonra ishal başladı ve sancılı bi şekilde
neyse rahatladım sandım biraz, ama yatağa yattım ağlıyorum eşim uyandı panikle ne oldu ne oldu
dedim böyle böyle ee pes yani korkulukmuyuz burada ne uyandırmıyosun diye panikledi
hemen hastaneyi aradık dr um şansa nöbetçiymiş gelin dedi gittik 2 dk da
tam evden çıkarken ben içimde ne varsa istifra yoluyla boşalttım ve çok rahatladım
tansiyon kontrol derken bebeğim iyi sorun yok
nst de yapalım dedi kalp atışlarıda normal sancı yok
bulantın devam ediyomu dedi yok dedim kesildi eğer devam ederse eve gidince hemen gel serum takviyesi yapıcaz dedi
bol ayran iç şimdilik dedi,ayran içtim eve geldik yoğun bi ishalden sonra yine rahatladım ve sabah 5i geçiyodu uyumuşum
bütün gece bebeğime bişi oldumu olacakmı diye çok korktum şükürler olsun Allaha bişeyimiz yok
kızlar sizde ne olur yediğiniz içtiğinize dikkat edin malum midelerimz hassas dönemde
diğer yiyenlere bişi olmadı ama olan bana oldu...
dr umuzda 39+0da doğumu yaparız dedi...
hakkımızda hayırlısı
canım çok geçmiş olsun bende pastaneden kremalı hiçbişey yemiyorum neyse çok şükürki iyisin..kesin 39+0 mı zeynepden 1 gün sonra olucak inşllhh:)
yarın kontrolüm var cnm tarihi kesinleştirmeden gelmeyecem...
ok bakalım ne diycek..
çantana meme ucu kremi bide humana çay koyucakmısın kararsız kaldım alıyımmı bi onlar eksik bie ped onda ne alıcaksın..
ben dün çantaları hazırladım
cnm diğer topiğede yazdım
çayı alıcam 2 3gün öncede kullanmaya başlıcam böle yapan bi sürü kişi varmış sütün gelmesine kolaylık olsun diye sezeryanda tabi
meme ucu kremine gelince aldım kullanmamda lazım şimdiden am bi türlü elim gitmiyo
ped olarakta normal gece koydum bi paket
bide canbebe numunesinin içinden mesane pedi diye bişi çıktı
eczanedende büyük boy ondan alacam 1 paket
diğer toikteki nevrada kullanmış çok rahat etmiş...
tamam bende alıyım hemen bende yazdım diğer topiğee:)))
bebek için biberon pişik kremi ıslak mendil 2 tane hastane çıkışı içlik alt pijama takımları koydum battaniye ..unuttuğum bişey var mı acaba
CANIM OLABİLDİGİNCE SOLUNA YATTkuzucum buralardayım iyiym çok şükür artık kaburgalarım çook sıkıştığı için nefes almakta zorluk çekiyorum bide göğsümün altı çok acıyo yatmak eziyet geliyo artık..sen nasılsın kızının ismi nisa olucakmı netleştimi..
ecrinnnmrb kızlarrr akşam 5 teydii kontrolüm ama iyi geçtii diyemicemmm oğlum çok üzdüü beni bugünn çok ağladımmm
boynuna 2 kere kordon dolanmışşş maalesff ama oğlum çok iiyiiymiş kilosuda çok şükür çok iyii dr.um ona bi zarar vermez sadece hareketlerine çok dikkat et ani bi azalma olduğunda benii ara hemen dedii sadece bu şekilde devam ederse açılmassa kendiliğinden sezeryan yapıcaz 39.hafatada normal doğuma alamam seni dediii ben o dolnamayı duyunca başladım ağlamaya yarım saat kendimi suusturamadımmm çok üüzldüm onun için çok endişeleniyorummm ama dr.um ben bi zarar olucağıını düşünsem oğlum zaten 3 kilo oladu şu anda hemen sezeyanla alırım onun için endişelenme 3 4 gün de bi gel bakalım için rahat etsin diyor salı tekrar gidicem ama artık doğuma kadarr kabus gibii bana ayın 26 sında alalım diyoruz ama ben 20 gün bu sitrese dayanabilirmiyim bilmiyorum bu konu hakkında bi bilgisii olan varmı kızlarrr oğluma bişey olmaz demii çok korkuyorummmm lütfenn bana duaa edinnnn ...
cnm diğer topiğede yazdım
çayı alıcam 2 3gün öncede kullanmaya başlıcam böle yapan bi sürü kişi varmış sütün gelmesine kolaylık olsun diye sezeryanda tabi
meme ucu kremine gelince aldım kullanmamda lazım şimdiden am bi türlü elim gitmiyo
ped olarakta normal gece koydum bi paket
bide canbebe numunesinin içinden mesane pedi diye bişi çıktı
eczanedende büyük boy ondan alacam 1 paket
diğer toikteki nevrada kullanmış çok rahat etmiş...
kızlarr teşekkür edrimm hepinizee bilgilerinizii ve duygularınızıı paylaştığınız içinnn içime su serptinizzzz herkez kızıyor bu derece etkilendiğim ,içinn bu şekilde doğum yapan bir sürüü insan olduğunu duydum araştırdım ama internetten bu sebeple anne karnında hayatını kaybeden bebekleride okudum beni en iyii siz anlarsınız bunada eminimmm bu bebebklerii ne kadar istediğimizi ne zor koşullatda sahip olduğumzuuu inşallah dediğiniz gibii olurr bebişime hiç bişey olmaz sağlıklıca katılırr aramızaa dualarınzıı eksikk etmeyin lütfennn
kızlar meme ucu kremini önceden kullanmaya başlayınnn
sezeryanla olacagı için hemen süt gelmiyor biliyorsunuzkii
ee ilk gelen süt çok kıymetlii
bazı hastanelerde gögüs ucunu sıktırıyolarmışkii gelsin bebek alsın diyee
onun için kremi kullanınn
yarın kontrolüm var cnm tarihi kesinleştirmeden gelmeyecem...
evet ya kesin günü almadan gelme söyle bi arkadaşım var meraklı diye:)))
bide doğumdan sonra bize kendini iyi hissettiğin anda herşeyi yaz tamammıı
zambakcım şimdi hepsiburdadan istedim kremi 56 gr indirime girmiş ..inşllh bol sütlü anneler oluruz benim büyük ablamın gelmedi tabi doğumdan sonra çok kötü günler geçirdiği için ama mamanın zorluğunu biliyorum..
benim uçlarıı kurudu badem yağ kullanmıyorum artık kıllanmayı geçtim yazın çok kötü kokuyo ne ben nede kıyafetler yıkansada geçmiyo
ya ne sağ ne sol acaip bi acı var eşimde diyo son günler ha gayret bu günleri çok istedik haklı bazen haksızlık ediyomuşum gibi geliyo bebeğime söylenmek istemiyorum az kaldı..
yok yok yarın dananın kuyruğu kopacak cnm soran herkese anlatmaktan göbeğim çatladı(cidden hee fena çatladı göbeğim)
inş doğumdan sonra herşeyi paylaşmayı çok istiyorum kızım fırsat verirse tabi
ayy inş o günleri sabırsızlıkla bekliyorum
SLM KIZLARRRR
topigi gece ben kapatmışım şimdide ben açıyımmm
nasılsınız bakalımmm
havalarrr serinledimi oralardaaa
Aminn canım ya inşallah süt sıkıntısı yaşamayız
dedigin gibi moral çok etkiliyor sütüü
eger ucu kuruduysa sen kullan yavaşş yavaşş
daha erken belki ama yara falan olmasınnn
ya canım neden acı var anlamadımm
bebiş büyüdügü için dimii
CANIM OLABİLDİGİNCE SOLUNA YATT
BEBİŞ İÇİN ÇOK İYİİİ
İSİM KONUSU BABAYA KALDI ONEİSTERSE O OLACAK BEN FİKRİMİ SÖYLEDİM
ODA BENİ KIRMAZ HERALDEE
ecrinnn
sana daha 6gün önce dogum yapan arkadaşımı örnek veriyimm
9ay 10ü doldurdugu halde dogum yapamadı bebek aşaya inmemişti
dr.u son haftalarda ultrasona bile almadı
sonra dayanamayıp sezeryan olsun istediler
ameliyat sırasında bakmışlarkiii bebegin boynuna kordon dolanmış 2kez
çok şükür saglıklı bir bebek dogdu
ama sen şanslısınkii dr.un seni sık kontrole çagırmış
maşallah bebegin 3kiloda olmuşş...
bence korkacak bişey yokk
korkularında inan haklısın ama sadece biraz dikkatle 20günü kolaylıkla atlatacaksınnn
canım dualarımızı eksik edermiyiz hiç hepberaber başladık bu yola özellikle burda dışardada benimle hamile arkadaşlarım var ama sizi görmeden dahi daha yakın hissediyorum allah hiçbirimizi kötü şeylerle sınamasın inşllhh..ama senin doktorun olumsuz bişey görse hemen alırdı çok şükür bebeğinde 3 kg..bide çok araştırma internetten bence daha yeni ablamın tahlil sonuçları için baktık aklımız oynadı doktora gitti bu sabah korktuğumuz gibi bişey yokmuş şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?