sağol cnmm doğru sölüyosunn burda çok şey paylaştık ve çok yakınlaştık..
haklısın internet insanın kafasını karıştııryor
ve ilk duyduğumfda çok kötü olmuştum ama şimdi bebeğimin de hareketlerii ve biraz mantıklı düşünmekle kendimi daha iyi hissediyorummm dr. uma güveniyorum aynı zman da onun yicek ekmeği içecek suyu varsa ne olursa olsun nafile rabbime dua ediyorum bol bol sağ salim bebğimi kucağıma alıcam inşallah..
tabiki allahın izniyle hepimiz sağ salim alıcaz inşallah bebeişlerimizi..ay demek 18 gün kaldıı inanaması güç hep ay hesabı hafta hesabı yaparken artık gün sayıyoruztabi ya bırak neti milleti herkesin hamileliği kendine..
bebek hareket edince bi acıkıyomuş gibi oluyorum 2 dakika sonra normale dönüyo sendede oluyomu..
bugünde canım nası abur cubur istiyo anlatamam hamileliğim boyunca 1 paket yememişimdir ama şeytan diyo git al ye
inşallah cnm..evet gün hesabıı yapmakk çok güzel cnm ya benim gün hesaplarım biraz sitresli oluyoo ama olsun o sağ salim katılsın da aramıza napalımm biizmkilerde böle nazlı..yok cnm ya oynayınca acıkmıyorum ama afedersin de çişim çok geliyorrrr o oynadıkçaa bide artık canımı acıtıyorr haylaz baya.
ye cnm ya aburcubur bişe olmaz benim canım sitediğinde açıyorum paketi nefsim körelene kadar yiyorum hiç bişe olmaz bida bugünleri yaşayamıcaz dr. da iizn verdi canın istediğinde abartmadan ye hiçbi zararı yok dedii sıkma kendini...
olsun dediğin gibi nazlı böcükler bizimkiler ..benimde geliyo çişim hemde tutamıycam sandığım oluyo bacaklarımı birleştirip pati pti gidiyorum tuvalete:)))
ozaman giyinip gidiyim alıım cidden kriz geldi bana e
ecrincim sen kaç kilo aldın ben en son16 kg falandı:))allahtan çok belli olmuyo
herzaman hadi gel artık :)
ecrin canım daha iyi olmana sevindim ve zaten iyi olmaman için sebep yok herzaman seninle canım transferlerimiz aynıydı sonuç beraber öğrendik belki doğumda aynı gün olur hayırlısı olsun
evet cnm hep beraber sevindik senle
kısmette bakarsın doğumlarımızda aynı gün olur
hayırlısı olsun hakkımızda
senin kontrolün ne zaman?
cnmm benim kontrolüm akşama iftardan sonraa
iftara davetliyiz bi arkadaşa ondan sonra kontrole gidecez
ama akşama geç meç yazarım bişiler
12yi bile bulabilir ama
bu perşembe randevum var haftaya perşembe de inşallah doğum var
:) evet ya çok kötü oluyor..
al arkadaşım tabi ya ye bişi oolmazzz bukadarda kuralcı olmayalımmmm..
cnm ben 18 kiloo aldım şu ana kadar biraz fazla ama napıyımm elimde değillll canımız sağolsunn vericez artık doğumdan sonra..
senin doğum 38+5 yani 40 haftada nerdeyse benimki 37+5 ya da 6 olucak neden bu fark acaba
aslında 38+4 oluyor tickerım bir gün ileride. ama 38den sonra sorun olmuyor sezeryanlar genelde 38 39. haftada yapılıyor ama seninle erken konuşmuş tarihi canım. benim son ultrasonda bebeğin büyüklüğüne göre ayarladı. benimkisi biraz da ilerde bir kaç gün ama demek ki doktorumun amacı 39a ulaşmak bakalım o zamana kadar beklerse bebiş
kızlar ben de hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum 12 13 kilo gibi aldım ama ben tedavi ile çok kilo almıştım 85i buldum yani şimdi boyum uzun 174 ama olsun fazlam var doğumdan sonra kendimi toparlayayım hemen spor diyet yapamam hiç yapmadım hayatım boyunca hep iştahlı biri oldum bir de ben mustela lierac kullanmama rağmen çatır çatır çatladım
kızlar ben de hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum 12 13 kilo gibi aldım ama ben tedavi ile çok kilo almıştım 85i buldum yani şimdi boyum uzun 174 ama olsun fazlam var doğumdan sonra kendimi toparlayayım hemen spor diyet yapamam hiç yapmadım hayatım boyunca hep iştahlı biri oldum bir de ben mustela lierac kullanmama rağmen çatır çatır çatladım
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti,39+0...
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...[/QUO
Maaşallah, herşeyin yolunda olduğuna sevindim, kilosuna takılma bence 3 kg olsun sağlıklı olsunlar yeter, ne güzel teker teker geliş tarihleri belli oluyor, zaman ne kadar çabuk geçti....
kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti,39+0...
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...[/QUO
Maaşallah, herşeyin yolunda olduğuna sevindim, kilosuna takılma bence 3 kg olsun sağlıklı olsunlar yeter, ne güzel teker teker geliş tarihleri belli oluyor, zaman ne kadar çabuk geçti....
evet cnm yaa ne zaman geçti günler...
değer yükseldimi
kese görülürmü
kalp atışı duyulurmu
2li testler
4lüler...
şeker testleri falan derken
testler yüzünden çok beklediğimiz hamileliğin tadını çıkaramadık....
dr akşam günümüzü verince durakladım epey bütün herşey gözümün önünden geçti şükürler olsun bu halimize
bebeğime kavuşmayı çok istiyorum ama bi daha onun hareketlerini bedenimde hissedemiycem o vuruyo
bak aktı yine gözyaşlarım onu sabırsızlıkla bekliyorum...canım kızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?