2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

tabiki allahın izniyle hepimiz sağ salim alıcaz inşallah bebeişlerimizi..ay demek 18 gün kaldıı inanaması güç hep ay hesabı hafta hesabı yaparken artık gün sayıyoruztabi ya bırak neti milleti herkesin hamileliği kendine..
bebek hareket edince bi acıkıyomuş gibi oluyorum 2 dakika sonra normale dönüyo sendede oluyomu..

bugünde canım nası abur cubur istiyo anlatamam hamileliğim boyunca 1 paket yememişimdir ama şeytan diyo git al ye

inşallah cnm..evet gün hesabıı yapmakk çok güzel cnm ya benim gün hesaplarım biraz sitresli oluyoo ama olsun o sağ salim katılsın da aramıza napalımm biizmkilerde böle nazlı..yok cnm ya oynayınca acıkmıyorum ama afedersin de çişim çok geliyorrrr o oynadıkçaa bide artık canımı acıtıyorr haylaz baya.
ye cnm ya aburcubur bişe olmaz benim canım sitediğinde açıyorum paketi nefsim körelene kadar yiyorum hiç bişe olmaz bida bugünleri yaşayamıcaz dr. da iizn verdi canın istediğinde abartmadan ye hiçbi zararı yok dedii sıkma kendini...

olsun dediğin gibi nazlı böcükler bizimkiler ..benimde geliyo çişim hemde tutamıycam sandığım oluyo bacaklarımı birleştirip pati pti gidiyorum tuvalete:)))
ozaman giyinip gidiyim alıım cidden kriz geldi bana e

ecrincim sen kaç kilo aldın ben en son16 kg falandı:))allahtan çok belli olmuyo

:) evet ya çok kötü oluyor..
al arkadaşım tabi ya ye bişi oolmazzz bukadarda kuralcı olmayalımmmm..
cnm ben 18 kiloo aldım şu ana kadar biraz fazla ama napıyımm elimde değillll canımız sağolsunn vericez artık doğumdan sonra..

ecrin canım daha iyi olmana sevindim ve zaten iyi olmaman için sebep yok herzaman seninle canım transferlerimiz aynıydı sonuç beraber öğrendik belki doğumda aynı gün olur hayırlısı olsun

ecrin canım daha iyi olmana sevindim ve zaten iyi olmaman için sebep yok herzaman seninle canım transferlerimiz aynıydı sonuç beraber öğrendik belki doğumda aynı gün olur hayırlısı olsun

evet cnm hep beraber sevindik senle
kısmette bakarsın doğumlarımızda aynı gün olur
hayırlısı olsun hakkımızda
senin kontrolün ne zaman?

cnmm benim kontrolüm akşama iftardan sonraa
iftara davetliyiz bi arkadaşa ondan sonra kontrole gidecez
ama akşama geç meç yazarım bişiler
12yi bile bulabilir ama

ay ne güzel dr saat kaça kadar orda mutlaka bildirmeye çalış canım..benim doktorum bu hafta kongredeymiş malesef salı günü olan randevum cumartesi..geçen akşam eşimle konuştum sorucam ani bişey olursa sancı falan nereye gidicem ben benim dr dışardan hastane değil ya mesela geçen gün aradım tüm gün cevap vermedi teli insan tedirgin oluyo.

ecrincim gittim aldım valla 1 paketin yarısını götürdüm şimdi başka çeşitini açtım ondanda biraz yedim tatlı tatlı iyi geldi:)
doktorum dediki doğumdan 1 hafta sonra 8 i gider bakalım:))

senin doğum 38+5 yani 40 haftada nerdeyse benimki 37+5 ya da 6 olucak neden bu fark acaba

aslında 38+4 oluyor tickerım bir gün ileride. ama 38den sonra sorun olmuyor sezeryanlar genelde 38 39. haftada yapılıyor ama seninle erken konuşmuş tarihi canım. benim son ultrasonda bebeğin büyüklüğüne göre ayarladı. benimkisi biraz da ilerde bir kaç gün ama demek ki doktorumun amacı 39a ulaşmak bakalım o zamana kadar beklerse bebiş

kızlar ben de hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum 12 13 kilo gibi aldım ama ben tedavi ile çok kilo almıştım 85i buldum yani şimdi boyum uzun 174 ama olsun fazlam var doğumdan sonra kendimi toparlayayım hemen spor diyet yapamam hiç yapmadım hayatım boyunca hep iştahlı biri oldum bir de ben mustela lierac kullanmama rağmen çatır çatır çatladım

aramızda 5 gün oynuyo cumartesi tekrar konuşuruz sanırım domtorumla..
bugün pazartesi hafta sonu hızla geliyo anlamıyosun bile çok az kaldı..

senin kilo alımın iyi ben 16 aldım:)şimdiden belkide arttı..
bende bildim bileli hep rejimdeyimm

Doğru düzgün bişey yiyemediğim halde 15- 16 kilo aldım ben de boyumuz da hemen hemen aynı, çok belli olmuyo dışardan bakınca herkes kendine hiç almamışsın diyo ama 85 lerin üstü insanın canını sıkıyor, zaten tedavilerden 10 fazlayla başladım ben de kaç aydır kullandığımız hormonun vitaminin haddi hesabı yok ii bile almışız bence, normal sahip olanlar 20-30 kiloyla bitiriyor, inşallah bebeklerimiz emer sütümüz olursa hepsi gider lıkır lıkır...Bu arada ben de mustella kullanıyorum tek bir çatlağım yırtığım yok, dr kalıtsal olduğunu söylemişti, annende varsa ne yaparsan yap çatlarsın kremlerle hafifletirsin sadece demişti öyle de oldu annemde de çok az var bende şimdilik hiç olmadı belki son haftalara o da olmaz umarım...

kızlar nasılsınız...
bizim akşam kontrolümüz vardı eve çook geç geldiğim için yazamadan sızmışım.
kontrolümüz sorunsuz geçti bebişim 3kg olmuştur hevesiyle gitmiştim ama bikaç gr kalmış 3ü doldurmasına o biraz kafama takıldı
sezeryan tarihimiz belli oldu normali çok istememe rağmen, ama bende bebeğime sezeryanle kavuşucam
eveet doğum tarihimiz 18 ağustos olarak kayda geçti,39+0...
suyumuz güzel sancımız yok sorunsuz bi kontrol...perşembe tekrar gidecem kontrole...
şafak 10 olarak kayda geçmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…