2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet cnm bende safak 8 diyip diyip gülüyorum...
bugünlerimize şükürler olsun
bende perşembe yada cuma ağda işini halledeyim diyorum inş o güne kadar bi aksilik yaşamaz
aynen büyük yük üzerimde ağda oda olsun ondan sonra ne zaman doğum olursa olsun beklerim yani ama ağdasız gitmeyi düşünmek bile istemiyorum
ecrincim randevun kaçta
zambak yine yoksunnnnnnn zaten doğumlar başladı eskisi kadar giremiycez ihmal etmeyin burayııı..

herzman zeynep sizin aynı gün olucak ayy çok heycanlı benimde son 27 günnn...

evet cnm bizim aynı gnlerimiz...seninde 1 aydan gri sayım başladı desene

kızlarrr oğlulumun odasının resimleriniiii çektim ama nasıll payşaıcam sizinle bilmiyorum bana tariff edermisiiniz lütfenn.

Son düzenleme:

ayyy amann maşallah bayıldımm bebek oalsım geldi çok güzel çok tatlı olmuşş..avizeside başka şeker:) canım inşillah güzel günlerde yatar oğlunn..buarada atladıysam kusura bakma isim bellimi,..

demek randevun yarına kaldı.bende merak ettim ablam face de tarla ekip biçtiği için girimedimde ama valla hep aklım sendeydi.

ayyy allahımmm tam erkek odası olmuşşşş
saglıkla büyüsün inşallahhhh
ayy şafaklar sayılmaya başladı demekkk
arzum önden başladı sırada sizler varsınız demekkk
en son dogum yapacak olan benimmmminşallah biaksilik çıkmazsaaa

ecrincim randevun kaçta
zambak yine yoksunnnnnnn zaten doğumlar başladı eskisi kadar giremiycez ihmal etmeyin burayııı..

herzman zeynep sizin aynı gün olucak ayy çok heycanlı benimde son 27 günnn...
kız girip çıkıyorum yazmaya vaktim olmadı
evi toparlıyorum haftaya taşınıcaz galibaa

hakkında hayırlısı canımmm
olsun saglıklada sezeryan normal farketmez diyelimmm

günaydın kızlar şafak 7 güzel bir güne başladık çok şükür yarın da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz

günaydın kızlar şafak 7 güzel bir güne başladık çok şükür yarın da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz

Günaydın, bizim de bu gün tekrar ayrıntılı ultrasonumuz var, kızımın böbreklerime yaptıkları yüzünden dr bi ayrıntılı bakalım dedi, inşallah bu gün kızımı daha yakından ve daha net görebilirim..Umarım herkes sorunsuz bi şekilde yavrularına kavuşur....

Günaydın, bizim de bu gün tekrar ayrıntılı ultrasonumuz var, kızımın böbreklerime yaptıkları yüzünden dr bi ayrıntılı bakalım dedi, inşallah bu gün kızımı daha yakından ve daha net görebilirim..Umarım herkes sorunsuz bi şekilde yavrularına kavuşur....

minaa inllh hiçbi sorun yoktur..ne güzel görüceksin kızını bugünn:))

zeynepela seni kıskanmayı çok istiyordum ama aynıyız :))))))))
ehehe bizimde şafak 7 ve yarın kontrolümüz var...bebişim inş 3 kiloyu geçmiştir inş yaa
kızlar yaa ne oluyo bana anlamıyorum geçen hafta yoğun mide bulantısı istifra ve ishalden sonra akşam yine yoğum mide bulantısı ve istifra olaylarını geçirdim
neler oluyo mideme anlamıyorum yediklerimden yiyen bi sürü kişi var onlarda bişi yok ama benim mide şu dönem daha hassas sanırım...
ilk 3 ayı bulantılı istifralı geçirenin son zamanlarıda öyle olurmuş,şükürki benim sadece bulantım ve istifra sadede gece vuruyo ve hergün değil,ne güzel bebeişim son 7 gününde kilolansın diye bol bol vitaminli şeyler yiyorum onlarıda çıkarıyorum...off yaaa

sağol cnm beğenmene çok sevindim.inşallah cümlemiziinki... yok cnm ya atlamadında hala bi ismi yok oğlumun babsı hala kararsız ama son düşündüğümüz ÇAĞAN bakalımm değişmessee yeni isimler bulmazsa kararsız babmız:)
sağolasın dr.sonra yemeğe annemlerdeyiz ama gelince yazarım mutlaka cnm .

ayyy allahımmm tam erkek odası olmuşşşş
saglıkla büyüsün inşallahhh

hakkında hayırlısı canımmm
olsun saglıklada sezeryan normal farketmez diyelimmm

ee erkek adama erkek odasıı:) sağol cnm inşallahh hepimiiznki sağlıklıca gelsin ve sağlıklıca hayırlı bir kul hayırlı birer evlet olsunlarr...

mrb güzel annalaerr...
artık doğumlarımız başladı çok güzell ve çok heyecanlıııı içim kıpır kıpırrr şimdi sırada zeynepela ve herzamnaseninle var dimi kızlar ya biri si liste yapsada takipp etsekk doğum tarihlerini ve yapan arkadaşlarııı

doğum yapanlar tablosu
[table="head"]|***KK Nick***|***doğum tarihi***|***haftası***|***bebeğin adı***|***bebeğin kilosu***| ***bebeğin boyu***|
|arzum34|8 ağustos|36 |* |*| |
|[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…