valla canım seni hatırlayınca hemen dua ettim bu defa inşallah sağlıkla alacksın yavrularını kucağıuna çok canı gönülden diliyorum
evet cnm bende safak 8 diyip diyip gülüyorum...maaşallah sana canım ben 32den sonra çatlamaya başlamıştım maaşallah artık çatlamazsın bence. ne yapalım artık biz de bebeğimiz için katlanacağız ilk zamanlar çok takmıştım ama şimdi çok da mühim değil
beraber gün sayıyoruz canım bugünü saymazsak artık geri sayım 8 gün kaldı :) tabii bizim kızlar umarım erken davranmazlar. neler yaşadık yaaa bugüne geldik ya rabbime hamd olsun ve rabbim tüm dileyenlere nasip etsin o süreci biz yaşadık biz birbirimizi anlarız. rabbim bize de bebekleirmize de sağlık versin inşallah
ecrincim randevun kaçta
zambak yine yoksunnnnnnn zaten doğumlar başladı eskisi kadar giremiycez ihmal etmeyin burayııı..
herzman zeynep sizin aynı gün olucak ayy çok heycanlı benimde son 27 günnn...
ecrincim randevun kaçta
zambak yine yoksunnnnnnn zaten doğumlar başladı eskisi kadar giremiycez ihmal etmeyin burayııı..
Eki Görüntüle 237889 Eki Görüntüle 237875 Eki Görüntüle 237887 Eki Görüntüle 237891 Eki Görüntüle 237888 Eki Görüntüle 237869 kızlarrr oğlulumun odasının resimleriniiii çektim ama nasıll payşaıcam sizinle bilmiyorum bana tariff edermisiiniz lütfenn.
cnm maşallah odanız çok güzel olmuş...hepsi birbiriyle çook uyumlu güzel vakitler geçirmenizi dilerim cnm
Eki Görüntüle 237889 Eki Görüntüle 237875 Eki Görüntüle 237887 Eki Görüntüle 237891 Eki Görüntüle 237888 Eki Görüntüle 237869 kızlarrr oğlulumun odasının resimleriniiii çektim ama nasıll payşaıcam sizinle bilmiyorum bana tariff edermisiiniz lütfenn.
ayyy allahımmm tam erkek odası olmuşşşşEki Görüntüle 237889 Eki Görüntüle 237875 Eki Görüntüle 237887 Eki Görüntüle 237891 Eki Görüntüle 237888 Eki Görüntüle 237869 kızlarrr oğlulumun odasının resimleriniiii çektim ama nasıll payşaıcam sizinle bilmiyorum bana tariff edermisiiniz lütfenn.
ayy şafaklar sayılmaya başladı demekkkevet cnm bende safak 8 diyip diyip gülüyorum...
bugünlerimize şükürler olsun
bende perşembe yada cuma ağda işini halledeyim diyorum inş o güne kadar bi aksilik yaşamaz
aynen büyük yük üzerimde ağda oda olsun ondan sonra ne zaman doğum olursa olsun beklerim yani ama ağdasız gitmeyi düşünmek bile istemiyorum
evet cnm bizim aynı gnlerimiz...seninde 1 aydan gri sayım başladı desene
kız girip çıkıyorum yazmaya vaktim olmadıecrincim randevun kaçta
öle diyosa dr. un ne diyiim güveniyosan sende dr.una sorun yok sağlıklıca kucağına alıp büyütmeyii nasipp etsin rabbim gerisii boşş burda en çok normal isteyen bendim sezaryan diyince korkudan ölüyordum ama bak bziizm paşanın son golüneee mecbur bıraktı bzi şimdi aman bişe olmasın da hemen sezeryan olauyum diyorum rabbim herşeyin hayırlısını nasipp etsin yani..
günaydın kızlar şafak 7 güzel bir güne başladık çok şükür yarın da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz
günaydın kızlar şafak 7 güzel bir güne başladık çok şükür yarın da doktor randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Günaydın, bizim de bu gün tekrar ayrıntılı ultrasonumuz var, kızımın böbreklerime yaptıkları yüzünden dr bi ayrıntılı bakalım dedi, inşallah bu gün kızımı daha yakından ve daha net görebilirim..Umarım herkes sorunsuz bi şekilde yavrularına kavuşur....
ecrin canım maaşallah çok şeker olmuş oda rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
ayyy amann maşallah bayıldımm bebek oalsım geldi çok güzel çok tatlı olmuşş..avizeside başka şeker:) canım inşillah güzel günlerde yatar oğlunn..buarada atladıysam kusura bakma isim bellimi,..
demek randevun yarına kaldı.bende merak ettim ablam face de tarla ekip biçtiği için girimedimde ama valla hep aklım sendeydi.
ayyy allahımmm tam erkek odası olmuşşşş
saglıkla büyüsün inşallahhh
hakkında hayırlısı canımmm
olsun saglıklada sezeryan normal farketmez diyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?