2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hep demiyomuyuz zaten hayırlısı olsun diye hakkımızda..
zaten erkek bebekler daha kilolu oluyomuş.
sen ücretleri konuştunmu sezeryan normal doğum fiyatlarını.

hep demiyomuyuz zaten hayırlısı olsun diye hakkımızda..
zaten erkek bebekler daha kilolu oluyomuş.
sen ücretleri konuştunmu sezeryan normal doğum fiyatlarını.

öle tabii. eevtet öle oluyor sanırımm..
cnm ben konuştumda benim dr.umun kontenjanı varmışş tanıdık hsatalalrı için benim için onu kullanıcakk 1.5 2 arası ödücem sen konuştunmu?

öle tabii. eevtet öle oluyor sanırımm..
cnm ben konuştumda benim dr.umun kontenjanı varmışş tanıdık hsatalalrı için benim için onu kullanıcakk 1.5 2 arası ödücem sen konuştunmu?

banada hastanaye 2000 lira dedi şimdi aklıma takıldı özel gelicek bide derse bende alıcam diye.bu cmts daha net konuşucam doğumda şok yaşamayalım.
doktorum çalışlarda emine vanlıoğlu belki görmüşsündür.

nasıl yani dr. parası içindemi değilmi diye sormadın mı sen canım?
ama sanırım içindedir sen haznedar yada medıcanada yapıcaktın sanırım benim burdaki dr.umdan fiayta lmıştım dr. içinde normal 1500 sezeyan 2 00 demişti ordan kıyasla diyorum cnm ama mutlaka konuş şimdidennn . benim d.u m dediğim eski dr.um ışıklarda ülkü çarkman biliyosundur belki buranın fiyatları normal yine ama bahçecide doğum lar maalesf çok pahalı.

Son düzenleme:

değişti jfk dedi en son..konuştum doğum nekadar diye hastaneye 2000 dedi tamam dedik aklıma gelmedi sizin kide dahilmi diye sormak.
bide tüp bebekler değerli diye düşünülüyo ya inşllh içindedir yoksa değiştiririm zaten.

bide en önemlisi bende pıhtılaşma yok tahlil falan yapılmadı ama ..diyoki 35 haftada iğneye başlıycaz diye kafamı buda çok karıştırdı.şimdi 100 lük coraspin kullanıyorum

öncelikle çok çok geçmiş olsun tavuk suyu kaynatıp iç çok iyi geliyor limonlu ben 3 defa grip atlattım hamilelikte hem de çok ağır. bak kordonu da takma demiştik çok çok şükür maaşallah bebeğine.

canım ben hiç endişe etmedim aslında kiloyla ilgili hep güzeldi maaşallah kilosu

yani güzel oldu sayılır canım bazı şeyler hala eksik ve tam içime sinmeyen şeyler de olsa da çok mutlu oluyorum odaya girince prenses odası gibi

pıhtılaşma falan yoksa ne alaka ki hatta kullananlar bile son haftalarda bırakıyor bir saçmalık var

aa ben kaçırmışım orayı cnm hastaneye dediysee kendi ücreti ayrıdır sanırsamm ama biranönce konuşş şimdiye kadar konuşmanız lazımdı ama nese
alla alla sorun yoksa nie başlıuoki oda bi enteresan
cnm sen bebek arabası ne aldın

kafam allak bullak aslında olmadı medicanada düzgün bey var ya artık tüp bebek bölümündeymişte bi ona gidiyim bari şu iğne olayını çözmem lazım ..
sen coraspin kulanıyomuydun

baby 2 go aldım ben sen ne alıcaksın

kuzumm yaa neden tuhafff tabii
kafanı karıştırmayalım tabi onlar daha iyi bilir ama kızların dedigi gbi kesilmesi gerekkk ilacın
maşallahhhhh
canımm inan çokk çokk sevindimmm kordonundan kurtuldduu bebiş çok şükürrr
neyse normall dogumm seni bekler hayırlısıylaa

hadiii bakalımmm son 1haftaaaa
ben bile sabırsızlanıyorumm sizin için
osaattlerde dualarımm seninle olacak cannımmmm

kuzummmm iyiyimm ben
bebiş biraz hareketsizz gibi
tekmeliyoo ama nebikliyimm kıpır kıpır degill
ayakta çok kaldıgımdanmı bilemedimmm

neysekii bugeceyii uyuyarak geçirmişin
kızın dinlemiş seniiii
sen neler yapıyosun nasılsınnn
park yataga uyku seti aldınmı burcu

kızlarr diğer topikte şimdi okudummm herzman seninlenin 3 cm açılması olmuşş epidural doğuma karar vermişler yani normal yoldan acı çekmeden nasıl olucak acaba bize önricekmii ayy çok heyecanlııı umarım biranönce güzel hayırlıı haberleriniii alırıızzzzz..telf. iletitşim kuarbilen varsa arayıp hbr versin bize kızlar lütfen...

ecrincim gecenin şokunu yaşadım valla uyuyodum tam bi tlden bakıyım dedim okuyunca uykum kaçtı zaten.inşllh kolay geçiyodur çok sevindim ..bende teli var yarın ararım sizede hamen güzel haberlerini veririm inşllh.

günaydın kızlar herzaman doğum yapıyormuş belki de yapmıştır ayyyy çok heycanlı aynı gün sezeryan olacaktık erkenci oldu ayy hadi hayırlısı. ben bugün biraz rahatsızım . hepinize hayırlı cumalar

günaydın kızlar ..
çok şükür herzaman mesaj atmış ceyda gelmiş dünyaya:))))epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mış ikiside gayet iyi ve sağlıklarmış sizde haber vermemi istedi..
bugün arıycam akşama doğru yine yazarım size ..
darısı hepimizin başına kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…