sağol cnm ya. bakalımm sanırım aynı zamanlarda doğurucaz sanırım seninle benim normal olursa eğer..
valla 4 olursa sezeryana döner geri dr. ama bakalım amana o sağlıklı kilosunuda alsında yapıcak bişe yok ellerimle yedirmiyorumki ayarlıyımmm bziizmki annesi giibi yemeyi seviyor demekkii:)
öle valla şu havalar camlar mahvetti bzii bugünde duruuyumda olmazsa yarın gidicem.
hep demiyomuyuz zaten hayırlısı olsun diye hakkımızda..
zaten erkek bebekler daha kilolu oluyomuş.
sen ücretleri konuştunmu sezeryan normal doğum fiyatlarını.
öle tabii. eevtet öle oluyor sanırımm..
cnm ben konuştumda benim dr.umun kontenjanı varmışş tanıdık hsatalalrı için benim için onu kullanıcakk 1.5 2 arası ödücem sen konuştunmu?
banada hastanaye 2000 lira dedi şimdi aklıma takıldı özel gelicek bide derse bende alıcam diye.bu cmts daha net konuşucam doğumda şok yaşamayalım.
doktorum çalışlarda emine vanlıoğlu belki görmüşsündür.
nasıl yani dr. parası içindemi değilmi diye sormadın mı sen canım?
ama sanırım içindedir sen haznedar yada medıcanada yapıcaktın sanırım benim burdaki dr.umdan fiayta lmıştım dr. içinde normal 1500 sezeyan 2 00 demişti ordan kıyasla diyorum cnm ama mutlaka konuş şimdidennn .
öncelikle çok çok geçmiş olsun tavuk suyu kaynatıp iç çok iyi geliyor limonlu ben 3 defa grip atlattım hamilelikte hem de çok ağır. bak kordonu da takma demiştik çok çok şükür maaşallah bebeğine.kızlar mrb ancakk uyaanbildimm kusura bakmayın çok hasta ve çok mutluyummmm
çünküü oğluşum kordonlarından kurtulmuşşş dr. bile şaşşırdıı oo maaşşalhhh ben bu kadar çabuk beklemiyodum dedi kordonların 2 sindennde kurtulmuşşş yavrum benimnm çok şükür annesini daha çok üzmedii.. 3.40 gr olmuşş haftaya salı çatı kontrolünü yapıcaz dedi bak bu kadar normal istiyodunnn bziim yaramaz bu hareketliliğiyle bidaha dolanmassa normale döndük şimdilik dedii kafam karıştıı ben sezeryana odaklamıştım 1 haftadır kendimii şimdi herley son dakka belli olucak 4 eylüle kadar zamanımız var hayırlısı artıkk.
bu arada ben dün den beri can çekişiyorum boğzalrımdna üşüttüm sanırım tüm kemiklerim ağrıyorrr boğazım keza ölebulantım var bugünde bi deneyim dinlenmeyi ada çayını olmazsa yarın dr. gidiyim diyorum ama şu son haftalarda olucak işmi buya antibiyotikk kullanmak istemiyorumm uff
canım ben hiç endişe etmedim aslında kiloyla ilgili hep güzeldi maaşallah kilosuay cnm hadi gözün aydınn bak 3 kiloyu bayada geçmişş prensess endişeleniyodun . ay son günlerrr çok heyecanlıı ebnim günümm uzadı sizi duydukça böle dfaha çok sabırsızlanıyorum rbbim sağlıklıca kucaklarımzıa alamyı nasip etsin inşallah.
yani güzel oldu sayılır canım bazı şeyler hala eksik ve tam içime sinmeyen şeyler de olsa da çok mutlu oluyorum odaya girince prenses odası gibibenimkide 70 120 hiç akıl edemedim bilseydim daha ufağını alırdım kısmet tıkış tıkışda olsa koyucam artık.
ya ne güzell muhakkak ekle resimleri kimbilir nası güzel olmuştur güle güle kullanın.
değişti jfk dedi en son..konuştum doğum nekadar diye hastaneye 2000 dedi tamam dedik aklıma gelmedi sizin kide dahilmi diye sormak.
bide tüp bebekler değerli diye düşünülüyo ya inşllh içindedir yoksa değiştiririm zaten.
bide en önemlisi bende pıhtılaşma yok tahlil falan yapılmadı ama ..diyoki 35 haftada iğneye başlıycaz diye kafamı buda çok karıştırdı.şimdi 100 lük coraspin kullanıyorum
pıhtılaşma falan yoksa ne alaka ki hatta kullananlar bile son haftalarda bırakıyor bir saçmalık var
değişti jfk dedi en son..konuştum doğum nekadar diye hastaneye 2000 dedi tamam dedik aklıma gelmedi sizin kide dahilmi diye sormak.
bide tüp bebekler değerli diye düşünülüyo ya inşllh içindedir yoksa değiştiririm zaten.
bide en önemlisi bende pıhtılaşma yok tahlil falan yapılmadı ama ..diyoki 35 haftada iğneye başlıycaz diye kafamı buda çok karıştırdı.şimdi 100 lük coraspin kullanıyorum
aa ben kaçırmışım orayı cnm hastaneye dediysee kendi ücreti ayrıdır sanırsamm ama biranönce konuşş şimdiye kadar konuşmanız lazımdı ama nese
alla alla sorun yoksa nie başlıuoki oda bi enteresan
cnm sen bebek arabası ne aldın
öncelikle çok çok geçmiş olsun tavuk suyu kaynatıp iç çok iyi geliyor limonlu ben 3 defa grip atlattım hamilelikte hem de çok ağır. bak kordonu da takma demiştik çok çok şükür maaşallah bebeğine.
canım ben hiç endişe etmedim aslında kiloyla ilgili hep güzeldi maaşallah kilosu
cnm grip değilim boğzım kulağım yada kanımda iltahap var hissediyorummm herzamnaki hastalığım. evet şükür dediğiniz gibi oldu ve düzeldi kzuumm..
pradon cnm ben yanlış anlamışım kilo olyını ozman.
öncelikle çok çok geçmiş olsun tavuk suyu kaynatıp iç çok iyi geliyor limonlu ben 3 defa grip atlattım hamilelikte hem de çok ağır. bak kordonu da takma demiştik çok çok şükür maaşallah bebeğine.
canım ben hiç endişe etmedim aslında kiloyla ilgili hep güzeldi maaşallah kilosu
cnm grip değilim boğzım kulağım yada kanımda iltahap var hissediyorummm herzamnaki hastalığım. evet şükür dediğiniz gibi oldu ve düzeldi kzuumm..
pradon cnm ben yanlış anlamışım kilo olyını ozman.
hımm ben de yanlış anlamışım o zaman çok geçmiş olsun canım
kuzumm yaa neden tuhafff tabiideğişti jfk dedi en son..konuştum doğum nekadar diye hastaneye 2000 dedi tamam dedik aklıma gelmedi sizin kide dahilmi diye sormak.
Bide tüp bebekler değerli diye düşünülüyo ya inşllh içindedir yoksa değiştiririm zaten.
Bide en önemlisi bende pıhtılaşma yok tahlil falan yapılmadı ama ..diyoki 35 haftada iğneye başlıycaz diye kafamı buda çok karıştırdı.şimdi 100 lük coraspin kullanıyorum
maşallahhhhhkızlar mrb ancakk uyaanbildimm kusura bakmayın çok hasta ve çok mutluyummmm
çünküü oğluşum kordonlarından kurtulmuşşş dr. Bile şaşşırdıı oo maaşşalhhh ben bu kadar çabuk beklemiyodum dedi kordonların 2 sindennde kurtulmuşşş yavrum benimnm çok şükür annesini daha çok üzmedii.. 3.40 gr olmuşş haftaya salı çatı kontrolünü yapıcaz dedi bak bu kadar normal istiyodunnn bziim yaramaz bu hareketliliğiyle bidaha dolanmassa normale döndük şimdilik dedii kafam karıştıı ben sezeryana odaklamıştım 1 haftadır kendimii şimdi herley son dakka belli olucak 4 eylüle kadar zamanımız var hayırlısı artıkk.
Bu arada ben dün den beri can çekişiyorum boğzalrımdna üşüttüm sanırım tüm kemiklerim ağrıyorrr boğazım keza ölebulantım var bugünde bi deneyim dinlenmeyi ada çayını olmazsa yarın dr. Gidiyim diyorum ama şu son haftalarda olucak işmi buya antibiyotikk kullanmak istemiyorumm uff
hadiii bakalımmm son 1haftaaaaevet son bir hafta.kızlar doktordan geldim 3180 gram 51 cm olmuş kızım doktor karnın daha büyük duruyor dedi. Nstde sancı çıkmadı haftaya perşembe bir aksilik olmazsa doğum var. Epidural denenecek çünkü bel fıtığından ameliyatlıyım olmazsa genel anestezi olucak umarım herşey sorunsuz olur.
park yatak cidden ben de büyük almışım bugün bebek arabamızı da aldık artık yavrumu bekliyorum perşembe 8.30 aaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar yine yoksunuz..
Ecrin ne dedi doktor çok merak ettim..
Zambak nasılın taşınıyorum diye yorma kendini hıı tamammı..
Herzaman zeynep sizde haftaya bugün bu saatlerde allahın izniyle bebeklerinizle kucaklaşmış olucaksınızhergün daha fazla heycanım artıyo sizler için
topikte ikizlerden sonraaaa bi prensess daha geliyorrr
herzaman seninle buakşam dogum yapacakkkkk
kızlarr diğer topikte şimdi okudummm herzman seninlenin 3 cm açılması olmuşş epidural doğuma karar vermişler yani normal yoldan acı çekmeden nasıl olucak acaba bize önricekmii ayy çok heyecanlııı umarım biranönce güzel hayırlıı haberleriniii alırıızzzzz..telf. iletitşim kuarbilen varsa arayıp hbr versin bize kızlar lütfen...
topikte ikizlerden sonraaaa bi prensess daha geliyorrr
herzaman seninle buakşam dogum yapacakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?