günaydın kızlar ..
çok şükür herzaman mesaj atmış ceyda gelmiş dünyaya:))))epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mış ikiside gayet iyi ve sağlıklarmış sizde haber vermemi istedi..
bugün arıycam akşama doğru yine yazarım size ..
darısı hepimizin başına kızlar
ÇOKKK ŞÜKÜRRR KIZLARRRR
HERZAMANSENİNLEMİZDE BEBEGİNİ KUCAGINA ALDIIII
MAŞALLAHHHH
DARISI BİZLERE İNŞALLAHHHH
CANIM ARADIGINDA ÇOK SLMIMIZI SÖYLEE
günaydın kızlar ..
çok şükür herzaman mesaj atmış ceyda gelmiş dünyaya:))))epidurelle normal yapıcaktı ya 8 cm e kadar açılma olmuş ama sancı geldiğinde bebeğin kalp atışlarında azalma olduğu için doktoru hemen sezeyana almış vee gece 01.55 de minik ceyda gelmişş..
minik kuş 52 cm 3150 gr mış ikiside gayet iyi ve sağlıklarmış sizde haber vermemi istedi..
bugün arıycam akşama doğru yine yazarım size ..
darısı hepimizin başına kızlar
günaydın kızlar herzaman doğum yapıyormuş belki de yapmıştır ayyyy çok heycanlı aynı gün sezeryan olacaktık erkenci oldu ayy hadi hayırlısı. ben bugün biraz rahatsızım . hepinize hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar cnımda. hayırdır neyin var rahatsısıız yazmışsınnn?
canım gece hem üşüdüm hem terledim şimdi de midem bulanıyor halsizim zaten kaç haftadır boyun ağrım da baya var biraz zor bir gün yani yine hamd olsun ama
burcucuum dışarı çıktıbn sanırım bugün yoksun ortalıktaaaa:)
canım gece hem üşüdüm hem terledim şimdi de midem bulanıyor halsizim zaten kaç haftadır boyun ağrım da baya var biraz zor bir gün yani yine hamd olsun ama
canımcım ablamdayım ..kendim net için modem kullanıyorum küçük ablam annemin yanına gitti ona verdim modemi pazartesi dönücek ozamana kadar fazla giremiycem yine telden girip okurum yarında benim randevum var ..ben yokken sakın ha doğurmayın:)))ben doğurursam bi şekilde yazarım zaten:))
hepinizi öpüyorumm
anldım cnm randevün nasıl geçti hbr dar et bizii hı bide şu fiyat konusunu sormayı unutma..
okadar erken doğurmayız heralde diye düşünüyorum ama kısmett artıkkkk..
burcu canım maaşallah bebişine hem doğuma da az kalmış yani hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler hep peşpeşe gelecek yani. kızlar benim hemorpid çok çok fena durumda çok şiş çok canım yanıyor
canım tebrik ederiz mAAŞALLAH bebişlere...kızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...haber almıssınız zatn ben mınıklerımı cok sukur kucagıma aldı...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....herzamanda almıs kucagına rabbım ıyı gunlerde buyutmek nasıp etsıncok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
Kızlar ben şoktayım sabahtan beri, çarşamba ayrıntılı dopler bakılmıştı, bu gün sonuçlarla kontrole gittik...Dr ilk defa bu kadar sessiz birmuayene gerçekleştirdi, bir de ntsbakalım dedi, o yapılacaktı zaten.sonuç; pazartesi sezeryana giriyorum, kızımın suyu azalmış pazartesiden sonrası çok riskli olur dedi, 100-200 gr içinde riske girmeye değmez dedi, kaldım öyle, daha çok küçük 2700 gr mecbur kabul ettik ama hala kabusmuş gibi geliyo..Hiç hazır hisetmiyorum, yeni izne ayrıldım bu hafta evde her iş duruyo, tabiki önemli olan sağlıklı olması ama yinde çok zormuş... Ne olacağı hiç belli olmuyor tüm hazırlıklarınızı bitirin bir an önce, dualarınızı bekliyorum...
inşllh peş peşe sağlıkla gelsinler benim biraz erken ama kısmet..
hemoroid normal zamanda bile mahvediyo insanı allah yardımcın olsun çok acıdır bilirim ..bol su iç diycem ama bikerede çıktımıilaç falan kullanabiliyomusun..
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNcanım cidden berbat bişey bezeler çıktı zaten 6. ayımda çımıştı aMa şimdi yenileri çıktı ve çook büyük ve çok ağrılı sanırım bebeğin baskısından. umarım doğumdan sonra hafifler ve geçer. krem kullanıyorum sadece.
CANIMM HİÇ CANINI SIKMA 2700 GAYET İYİ BİR KİLOKızlar ben şoktayım sabahtan beri, çarşamba ayrıntılı dopler bakılmıştı, bu gün sonuçlarla kontrole gittik...Dr ilk defa bu kadar sessiz birmuayene gerçekleştirdi, bir de ntsbakalım dedi, o yapılacaktı zaten.sonuç; pazartesi sezeryana giriyorum, kızımın suyu azalmış pazartesiden sonrası çok riskli olur dedi, 100-200 gr içinde riske girmeye değmez dedi, kaldım öyle, daha çok küçük 2700 gr mecbur kabul ettik ama hala kabusmuş gibi geliyo..Hiç hazır hisetmiyorum, yeni izne ayrıldım bu hafta evde her iş duruyo, tabiki önemli olan sağlıklı olması ama yinde çok zormuş... Ne olacağı hiç belli olmuyor tüm hazırlıklarınızı bitirin bir an önce, dualarınızı bekliyorum...
MAŞALLLAHH OGLUŞLARINA ALLAHH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHHHkızlar merabalarrr..anca fırsat bulabıldım...haber almıssınız zatn ben mınıklerımı cok sukur kucagıma aldı...08.08.2011 kontrole gıttık acıl acılma oldugundan sezryana aldılar..cok sukur bebeklerım saglıklı dogdular...yusuf kerem 2530kg 48 cm---fatih selim 2580 kg 46 cm....Cok gusel bır duygu allahım herkese tattırsın ıns.....herzamanda almıs kucagına rabbım ıyı gunlerde buyutmek nasıp etsıncok optum hepınızı.....fırsat buldukca gırıcem....
canım ablama geldim hemen yazıyım dedim..
benimki erken gelicekmiş plesantadaki bi durumdan dolayı bayramdan önce alıcak..10 gün içinde doğum olmaz dedi ama ondan sdnra heran olabileceği için 36+ larda alıcam dedi..hayırlısı olsunn..
bebişim 49 cm 2400 olmuş teyzoşları:)
bide iğneye başlattı 10 gün kullanıcam hiç merak etme hiçbi zararı yok dedi eşide tüp bebekçi güveniyorum doktoruma hayırlısı olsun..
bide acil bişeyde hemen beni arayıp hastanenin doğumhanesine gidin dedi:))hafif tırstım tabii..
vee 82 kg olmuşum maşalllah:)))2.5 haftada 1 kg almışım dr iyi dedii..
haftaya cuma tekrar çağırdı nst yede bağlenıcam artıkk..
benden havadisler bukadar kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?