amanınn kimm gelmişşşmrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...
burcucum o anı hatırlıyorum ablam açtı teli hiç müsait değildim gerçekten çokta kalabalık ziyaretlerizmi oldu dönemedim sana geri
şimdi okuyunca ayy tüh kıza ayıp oldu dönemedim dedim
ne olur cnm kusura bakma
kızlar allah bebişlerinizi size bağışlasın...allahım bizede nasip eder inşallah...
bende bu ay başladım tedaviye ilk denemem olucak.çok merak ediyorum.sizlerin kaçıncı denemenizde bebişlerinize kavuştuğunuz???????????????
allahım o günleri görebilecekmiyim...
Kızlar ben şoktayım sabahtan beri, çarşamba ayrıntılı dopler bakılmıştı, bu gün sonuçlarla kontrole gittik...Dr ilk defa bu kadar sessiz birmuayene gerçekleştirdi, bir de ntsbakalım dedi, o yapılacaktı zaten.sonuç; pazartesi sezeryana giriyorum, kızımın suyu azalmış pazartesiden sonrası çok riskli olur dedi, 100-200 gr içinde riske girmeye değmez dedi, kaldım öyle, daha çok küçük 2700 gr mecbur kabul ettik ama hala kabusmuş gibi geliyo..Hiç hazır hisetmiyorum, yeni izne ayrıldım bu hafta evde her iş duruyo, tabiki önemli olan sağlıklı olması ama yinde çok zormuş... Ne olacağı hiç belli olmuyor tüm hazırlıklarınızı bitirin bir an önce, dualarınızı bekliyorum...
kızlar allah bebişlerinizi size bağışlasın...allahım bizede nasip eder inşallah...
bende bu ay başladım tedaviye ilk denemem olucak.çok merak ediyorum.sizlerin kaçıncı denemenizde bebişlerinize kavuştuğunuzu???????????????
allahım o günleri görebilecekmiyim...
mrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...
burcucum o anı hatırlıyorum ablam açtı teli hiç müsait değildim gerçekten çokta kalabalık ziyaretlerizmi oldu dönemedim sana geri
şimdi okuyunca ayy tüh kıza ayıp oldu dönemedim dedim
ne olur cnm kusura bakma
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İNŞALLAH DOGUMDAN SONRA HAFİFLER
HAMİLELİKTE ARTMASI ÇOK NORMALMİŞ ZATENN
CANIMM HİÇ CANINI SIKMA 2700 GAYET İYİ BİR KİLO
ALLAH YARDIMCIN OLACAKKK BEBGİNİ SAGLICAKLA KUCAGINA ALACAKSIN DUALARIMIZ SENİNLE
DEDİGİN GİBİ TÜM HAZIRLIKLARI BİTİRMEK LAZIMM
MAŞALLLAHH OGLUŞLARINA ALLAHH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHHH
BURCUUUU HERZAMAN SENİNLE AYAGINI BİR SÜRÜDÜKİİİ SORMA BAK TEK TEK ARKASINDAN GİDİYORSUNUZ
HEMDE BEKLENENDEN DAHA ERKEN ALACAKSNIZ BEBİŞLERİİZİ KUCAGINIZAA
27LERDEN GERİ SAYIYORDUNN ŞİMDİ 15LERE FALAN İNDİ DİMİ GÜNLERİNN
BEBİŞİNİNDE KİLOSUNA MAŞALLAHHHGAYET İYİ CANIMMM
KİLONADA MAŞALLAHHH
HA BUARADA BURCU YAKIN ARKADAŞIM DOGUM YAPTI DOGUMDA SADECE 3KİLOYU HASTANEDE BIRAKIP GELMİŞŞ
HANİİ BİZ 10KİLOYUU HAYAL EDİYORDUK YAAAAGERÇEKTEN HAYALL OLDUUUU YANİİİİ
SEZERYAN OLDU ODAA...
BENZETMEK GİBİ OLMASINNNBİZDE ÖYLE OLUCAZ GALİBAAA
DEMEK CUMA SENDE DR.DASIN YİNEEE
CANIM NE ÇABUK GEÇECEK GÜNLER GÖR BAKK İLK NTSDEN SONRA İKİNCİYİDE HEMEN İSTERR
BİBAKMIŞIZZ BURCUU ECESİNİ KOLLARINA ALMIŞŞHAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İNŞALLAH DOGUMDAN SONRA HAFİFLER
HAMİLELİKTE ARTMASI ÇOK NORMALMİŞ ZATENN
CANIMM HİÇ CANINI SIKMA 2700 GAYET İYİ BİR KİLO
ALLAH YARDIMCIN OLACAKKK BEBGİNİ SAGLICAKLA KUCAGINA ALACAKSIN DUALARIMIZ SENİNLE
DEDİGİN GİBİ TÜM HAZIRLIKLARI BİTİRMEK LAZIMM
MAŞALLLAHH OGLUŞLARINA ALLAHH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHHH
BURCUUUU HERZAMAN SENİNLE AYAGINI BİR SÜRÜDÜKİİİ SORMA BAK TEK TEK ARKASINDAN GİDİYORSUNUZ
HEMDE BEKLENENDEN DAHA ERKEN ALACAKSNIZ BEBİŞLERİİZİ KUCAGINIZAA
27LERDEN GERİ SAYIYORDUNN ŞİMDİ 15LERE FALAN İNDİ DİMİ GÜNLERİNN
BEBİŞİNİNDE KİLOSUNA MAŞALLAHHHGAYET İYİ CANIMMM
KİLONADA MAŞALLAHHH
HA BUARADA BURCU YAKIN ARKADAŞIM DOGUM YAPTI DOGUMDA SADECE 3KİLOYU HASTANEDE BIRAKIP GELMİŞŞ
HANİİ BİZ 10KİLOYUU HAYAL EDİYORDUK YAAAAGERÇEKTEN HAYALL OLDUUUU YANİİİİ
SEZERYAN OLDU ODAA...
BENZETMEK GİBİ OLMASINNNBİZDE ÖYLE OLUCAZ GALİBAAA
DEMEK CUMA SENDE DR.DASIN YİNEEE
CANIM NE ÇABUK GEÇECEK GÜNLER GÖR BAKK İLK NTSDEN SONRA İKİNCİYİDE HEMEN İSTERR
BİBAKMIŞIZZ BURCUU ECESİNİ KOLLARINA ALMIŞŞHAYIRLISIYLA İNŞALLAHHH
canım ablama geldim hemen yazıyım dedim..
benimki erken gelicekmiş plesantadaki bi durumdan dolayı bayramdan önce alıcak..10 gün içinde doğum olmaz dedi ama ondan sdnra heran olabileceği için 36+ larda alıcam dedi..hayırlısı olsunn..
bebişim 49 cm 2400 olmuş teyzoşları:)
bide iğneye başlattı 10 gün kullanıcam hiç merak etme hiçbi zararı yok dedi eşide tüp bebekçi güveniyorum doktoruma hayırlısı olsun..
bide acil bişeyde hemen beni arayıp hastanenin doğumhanesine gidin dedi:))hafif tırstım tabii..
vee 82 kg olmuşum maşalllah:)))2.5 haftada 1 kg almışım dr iyi dedii..
haftaya cuma tekrar çağırdı nst yede bağlenıcam artıkk..
benden havadisler bukadar kızlarr..
kuzumm korkmana gerek yokkk çatı muaynesinden kendini kasma yeterkiicnm kaçgündür çok yoğundum yazamadım ama dün grip baktım cvbnına
hayırlsıı olsun cnm erken gelsinler yeterki sağlıklarıı yerinde olsunnn maaşallhh 2400 olmuş demekk
Verdiği iğneler ne iğne acaba? Nese dr. Güven çok öenmekli madem sende bukadsaer güveniyosun bi sorun yok demektirr hayırlsıı inşallahh.
Bende yarın kontrıole gidicem çatı kontrolüm yapılacak niyeyse şu muayeneden dolayı çok geriliyorummm yarın yazarım tekrar sonuçları cnm öpüyorum seni..
evet kuzum aynı gün gidiyoruzaa kız denirmi öyle şeyy doğuma bukadar kala biz veririz 10 kg:)))artık nasip kısmet görücezz...dr 8 gider dedi bakalımm..
Bende heycanla cumayı bekliyorum seninle aynı gidicez güzel hababerlerle dönelim..sen nasılsın başladınızmı toplanmaya
minacım allah hayırlısını nasip etsin umarım bu saatlerde sende almışsındır bebeğini...bizi haberdar et..
Kızlarrr
şirine tugba vardı o neyaptı acaba dogum yapmış olsa gerekkk
kızlar 4ümüz kaldık dimi bekleyennn
zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı
cnm kaçgündür çok yoğundum yazamadım ama dün grip baktım cvbnına
hayırlsıı olsun cnm erken gelsinler yeterki sağlıklarıı yerinde olsunnn maaşallhh 2400 olmuş demekk
verdiği iğneler ne iğne acaba? nese dr. güven çok öenmekli madem sende bukadsaer güveniyosun bi sorun yok demektirr hayırlsıı inşallahh.
bende yarın kontrıole gidicem çatı kontrolüm yapılacak niyeyse şu muayeneden dolayı çok geriliyorummm yarın yazarım tekrar sonuçları cnm öpüyorum seni..
Kızlarrr
şirine tugba vardı o neyaptı acaba dogum yapmış olsa gerekkk
kızlar 4ümüz kaldık dimi bekleyennn
zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı
tabi sağlıkları iyi olsunda doktor beklemez deyince korktum bakalım..bu kan sulandırıcıymış ameliyat sırasında beni ve bebeği koruyacak dedi hiçbi zararı yokmuş ben coraspine kullanıyodum ya onun etkisi 2 haftaymış bu iğne günlükmüş aslında haftaya başlıycaktı erken olma durumundan 34+0 da başladık..
çatı kontrolümü kolaydır inşllh sen zaten normal doğum için kendini ayarladın ya bak gör anlamadan geçer inşllhh..gelince hemen yaz ama..
hem sen neler yapıyosun bukadar yoğunsunn yorma sakın kendini..
anladım cnm .
valla bilmiyorum bazılarıı kolay diyor bazıları çok kötüü diyorr bakalım yaşayıpp görücez artıkk.
valla son hazırlıklarr hiç bi eksik bitmiyor gibii bu arada pijamamıı bile yenii aldım ama hala çantamı hazırlamadımmmbugünde biraz temizlik yaptımmm uff yine sıcaklarr basdtı zxaten bide şu ayak ağrısıı beni mahvetttiiii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?