2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

mrb kızlar...
kaç gündür yokluğunuzu çekiyorum ama yüzüne mutlulukla baktığım bebeğim akımı alıp götüryo
inanınki böyle duygulara kapılacağımı tahmin edemezdim
emzirdim az önce ve uyuttum şuan uyuyo yavrum sizlere göz ucuylada olsa bi bakayım dedi
hepinizi çok merak ediyorum
yokluğumda doğumlar olmuştur muhakkak
bekleyenlerede sabır diliyorum Allah biran önce zamnında bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
yarın bebeğimin ve benim kontrolmüz var inş sorunsuz atlatırız kontrolümüzüde hayırlısıyla
uykuyu çok seven birisi olarak
gece uykusuzluğunun bu kadar tatlı olacağını hiç tahmin edemezdim...
sizleri takip etmek istiyorum ve elimden geldiğince takip edicem
en kısa zamandada doğum hikayemi paylaşıcam fıstıklar şimdilik bu kadar hepinizi kızımla kokulu öptük...
eğerki sormak istediğiniz bişi olursa özelime msj atarsınız çünkü tek tek yorumları okuyamayabilirim...

burcucum o anı hatırlıyorum ablam açtı teli hiç müsait değildim gerçekten çokta kalabalık ziyaretlerizmi oldu dönemedim sana geri
şimdi okuyunca ayy tüh kıza ayıp oldu dönemedim dedim
ne olur cnm kusura bakma

amanınn kimm gelmişşş
canımm allah analı babalı büyütsün inşallahhh
şuan evdesin dimiiii

bebişinii kokla bizim içinnnn

kızlar allah bebişlerinizi size bağışlasın...allahım bizede nasip eder inşallah...
bende bu ay başladım tedaviye ilk denemem olucak.çok merak ediyorum.sizlerin kaçıncı denemenizde bebişlerinize kavuştuğunuz???????????????

allahım o günleri görebilecekmiyim...

kızlar allah bebişlerinizi size bağışlasın...allahım bizede nasip eder inşallah...
bende bu ay başladım tedaviye ilk denemem olucak.çok merak ediyorum.sizlerin kaçıncı denemenizde bebişlerinize kavuştuğunuzu???????????????

allahım o günleri görebilecekmiyim...

Son düzenleme:

canım inşallah bebeğini kavuşursun ilkinde tuttu ama suyu bitti kaybettim şimdi ikincisi inşallah kucağıma almama 3 gün var rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

minacım allah hayırlısını nasip etsin umarım bu saatlerde sende almışsındır bebeğini...bizi haberdar et..

allah herkese nasip etsin inşllh..benimde ikinci denemem

ay olurmu aşk olsun böyle durumlarda aradı aramadıya bakılırmı hiçç..
çok şükür ikinizde iyisininz çok sevindim bide sen küçüksün ya bi garip oldum:))annelik nasılmış yazmışsın ama detayları bekliyoruz..doğumdan sonra ağrın oldumu falfn müsait olunca döktürürsün..
ceyda nasıl nurcan yazmış maşallah çok güzel diye bizde öpüyoruz sizi kokulu kokulu:))

aa kız denirmi öyle şeyy doğuma bukadar kala biz veririz 10 kg:)))artık nasip kısmet görücezz...dr 8 gider dedi bakalımm..
bende heycanla cumayı bekliyorum seninle aynı gidicez güzel hababerlerle dönelim..sen nasılsın başladınızmı toplanmaya

aa kız denirmi öyle şeyy doğuma bukadar kala biz veririz 10 kg:)))artık nasip kısmet görücezz...dr 8 gider dedi bakalımm..
bende heycanla cumayı bekliyorum seninle aynı gidicez güzel hababerlerle dönelim..sen nasılsın başladınızmı toplanmaya

cnm kaçgündür çok yoğundum yazamadım ama dün grip baktım cvbnına
hayırlsıı olsun cnm erken gelsinler yeterki sağlıklarıı yerinde olsunnn maaşallhh 2400 olmuş demekk
verdiği iğneler ne iğne acaba? nese dr. güven çok öenmekli madem sende bukadsaer güveniyosun bi sorun yok demektirr hayırlsıı inşallahh.
bende yarın kontrıole gidicem çatı kontrolüm yapılacak niyeyse şu muayeneden dolayı çok geriliyorummm yarın yazarım tekrar sonuçları cnm öpüyorum seni..

kuzumm korkmana gerek yokkk çatı muaynesinden kendini kasma yeterkii
bazılarından azmiktarda kanama oldugunu bile duymuştum
olursada panik yapma zaten söylerler sanaa
evet kuzum aynı gün gidiyoruz
saat 10da randevum benimm
dün tartıldımda 1kilo almış gözüküyorum kendi tartımda
6haftada 1kilo çok iyii
umarım ordada öyle çıkarrr
minacım allah hayırlısını nasip etsin umarım bu saatlerde sende almışsındır bebeğini...bizi haberdar et..

evet ya minada bebişini kollarına almıştırrr
negüzell

Kızlarrr
şirine tugba vardı o neyaptı acaba dogum yapmış olsa gerekkk

kızlar 4ümüz kaldık dimi bekleyennn
zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı

Kızlarrr

zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı

evet bukadarız allahım çok heycanlıı..
zeynep tarih verdi ondan önce başladı doğumlar:)
şirine tuğba kesin yapmıştır doğumunu inşllh tabi
zambakcım en son senin diycem ama kısmet işi bu burda gördüğüm kadarıyla..

vee süpersin 6 hafta 1 kg bende 2 kg almışım bide diyolardı son ay çok alınır diye biz çürütmüş olduk bu tezi çok şükürr..

yarın annemde geliyo:)))))artık rahat rahat doğururumm....

tabi sağlıkları iyi olsunda doktor beklemez deyince korktum bakalım..bu kan sulandırıcıymış ameliyat sırasında beni ve bebeği koruyacak dedi hiçbi zararı yokmuş ben coraspine kullanıyodum ya onun etkisi 2 haftaymış bu iğne günlükmüş aslında haftaya başlıycaktı erken olma durumundan 34+0 da başladık..

çatı kontrolümü kolaydır inşllh sen zaten normal doğum için kendini ayarladın ya bak gör anlamadan geçer inşllhh..gelince hemen yaz ama..

hem sen neler yapıyosun bukadar yoğunsunn yorma sakın kendini..

kızlar erken olma ihtimaline karşı temizliğe başlıyoruz yarın halılarımı vericem yıkamaya pazartesi kadın gelicek 22 nde zamanında bile olsa 15 günde kirlenmez heralde ev..
bide kendi temizliğim için nezaman gitsem acaba acil bişey olur diyede korkuyorum şimdi gitsem ozamana kadar yine çıkar valla bu konuda arada kaldım

Kızlarrr

zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı

evet ya 4 ümüz kaldıkkk bakalım sırayla gidebilicezmiii şirin tuğba danda hala bu saat oldu hbr yok umarım bebişide kendide çok iyilerdirrr..

anladım cnm .
valla bilmiyorum bazılarıı kolay diyor bazıları çok kötüü diyorr bakalım yaşayıpp görücez artıkk.
valla son hazırlıklarr hiç bi eksik bitmiyor gibii bu arada pijamamıı bile yenii aldım ama hala çantamı hazırlamadımmm bugünde biraz temizlik yaptımmm uff yine sıcaklarr basdtı zxaten bide şu ayak ağrısıı beni mahvetttiiii ...

Zeynepçim çok az kalmış..allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin..
Kızlar allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.. Meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

hazırla canım sen artıkk eksikler hiçç bitmiyo....
doktor bana göğüs ucu kremine başla dedi hergün sürüyorum baya iyi geldi kuruduysa tavsiye ederim...
temizlik demee:))benim halıları verdim sabah anam altları resmen kum olmuş bende sabah 2 kere süpürüp 3 kere viladaladım anca arındı resmen ..önce süpürüm sildim tekrar süpürdüm yine sildim bide evden çıkarken bakalım akşam gidince ne durumda:))
inşllh şu çatı kontrolün bitmiştir ben sormuştum dr a bana yapılmıycak:)bakalım cuma günü ne diycek çok merak ediyorum .
ayak ağrısı derken nası bi ağrıki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…