2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar çatı muayenesinden hiç korkmayın.. anestisiz rahim filmi çektirmiş, aşılama yaptırmış ve tüp bebek işlemi yaptırmış biri olaraktan ( ki çoğumuz yaptırdık bunları) hiç öyle abartılacak bişiy yok.. hele kendinizi rahat bırakırsanız hiçbir ağrı hissetmiyorsunuz.. hamileliğimizin ilk ayında oraya ultrason cihazını soktular be iki parmaktan mı korkicez arkadaş..

ben iğneyi ve corasprini hamileliğin başından beri kullanıyorum. corasprini 36 da kestik ama iğneyi doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanıcaz dedi

senin doğumun nasıl olucak normal sanırım..çatı için 37 haftada bakılıyo diye biliyorum..

ama iğneyi doğuma 1 hafta kala bırakıp doğumdan sonra 4 gün kulanıcakmışım

doğuma 1 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııı hepimize hayırlı doğumlar........

ay zeynepcim hadi allahın izniyle bitti seninki allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin..
ilk seni bekliyoduk senden önce 2 doğum oldu..
sende boşlama sakın burayı tabiki fırsat buldukça yaz bizi merakta bırakma sakınn..

doğuma 1 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııı hepimize hayırlı doğumlar........
hadi canım hayırlısıyla sonuna geldinn
nemutlu sana darısıda bizeee
bende varım galiba 37 nin içindeyiz
aa evet sende varsınnn
topigin kaçaklarından oldugun için unuttum seniii
kuzum herşeyini hazırla heleki çantan artık tam hazır olsun
kuzum son günlerde kendini yormaa
ayak agrısını senden sonra ben bilirim galibaaa
neyseki gündüz çok çekmiyorum
evet ya 4 ümüz kaldıkkk bakalım sırayla gidebilicezmiii şirin tuğba danda hala bu saat oldu hbr yok umarım bebişide kendide çok iyilerdirrr..
inşallahh canım yaaa
yazar inşallah bizeee

temizlik işlerini bitir canım artık
22sinde kesin dogum olacakmı canım yoksa cuma heran herşey degişirmikiii
bence git kendi temizligin için
bak herzaman seninle bile bikaç gün sonra giderim agdaaya dedi ogün gelmeden doguma gitti

yok
canım bayramdan önce olabliri dedi 22 çok erken ..cuma günü bakalım ne diycek..

kızlar yarın 8.30 da doğumum var rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ama ben çok duygusalım hem yavruma kavuşuyor hem de ayrılıyormuşum gibi geliyor. dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler.

Canım hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah.. Eski topiğin olarak dualarımız hep seninle.. Allah kolaylıklar versin..sağlıkla kavuştursun yavruna.

mrb kızlarr
burcucum kusura bakama cnm dün gece çokgeç girdim eve yine
benim doğum tarihi yine değiştiii çatı kontrolünü oldum kimseyi korkutmak istemem ama cnm çok yandıı dr.um aslında çatın müsayit dedii ama kendini çok geriyosun dedii bide çocuğun kafası daha çok yukardaymışşş bu haftada aşağıda olması gerekiyomuşşş ama biizmn yaramaz hala yukarda sanırım kontrol sırasındaki cnm ın acımasına bakarak eşime çok korkuyorrr biz normla doğum yapmayalım demişş ayrıyeten kordonlarııı çok yzüünün önündeee beni düşündürüyoda dedii anlayacağınız dr.um baya kararsız kaldı ne yapıp ne yapmammamız konusunda bende kararr sizin dedim 26 sı cuma güne sabah 8 de sezeryana karar vardik yani son 9 gün kızlar geri sayım başaladııı.
ama nedense ben çok gerginimmm ordan hastaneye gitiik odamı ayarlamaya bebek bakım yerine çıktım küvezde minnacık bir bebğimiz vardııı bide içeride normal bi doğum sesler beni çok etkiledi başladım ağlamaya hemen beni aşağı indirdiler dünden beri durup durup ağlama nöbetim geliyorrrr kendimi çok kasdım nedensee işte böle biraz uzun yazdım sanırımm ..

duygusallığını çok iyi anlıyorum cnm ben 1 gün önce kendimi düşünemiyorum dualarımz senin ve bebğinle hayırlı doğumlar sağlıkla bebğine kavuşman dileğiyle cnm bizi hbr siz bırakma lütfennnn ..

canım ya bende çok duygusalım buara hemen ağlamaya başlıyorum.hatta yazını okurken bile.

ya çatı için çok zor diye duymuştum ama sana bişey söylemedim korkma diye neyseki atlattın..
ayy 9 gün çook az kaldı allahım hayırlısını versin ecrincim senden önce doğum olmaz umarım:)zeynep hariç:)
artık rahat olmaya çalış bende günler yaklaştıkca korku heyecan hepsi başladı
doğum yaptığım günü düşününce ağlamaya başlıyorum bende bebeğimin yüzünü gördüğüm an napıcam bilmiyorum deli gibi ağlamakda istemiyorum sanırım kaçış yok...
en sdn sezeryana karar verdin boşver iiyi oldu bence..güzel bi doğum yaşayalım hepimiz inşllhh..

zeynepcim güzel ve sağlıkla alırsın inşllh kucağına.
dualarımız seninle bizi unutma tamammı..

Allah yardımcın olsun dualarımız senınle sende bızı unutna canım

Allah yardımcın olsun dualarımız senınle sende bızı unutna canım

cnm ya benimki duygusallıkmı sinir bozukluğumu anlayamıyorummmm ama normal değilim asla.evet zormuş maaleseff.
ay ben sezeryana girterkende tutamma kendimi yumurta toplamaya girerken bile ağladım ne çok seviyorum ağalamayııı ya sinie oluyorum kendimeee..
inşallajhh cnm iiyii doğum yaşarız hepberaberrrr senin kesin günün cuma belli olucak tı dimii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…