Kızlarrr
şirine tugba vardı o neyaptı acaba dogum yapmış olsa gerekkk
kızlar 4ümüz kaldık dimi bekleyennn
zeynepela
burcuuuu
ecrinn ve bennn
unuttugum varmııııı
off dimi ya 35 36 da kullanıcaksın son hafta bırıkıcaksın dedi napsam acaba ...bide iğne yani.
ben iğneyi ve corasprini hamileliğin başından beri kullanıyorum. corasprini 36 da kestik ama iğneyi doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanıcaz dedi
ben iğneyi ve corasprini hamileliğin başından beri kullanıyorum. corasprini 36 da kestik ama iğneyi doğumdan 1 ay sonraya kadar kullanıcaz dedi
doğuma 1 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııı hepimize hayırlı doğumlar........
hadi canım hayırlısıyla sonuna geldinndoğuma 1 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııı hepimize hayırlı doğumlar........
aa evet sende varsınnnbende varım galiba 37 nin içindeyiz
kuzum herşeyini hazırla heleki çantan artık tam hazır olsunanladım cnm .
Valla bilmiyorum bazılarıı kolay diyor bazıları çok kötüü diyorr bakalım yaşayıpp görücez artıkk.
Valla son hazırlıklarr hiç bi eksik bitmiyor gibii bu arada pijamamıı bile yenii aldım ama hala çantamı hazırlamadımmmBugünde biraz temizlik yaptımmm uff yine sıcaklarr basdtı zxaten bide şu ayak ağrısıı beni mahvetttiiii ...
inşallahh canım yaaaevet ya 4 ümüz kaldıkkk bakalım sırayla gidebilicezmiii şirin tuğba danda hala bu saat oldu hbr yok umarım bebişide kendide çok iyilerdirrr..
kızlar erken olma ihtimaline karşı temizliğe başlıyoruz yarın halılarımı vericem yıkamaya pazartesi kadın gelicek 22 nde zamanında bile olsa 15 günde kirlenmez heralde ev..
Bide kendi temizliğim için nezaman gitsem acaba acil bişey olur diyede korkuyorum şimdi gitsem ozamana kadar yine çıkar valla bu konuda arada kaldım
hadi canım hayırlısıyla sonuna geldinn
nemutlu sana darısıda bizeee
aa evet sende varsınnn
topigin kaçaklarından oldugun için unuttum seniii
kuzum herşeyini hazırla heleki çantan artık tam hazır olsun
kuzum son günlerde kendini yormaa
ayak agrısını senden sonra ben bilirim galibaaa
neyseki gündüz çok çekmiyorum
inşallahh canım yaaa
yazar inşallah bizeee
temizlik işlerini bitir canım artık
22sinde kesin dogum olacakmı canım yoksa cuma heran herşey degişirmikiii
bence git kendi temizligin için
bak herzaman seninle bile bikaç gün sonra giderim agdaaya dedi ogün gelmeden doguma gitti
kızlar yarın 8.30 da doğumum var rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ama ben çok duygusalım hem yavruma kavuşuyor hem de ayrılıyormuşum gibi geliyor. dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler.
hadi canım hayırlısıyla sonuna geldinn
nemutlu sana darısıda bizeee
kuzum herşeyini hazırla heleki çantan artık tam hazır olsun
kuzum son günlerde kendini yormaa
ayak agrısını senden sonra ben bilirim galibaaa
neyseki gündüz çok çekmiyorum
bebişinkini haırladım sayılır ama hala sayılır diyorum kendiminkinide bugün yarın hazırlıcamm yormamaya çalışıyorum desem yalan olur çamaşır ütü hiç bitmiyor daha biraz önce yarıladım ütüüyü yineee ufff evet şşu ayklarım ağrımasa ve işimese çok daha güzel olacak herşey ama bunada şükür attık. iyi bari en azımdan gündüz rahatsımşın sen cnm ya.
mrb kızlarr
burcucum kusura bakama cnm dün gece çokgeç girdim eve yine
benim doğum tarihi yine değiştiii çatı kontrolünü oldum kimseyi korkutmak istemem ama cnm çok yandıı dr.um aslında çatın müsayit dedii ama kendini çok geriyosun dedii bide çocuğun kafası daha çok yukardaymışşş bu haftada aşağıda olması gerekiyomuşşş ama biizmn yaramaz hala yukarda sanırım kontrol sırasındaki cnm ın acımasına bakarak eşime çok korkuyorrr biz normla doğum yapmayalım demişş ayrıyeten kordonlarııı çok yzüünün önündeee beni düşündürüyoda dedii anlayacağınız dr.um baya kararsız kaldı ne yapıp ne yapmammamız konusunda bende kararr sizin dedim 26 sı cuma güne sabah 8 de sezeryana karar vardik yani son 9 gün kızlar geri sayım başaladııı.
ama nedense ben çok gerginimmm ordan hastaneye gitiik odamı ayarlamaya bebek bakım yerine çıktım küvezde minnacık bir bebğimiz vardııı bide içeride normal bi doğum sesler beni çok etkiledi başladım ağlamaya hemen beni aşağı indirdiler dünden beri durup durup ağlama nöbetim geliyorrrr kendimi çok kasdım nedensee işte böle biraz uzun yazdım sanırımm ..
kızlar yarın 8.30 da doğumum var rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. ama ben çok duygusalım hem yavruma kavuşuyor hem de ayrılıyormuşum gibi geliyor. dualarınızı eksik etmeyin hepinize sevgiler.
canım ya bende çok duygusalım buara hemen ağlamaya başlıyorum.hatta yazını okurken bile.
ya çatı için çok zor diye duymuştum ama sana bişey söylemedim korkma diye neyseki atlattın..
ayy 9 gün çook az kaldı allahım hayırlısını versin ecrincim senden önce doğum olmaz umarım:)zeynep hariç:)
artık rahat olmaya çalış bende günler yaklaştıkca korku heyecan hepsi başladı
doğum yaptığım günü düşününce ağlamaya başlıyorum bende bebeğimin yüzünü gördüğüm an napıcam bilmiyorum deli gibi ağlamakda istemiyorum sanırım kaçış yok...
en sdn sezeryana karar verdin boşver iiyi oldu bence..güzel bi doğum yaşayalım hepimiz inşllhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?