2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

canım en yakın zamanda 2arkadaşım dogum yaptı
birisi sezeryan birisi normall
ama maşallahh normal dogum yapan bebiş dogduktan sonra hemen ayaktaydııı
ama sezeryanlı olann kalkamadı tabikiiilk 3günü sıkıntılı geçtiii
ama onu görünce korktunmu sezeryanda de hayırr
allahın izniyle kimseye bişey olmadııı
herkes geçiyor bu safalardan bizde geçeriz inşallahh...
her anınızı fotograflayın canımmm
bugünlere geri dönülmezzzz

doğru söylüyosun zaten çok zor olsa millet 2.çocuğu doğurmazdı..
sorma makinalar hazır kameraya kasette almış dün eşim sezeryandan sonra ilk görüntülerini ben göremiycem enazından seyrederim bide o gün narkozun etkisiyle bişey kaçırırım falan:)))
bide genel anestezi yaptırıcam ben öyle karar verdim.
buarada zeynepela doğumunu sağlıkla yapmış kuzusu 3,400 gr mış maşallah:)

kızlar meraba ben geldimmm kontrolümüz iyiiydiii şükür bebiş doğum kanalına girmiş hafifte kasılmalarımm başalamışş dr.um birtürlüü karra veremedi beni nasıl doğum yaptıracağına:) her an herşey olabilirrr asncın falan başlarsa yada nişan gelirse hemen beni ara hala normall şansın var hbr in olsun kend,ni hiç bişeye şartlandırma dedii
neye nasıl tepki vereceğime şaşırdımm eve geldim hemen çantamı hazırladımmmm şimdi diken üstündeyim tam bişeye alışıyuorum sonra hoppp herşey tepe taklaaa böle işte şu anda panik halindeyim kendimi dinleyipppn duruyorumm hakkımızda hayırlıısıı ne ise o olsunnn..şimdilik bneden böle kızlarr..

slm kızlar nasılsınzı sizleri çok özledim...
bebeğimle koşturup duruyoruz biz sizleride çok merak ediyorum...
yavrum sarılık oldu kızlar ptesiden beri hep devam ediyo değer dşerken dün çıktığını öğrendik kontrol altındayız ptesi tekrar ölçlecek duruma göre yatış olabilirmiş
dua edin bize...
sizler nasılsını...
burcu şafak saymaya başladın demek cnm hadi hayırlısı
ama hazırlıklı ol bak bana bende sayarken kuzumu aldım kucağıma
zeynepeladan hbr varmı kızlar doğumu oldumu hbr aldınızmı merak ettim
zambak sen nasılsın cnm
inş hepinizde herşey yolundadır...

Çok geçmiş olsun canımm
inşallah deger artmazda yatış olmazz

hakkında hayırlısı olsun normal olabilirse tabiki normall yap kuzummm
panikk yapacak bişey yokk herşeyin hazırsa
bekle sancın gelsinn

canım hayırlısı olsun genel istiyosan o olsun tabii
ha bu arada bebek dogdugunda aç kaldıgı için sarılık oluyormuşş
aklında olsun mama takviyesi yapsınlar yanında kim gelirse sonuçta sen kendine gelene kadar bebek aç kalacak
sütün geçte gelebilir
önemli olan bebegin aç kalmaması

zeynepelayada sevindim maşallah bebişine
3400gayet iyyiii
maşallahhhhhhhhh

kızlar merhaba perşembe sabah 9.27de bebeğime epidural sezeryanla ulaştım bebeğim 3420 gram doğdu. çok şükür maaşallah yaa çok güzel bir duygu. rabbim bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. bu arada kızlar vajinal akıntı geldi bebeğimden normal dedi çocuk doktoru ama sizde de. hepinize çok çok öpücükler

zeynepcim maşallah bebeğine çok şükür aldın bebeğini darısı artık bizlerin başına.
nasılsın ağrın oldumu sütün geldimi.inşllh herşey yolundadır bizi bilgilendir.
öpüyoruz seni ve kızını:)

evet ya aç bırakmamak lazımmış süt gelene kadar mama verşcem inşllh .yok deniyo ya biberona alışır falan 2 gündemi alışcak..gelmese bile emzirinde diyolar..

varya bende seni hem merak etim hem özledim hatta geçen arıycaktım hadi rahatsız etmiyim dedim.
canım inşllh sarılığı hemen atlatır ve yatışa gerek kalmaz minik ceyda..
evet gün sayıyorum ben ama inşllh daha erken gelmez benim kız zaten belirlenen tarih bile erken artık hakkımızda hayırlısı olsun..
ya buarada ameliyat yerin ne durumda.

aay ecrincim evde beklemekde nasıl heycanlısındır kimbilir artık allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.
bidahaki kontrolün nezaman belkide doğuma gidersin:)
hiç panik yapma ama soğuk kanlı olmak lazım..sonunda çantanda hazır artık gelsin minnoş:)

evet çantamm hazır aertıkk:) ama saç düzleştiriicimii en sonn an koyucam :)
cnm salı bidahaki kontrolüm ama her an sinyaldeyim bakalım ay heyecanlı olmaz olurmu hemde çok kokuda yanında cabasıı tabii dün akşamdan beri migren atağı geçirdim şimdi gözüzümüü açtım biraz s,itresten sanırımm..

cnm gözün aydın rabbim sağlılıkla analı babalı büyütsün evladınıııı maaşallah ona kilosuda gayet iyi
ya bende merak ediyorum sütüün hemen geldimii bide onu sana ilk verdiklerinde ne hissettinn paylaşırsan biizmle seviniiriim cnm .

cnm Allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin senin adına çok sevindim gözünüz aydın
benim kızdada 2 kere oldu beyaz sümksü bi akıntı dr a sordum çok normal dedi kanlı bile gelebilir korkma dedi
sende rahat ol cnm

cnm çok sğl inş değerimiz düşer bugün gene yüksek çıktı amadr gününe göre güzel dedi
dikiş yerlerimde iyileşme var heralde fena kaşınıyo
ağrım oldukça ağrı kesici alıyorum ama sık değil yani ağrılar
ilk 4 gn zorladı sadece ciddi düzeyde o kadar

gelince yapıştır anneside öle görelimmm .
benim akıllı kocam 1 duvara boydan boya gs amblemii yaptırdıııı:)

ben bi gün önceden fön çektiricem düzleştirciyle hastanede çok zor olur diye düşünüyorum..bide makyaj malzemesi götürücemde şimdi ben bronz pudra sürüyorum bide parlatıcı ruj falan bebeği öpememki:)))sadece gözüme bişeyler sürerim belki bide nemlendirici krem.)
ya ecrin bu migren seni bırakmadı valla çok geçmiş olsun panik yapmamaya çalış.

demek gs ha :))))bizimkine kalsaydı oda fb yapardı:)hatta hastane çıkışı alıcaktı aldırmadım şimdi al desem tutunucak onu giydir diye bende pembiş olsun istiyorum:=)
ama olsun senink erkek :))bu adamlar çok alem

gelince yapıştır anneside öle görelimmm .
Benim akıllı kocam 1 duvara boydan boya gs amblemii yaptırdıııı:)
amanınnnn gerçektenmiiii
kız başka yaptıracak bişey bulamadıda gs amblemimi kaldııı
kuzumm stress yapmaaa
kavuşacagın anı düşünnnn

Eki Görüntüle 244627

kızlar yatağının üstü için bunu aldım yoksa duvar boş kalmıştı..hepsiburdadan istedim gelince yapıştırıcam inşllh güzel olur.
çok güzell burcuuu
sana bişey sorucam park yatagın içine ne yatak aldın
biz alırken sünger verdiler ya çok ince o
eşimin içi rahat etmedi
hepsi buradadan yatak aldı ama iyimi etti bilmiyorumm

evet ya aç bırakmamak lazımmış süt gelene kadar mama verşcem inşllh .yok deniyo ya biberona alışır falan 2 gündemi alışcak..gelmese bile emzirinde diyolar..
yok kuzum alışmaz 2günde bebek hem zaten ilk an aç kalmaması önemlii
inş. Sütün gelirde sütümüz gelirde gerek kalmazz
allah analı babalı büyüksün canım ecrinin sorduklarını merak ediyorummm
sütün hemen geldimiii?
Annelik duygusu nasıl bişeyyy

zambakcım bende yatağını hepsiburdadan istedim oda ince gibi geldi bana ama herkes normal dedi.
sizde hepsiburadadanmı istdiniz sonra

bu benim istediğim

ya o fön olayı 1 gün önce tamam zatende orda terlicez saç önlerii için düzleştiriiciii ne kokanayızz yaaa:)evet o makyaj olayını bende düşündümm bebeğe değse bi zararııı olurmıu acaba? şu a bunları düşünüyoruz ama hastanede bunların hiç biriyle uğraşoıcağımzıı hatta aaklımızın ucundan bile geleceğinii sanmıyorum mantıklı düşününce. evet cnm ya maaşeseff bırakmadııı ne yapalım rabbim beterinden saklasın ..
aman ne yapııyımmm çok heveslibizimkiii hemde zaten çok koyuu taraftar kırmka istemiyorummmm hevesi içinde kalmasın diyorum bizim 1 hastane çıkışımız gs. store ama krem çünkü organik..neseki sarı kırmızı güzel canlıı renklerr o yüzden çok takıntı yapmıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…