2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Merak ettim canım
hergün girerdinya acabada kaldımmm
canım ya sırada sen sonrada ben inşallah allahın izniyle
canım ya seninde bişey kalmadı allahın izniyle ayın 2sinde bebegin kollarında
yarın hayırlı haberlerle gelll
sende gidipte doguma girenlerden olmaa:)))şaka biyana hayırlısı olsunn

ay valla şook dün sana son msj yazdım ya tuvalete gittim 1 2 damla kan gelmiş hemen dr adarm sabah aç çağırdı nst ye bağlandım sancım yok ama açılma başlamış plesantam yaşlanmış ve suyum azalmaya başlamış apar topar olmasın yarın sabah bebeğime kavuşuyorummm allah izin verirse..
bebeğim 2911 gr olmuş 1 haftada önden gittiği için hiç bi sorun olmaz dedi doktorum ..
bende gidip doğuranlardan olucam:)))
canım bu gece kadir gecesi önce iyiliklere vesile olsun benim içinde bol bol dua et tamam mı..bende fırsat buldukca girerim inşallah.
duygularımı anlatıcak ifade bulamıyorum çok heycanlıyım bebeğimi kucağıma alacağımı hayal ettikçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum..inşllh sağlıkla gelir yavrum yavrularımız
seni çok öpüyorum gün içinde girersen konuşuruz..

burcuuuuu kalakaldımmmm
demek sende beklenenden erken kavuşacaksın bebişinee
hayırlısıyla inşallahh canımm
ama hala şoktayımm emin ol
evet canım ya dualarımda sende olacaksın hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahh
akşam girerim inşallah denk geliriz konuşuruzzz

burcuu
ayrıca kilosunada maşallah
bak 2800falan olsun derken ne güzell geçmiş bile nerdeyse 3olacakmışşş
çok şükür diyelimm
yeterki saglıkla dogsunnn

burcuu
ayrıca kilosunada maşallah
bak 2800falan olsun derken ne güzell geçmiş bile nerdeyse 3olacakmışşş
çok şükür diyelimm
yeterki saglıkla dogsunnn

canım bende hala şoktayım:)bende senin için dua edicem..
erkenciler kervanına bende katılmış oldum inşallah senin yavrun zamanında gelir..

allahtan bebişin kilosu falan iyi sırf bu yüzden erken geldiğine üzülmüyorum..
yarın sabah 8 de hastanede olucam 10 gibi alırız dedi..

burcu bagnudan duydum dogumun varmış yarına ALLAHIM yardımcın olsun cok kolay gecsin dogumun İNŞALLAH

doguma giderken bagnuyla banada dua et canım ya cok ihtiyacım var duaya doguma giden kadınların duası kabul olurmuş bizi unutma lütfen

yavruna kavuşmana cok az kaldı darısı başımıza hayırlı ugurlu olsun saglıklan kucakla yavrunu İNŞALLAH

kızlarr mrbb ben geldimmm.......
sonunda oğluşummm çağanımm kollarımda rabbiimmm hepini,zee bu güzelll duyguyu yaşamayıı nasipp etsinnnn dün evimiize geldikkkkk evimiz dopdoluu artıkkk kusura bakmayınn hbr veremedim ama sağollsunn oğluşumun teyzesi serince hbr vermişş szieee bize bira<z korkuttu yaramaz konntrole gittiğimizde yne kordonunu sıkıştırıppp kalp atışını az duymamıza neden olduu dr.umda 1 saat bilebekletmeden hemen sezeryana alamayı uygun gördüü çok ma çok korktummm duygularımıı kelimelerle analatamam sizee ama rabbime şu mübarekk gecede yüzbinlerrce şükürler olsunkiii herşeyi yolunda oğlum sağlıklıııı
gelelim ayrıntılara kızlar ben sezeryanı inanın daha kolay sanıyodumm bebiş alınırken anlamıyosunuz ama vucudunuz hassasssa daha sonrasında sancılarr bekledeiğimden çok oluyorben hastanede sırt ağrıosı nı inanılmaz çok yaşadım şimdide dikişlr ve göğüsümmm rabbim tte
z zamanda iyi olammaıızı nasip etsin hı bide kızlar lütfen sütünüzüün akibetini öğrenmeden süt içinn çaylar içmeyin sonraa çok acısınıı çekersinizzzz ilk 1 hafta bekleyin olmazsa içersiniz benden size öneri ben içmediğim halde şu anda çok acııdsını çekiyorumm içdiğimmi düşünemiyorum bile şimdilik bu kadar kızalrr müsayit oldukça girmeye çalışıcamm....

Burcucumm cnm hadi şu mübarek gün tüm dularımız seninleeee biranöncee güzzelll hbr lerinii bekliyorummmmm sakın hbr siz bırakma ama çok da zor oluyor hbr dar etmek.
zambakcımmm cnm seninde güzel hbr lerini beklliyorummm acil çıkamm lazım öpüyorum kızlar sizii
,

Canım hakkında en hayırlısı buymuş demekki
ne güzell saglıklı bişekilde kucagına aldın çaganını
neden çay hakkında öyle dedin
çokmu sütün var şuanda
anlamadım girdiginde ayrıntılı yazarsan çok sevinirimm

allahım hayırlısı versinn ama zamanını beklesinn benim kızımmm,

burcumm
canımm bebişine kavuşmuşsundurrr
allahımm hayırlısıyla saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhh
yaz sakın beni merakta bırakmaaa

mrb kızlarr...
girdimm ama kimsecikler yokk burcudan bi hbr de yok ama haklıı ilk günlerde hbr verememmkte umarım bebişte burcuda çok iilerdir yakın zmanda güzell hbr lerini, alırıızz.
zambakcım cnm çay için neden öle dediğime gelince sütün biraz fazla olursa başına bela oluyor göğüslerin çok acıyor ve şişiyor bebişler ilk günler çok az emiyolar çünküüü ben başıma geleni söledimm szi bilirsinniz tabi ama bi bakın az olursa kullanınkii mağdur olmayın. o acıyı çekmeyinn.

mrb kızlar sizleri çok ihmal ediyorum ama kızım çok ilgi bekliyo malesef
gazlı bi kızım var ve sürekli pış pışlanmak istiyo...
sizleride çok merak ediyorum ama yapacak bişi yok dün tam kk yı açtım niki girecem ağlamaya başladı giremedim sonrasındada devamı geldi zaten
annem gitti ctesi günü kızımla artık başbaşayız
gündüzleri güzel emip uyuyo ama geceye sütüm azalıyo ve mama takviyesi yapıyoruz
gazı için dr umuz sap simplez verdi onu kullanıyorum 2 gündür sanki biraz iyi gibi
bu bayram evimizdeyiz annemlere tdağa gidemiyoruz küçük bebeğim daha korkuyorum annemde gelmeyin kzım evinizde daha rahat edersiniz dedi sonra gelirsiniz dedi
eşimin ananesine gideriz 2dk mesafede herkesi orada görürüz olur biter
yarın 19 günlüğüz teyzoşlar yarı kırkımız geliyo bakalım hayırlısıyla

cnm gözünaydın kavuşmuşsunn meleğine ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etisn inş..
sütün ne güzel çok demekki maşallah nazar deymesin...

canım arkadaşlarık giremedim çok zor bi üç gün geçirdim neler yaşadım bilemezsiniz..27 ağustos cumartesi saat 11 de minik meleğim dünyaya geldi.35+5 mişim.2950 gr 50 cm..sezeryandan bi çıktım kızım yok solunumunda problem olduğu için yoğun bakım küvezine almışlar odama geldim önce doğumda ağlamadı denmiş biz içeri kamera vermiştik direk çıkınca ağlıyo dışarda bbabası ve ablamla yukarı geliyo yıkanıyo ve bi anda küveze alıyolar ..kucağıma alamdım amaliyattan çıktım çok ağdım vardı onu görmek için ayaklandım aşağı indim neyse heryeri hortumlu çok üzüldüm..hastaneden çıkana kadar yavrumu kucağıma alamadım.neyse güzel haberler neyseki hergün iyiye gitti kuşum ama hala hastanade ama sağlığı maşallah iyi cumartesi geliyo kuzum şimdi pompa aldık hergün sağıp götürüyorum..kızıma dün gül diyorum güldü..sessimi duydu gözlerini açtıcuma hemşire ablasıyla yıkıycaz orda oda ayarladılar o akşam nasıl emziriceğimi öğreticekler ve allahında izniyle alıp gelicem..
yüzü gözümde her girdiğimde bi sürü fot çektim kameraya çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın kimseyi evclet acısıyla sınamasın..
genelde yeni doğan küçük haftalı ve sezeryan baebekler yaşarmış bu sorunu ama çok şükür sübahannallah iyi..:)
veeee
cmts günü doğuma giderken annmin apandisti patladı acil amğliyata alındı 5 saat sürdü herkes bi yerlere dağıldı yani doğummu yaptım anlamadımama çok şükür annemde iyi evdeyiz..şimdi amcamlar herkes karar verildi bebeğimi aldığım gün lohusa partısi yapıcaklar bana:))
evet gelelim sezeryanda öyle kolay değilmiş iki kere düşünmek lazım benceL)hala ağrılarım var..gaz sancısı zorladı beni ama gün gün iyileşiyorum tabi bebeişimde olmadığı için yanımda belki daha fazla hissetmişimdir onun yanından çıkınca kendimi bomba gibi hissediyorum..
aa burada suyum çok azalmış ve bebeğim sıkışmış narkozdanda etkilenmiş..
ay kızlar gecelikler süsüler hepsi yalanmış alah yeterki sağlık versin...
benden bukadar ecrincim çok şükür çağan geldi benim için yavrunuz kokla..
zambakcım hadı hayırlı sağlıklı bi doğumla al bebeğini muhakkak açık renk çamaşır giy ..
herzaman oh 20 si çıktı şükür ceydayıda öp tamamıı
hepinizin bayramı mübarek olsun bidahaki bayrama hepimiz yavrularımızla sağlıkla girelim inşallahh..
hepinizi bol bol öpüyorumm..

BURCUMM
canım ya inan içim cız ede ede okudumm
çook şükürr bebeşin iyii ve evine gelecekmiş çok çok şükürrr
gerçekten sıkıntılar üst üste gelmiş annenin ameliyatıyla birlikte
allah daha kötüsünü vermesin diyelimmm

bebegini saglıkla büyüt inşalllahh
moralini yüksek tut allah şifanı versinn geçsin agrın sızın inşallahhh

demekk çok sütün maşallah diyelimm
canım sagarak boşaltsan olmazmı
çok agrı yapar gögsünde bekledikçee

Burcu selamlar ,
Öncelikle hem geçmiş olsun , hemde bebişini güle güle sağlıkla büyüt...Biz neleri atlattık değilmi eminim bu günlerde geçecektir...
Foruma birşey yazmasamda az çok zaman zaman takip ettim... Senin bebişine kavuşmanada çok sevindim...Ben şuan 36+5 teyim , çok şükür şimdilik herşey yolunda mümkün olsa normal doğum istiyorum ama doktorum sezeryanda ısrarcı... Ptesi gitcem bakalım ne dicek...

Senin de bayramın mubarek olsun , bebişine en kısa zamanda kavuşman dileğiyle....

cnm gözünaydın kavuşmuşsunn meleğine ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etisn inş..
sütün ne güzel çok demekki maşallah nazar deymesin...

sağoll cnm amin cümlemiziinkiniiii. evet çok şükür iyi sütüm ama şimdii fazlası kalmadıı sağmıyorum ama nedensee göğüslerim bugün sızıım sızıım sızlıyorrrr neden olur acaba baya canım acıyor...
maaşallah sizede ne güzel yarı kırkınzıı atlattmışnızzzz rabiim sağlıkla büyümeyii nasip etsinn..

cnm benim yaaa valla zaten öle duygusalımkii hiç dayanamıyorum böle şeylere okurken kendimii tutamadım inankiiii ama şüküeler olsunkiiii yavrunda sende annennde ityiyisiinizzzz rabbimmm bundan sonra bahtını güzel eetsinnn annesii iyi c.tesii kavuşuyosunn yavruna rabbim bunu ilk ve son eylesin birdaha yavrundan ayırmasın seniii .
doğru sölüyosun cnm biz herşeyyi en ince ayrıntısıına kadar inceledik hatta abarttık insanın gözü doğumdan sonra hiçbişeyi görmüyor.
sezeryan denildiği ve zannendildiğii gibii asla kolay bişey değillll zorun zoruu hatta kimseyii korkutmak istemem ama normall doğum yapma şansıı olanalra asla önermiyorummm 1 hafta acı çekmemnin ve sonrasındad yavaş yavş iyileşmenin bi anlamı yokk..
nese cnm bebişinden bizi hgaberdar et lütfennn merakta bırakma biizi tekrardan çok geçmişş olsunnn rabbim anaı bablı sağlıklıı büyütsün bebişinii

demekk çok sütün maşallah diyelimm
canım sagarak boşaltsan olmazmı
çok agrı yapar gögsünde bekledikçee

evet cnm ilk 4 gün boşalttım zaten sağark hemde çok ağrı yapıyor ama şu anda çok fazla yok bu seferde inanılmaz sızı var göğsümdee baya canımı acıtıyor bu neden olduu caba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…