2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

biliyomusun bi arkadaş acıbadem bköyde doğum yaptı kuaför falan gelmiş :))
herkes öyle diyo bunları şimdi düşünüyosunuz diye amas saç baş biyerded olmayalım dimi..
bide benim tam bayram tatili arasına gelicek millet tatili bırakıp beni ziyaretemi gelir anca eve gelicekler gibi gözüküyo:)
aman boşver oda baba oluyo hevesini alsın aslında...dediğin gibi odayada yakışmış
bende hem zaman geçsin istiyorum hem geçmesin ...bazen diyorum bebeğe ya bakamazsam ne zormuş anne olmak

ecrin benim eşimde gsli bende ama dedigin gibi fanatik degilizz
hatta bitane tulum alalım dedimde pek sıcak bakmadı bilee:)))
zambakcım bende yatağını hepsiburdadan istedim oda ince gibi geldi bana ama herkes normal dedi.
Sizde hepsiburadadanmı istdiniz sonra

Eki Görüntüle 245028

bu benim istediğim
kuzum bunların içinde sünger varmış baktık
üzerindeki kılıf
benim aldıgımda kılıfsız çok ince
hepsiburadadan aldıgımız bayagı kalın yatak tam ortopedikmiş.
160lira falan
inşallahhh kullanışlı olur

hadi ya inanırıımm kadınlar söz konuusu olunca..
ay benim hastanede bizim yaşadığımız semte çok uzak hastaneye kimsenin geleceğini zannetmiyorum ama olsun dediğin gibi:)
evet ya bazen benimde aklıma geliyorrr çünkü ufak bebeği elime almaya bile korkmuşumdur herzman bebeğime yeterli bi anne olabilecekmiyim acba çok küçükken diee ama anne olanlar merak etme anne olunca herşeyi yapıyosunnn paniklemiyosun diyolarr umarım bizde herşeyii güzelce yapıp bebişlerimizee yetrli anneler olabbiliriizz..

kızlar uzun uzun hikayemi anlatmak istiyorum ama zaman bulamıyorum kızım çok huysuz hep gazi var aman Allahım uyuyana kadar çok zorlanıyruz 2 gündür o ağladıkça içimn acıyor. sorularınıza gelince annelik muhteşem ir duygu ben epidural sezeryan oldum bebeğimi sıcak sıcak yanağıma verdiklerindeki duyguyu anlatamam hele doğduğunda ağlama sesi ben de ağladım sütüm hemen geldi ama emzirme işi 2. gün kolaylaştı bebiş ağlıyor sonra anlatacağım gaz sorunu bizi mahvetti

AHH CAnım ya
inşallah halledersiniz gaz sıkıntısınıı
maşallah hemende gelmiş sütün ne güzell

kızlar merhaba, ben de tüp bebekle hamile kalan çok taze bi hamileyim pozitif sonucu pazar günü aldım daha. hepinizin doğumu çok kolay olur inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. size bi sorum olcak tedavi sırasında karnımda şişlik oluştu şu an 3-4 aylık hamile gibiyim sizde de böyle bi durum olmuş muydu, şişlik sonradan indi mi yoksa ööle kaldı mı???? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Herkese selamlar! Bu gün bebeğimle 9. günümüz, zaman nasıl geçmiş anlamadım...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel, kokusu, sesi , saatlerce izlesem doyamıyorum.Erken gelişi dışında herşey çok güzeldi, epidural sezeyanla geldi, ilk gördüğüm anı anlatacak kelimeleri bulamıyorum.Sütüm gelmediği için çok zor geçti ilk günler daha yeni yeni alışıyoruz emme olayına, ama hepsinin üstesinden gelicez sanırım. Bebeğini kollarına alanlara "Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bahtları açık, ömürleri güzel ve uzun olsun", merakla bekleyenlere de "Rabbim kolay doğum nasip etsin" diyorum.Bu arada epidural sezeryan çok rahattı ve o gün ayaktaydım kişiye göre değişir mutlaka ama tereddütü olanlara tavsiye ederim bir de her ana şahit olmak çok güzel, anlatacak çok şey var fırsat buldukça görüşürüz.

İlk aylarda tedavinin etkisiyle şilik oluyo ve 4-5 aylık hamile gibi görünmen normal, üç ayın sonunda hormon ilaçlarını bırakınca normale dönmeye başlamıştı benim, ilaçlar hafifleyince seninde şişliklerin iner merak etme, hayırlı olsun ...

Canımcım duygularını ne güzel anlatmışsınn
allah saglıkla büyütmeyi nasip etsinnn
fırsat buldukça yazz bize

selam zambakcım nasılsın hiç göremiyorum seni
doğumu ne kadar kaldı merak ettim acaba doğum yaptı mı diye de düşündüm
burda buldum seni:)
kısmet se ne zaman olucak

zeynepela doğum yaptı mı arkadaşlar bileniniz var mı?
Evet dogum yaptııı
hayırlısıyla aldı bebişini kucagına

selam zambakcım nasılsın hiç göremiyorum seni
doğumu ne kadar kaldı merak ettim acaba doğum yaptı mı diye de düşündüm
burda buldum seni:)
kısmet se ne zaman olucak

slm canım nasılsınnn
eşin gittimi askeree
gittiyse allah kavuştursun
hamilelik nasıl gidiyorr ne durumdasınn
yok kuzum daha dogum yapmadımm vaktinde olsun inşallahh
çok erken şuan
eylülün 15den sonra olur gibime geliyorr

herkeze selamlar
ecin38 salı günü kontürolden sonra hemen sezeryana alındı veee 3430 gr 50 cm çokkk güzel bi oğlumuz oldu
sağlık durumları gayet iyi sizlere haber vermemi istedi bugün evlerine geldiler artık kendini iyi hissettiğinde burda sizinle olur kızlar hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
bu arada oğlumuzun adı çağan

NE GÜZELLL YA ALLAH SAGLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİNNN
ÇOK SEVİNDİMM
DEMEK SEZERYANA KARAR VERDİ DR.U DEMEKKİİİ
KİLOSUNADA BOYUNADA MAŞALLAHHHHH

çok sağol haber verdiğin için ohh çok şükür sağlıkla aldı kucağına oğlunu bizim topikdede kim gitse doktora doğumunu yapıp geliyo..
ecrinciğime benden çok selam söyle çok öpüyorum ikisinide kendini iyi hissettiği an girsin merak ettirtmesin..
maşallah çağanaallah nazarlardan saklasın..

minacım hayırlı olsun bebeişin ne çabuk geçiyo günler ..
erken olsun neolucak nasılsa hepsi büyüyo anlamadan,,ne güzel sezeryanı rahat atlatmışsın maşallah sana zambağında dediği gibi çok güzel anlatmışsın artık darısı başımıza
fırsatını buldukça gir yaz özletmeyin kendinizi..

kızlar nerelerdesinizz
dün hiç girmedinizz
merak ettim
dogum falanmı yaptınızzzzz

slm kızlar nerelerdesiniz
ecrinnnnn burcuuuuu huuu huuuuuuu

zambakcım ben daha fırtlatmadım:)))kaç gündür giremedim bide evimdeki bilgisayar bozuldu açılıyo pat kapanıyo inşllh tam bozulmaz..
canım benimde yarın randevum var bakalım ne diycek heyecanla bekliyorum..
sen nasılsın iyimisin.
galiba ikimiz kaldık allahım bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…