kızlar merhaba perşembe sabah 9.27de bebeğime epidural sezeryanla ulaştım bebeğim 3420 gram doğdu. çok şükür maaşallah yaa çok güzel bir duygu. rabbim bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin. bu arada kızlar vajinal akıntı geldi bebeğimden normal dedi çocuk doktoru ama sizde de. hepinize çok çok öpücükler[/
tebrikkler hayırlı olsun , sağlıkla büyütün bebeğinizi...
ya o fön olayı 1 gün önce tamam zatende orda terlicez saç önlerii için düzleştiriiciii ne kokanayızz yaaa:)evet o makyaj olayını bende düşündümm bebeğe değse bi zararııı olurmıu acaba? şu a bunları düşünüyoruz ama hastanede bunların hiç biriyle uğraşoıcağımzıı hatta aaklımızın ucundan bile geleceğinii sanmıyorum mantıklı düşününce. evet cnm ya maaşeseff bırakmadııı ne yapalım rabbim beterinden saklasın ..
aman ne yapııyımmm çok heveslibizimkiii hemde zaten çok koyuu taraftar kırmka istemiyorummmm hevesi içinde kalmasın diyorum bizim 1 hastane çıkışımız gs. store ama krem çünkü organik..neseki sarı kırmızı güzel canlıı renklerr o yüzden çok takıntı yapmıyorumm..
ya sorma zambakcımm senin kocişte fanatik olsaydı görürüdüm sizide ama napıyımm oda çok hevesli kırılmasın hevesiiii kötü durmadı ama odanın renkleri genelde sarı kırmızıı mavi olduğu içinnn uyduu:) bende alıştım artıkk...
kuzum bunların içinde sünger varmış baktıkzambakcım bende yatağını hepsiburdadan istedim oda ince gibi geldi bana ama herkes normal dedi.
Sizde hepsiburadadanmı istdiniz sonra
Eki Görüntüle 245028
bu benim istediğim
biliyomusun bi arkadaş acıbadem bköyde doğum yaptı kuaför falan gelmiş :))
herkes öyle diyo bunları şimdi düşünüyosunuz diye amas saç baş biyerded olmayalım dimi..
bide benim tam bayram tatili arasına gelicek millet tatili bırakıp beni ziyaretemi gelir anca eve gelicekler gibi gözüküyo:)
aman boşver oda baba oluyo hevesini alsın aslında...dediğin gibi odayada yakışmış
bende hem zaman geçsin istiyorum hem geçmesin ...bazen diyorum bebeğe ya bakamazsam ne zormuş anne olmak
zeynepcim maşallah bebeğine çok şükür aldın bebeğini darısı artık bizlerin başına.
nasılsın ağrın oldumu sütün geldimi.inşllh herşey yolundadır bizi bilgilendir.
öpüyoruz seni ve kızını:)
cnm gözün aydın rabbim sağlılıkla analı babalı büyütsün evladınıııı maaşallah ona kilosuda gayet iyi
ya bende merak ediyorum sütüün hemen geldimii bide onu sana ilk verdiklerinde ne hissettinn paylaşırsan biizmle seviniiriim cnm .
kızlar uzun uzun hikayemi anlatmak istiyorum ama zaman bulamıyorum kızım çok huysuz hep gazi var aman Allahım uyuyana kadar çok zorlanıyruz 2 gündür o ağladıkça içimn acıyor. sorularınıza gelince annelik muhteşem ir duygu ben epidural sezeryan oldum bebeğimi sıcak sıcak yanağıma verdiklerindeki duyguyu anlatamam hele doğduğunda ağlama sesi ben de ağladım sütüm hemen geldi ama emzirme işi 2. gün kolaylaştı bebiş ağlıyor sonra anlatacağım gaz sorunu bizi mahvetti
kızlar merhaba, ben de tüp bebekle hamile kalan çok taze bi hamileyim pozitif sonucu pazar günü aldım daha. hepinizin doğumu çok kolay olur inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. size bi sorum olcak tedavi sırasında karnımda şişlik oluştu şu an 3-4 aylık hamile gibiyim sizde de böyle bi durum olmuş muydu, şişlik sonradan indi mi yoksa ööle kaldı mı???? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Herkese selamlar! Bu gün bebeğimle 9. günümüz, zaman nasıl geçmiş anlamadım...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel, kokusu, sesi , saatlerce izlesem doyamıyorum.Erken gelişi dışında herşey çok güzeldi, epidural sezeyanla geldi, ilk gördüğüm anı anlatacak kelimeleri bulamıyorum.Sütüm gelmediği için çok zor geçti ilk günler daha yeni yeni alışıyoruz emme olayına, ama hepsinin üstesinden gelicez sanırım. Bebeğini kollarına alanlara "Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bahtları açık, ömürleri güzel ve uzun olsun", merakla bekleyenlere de "Rabbim kolay doğum nasip etsin" diyorum.Bu arada epidural sezeryan çok rahattı ve o gün ayaktaydım kişiye göre değişir mutlaka ama tereddütü olanlara tavsiye ederim bir de her ana şahit olmak çok güzel, anlatacak çok şey var fırsat buldukça görüşürüz.
Evet dogum yaptııızeynepela doğum yaptı mı arkadaşlar bileniniz var mı?
selam zambakcım nasılsın hiç göremiyorum seni
doğumu ne kadar kaldı merak ettim acaba doğum yaptı mı diye de düşündüm
burda buldum seni:)
kısmet se ne zaman olucak
herkeze selamlar
ecin38 salı günü kontürolden sonra hemen sezeryana alındı veee 3430 gr 50 cm çokkk güzel bi oğlumuz oldu
sağlık durumları gayet iyi sizlere haber vermemi istedi bugün evlerine geldiler artık kendini iyi hissettiğinde burda sizinle olur kızlar hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
bu arada oğlumuzun adı çağan
herkeze selamlar
ecin38 salı günü kontürolden sonra hemen sezeryana alındı veee 3430 gr 50 cm çokkk güzel bi oğlumuz oldu
sağlık durumları gayet iyi sizlere haber vermemi istedi bugün evlerine geldiler artık kendini iyi hissettiğinde burda sizinle olur kızlar hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar
bu arada oğlumuzun adı çağan
Herkese selamlar! Bu gün bebeğimle 9. günümüz, zaman nasıl geçmiş anlamadım...Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel, kokusu, sesi , saatlerce izlesem doyamıyorum.Erken gelişi dışında herşey çok güzeldi, epidural sezeyanla geldi, ilk gördüğüm anı anlatacak kelimeleri bulamıyorum.Sütüm gelmediği için çok zor geçti ilk günler daha yeni yeni alışıyoruz emme olayına, ama hepsinin üstesinden gelicez sanırım. Bebeğini kollarına alanlara "Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bahtları açık, ömürleri güzel ve uzun olsun", merakla bekleyenlere de "Rabbim kolay doğum nasip etsin" diyorum.Bu arada epidural sezeryan çok rahattı ve o gün ayaktaydım kişiye göre değişir mutlaka ama tereddütü olanlara tavsiye ederim bir de her ana şahit olmak çok güzel, anlatacak çok şey var fırsat buldukça görüşürüz.
kızlar nerelerdesinizz
dün hiç girmedinizz
merak ettim
dogum falanmı yaptınızzzzz
slm kızlar nerelerdesiniz
ecrinnnnn burcuuuuu huuu huuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?