ZAMBAK bir sen bir ben mi kaldık :)))
hayır birde ben varım :))))) 38+4
canım acaba iltihap falanmı yaptıevet cnm ilk 4 gün boşalttım zaten sağark hemde çok ağrı yapıyor ama şu anda çok fazla yok bu seferde inanılmaz sızı var göğsümdee baya canımı acıtıyor bu neden olduu caba?
zambak bir sen bir ben mi kaldık :)))
sen ne durumdasın normal dogummu olacak seninn
canım acaba iltihap falanmı yaptı
eger devam ederse dr.sor bence
sen kaç haftalık oldunn ?
Sezeryanmı olacakk
KIZLAR MRBB
zorlu bi gazlı gece geçrdikkk yorgunluktan ölüyorum aslında ama bi bakıyım dedim sizlereee gerçii çok bi, havadis yokkk ama oğluma nazar dedii teyzeleri gazsız uslu derken sabahı sabah ettikk çok kıvrandıı kuzuummm gaz bırakamadı yakasını gaz yapıcak bişeyde yemedim ama nie oldu anlamadım daha yeni azıcıkk daldııı göğsümünn sızıı hala devam ediyorr i,nat ettim aramadım dr.umudaaa uff
hı bide bu arada gaz yapan asla yemeyin dediğiniz neler varr yazarmısınız onları yemeyim yazıkk kuzummm acı çektikçe benim içim gidiyor bide bahçelievler tarafında oturan arkadaşlara sorum bildiğiniz çok ii bi bebk doktoruu varmııı varsa lütfen yazın benn oğluma hala bi çocukk dr.u bulamadımm maaalesefff.. hepinizi ve bebbişlerii öpüyorumm kızlarrr...
hayır birde ben varım :))))) 38+4
canım arkadaşlarık giremedim çok zor bi üç gün geçirdim neler yaşadım bilemezsiniz..27 ağustos cumartesi saat 11 de minik meleğim dünyaya geldi.35+5 mişim.2950 gr 50 cm..sezeryandan bi çıktım kızım yok solunumunda problem olduğu için yoğun bakım küvezine almışlarodama geldim önce doğumda ağlamadı denmiş biz içeri kamera vermiştik direk çıkınca ağlıyo dışarda bbabası ve ablamla yukarı geliyo yıkanıyo ve bi anda küveze alıyolar ..kucağıma alamdım amaliyattan çıktım çok ağdım vardı onu görmek için ayaklandım aşağı indim neyse heryeri hortumlu çok üzüldüm..hastaneden çıkana kadar yavrumu kucağıma alamadım.neyse güzel haberler neyseki hergün iyiye gitti kuşum ama hala hastanade ama sağlığı maşallah iyi cumartesi geliyo kuzum şimdi pompa aldık hergün sağıp götürüyorum..kızıma dün gül diyorum güldü..sessimi duydu gözlerini açtı cuma hemşire ablasıyla yıkıycaz orda oda ayarladılar o akşam nasıl emziriceğimi öğreticekler ve allahında izniyle alıp gelicem..
yüzü gözümde her girdiğimde bi sürü fot çektim kameraya çok güzel bi duygu allahım herkese tattırsın kimseyi evclet acısıyla sınamasın..
genelde yeni doğan küçük haftalı ve sezeryan baebekler yaşarmış bu sorunu ama çok şükür sübahannallah iyi..:)
veeee
cmts günü doğuma giderken annmin apandisti patladı acil amğliyata alındı 5 saat sürdü herkes bi yerlere dağıldı yani doğummu yaptım anlamadımama çok şükür annemde iyi evdeyiz..şimdi amcamlar herkes karar verildi bebeğimi aldığım gün lohusa partısi yapıcaklar bana:))
evet gelelim sezeryanda öyle kolay değilmiş iki kere düşünmek lazım benceL)hala ağrılarım var..gaz sancısı zorladı beni ama gün gün iyileşiyorum tabi bebeişimde olmadığı için yanımda belki daha fazla hissetmişimdir onun yanından çıkınca kendimi bomba gibi hissediyorum..
aa burada suyum çok azalmış ve bebeğim sıkışmış narkozdanda etkilenmiş..
ay kızlar gecelikler süsüler hepsi yalanmış alah yeterki sağlık versin...
benden bukadar ecrincim çok şükür çağan geldi benim için yavrunuz kokla..
zambakcım hadı hayırlı sağlıklı bi doğumla al bebeğini muhakkak açık renk çamaşır giy ..
herzaman oh 20 si çıktı şükür ceydayıda öp tamamıı
hepinizin bayramı mübarek olsun bidahaki bayrama hepimiz yavrularımızla sağlıkla girelim inşallahh..
hepinizi bol bol öpüyorumm..
KIZLAR MRBB
zorlu bi gazlı gece geçrdikkk yorgunluktan ölüyorum aslında ama bi bakıyım dedim sizlereee gerçii çok bi, havadis yokkk ama oğluma nazar dedii teyzeleri gazsız uslu derken sabahı sabah ettikk çok kıvrandıı kuzuummm gaz bırakamadı yakasını gaz yapıcak bişeyde yemedim ama nie oldu anlamadım daha yeni azıcıkk daldııı göğsümünn sızıı hala devam ediyorr i,nat ettim aramadım dr.umudaaa uff
hı bide bu arada gaz yapan asla yemeyin dediğiniz neler varr yazarmısınız onları yemeyim yazıkk kuzummm acı çektikçe benim içim gidiyor bide bahçelievler tarafında oturan arkadaşlara sorum bildiğiniz çok ii bi bebk doktoruu varmııı varsa lütfen yazın benn oğluma hala bi çocukk dr.u bulamadımm maaalesefff.. hepinizi ve bebbişlerii öpüyorumm kızlarrr...[/QUOT
Bizim gecelerimiz de çok zor geçiyor, gündüz rahat uyuyor, unanıp emip devam ediyor ama gece 5- 6 saat uykuya geçmekte zorlandığı oluyor. Gaz sancısı için eczaneden bitkisel bir şurup aldım ama daha işe yarayıp yaramadığından emin değilim.Senin yediklerinin dışında süt gaz yapan bişey zaten bir de gaz yapan şeyler yediğinde bu daha da artıyor.Bildiğim kadarıyla baklagiller, soğan, sarımsak vb. daha çok gaz yapıyor ben de çok ii bilmiyorum. Bana da süt arttıracak yiyecekler lazım, gaz sancısı tutunca saatlerce meme de kalıyo ve sürekli emmek istiyo sanki sütüm yetmiyomuş gibi geliyo bana , yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim? Bir de sevi bebenin güvenli yatış yastığını almıştım, yastığın içinde sıcak su torbası koyulabilecek bir bölüm var, bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmemiştim, nerdeyse hep onda yatıyo ve gaz sancısı tuttuğunda torbayı doldurup yerleştiriyorum çok sıcak yapmıyorum tabi, o rahatlatıyo ve uykuya geçebliyor...Bu günler zor geçecek gibi ama nasıl bir sabırsa sevgiyse kokusu bile sakinleştiriyor, uykusuzluk, yorgunluk falan dokunmuyor, rabbim isteyen herkese yaşatsın.
son göbek pansumanımızda yapıldı
nevra kız yakma işlemi çok basit bişimiş kalem gibi bişile bastırıp çeviriyo acı falan yok ama ip bağlamada çok ağlamıtı kızım...
burnu tıkalıydı epey ben görünümü temizliyodum ama meğer derinleri full doluymuş hemen otri bebe suyu ve aspiratörü aldırdık ve kuzum rahat nefes almaya başladı
ceydam 3500olmuş teyzeleri verdiğinle beraber 22 günde 600 gr almış
dr su haftkızlar bugün dr amcamıza gittik bu dr u daha çok beğendim buna devam edeceğiz büyük ihtimal daha güzel ilgilendi
a 250de alırsak güzel olur dedi
son haftada 200 almışız...mamayı kesmeye çalış bakalım sadece anne sütüyle alacakmı dedi ona göre mamayı kesip kesmeyeceğimize bakalım dedi...
banada süt arttırıcı özelliği olan metpamid(mide bulantısı ilacı)verdi...
kuzuma sonra bi test istedi kan aldılar elinden çok ağladı yavrum...
bide idrar testi istedi dr alt bölgemize poşet gibi bişi bağladılar ama benim inat kız 2 saat boyunca yapmadı bende rahatsız oldu diye çıkardım sonra baktım full yapmış...
haftaya kilo kontrolü için tekrar gidecez..bide biraz pişiğimiz var onun içinde bepanten merhem aldık...
şuanda koynumda uyuyo dalmasını bekliyorum yatağına yatıracam
bakalım mamasız gecemiz nasıl geçecek...
[QU
Bizim gecelerimiz de çok zor geçiyor, gündüz rahat uyuyor, unanıp emip devam ediyor ama gece 5- 6 saat uykuya geçmekte zorlandığı oluyor. Gaz sancısı için eczaneden bitkisel bir şurup aldım ama daha işe yarayıp yaramadığından emin değilim.Senin yediklerinin dışında süt gaz yapan bişey zaten bir de gaz yapan şeyler yediğinde bu daha da artıyor.Bildiğim kadarıyla baklagiller, soğan, sarımsak vb. daha çok gaz yapıyor ben de çok ii bilmiyorum. Bana da süt arttıracak yiyecekler lazım, gaz sancısı tutunca saatlerce meme de kalıyo ve sürekli emmek istiyo sanki sütüm yetmiyomuş gibi geliyo bana , yetip yetmediğini nasıl anlayabilirim? Bir de sevi bebenin güvenli yatış yastığını almıştım, yastığın içinde sıcak su torbası koyulabilecek bir bölüm var, bu kadar kullanışlı olacağını hiç düşünmemiştim, nerdeyse hep onda yatıyo ve gaz sancısı tuttuğunda torbayı doldurup yerleştiriyorum çok sıcak yapmıyorum tabi, o rahatlatıyo ve uykuya geçebliyor...Bu günler zor geçecek gibi ama nasıl bir sabırsa sevgiyse kokusu bile sakinleştiriyor, uykusuzluk, yorgunluk falan dokunmuyor, rabbim isteyen herkese yaşatsın.[/
amin cnm minn rabbim isteyen herkeze tattırsınnn bu duyguyuuu evett sevgilerii bastırıyorrr ama maaesef ben migren hastasıı olduğum içinnçok zorlanıyorummm rabbim kolaylığını versin.
neden gece tutuyosa gerçii hastalıklar hepp gece vuruular ya inşallah biranönce atlatırlar gaz< sorunlarını..cnm süt içinn bulgurmercimekk diye biliyorum bide sütünüü yağlandırmakk içinn günde 1 avuççç ceviz ye.
slm kızlarrr
bende bugün dr. kntrolüne gittimm
bebişimiz 2838gr olmuşş
sezeryan düşündügü için dr.umuzz ayın 19yada 20sinde alırız dedi.
tabi ozamana kadar haftada 1dr.a gidicemm tabiki sizlerinki gibi erken gelmezse
kızlarr biliyorum giremiyorsunuz ama arada ugrayın yazın bişeylerr
ben bikaç gün giremeyebilirimm taşınma işleri başladı internet baglanana kadar yazamam
cnm bizim göbeğimizde haftasına düştü ama akıntı vardı göbeğinde o yüzden yakma işlemi yapıldı akıntı kurutulduMrb. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese.Göbek pansumanıve yakma işlemi nedir. Biz yapmadık böyle bişey, doğımdan 5 gün sonra bir kontrole gittik sarılık vs. bakıldı, o gün göbeği düştü zaten, bir hafta sonra tekrar kilosu için kontrole gittik o kadar, yakma işlemi falan duymadım..
kızlar şu anda bile bebeğimi tıpışlayrak yazıyorum sizleri çook özledim ama felaket gazlı kızım var burcucum çooooook geçmiş olsun hepsi bebeğinle geride kalacak. inşallah herşey yoluna girince sık sıkö geleceğim evde misafirler sürekli huysuz kızım uykusuz gözleri çukur ben ama herşeye rağmen çoook şükür. hepinize sevgiler
kızlar dün az kalsın bebeğim boğuluyordu süt emerken genzine kaçırdı mosmor karnını sıktım yok anneme bağıdrım dilini çekti yok bebeğim kucağımda sessiz mosmor kafayı bozuyordum sonra tekrar sıktım karnını kendine geldi ama ağlayamadı sonra balkona çıkarınca ağladı ama benim aklım gitti ama emerken dikkatli olun rabbim bağışladı bebeğimi ama hala çok kötüyüm
ecrincim burdayım çok şükür cumadan beri kızımla evimdeyim yanlız bakıyorum biraz zorlandım ilk güm ama çok şükür alıştım kızımda bende iyiyim hep aklımdasınız telden girip okuyorum ama yazamadım bilgisayarımda bozuldu..ablam getirdi bugün..kızıma mama takviyeli anne sütü veriyorum şimdilik emiyo ama yetrli gelmez korkusuyla sağıp veriyorum..
zeynepcim allah korusun yavrularımızı bidaha yaşatmasın allah hiçbirimize korkusu yeter..
zambak canım sen neler yapıyosun az kaldı allah bi avazda kurtarsın senide:)))
hepinizi kocaman öpüyorum.
ecrin bebişi ömp benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?