2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

hayır birde ben varım :))))) 38+4

sen ne durumdasın normal dogummu olacak seninn

evet cnm ilk 4 gün boşalttım zaten sağark hemde çok ağrı yapıyor ama şu anda çok fazla yok bu seferde inanılmaz sızı var göğsümdee baya canımı acıtıyor bu neden olduu caba?
canım acaba iltihap falanmı yaptı
eger devam ederse dr.sor bence
zambak bir sen bir ben mi kaldık :)))

sen kaç haftalık oldunn ?
Sezeryanmı olacakk

slm kızlarrr
bende bugün dr. kntrolüne gittimm
bebişimiz 2838gr olmuşş
sezeryan düşündügü için dr.umuzz ayın 19yada 20sinde alırız dedi.
tabi ozamana kadar haftada 1dr.a gidicemm tabiki sizlerinki gibi erken gelmezse

kızlarr biliyorum giremiyorsunuz ama arada ugrayın yazın bişeylerr
ben bikaç gün giremeyebilirimm taşınma işleri başladı internet baglanana kadar yazamam

son göbek pansumanımızda yapıldı
nevra kız yakma işlemi çok basit bişimiş kalem gibi bişile bastırıp çeviriyo acı falan yok ama ip bağlamada çok ağlamıtı kızım...
burnu tıkalıydı epey ben görünümü temizliyodum ama meğer derinleri full doluymuş hemen otri bebe suyu ve aspiratörü aldırdık ve kuzum rahat nefes almaya başladı
ceydam 3500olmuş teyzeleri verdiğinle beraber 22 günde 600 gr almış
dr su haftkızlar bugün dr amcamıza gittik bu dr u daha çok beğendim buna devam edeceğiz büyük ihtimal daha güzel ilgilendi
a 250de alırsak güzel olur dedi
son haftada 200 almışız...mamayı kesmeye çalış bakalım sadece anne sütüyle alacakmı dedi ona göre mamayı kesip kesmeyeceğimize bakalım dedi...
banada süt arttırıcı özelliği olan metpamid(mide bulantısı ilacı)verdi...
kuzuma sonra bi test istedi kan aldılar elinden çok ağladı yavrum...
bide idrar testi istedi dr alt bölgemize poşet gibi bişi bağladılar ama benim inat kız 2 saat boyunca yapmadı bende rahatsız oldu diye çıkardım sonra baktım full yapmış...
haftaya kilo kontrolü için tekrar gidecez..bide biraz pişiğimiz var onun içinde bepanten merhem aldık...
şuanda koynumda uyuyo dalmasını bekliyorum yatağına yatıracam
bakalım mamasız gecemiz nasıl geçecek...

KIZLAR MRBB
zorlu bi gazlı gece geçrdikkk yorgunluktan ölüyorum aslında ama bi bakıyım dedim sizlereee gerçii çok bi, havadis yokkk ama oğluma nazar dedii teyzeleri gazsız uslu derken sabahı sabah ettikk çok kıvrandıı kuzuummm gaz bırakamadı yakasını gaz yapıcak bişeyde yemedim ama nie oldu anlamadım daha yeni azıcıkk daldııı göğsümünn sızıı hala devam ediyorr i,nat ettim aramadım dr.umudaaa uff
hı bide bu arada gaz yapan asla yemeyin dediğiniz neler varr yazarmısınız onları yemeyim yazıkk kuzummm acı çektikçe benim içim gidiyor bide bahçelievler tarafında oturan arkadaşlara sorum bildiğiniz çok ii bi bebk doktoruu varmııı varsa lütfen yazın benn oğluma hala bi çocukk dr.u bulamadımm maaalesefff.. hepinizi ve bebbişlerii öpüyorumm kızlarrr...

sen ne durumdasın normal dogummu olacak seninn

canım acaba iltihap falanmı yaptı
eger devam ederse dr.sor bence

sen kaç haftalık oldunn ?
Sezeryanmı olacakk

ben bugün 37+0 ım...Ptesi yani 37+2 de dr gitcem...Normal istiyordum ama Dr um Sezeryanda ısrarcı muhtemelen Sezeryana karar vercem...sen? normal olma ihtimalin var mı?

Ecrin bebeğini güle güle büyüt arkadaşım...Ben İstanbuluyum ama 1 buçuk yıldır Eskişehirde yaşıyorum...
2 Abim var , birinin çocuğu Medical park Bahçelievlerde Pınar Hanım'a gidiyor , memnunlar....
diğeride Çalışlar Cad.Bursa İskenderin binasında DR.Haydar Bey'ın muayenehanesi vardı oraya gidiyordu...ikiside Dr larından memnunlardı...

Çok geçmiş olsun burcu, rabbim yavruna sağlık sıhhat versin.Annene de geçmiş olsun, kızını kucağına aldığında hepsini unutacaksın nasıl olsa...

Mrb. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herkese.Göbek pansumanıve yakma işlemi nedir. Biz yapmadık böyle bişey, doğımdan 5 gün sonra bir kontrole gittik sarılık vs. bakıldı, o gün göbeği düştü zaten, bir hafta sonra tekrar kilosu için kontrole gittik o kadar, yakma işlemi falan duymadım..

zambakcım allah seni de kurtarsın, sezeryan genelde zor geçmiş arkadaşların ama benim çok rahattı, normal olsun çok istiyodum ama böylesi de ii miş.Sadece ilk gece omuzlarım çok ağrıdı nefes almakta çok zorlandım gaz sıkışırmış bazı insanlarda vücudun belirli bölümlerinde ağrı yaparmış o oldu bende, zaten o gece sabaha kadar süt pompasıyla iki damla süt getirmeye çalışmaktan mahvoldum, ama inan herşeye değiyor, mama vermedim hiç vermemek içinde canıma okudum resmen, ama ii ki yapmışım erken doğumda sarılık riski çok yüksek olmasına rağmen normal atlattık anne sütü sayesinde. eğer tarihin belli olursa 2 gün önceden başla pompayla getirmeye ancak geliyo ben de öyle oldu en azından. Uyandı benimki fırsat buldukça grşrz.

kızlar şu anda bile bebeğimi tıpışlayrak yazıyorum sizleri çook özledim ama felaket gazlı kızım var burcucum çooooook geçmiş olsun hepsi bebeğinle geride kalacak. inşallah herşey yoluna girince sık sıkö geleceğim evde misafirler sürekli huysuz kızım uykusuz gözleri çukur ben ama herşeye rağmen çoook şükür. hepinize sevgiler

cnm bizim göbeğimizde haftasına düştü ama akıntı vardı göbeğinde o yüzden yakma işlemi yapıldı akıntı kurutuldu

ahh cnm bende senin gibi çoğu kez uykuya dalamasını beklerken koynumda öyle okuyup yazıyorumm
kuzum sağlıklı olsun ağlamaları kesilde hiç girmemey bile razıyım
benimde kızım çok ağlıyo kolik diye bi rahatsızlık varmış çok ağlayan ve sebebi olmayan ağlamaları olan bebeklere kolik denirmiş
acaba bizimkiler kolikmı?

kızlar dün az kalsın bebeğim boğuluyordu süt emerken genzine kaçırdı mosmor karnını sıktım yok anneme bağıdrım dilini çekti yok bebeğim kucağımda sessiz mosmor kafayı bozuyordum sonra tekrar sıktım karnını kendine geldi ama ağlayamadı sonra balkona çıkarınca ağladı ama benim aklım gitti ama emerken dikkatli olun rabbim bağışladı bebeğimi ama hala çok kötüyüm

cnm ya kıyammm çok ama çok geçmiş olsun rabbim birdaha aynı korkuyu yaşatmasınnnn çok şükürki iyi bebbekk ama bence dr. ıuna gittiğinde bu olayııı mutlaka anlattt morardığınııı ..
benimde en çok korkkutğum şeydir ya genzine sıçrarsa ne yaparım diee rabbim kzuularımızı bilere bağışlasınnnnnn.
burcu ne yaptıı acabaa merakk ediyorummm bebişşi nasıl umarım herşeyy yolundadırrr

ecrincim burdayım çok şükür cumadan beri kızımla evimdeyim yanlız bakıyorum biraz zorlandım ilk güm ama çok şükür alıştım kızımda bende iyiyim hep aklımdasınız telden girip okuyorum ama yazamadım bilgisayarımda bozuldu..ablam getirdi bugün..kızıma mama takviyeli anne sütü veriyorum şimdilik emiyo ama yetrli gelmez korkusuyla sağıp veriyorum..
zeynepcim allah korusun yavrularımızı bidaha yaşatmasın allah hiçbirimize korkusu yeter..
zambak canım sen neler yapıyosun az kaldı allah bi avazda kurtarsın senide:)))
hepinizi kocaman öpüyorum.

ecrin bebişi ömp benim için..

buarada dün hem benim hem zeynebin randevusu vardı ikimizde iyiymişiz..
ben toplamda dün itibariyle 8 kg vermişim:)))doktorum bile şaşırdı daha düşersin kilo olrak dedi 74 kg çıktım..yani zambakcım dediğmiz oldu :)

ohh ne güzelll evimizdeyiz yani çok şükür ikiniizn de iyii olmasına çok sevindimm cnmm
ama keşke şimdiden takviyey başalamassadın be burcucuumm kontrolden sonra az kilo alıyosa başlardın bence çok acele etmişinnnn bebeğin ne kadara ihtiyacı varsa mutlaka anne sütü karşılarmışşş bence sen bidaha düşünn şu ek işiniii.
bende hastaneden çıkınca tartıldımm tam 8 kilo vermiştimm yani 72 olmuştum bakalım kalamları ner kadar sürede vericez sadece şu göbek işi çok gıcık çok kalıyor sezeryanda çabuk gitmesii için bi formülü olan varsaaa lütfen paylaşsın bziimlede.
bizde dün sağlık ocağına topuk kanı vermeye gitiik 17 günde yarım kilo almışızzz maaşallahumarım hep böle giderdeek mammaya başlamayız ben çok istiyorum ilk 6 ay sırf beni emmesinii şimdilik bendede bukadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…