2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

arkadaşlar merhaba bende ayın 4 ünü 5 ine bağlayan gece hazırlıksız bi şekilde doğum yaptım (5 inde kontrole gidecektim daha). normal doğum için bi sakınca yoktu ama bebek büyük olduğu için omuzunun takılma zedelnme riski varmış onun için spinal anestesi ile doğum oldu dünn taburcu olduk ama i
naılmaz bi boyun ağrısı ve baş ağrısı var spinal olupda böle sorun yaişayan var mı? beşka topiklerde var okudum olabşiliomuş böle şeler ama ben kalıcı olmasından korkuyorum açıkcası nedersiniz ne düşünüyosunuz (bu arada bebeğin ismi hala yok öneriler açığız erkek bebek)

canim booollll dooolllll su ic bide nescafe ic bunlar coook iyi geliyo birde dikloron igne yaptir tabletler yetmez.
eger gecmezse magnezyumlu serum takilmasi lazimmmm.....ama fazla ayaga kalkma....

cnm gözün aydınn allahh analı bablı büyütsün yavrunu bahtını açık etsinn..
o boyun ve sırt ağrısını çok ii biliriim felç geçiriyorumm sandım hastanede 2 günn çok ağladım kıvrandımm ameliyathanennin soğuğuu ve 5 6 saat sabit şekilde yatmaktan kaynaklanıyomuşş ama merakk etme 1 hafta içinde geçiyor yavaş yavaşşş kalmıyorr bende çok korkmuştum ama kalıcı bi ağrı değilll..
cnm isim konuusunda bizde çok kararsız kaldıkkk biz en son çağan koydukk diğer isimler çınar eymen kayra doruk tuu düşündüğümüz.

canımm hayırlı olsunnn
sanada çok geçmiş olsun çay kahve içmek olan o agrıyı geçiriyormuş diye duydumm
birde ameliyat esnasında kafanı kımıldatmamak lazımmışş
öyle okumuştummm
bebişin ismini koydunuzmu bilmiyorum ama eger oglum olsaydı adını emir koymak isterdim

maşallahh canım sana 8kilo gitmişş bileee
kalanda agır agır gider zaten önümüz kış yaza kadar vakit varr
burcummm bence seninn sütün yeterr zaten emdikçe yerine gelirr
bidene istersenn yetmezse mama takviyesi verr
yalnız ugraşıyosun demek bebişinlee
olsunn tecrübe sahibi olur elin çok çabuk alışırr
zeynep acaba tamsırt üstümü yatırdında genzine kaçtıı
hemen ters çevirip sırtına hafif vurmak gerek galibaa

aslında herdogum şeklinin bisıkıntısı varr
allah hayırlısıyla kucagıma almayı nasip etsin inşallahh

slm kızlarrrr hatta taze güzell annelerrrr
nasılsınızz bebişlerin gaz sorunları bile başlamışşş
çok şükürrr bugünlerimizeee
gelelim benden haberleree

yeni evime taşındımm çok zorduuu bu halde ev taşımakkk
yerleştimm sayılırrr
internetimde baglandı çok şükür
yazarımm artıkkk..

dün dr. kontrolümüze gittikk nst ye girdim sadece gayet normal dedii
haftaya cuma tekrar ultrason ve nst için çagırdıı
ogün konuşuruz artık dediii

merhaba, sıkıntılarım hakkında görüş ve doğum için tebrik bildiren arkadaşlara teşşekkür ederim, bahsettiğim sıkıntılar için 2 gün önce acile gittim (öyle ki kafamı taşıyamıyodum) 2 ünite serum verdiler , günde 3 fincan kahve, minoset plus, cafergot mu ne kafein tabletiymiş ve bol bol su iç dediler ve sırtüstü istirahat. bunlar arağmen geçmezse gel beyin tomosu çekicez dedile ama çok şükür geçti şimdi de ishale tutuldum işte böle ...

Bende doğum yapan herkesi tebrik ediyorum ve malum günü bekleyenlere de allah kurtarsın

Allah herkesin yavrusunu bağışlasın

A bi de bu sarılık olayı biz hastanedeyken yoktu ama bundan sonra gelişebilir mi? yani kaç günden sonra artık sarıllık olmaz falan diyebiliriz bu konuda bilgisi olan var mı?

slm zambakcım hayırlı olsun yeni evinn bu halde baya zor oluştur eminim taşınmak ama bitmişş .
rabbim biranönce senide kurtarsın bebişini sağlıkla al kucağına .

mrb kızlarrr artık kimsecikler yok bburda en çok girebilen benimm sanırıımm bugünler sandığımızdan daha zormuşş sanırıımmm en azından benim için öle geçiyorrr oğlum çok huysuz olmasada uyanık olduğu zaman hep emmekkk istiyr yoksa ağlıyorrr gazımı var başka bişeymi insan panik yapıyor hla ishal gibii yapıyor ama yinede çok zorlanıyor kakasını yaparken bende hala oğluma bir dr. bulamadımmm hala çok yorgunum doğumun yorgunluğunu atamadım nedense bir benmii böle uzuun geçi,riyorum diyede düşünmekten kendimi alamıyorumh hala az ayakta kalsam bişeler yapsam dikişlerim batıyor yanıyorrrr karın kısmaımda bi ağrı oluyorrrr 20. günümüzü doldurcaz nerdeyse ama hala bu ağrılardan kurtulamadımmm benimde aynı sürede doğum yapan arkadaşlar sizler nasılsınız toparlayabildinizmii yoksa ben eve geldiğimden beri hiç yatıp dinlenmediğim içinmi toparlayamadım acaba?

slm zambakcım hayırlı olsun yeni evinn bu halde baya zor oluştur eminim taşınmak ama bitmişş .
Rabbim biranönce senide kurtarsın bebişini sağlıkla al kucağına .

sagol canım güzel d,leklerin için

yazdıklarını okudumda hala yorgunmuşsunn
dedigin gibi yatıp dinlenemedigin için kendine gelememişsindir bence
kendine çok çok dikkat et hatta seninle ilgilenebilecek birisi varsa gelsin ilgilensinn

bebişinede dr. Seçimini endogru kararla yaparsın inşallah

kimsecikler gelmemişşşşş bugündee

Yorgun ve uykusuz gecelerimiz başladı sukurki bebeggim iyi bugun Dr gittik kiloda almış kalp Dr gittk loda iyi şimdi persmbe göze gidiyoruz suan zeynosum yanımda uyuyo B'ni aksam ilk defa esimle yanlış yıkadık ...sen neler yapıyosun neyse tasinmissin sevindim iyi dinlen:))bence bbuarada kıyafetleri iyiki fazla almsim telden yazmak zor Ecrincim sen nasılsın öpüyorum

cnm benim yanımda doğumdan beri annem var tek kalamdım hiç iş yapmıyorum ama yatamıyorumm kendimden kaynaklanıyorrr yaniii ama hala ağrılarım tam geçmedii bünyeyle alakalıı sanırım. umarım öle olur cnm..

evet cnm bu uyku olayı çok fenaaa bende onfdan çok mağdurumm insann aptal gibii oluyor gerçi benim hala annem yanımda tek değilim ondan gündüzlerii yatıp uyuyabiliyorummm.
cnm yarı ayrıı doktorlara neden götürüyosun anlayamadımmm...şarjım bitiyo cnm uzun uzun yazamıcam öpüyorumm daha sık girmeye çalışşşş bu arada..bebişide öp benim yerime3.

Canım Dr yoLluyo kuvezde kaldık ya benimde ağrılarım oluyo ama az az bende uyku az gözlerim sasi gibi:)Sutu hala sağıyorum memedende veriyorum ama yetmiyor sen ne veriyosun bide nasıl giydirecegimi şaşırdım ev sıcak gece sabaha karsı mama veriyorum ama 1saat sonra acıkıyor drr yalancı meme ver devam ederse ver dedi mecbur doyuruyorum hastanede3saate değiştir altını dedile tabimi ben her kokuttugunfa değiştiriyorum

ozaman sıkıntıların kendinle alakalı canım
dedigin gibi bünyeyle alakalı
tezzamanda kendine gelirsin inşallahh

kuzumm canım ya habersiz bırakma azda olsaa yazzz
merak ediyorum senii
bebişinin kilo almasınada senin iyi olmanada sevindimm
yanlış yıkadık derken nasıl yıkadınızzz

canım sütün yetmedigini nasıl anlıyorsunnn
sıvı tüketimini artır inşallah artar sütünde
hem yetmiyo diye koşullandırmaa kendinii
moral çok önemlii süt için bunuda unutmaaa
bebişini üşütme incede giydirmee
kendin bile dikkat et azıcık üşütmen bebişe gaz olarak geri dönerr

altı çok ıslak kalmaması gerek bebişlerin ki 3saat gerçekten çok

zamanla tecrübeyle ögreneceksin canımmm
hiç canını sıkma sakınn
şimdi seninle karşılaşmama çokk sevindimmm

canım memeden veriyorum çekiyo çekiyo sonra mama veriyorum onuda cok cokluyo demekki yetmiyo doysa mamamyı almaz ama sağıp verince daha çok doyuyo..aman kendime bajakmaz oldum valla bugün 20 si ablama getirdim burdan dr gitcez inan zeynebi doyurdum giydirdim hazırlanma tuvalete bile saatler sonra gidebildim..ama su içme işine bugün başlıyorum arttırıcam..
bide çok zor günler geçirdim bebek küvezde olması dışındada çok sorunlu bi lohusalık yaşadım anlatamam hep ağlayarak geçti diyevbilirim gene bile sütümün geldiği için allaha şükrediyorum..
senin randevun nezaamnan allahım sende bi avazda kurtul al bebeğini sağlıkla kucağınna ...sezeryan sonrası gaz sancısı yaşadım inşllh yaşamazsın bi arkadaşım ameliyat sonrası ishal olmuş ve ağrısıda olmamış zaten hemşireler ağrı kesici yapıyo hemen rahatlıyosun..gecelikle rahat ettim çok haberin olsun

ya kızlar hepinizi özledim ama fırsat bulamıyoprum bide evde bilg yok telefonda zor oluyo bişey yazaıyorum başka bişey yazıyo silip tekrar yazmak zorunda kalıyorum falan ...
iyiki, yatak odama park yatak almışım dip dibe yatıyoruz..
saat 4 de göz randevusu var zormuş hatta anestezili bile yapıyolarmış inşllh bi sorun çıkmaz canıda yanmaz içim parçalanıyo canı yanıcak diye off off..
ay bide bizimki maviş bakalım değişicekmi göz rengi merak ediyorum..sülalaemde çok renkli var annem ananem ablam dayım vs..ben eşim kahvarengiyiz bakalım değişirmi aynı babası ben doğurmamışıukm sanki her gören öyle diyo inşllh banada benzer...aslında dudakları burnu benziyo ama ilk bakış kocamm:))
zambakcım ya aslında yazıcak okadar çok şeyim oluyoki yazarım diyorum sonra unutuyorum..
şimdi sağdım süt vericem bizimki tok evin aç kedisi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…