Canım Dr yoLluyo kuvezde kaldık ya benimde ağrılarım oluyo ama az az bende uyku az gözlerim sasi gibi:)Sutu hala sağıyorum memedende veriyorum ama yetmiyor sen ne veriyosun bide nasıl giydirecegimi şaşırdım ev sıcak gece sabaha karsı mama veriyorum ama 1saat sonra acıkıyor drr yalancı meme ver devam ederse ver dedi mecbur doyuruyorum hastanede3saate değiştir altını dedile tabimi ben her kokuttugunfa değiştiriyorum
Slm kızlar nasılsınz
haberler şimdi bendennn
15eylül sabahı(37+5günlükken) perşembe günü kızımı kucagıma aldım
hemde normal dogum yaptım
gece yarısı suyum geldi sancısız hastaneye gittik ebe kontrol etti ve 7cm açıklık oldugunu söyledi
zaten bebek dogum yoluna girmiş sezeryan olmaz dediler
kıızım 3kilo110gr dogduu
süt sıkıntısı bendede var sagıyorum ama sagmamla bile çok gelmiyor mama takviyesi yapıyorumm
çok şükür sıkıntım yokk
burcu bende senin gibi bebegime tek bakıyorum
annem gelemedi doguma haftaya ancak gelebilecekk
kızlar vakit buldukça yazarımm
kendinize iyi bakın
anladım cnm.cnm ben hiç mama vermedimm benimkide kaçgündür çok huysuz acaba doymuyomu diyorum ama emdikçe sütm hep geliyor
tam 1 ayını doldursun aldığı kiloya bakıyımm ona göre anlayabilirim yetip yetmediğiniii ama şu anda ek vermemm.ya alt değiştirme işini ben çok düzenli yapmıyorum maaleseff annem o uyurken altını almam kızıyo rahatsız ediyosunuz çocuğu diye
ee uyanır uyanmazda ağlıyoo emmek istiyor ee emerken uyuyooo yanii bakıyorum altı rahatsız edicxek gibi dolmuşsa alıyorummm zaten geçiğimiz 4 güne kadfar her emdiğinde kakasını yaptığı için mecbur çok alınıyodu ama artık günde 1 yada 2 kere kaka yapamaya başladıı bizde bezin şişmesini bekler olduk:) evet bende bizim ufaklığa tok evin aç kedisi diyorummm :)giydirme işinede gelince evet evler çok sıcaka ama onlar üşürmüşş 2 gün kısa giydirdim baktım öksürürü gibi oldu şimdi yine 1 çıtçıtlı badi bide uzun kollu tulum giydiriyorum..
cnm kontrolden sonra yaz mutlaka sonucuu. hı bide burcu uzun zaman burda oturmuşunn ben hala bi çocuk dr.una karra veremedim burdaki hastanelerden varmı önereceğin sen kime götürüyosun uafaklığı.
Slm kızlar nasılsınz
haberler şimdi bendennn
gece yarısı suyum geldi sancısız hastaneye gittik ebe kontrol etti ve 7cm açıklık oldugunu söyledi
kıızım 3kilo110gr dogduu
süt sıkıntısı bendede var sagıyorum ama sagmamla bile çok gelmiyor mama takviyesi yapıyorumm
çok şükür sıkıntım yokk
kendinize iyi bakın
merhaba kızlar yahu gelemiyorım ki yazmak istediğim çook şey var ama. benimle hamile bir arkdaş vardı okulda bebeği down sendromlu doğmuş çooook üzüldüm sabır versin rabbim kızlar. bizler de gaz maz sorun edip kendimizi üzmeyelim sağlıklı olsunlar da. burcu benim kızım da zeynep veee mavi gözlü eşim de ben de elayız ama eşimin tüm kardeşleri benim hala amca hep renkli bakalım değişmez gibi duruyor ama bakcaz. bu arada sezeryan dikişim de iltihaplandı vs. ben de çok sıkıntı yaşadım ama bebeklerimiz bizle ya hepsi geçer rabbim kolaylıklar versin hepinize selamlar
aa zambak gözün aydın güle güle büyüt bebişini,
ne güzel normalde yapmışşsın mama ne kullanıosun doktorlar ne dio bu konuda
yukarda bende yazdım sıkıntılarımı yardımcı olursan sevinirim
canım bende anne sütü sağıp veriyorum ama artım memeden vermeye çalışıyorumda mama olarak aptamil 1 veriyorum ..seninki kaç cc içiyo bide nekadarda bi acıkıyo ,,bizim kuş 2.5 saate 1 90 lık veriyorum anne sütü sağıp verincede 90 lık içiyo ama en geç 2 saate acıkıyoo
ayrıcada hiç vicdan yapma mama veriyosun diye hepimiz sırf süt vermek istiyoruz ama kısmet..benim yavruu 1 haftada 500 gr almış o yüzden hiç takılmıyorumm
Slm kızlar nasılsınz
haberler şimdi bendennn
kıızım 3kilo110gr dogduu
çok şükür sıkıntım yokk
kendinize iyi bakın
oo 2 adaş maviş desene bakalım değişecekmi göz renkleri ..
neyaptın yordunmu kendini dikiş yerleri neden iltihaplanırmış
bide kanaman devam ediyomu benim bazen çok bazen az günde 1 ped kirleniyo,
canım bu süt olayı karıştı mememden 1 saat çekiiyo nerdeyse ağlamıyo ama mama verince yiyio off
ben jfk nın doktoruna özgür karlıklıya götürüyorum ilgili bi doktor detay atlamıyo tavsiye ederim şimdilik tabi..
buarada gözünde problem çıkmadı şükür,,
sen neler yapıyosun
sagol canım ...sen nasıl oldun buaradaacnm çok sevindimmm çok geçmiş olsun gözün aydın rabbim analı abbalı büyütsünnn.
normal yapamana çook sevindim senin adına burcunun da yazdığı gibi sezeryan iğrençç bişeyyy en temziini olmuşşş bebişinide çok öpüyorummmm
canımm benimm çok sagollllcanım arkadaşım ohh nasıl sevindim yemin ederim hep aklımdaydın çok şükür hemidee normal doğurmuşsun çook sevindim sezeryan berbat bişey seni çok korkutmak istemedim ama iyi ki normal yapmışsın..bebeişin nasıl isim nisamı oldu benim için bol bol öp kokla yavruyu..topiğimizin son noktasınıda sen koydun artık doğum kalmadı:))
olsun bende mama takviyesi yapıyorum zamanlya sütün artar zaten..
yanlız bakmak inan daha iyi ilk başta çok zorlandım ama şimdi alıştım kendime güvenim arttı valla haftayada annen gelicekmiş zaten sen o gelene kadar pdof olursun:))
ayy yaa neyse artık doğumlar bitti artık mamalar gazlara geçelimm dimi ama ..
arada gir diycem ama olmuyo fırsatını bulur bulmaz yaz tamammıı
seni çok öpüyorum..
çok sagol canımmcanım gözün aydın ne güzel normal doğum olmuş. rabbim sana da bebeğine de sağlık versin.
kızlar sütü arttıran şeyler bol su içmek stres yapmamak dut pekmezi tahinli yiyecekler ve lohusa şerbeti. bir de diğer topikte muhammed suresini yazıp göğüse koymak inci koymak falan demişler ama araştırmak lazım. ama dut ve tahin kesin arttırıyor stres yapmayın aman ablamın tamamen kesilmişti bir anlık üzüntü ile.
Canım inan bizdede gece 12buçukta mesayi başlıyor sabah 5buçuga kadar ayaktaaa zambak gözün aydın güle güle büyüt bebişini,
ne güzel normalde yapmışşsın mama ne kullanıosun doktorlar ne dio bu konuda
yukarda bende yazdım sıkıntılarımı yardımcı olursan sevinirim
zambakcım eylül ismi çok güzel adıyla yaşasın derler dimi:))bak senre 7 kiloyu bırakmışsın:))
nası gidiyo annelik alıştınmı.
ecrincim valla tek bakmak başta zordu ama alıştım allahtan eşim yardımcı ben yediriyorum yada emziriyorum oda kalkıyo gazını çıkarıyo ..kusuyo diyelim hem benim yatak hem onun yatağı berbat oluyo ben bizimkini eşim zeynebinkini değiştiriyo yani yardımcım eşim:))
benim kuzumda her bebekk gibi huysuz ama herşeye değermiş..
zambakcım eylül ismi çok güzel adıyla yaşasın derler dimi:))bak senre 7 kiloyu bırakmışsın:))
nası gidiyo annelik alıştınmı.
Ecrincim valla tek bakmak başta zordu ama alıştım allahtan eşim yardımcı ben yediriyorum yada emziriyorum oda kalkıyo gazını çıkarıyo ..kusuyo diyelim hem benim yatak hem onun yatağı berbat oluyo ben bizimkini eşim zeynebinkini değiştiriyo yani yardımcım eşim:))
benim kuzumda her bebekk gibi huysuz ama herşeye değermiş..
sağol zambakcım çok şükür çoğuu geçti sayılırr şu anda en büyük sıkıntım göğüs sszısı ama oda zamamla diğerlerii gibii geçiccektir afrtık ilk günlerdekki gibi krarmsar değilim.
Ama benim uufaklık çok yaramaz teyzesi ya ya emiyo ya ağlıyo ya uyuyor diğer normal durma seçeneği ykkkk sizinkiler nasıllll ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?