2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bugün transferim 7 günü kullandım jel içimde kalan jel çamurlu bir renk aldı neden aceba yardımcı olabilirmisin ltfennn

cnm diğer topiktede yazdım sana bol bol dinlen bebişlerimiz iyi olsunda kanamaya gene katlanırız napıcan...

zeynepçim dr un sana vermiş olduğu fitilin ismi ne?günde kaç tane kullanıyosun..
benim gyn... max sabah akşam ama memnun değilim çok rahatsız ediyo beni kullandıktan 2dk. sonra eriyip akıyo sürekli

bugün transferim 7 günü kullandım jel içimde kalan jel çamurlu bir renk aldı neden aceba yardımcı olabilirmisin ltfennn

cnm jelde oluyo öyle benden yeşil şekilde bile çıkmıştı sakın korkma çok normal...
vücut kullandığını kullanıyo gerisi kalıyo vajinada oda durdukça çürüyo
ben hamileliğin ilk zamanları kullanmıştım jel bulantım çok oluyodu istifra ederken kendini salıyosun ya oda hareketle vajina ağzına çıkıyodu
sakın korkma dr larda bişi yapamıyo oluyo öyle şeyler diyo...

canım ınsallah en kısa zamanda kesılır kanaman...bebeklerın ıyı olsunda onemlı olan oo..
Teşekür ederim canım iyi dileklerin için sağ salim hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık meleklerimizi RABBİM yardımcımız olsun. İnşallah olmaz canım kesilir çünkü kendimizde çok yorgun hissediyorum kolum kanadım kalkmıyo.Sanada geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda akıntın kesilir canım.
Canım panik yapma jel yada fitil kullansanda geri geldiği için renkleri öyle oluyo bir problem yok yani sen içini ferah tut.
Haklısın canım yapacak bişey yokda ne kadar niye olduğunu bilsekde panik oluyoruz işte canım sanada geçmiş olsun en kısa zamanda akıntın geçer inşallah.

kızlar merhaba günaydın..bugün evdeyim ve biraz temizlik yapayım dedim..aslında eşim dün elektrik süpürgesiyle süpürmüştü.ben de bugün viledayla yerleri sildim..suya biraz çamaşır suyu döktüm..ama evi saatlerdir havalandırmama rağmen hala burnumdan çamaşır suyu kokusu gitmiyor..halbuki çok az sıkmıştım...sizce çamaşır suyu solumanın çok zararı var mıdır??çok fazla solumadım ama yerleri silerken ister istemez solunuyor..ben ilk defa elime aldım viledayı aylardır..sizler temizlik yapıyormusunuz???

tabiki solumak iyi degil ama bişeyde olacagını sanmıyorummm
çamaşır suyu koymadıgın bir odaya geçç diger odanın camlarını açç
geçer kokusuu

bn temizlik yapıyorumm
agır şeyler kaldırmak dışında olan herşeyii
kanepelerin altını ancak eşim kaldırırsa silebiliyorum
ama temizlik yapılmadanda olmuyor...

teşekkür ederim cevabın için..haklısın temizlik yapmadan da olmuyor her taraf toz..eşim bile hayret ediyor bu ev bu kadar nasıl tozlanıyor diye..tabi önceden ben 2 günde bir süpürüp sildiğimden anlamıyordu evin nasıl tozlandığını..şimdi iş başa düşünce söyleniyor kendi kendine:)))benim 14.haftam ve çok evhamlıyım o yüzden pek bir iş yapmıyorum yemek dışında..senin kaçıncı haftan??

Bizii bizdenn iyi kimse nalamaz cnm . bana abartıyorsun diyenlere seni örnel göstericem artık:) oh ne güzelll kontrol olarak sen bizden çok şanslısınn yaniii..amin cnm cümlemizii.

canım ben 10+4üm 11hafta içindeyim yanii
ayyy olmazmıı hiçte bişey yapmasan o tozz nerden oluyor anlamış degilimmm
erkekler hep öyle desene bizimkide offf puufff ediyorrr
tamam canımm madem yapmıyorsunn dur ben kaldırıyımm deyinceee aaa yokk ben hemen yapıyorumm diyorr

ben bulantı v.s. Hhiç yaşamadımm yaşasaydımm biraz daha nazlanırdımm ama maleseff olmadııı
bu durumdan faydalanmak lazımmm dimiiiherzaman hamile kalmıyoruzzz

Son düzenleme:
kızlar günaydın şükür ikili testimizde ense kalınlığı 0.8 mm çıktı kan verdim cumartesi doktorum arıycak ama ense kalınlığı iyi çıktığı için kasma dedi.hayırlısı olsun malesef cinsiyeti belli lmadı 30 martta tekrar gidicem inşallah ozaman belli olur dedi..
buarada zambak judith ben transfer gününden beri daha bulaşık makinası bile yerleştirmedim herşeyi eşim yapıyo benle evlnemeden önce bekar yaşadığı için senelerce işi biliyo ama yinede benim yaptığım gibi olmuyo kadın alıcam kesin çünkü eşim yemin ettirdi yapmıycaksın diye..şimdi kadın gelince onu da yapptırıyım banyonun fayanslarını sildiricem fala diye hayal kuruyorum rahatlıyorum:))yemeğide annemlerde yiyyorum yani çok rahatım bakalım alla izin versin doğumdan sonra napıcam ya bu enerji patlaması yaratıcak yada tembelin teki olucam:))
ayrıca cif falan elle temas olmasın diyo doktorlar eldiven kullanın..

benim de bulantım pek olmadı.sadece akşam saatlerinde yemek kokusu kötü yapıyordu.o da geçti şimdi..ben de naz yapamadım yani..bazen canım bişey istese diye oturup düşünüyorum:)))

bu arad benim belimin sağ arka tarafına sabahtan beri hafif bir ağrı girip duruyor.bazen rahatsız edici oluyor.evden çıkamıyorum dışarısı fena..eşim de çalışıyor.bu havada eve gelmesi 2 saat en azından..şiddetlenirse doktorumu arayacağım..ne ağrısı bu acaba???

canım haklısın ben de son birkaç haftaya kadar hiçbir şey yapmıyordum.benim de eşim bizim yaptığımız kadar olmasa da yine yapıyordu mutfak işini..zaten 1 aydır kardeşim yanımdaydı.saolsunlar bana bir iş bırakmadılar..kadın da tutsam günlük işler mecburen bize bakıyor..valla ben de çok alıştım tembelliğe..doğumdan sonra hem bebek hem işler..takarız artık motorları:)))

Canım gözünaydın mercimeğin her şeyi iyi çıkmış.,QUOTE=judith_mc;18074090]canım haklısın ben de son birkaç haftaya kadar hiçbir şey yapmıyordum.benim de eşim bizim yaptığımız kadar olmasa da yine yapıyordu mutfak işini..zaten 1 aydır kardeşim yanımdaydı.saolsunlar bana bir iş bırakmadılar..kadın da tutsam günlük işler mecburen bize bakıyor..valla ben de çok alıştım tembelliğe..doğumdan sonra hem bebek hem işler..takarız artık motorları:)))[/QUOTE]

Bende iş yapamıyorum kızlar ama bebişler doğduktan sonra artık herbirimiz kaç tane motor takarız bilmiyorum ama uçak motoru olacağı kesin:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…