2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

merhaba kader arkadaşlarım :)) umarım hepiniz sağlıkla mutlulukla bebişlerinize kavuşursunuz
benim bütün bu bebek sahibi olma çalışmalaarından sonraki en büyük kabusum amniyosentez maalesef kromozon bozukluğu artık sadece yaşa bağlı değil bunu bütün dünya araştırıyo neden diye ve yine maalesef bir sebep bulunamıyo kesin olarak Lütfen yaşınız ne olursa olsun doktorunuzla bu konuyu iyice konuşun benim bir arkadaşım 32 yaşındaydı ve kadıköy şifada o çok meşhur doğum hastanesinde doğum yaptı tüm tahliller normal kalpte hiç sorun yok dendiği halde bebeği DOWN sendromlu doğdu ve maalesef 2 ay sonra dudaklarda ki morarmalardan kalbinin delik olduğu anlaşılınca kromozom testi yapıldı ve öyle anlaşıldı down senromu Hala orda görev yapan dr. pişkinlikle ''aaa benim ilk vakam '' dedi gitti LÜTFENNN bu konuya çok özen gösterin hele ki büyük zorluklarla maddi manevi zorluklarla sahip olmaya çalıştığımız bebeklerimize doğmadan sağlıklarına özengösterelim ki birömür boyu keşkelerimiz değil mutluluklar bizimle olsun

slm kızlarrrr
bugün hiç hesapta yokken dr.a giittikk
dün kanamam oldu...lavaboya çıktımki peçeteye kan geldi.
tabiki bende bistres sıkıntıı hemen dr.gitmek gibi birşansımızda olmadıgı için sabahı bekledik..
çok şükürki bebegimm gayet iyiymiş..kanama gözükmüyor dedi.
ayy içimm bir rahatladıki anlatamam kızlarr
gece aklıma hep siz geldiniz kızlarında kanaması oldu kötü bişey yok diyorumm
ama sabah olmadan dr.a gitmeden rahatlayamadımmm......

bebgim iyiymişş..büyümüşşşş onu görmek iyi geldi banaa

canım bu bel agrısı normalmişş heleki senin haftandaa..
dr.unu ararsanda için daha rahat eder

ooo sen pek şanslısınn
annen yakındaaa
ben yemekli misafir bile agırladımmm
önlemi almak lazımm ama rabbim nasip ederse edecek kızlarr...

ayrıcaa bebeginin ense kalınlıgı iyi çıkmış maşallahhhh
ayın 30unda cinsiyeti bbelli olur inşallahhh

cnm çok geçmiş olsun...
kanama psikolojisi çok kötü bişidir yaşayan bilir...
neyseki sorun yokmuş
dikkat et kendine...

kızım oluyor teyzeleri...
Gözünaydın canım desene topiğe bir prenses daha eklendi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Canım benim geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorumki senin psikolojini şükür bebişde iyimiş gözünaydın canım inşallah bir daha tekrarlamaz.

gunaydınlar..

Dun doktor kontrolumuz vardı..hersey yolundaymıs cok sukur..ıyılermıs mınıklerım..14+2 oldun bu arada...bıdakı kontrol 3 hafta sonra...nasıl gececek bılmem 3 hafta..

merhaba kader arkadaşlarım :)) umarım hepiniz sağlıkla mutlulukla bebişlerinize kavuşursunuz
benim bütün bu bebek sahibi olma çalışmalaarından sonraki en büyük kabusum amniyosentez maalesef kromozon bozukluğu artık sadece yaşa bağlı değil bunu bütün dünya araştırıyo neden diye ve yine maalesef bir sebep bulunamıyo kesin olarak Lütfen yaşınız ne olursa olsun doktorunuzla bu konuyu iyice konuşun benim bir arkadaşım 32 yaşındaydı ve kadıköy şifada o çok meşhur doğum hastanesinde doğum yaptı tüm tahliller normal kalpte hiç sorun yok dendiği halde bebeği DOWN sendromlu doğdu ve maalesef 2 ay sonra dudaklarda ki morarmalardan kalbinin delik olduğu anlaşılınca kromozom testi yapıldı ve öyle anlaşıldı down senromu Hala orda görev yapan dr. pişkinlikle ''aaa benim ilk vakam '' dedi gitti LÜTFENNN bu konuya çok özen gösterin hele ki büyük zorluklarla maddi manevi zorluklarla sahip olmaya çalıştığımız bebeklerimize doğmadan sağlıklarına özengösterelim ki birömür boyu keşkelerimiz değil mutluluklar bizimle olsun

çok geçmiş olsun..bebeğinin iyi olmasına sevindim..ama tahmin edebiliyorum sabaha kadar nasıl panik olabileceğini.Allahım bir daha yaşatmasın...

Slm kızlar! Ben girmeyeli geçmiş baya birikmiş, tamamını okuyamadım ama umarım herkess bebişleriyle çok iyidir.Ben kendime gelemedim hala, mide problemleri ve denge sorunum devam ediyor. İki günlük kar tatili de ii geldi.Dinlenmeye fırsatım oldu biraz.İkili testimiz bitti, bir problem yok çok şükür.Kendimi daha ii hissettiğimde umarım daha yakından takip edebilirim hepinizi.Allaha emanet olun...

hoşgeldin minaaa,cnm hala geçmedi demek...bizim bebişle aramız iyi gayet geçen bi kızdırdı bizleri ama şimdilik barıştık kanama geçirdim 2 defa...seninde iyi olmana sevindim cnm bırakma bizleri
iyi günler kızlarrrr.......

iyi günler cnm nasılsın...

gunaydınlar..

Dun doktor kontrolumuz vardı..hersey yolundaymıs cok sukur..ıyılermıs mınıklerım..14+2 oldun bu arada...bıdakı kontrol 3 hafta sonra...nasıl gececek bılmem 3 hafta..
Canım her şey yolundaymış gözünaydın mercimeklerde iyimişQUOTE=Minaaa;18095164]Slm kızlar! Ben girmeyeli geçmiş baya birikmiş, tamamını okuyamadım ama umarım herkess bebişleriyle çok iyidir.Ben kendime gelemedim hala, mide problemleri ve denge sorunum devam ediyor. İki günlük kar tatili de ii geldi.Dinlenmeye fırsatım oldu biraz.İkili testimiz bitti, bir problem yok çok şükür.Kendimi daha ii hissettiğimde umarım daha yakından takip edebilirim hepinizi.Allaha emanet olun...[/QUOTE]
Canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin senin miniş nazlı olacak kendine dikkat et canım.
iyi günler kızlarrrr.......

Sağol canım sen nasılsın?

Son düzenleme:

gunaydınlar..

çok geçmiş olsun..bebeğinin iyi olmasına sevindim..ama tahmin edebiliyorum sabaha kadar nasıl panik olabileceğini.Allahım bir daha yaşatmasın...

sagolun kızlar çok şükür iyi bebiş allah kimseye yaşatmasın...

arzumm ne güzell minikler iyiymişş
3haftada çok çabuk geçerr

canım çok geçmiş olsun alah yaşatmasın bidaha korkusu yetiyo ama neyseki bebeklerimiz iyi olsunda ..oohh bebik büyümüş maşallah....

kızlar ben bebişime kyafet almaya başladım şimdiden bi çekmece oldu küçük küçük her gittiğimde alıyorum yanımda kim varsa bide ona zorla aldırıyorum (ablamlara aneme)..çok zevkliymiş bide büyük ablamın kızı var ilk torun olduğu için okadar kıyafeti vardıki bebeklik onlarıda çıkarttık baktık çok heycanlandım inşallah allahım nasip eder giymesini kuzumunsiz alıyomususnuz

ne güzel canım ben daha bir iğne almadım diğer bebeği kaybetme psikolojisi galiba biraz daha zaman geçsin alacağım inşallah o günleri görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…