canım bu bel agrısı normalmişş heleki senin haftandaa..benim de bulantım pek olmadı.sadece akşam saatlerinde yemek kokusu kötü yapıyordu.o da geçti şimdi..ben de naz yapamadım yani..bazen canım bişey istese diye oturup düşünüyorum:)))
bu arad benim belimin sağ arka tarafına sabahtan beri hafif bir ağrı girip duruyor.bazen rahatsız edici oluyor.evden çıkamıyorum dışarısı fena..eşim de çalışıyor.bu havada eve gelmesi 2 saat en azından..şiddetlenirse doktorumu arayacağım..ne ağrısı bu acaba???
kızlar günaydın şükür ikili testimizde ense kalınlığı 0.8 mm çıktı kan verdim cumartesi doktorum arıycak ama ense kalınlığı iyi çıktığı için kasma dedi.hayırlısı olsun malesef cinsiyeti belli lmadı 30 martta tekrar gidicem inşallah ozaman belli olur dedi..
buarada zambak judith ben transfer gününden beri daha bulaşık makinası bile yerleştirmedim herşeyi eşim yapıyo benle evlnemeden önce bekar yaşadığı için senelerce işi biliyo ama yinede benim yaptığım gibi olmuyo kadın alıcam kesin çünkü eşim yemin ettirdi yapmıycaksın diye..şimdi kadın gelince onu da yapptırıyım banyonun fayanslarını sildiricem fala diye hayal kuruyorum rahatlıyorum:))yemeğide annemlerde yiyyorum yani çok rahatım bakalım alla izin versin doğumdan sonra napıcam ya bu enerji patlaması yaratıcak yada tembelin teki olucam:))
ayrıca cif falan elle temas olmasın diyo doktorlar eldiven kullanın..
slm kızlarrrr
bugün hiç hesapta yokken dr.a giittikk
dün kanamam oldu...lavaboya çıktımki peçeteye kan geldi.
tabiki bende bistres sıkıntıı hemen dr.gitmek gibi birşansımızda olmadıgı için sabahı bekledik..
çok şükürki bebegimm gayet iyiymiş..kanama gözükmüyor dedi.
ayy içimm bir rahatladıki anlatamam kızlarr
gece aklıma hep siz geldiniz kızlarında kanaması oldu kötü bişey yok diyorumm
ama sabah olmadan dr.a gitmeden rahatlayamadımmm......
bebgim iyiymişş..büyümüşşşş onu görmek iyi geldi banaa
cnm çok geçmiş olsun...
kanama psikolojisi çok kötü bişidir yaşayan bilir...
neyseki sorun yokmuş
dikkat et kendine...
Gözünaydın canım desene topiğe bir prenses daha eklendi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.kızım oluyor teyzeleri...
slm kızlarrrr
tabiki bende bistres sıkıntıı hemen dr.gitmek gibi birşansımızda olmadıgı için sabahı bekledik..
slm kızlarrrr
hoşgeldin minaaa,cnm hala geçmedi demek...bizim bebişle aramız iyi gayet geçen bi kızdırdı bizleri ama şimdilik barıştıkSlm kızlar! Ben girmeyeli geçmiş baya birikmiş, tamamını okuyamadım ama umarım herkess bebişleriyle çok iyidir.Ben kendime gelemedim hala, mide problemleri ve denge sorunum devam ediyor. İki günlük kar tatili de ii geldi.Dinlenmeye fırsatım oldu biraz.İkili testimiz bitti, bir problem yok çok şükür.Kendimi daha ii hissettiğimde umarım daha yakından takip edebilirim hepinizi.Allaha emanet olun...
iyi günler kızlarrrr.......
Canım her şey yolundaymış gözünaydın mercimeklerde iyimişQUOTE=Minaaa;18095164]Slm kızlar! Ben girmeyeli geçmiş baya birikmiş, tamamını okuyamadım ama umarım herkess bebişleriyle çok iyidir.Ben kendime gelemedim hala, mide problemleri ve denge sorunum devam ediyor. İki günlük kar tatili de ii geldi.Dinlenmeye fırsatım oldu biraz.İkili testimiz bitti, bir problem yok çok şükür.Kendimi daha ii hissettiğimde umarım daha yakından takip edebilirim hepinizi.Allaha emanet olun...[/QUOTE]gunaydınlar..
Dun doktor kontrolumuz vardı..hersey yolundaymıs cok sukur..ıyılermıs mınıklerım..14+2 oldun bu arada...bıdakı kontrol 3 hafta sonra...nasıl gececek bılmem 3 hafta..
iyi günler kızlarrrr.......
Gözünaydın canım desene topiğe bir prenses daha eklendi.RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.
Canım benim geçmiş olsun o kadar iyi anlıyorumki senin psikolojini şükür bebişde iyimiş gözünaydın canım inşallah bir daha tekrarlamaz.
gunaydınlar..
Dun doktor kontrolumuz vardı..hersey yolundaymıs cok sukur..ıyılermıs mınıklerım..14+2 oldun bu arada...bıdakı kontrol 3 hafta sonra...nasıl gececek bılmem 3 hafta..
çok geçmiş olsun..bebeğinin iyi olmasına sevindim..ama tahmin edebiliyorum sabaha kadar nasıl panik olabileceğini.Allahım bir daha yaşatmasın...
Günayyydınnnnnnn güzell annelerrrrrr
slm kızlarrrr
kızlar ben bebişime kyafet almaya başladım şimdiden bi çekmece oldu küçük küçük her gittiğimde alıyorum yanımda kim varsa bide ona zorla aldırıyorum (ablamlara aneme)..çok zevkliymiş bide büyük ablamın kızı var ilk torun olduğu için okadar kıyafeti vardıki bebeklik onlarıda çıkarttık baktık çok heycanlandım inşallah allahım nasip eder giymesini kuzumunsiz alıyomususnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?