Canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin senin miniş nazlı olacak kendine dikkat et canım.Canım her şey yolundaymış gözünaydın mercimeklerde iyimişQUOTE=Minaaa;18095164]Slm kızlar! Ben girmeyeli geçmiş baya birikmiş, tamamını okuyamadım ama umarım herkess bebişleriyle çok iyidir.Ben kendime gelemedim hala, mide problemleri ve denge sorunum devam ediyor. İki günlük kar tatili de ii geldi.Dinlenmeye fırsatım oldu biraz.İkili testimiz bitti, bir problem yok çok şükür.Kendimi daha ii hissettiğimde umarım daha yakından takip edebilirim hepinizi.Allaha emanet olun...
Canım ben almaya başlamadım 7 aylık olunca alacağım öyle karar verdim.RABBİM sağ salim giymesini nasip etsin inşallah.kızlar ben bebişime kyafet almaya başladım şimdiden bi çekmece oldu küçük küçük her gittiğimde alıyorum yanımda kim varsa bide ona zorla aldırıyorum (ablamlara aneme)..çok zevkliymiş bide büyük ablamın kızı var ilk torun olduğu için okadar kıyafeti vardıki bebeklik onlarıda çıkarttık baktık çok heycanlandım inşallah allahım nasip eder giymesini kuzumunsiz alıyomususnuz
Canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin senin miniş nazlı olacak kendine dikkat et canım.
Sağol canım sen nasılsın?
nilu kanama durumların nasıl cnm,iyimisin...
canım kanama olayı gerçekten kötü ama neyseki sebep belli[ı]canım sabah kesilmişti 2,5-3 saat önce tekrar başladı canım benimki galiba bebişleri kucağıma alana kadar sürecek canım.[/ı]
ayy bende almak isterdimm ama nedense biraz daha beklemenin daha iyi oldugunu düşünüyorummm...kızlar ben bebişime kyafet almaya başladım şimdiden bi çekmece oldu küçük küçük her gittiğimde alıyorum yanımda kim varsa bide ona zorla aldırıyorum (ablamlara aneme)..çok zevkliymiş bide büyük ablamın kızı var ilk torun olduğu için okadar kıyafeti vardıki bebeklik onlarıda çıkarttık baktık çok heycanlandım inşallah allahım nasip eder giymesini kuzumunsiz alıyomususnuz
sagooll canımm kimseye yaşatmasın allahhhhcanım çok geçmiş olsun alah yaşatmasın bidaha korkusu yetiyo ama neyseki bebeklerimiz iyi olsunda ..oohh bebik büyümüş maşallah....
iyiyimm canımm çok şükürrr[ı]canım sanada günaydın nasılsın?[/ı]
kızlar ben bebişime kyafet almaya başladım şimdiden bi çekmece oldu küçük küçük her gittiğimde alıyorum yanımda kim varsa bide ona zorla aldırıyorum (ablamlara aneme)..çok zevkliymiş bide büyük ablamın kızı var ilk torun olduğu için okadar kıyafeti vardıki bebeklik onlarıda çıkarttık baktık çok heycanlandım inşallah allahım nasip eder giymesini kuzumunsiz alıyomususnuz
ne gusel.. bende almak ıstyorum ama korkuyorum bısy olacak die kendımı tutuyorum..7 aylk olana kadar almam heralde ..tabı o zamana kadar dayanablırsem:))
kzlar benım mdem yanıyor szdede oluyormu..ozellıkle yemekden 1 saat sonra felan...
ne gusel.. bende almak ıstyorum ama korkuyorum bısy olacak die kendımı tutuyorum..7 aylk olana kadar almam heralde ..tabı o zamana kadar dayanablırsem:))
kzlar benım mdem yanıyor szdede oluyormu..ozellıkle yemekden 1 saat sonra felan...
günaydın arkadaşlar bende ağostosun 10,da oğluşumu kucağıma alıcaktım ama nasip olmadı umarım sizler sorunsuz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız dualarınızda olabilmek dileğiyle.
günaydın arkadaşlar bende ağostosun 10,da oğluşumu kucağıma alıcaktım ama nasip olmadı umarım sizler sorunsuz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız dualarınızda olabilmek dileğiyle.
cnm ya inan çok üzüldümm dicek kelime yok bu durumda rabbim bundan sonrakini sağ salim kucağına almayı nasip etsin vardır rabbimin bildiği birşey demekten başka bişey diyemiyorum metanetli ol dualarım tüm anne adaylarıyla kaçıncı haftanda neden ve nasıl oldu bi neden söledimii doktorunn bunlarıda bizimle paylaşırsan herkeze tecrübe olur cnm .
sağol canım amin cümlemiz evet yaradan böyle istedi elhamdülillah metanetimi hayretle izlemekteyim ben çerkezdeyim malesef 3doktor değiştim kürtajı 4.doktor yaptı çok vurdum duymaz ve ilgisizlerdi transferimi yaptığım doktorda işi bitene kadardı zaten ve istanbuldaydı bana devam etmekte olduğum doktor tak diye kalbi durmuş dedi 1veya 2gün olmuş dedi kürtajı yapan dr 12. haftada olması gerekli ama 01 haftada gelişimini durdurmuş sunni sancı verdi dil altı falan sonra acı son otopsi istedi eşim sonucu aldık hiç bi sorun yokmuş oğluşumda tamamen tesadüf demiş doktor.
ne denir bu durumda bilinmezz
ama neden nasıl olduuu
allah tekrar kucagına almayı nasip etsinnn
şulekaratas cnm Allah sabır versin sözün bittiği yer...
tü tü tü maşallah
3 ayım bitti cnm benim bu perşembe 4 doluyo
ultrasonun bi zararı yokmuş ayrıca...dr umdan kesin bilgi aldım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?