2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin senin miniş nazlı olacak kendine dikkat et canım.

Sağol canım sen nasılsın?[/QUOTE]

slm canım benimde ikizlerim olacak inş. bizde 14.haftadayız sizlerle aynı gidiyoruz sizinde ikizdiya dogum için doktorlar en geç ne zaman olur diyor sizin için.

Canım ben almaya başlamadım 7 aylık olunca alacağım öyle karar verdim.RABBİM sağ salim giymesini nasip etsin inşallah.
Canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin senin miniş nazlı olacak kendine dikkat et canım.

Sağol canım sen nasılsın?

slm canım benimde ikizlerim olacak inş. bizde 14.haftadayız sizlerle aynı gidiyoruz sizinde ikizdiya dogum için doktorlar en geç ne zaman olur diyor sizin için.[/QUOTE]

RABBİM sağ sali melklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım hepimizin.Benim doktorum ağustosun10'la 15'i arası alırız dedi.Senin doktorun ne dedi canım?

[ı]canım sabah kesilmişti 2,5-3 saat önce tekrar başladı canım benimki galiba bebişleri kucağıma alana kadar sürecek canım.[/ı]
canım kanama olayı gerçekten kötü ama neyseki sebep belli
inşallahh hep devam etmezzz
ayy bende almak isterdimm ama nedense biraz daha beklemenin daha iyi oldugunu düşünüyorummm...
Cinsiyeti belli olsunn belki ufak 1-2 bişey alabilirimm
ama abartacagımı sanmamm
bebişin güle güle kullanır inşallahhhh
canım çok geçmiş olsun alah yaşatmasın bidaha korkusu yetiyo ama neyseki bebeklerimiz iyi olsunda ..oohh bebik büyümüş maşallah....
sagooll canımm kimseye yaşatmasın allahhhh
[ı]canım sanada günaydın nasılsın?[/ı]
iyiyimm canımm çok şükürrr

ne gusel.. bende almak ıstyorum ama korkuyorum bısy olacak die kendımı tutuyorum..7 aylk olana kadar almam heralde ..tabı o zamana kadar dayanablırsem:))

kzlar benım mdem yanıyor szdede oluyormu..ozellıkle yemekden 1 saat sonra felan...

canım bende çok korkuyodum aslında arkadaşlarım ve çevremdekiler dediki al ki bebeğin donansın korkma sağlıkla doğucağına inan dediler çok motive oldum..dayanamıyorum alıyorum allah yarı yolda bırakmaz inşallah..boşver sende al ilk hediyesini:)))

benimde yanma oluyor ama yedigimm şeylere göre degişşiyorr
mesela acılı baharatlı bişey yedigimde çok yanma oluyorr

günaydın arkadaşlar bende ağostosun 10,da oğluşumu kucağıma alıcaktım ama nasip olmadı umarım sizler sorunsuz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza bebişlerinizi alırsınız dualarınızda olabilmek dileğiyle.

cnm ya inan çok üzüldümm dicek kelime yok bu durumda rabbim bundan sonrakini sağ salim kucağına almayı nasip etsin vardır rabbimin bildiği birşey demekten başka bişey diyemiyorum metanetli ol dualarım tüm anne adaylarıyla kaçıncı haftanda neden ve nasıl oldu bi neden söledimii doktorunn bunlarıda bizimle paylaşırsan herkeze tecrübe olur cnm .

ne denir bu durumda bilinmezz
ama neden nasıl olduuu
allah tekrar kucagına almayı nasip etsinnn

sağol canım amin cümlemiz evet yaradan böyle istedi elhamdülillah metanetimi hayretle izlemekteyim ben çerkezdeyim malesef 3doktor değiştim kürtajı 4.doktor yaptı çok vurdum duymaz ve ilgisizlerdi transferimi yaptığım doktorda işi bitene kadardı zaten ve istanbuldaydı bana devam etmekte olduğum doktor tak diye kalbi durmuş dedi 1veya 2gün olmuş dedi kürtajı yapan dr 12. haftada olması gerekli ama 01 haftada gelişimini durdurmuş sunni sancı verdi dil altı falan sonra acı son otopsi istedi eşim sonucu aldık hiç bi sorun yokmuş oğluşumda tamamen tesadüf demiş doktor.

pardon 10 haftada gelişimini durdurmuş dedi

şişşt pişşt bakarmısınz...
kızlzar gittim geldim kontrole
gayet güzel bi mkontrol geçti bebiş hareketliydi ama çok değil
dr ölçtü 166 gr olmuş dedi ve bana sordu kilo alımımı bende 75 le başladım bulantı istifra 70e düştüm şimdi 72 73 gidip geliyorum bi türlü eski kiloma bile geri dönemedim dedim oda daha iyi ya daha ne istiyosun dedi...
4lü için kan verdim
kan sonuçlarınız çıksın gelirsiniz yine bakarız dedi
hareketlerini ne zaman hissedecem dedim ooo daha 1 ayın var 20 haftadan sonra dedi...
bekliyorum...

ne denir bu durumda bilinmezz
ama neden nasıl olduuu
allah tekrar kucagına almayı nasip etsinnn

evet eşime gördünmü bak tutunacakmı diye korkuyorduk ama bebişimiz sımsıkı tutunmuş onu zorla koparıyolar dediğimde bizde sözün bittiği yerdeydeydik.hiç bir olumsuzluk vede bi belirti olmadı inan içime bi huzursuzluk düştü eşim pimpiriklilik yaptığımı düşünmesin diye kanamam var dedim doktor kızıcak hani kanama diyicek derken şehzadeyi rahatsız ettik diye asabiydi birazda tak diye kalbi durmuş dedi.

şulekaratas cnm Allah sabır versin sözün bittiği yer...

sağol canım amin aynen sözün bittiği yer orasıydı.senin adına çok sevindim rabbim hayırlarla ve sağlıkla kucağına almayı nasıb etsin maşallah demeyi ve dedirtmeyi unutma lütfen. ve nacizsane bi öneri bence ilk 3 ay 15 günde bir konturole gidilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…