2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

evet canım burda saatlide geliyolar saati 10 lira yarım günde 4 saat zaten.anlamıyorum ev çok pis gibi geliyo bana ama gelenler saçmalama tertemiz diyolar ama heryer pis ve kokuyo gibi galiba insan kendi temizlemeyince böyle oluyoo..
tabi allahtan geliyo kadıncağız çok detaylı geçen sefer geldiğinde kolyelerimi bile yıkamış toz oldu diye rujlarımı silmiş üstlerini ..

neyse canım madem öyle eşinle kadın idare etsin artık
madem kadını sıklıkla alıyosun elin biraz hızlı olsun demekte hakkın bence
ben öyle düşünüyorumm

ya aslındaa ezik bi tip değilim ama söyleyemiyorum gelmeden ablamla konuşuyoruz diyorum bu sefer biraz hızlı olsun hani 3 saatte bu bu işler bitsin kadın gelince susuyorum.
aman neyse napıyım .......
ya kuşum senin ayrıntılıya nezaman gü verdiler..ben şimdi 20 nisan gidicem bi sonra 3 hafta sonra 11 mayısa denk geliyo acaba o günmü ayrıntılım olur..

burcucumm bayagı güzell şeyler almışsınn
allah saglıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh

amin canım hepimize şimdi civil bebeyi keşfettim hem çok uygun hemde güzel şeyler varr....bide 2 bavul yeğenimin bebeklikleri var muhakkak 2 3 günde bir bakıyorum kıyafelere..
sen nezaman başlıyosun almaya..:))

bburcusafak
cnm maşallah aldıkların çok güzel..
ben 22.haftamdayım ama benim bile bu kadar eşyam yok
gaza geldim sanırım..

ya aslında bende almıycam diyodum sonradan sapıttım hala almak istiyorumm durduramıyorum :)))sanırım benim tam gaz oldu...civil bebenin internet sitesindede çok güzel şeyler var ordan sipariş vermemek için zor tutyorumm..
sen nezaman başlıycaksın almaya

cnm inş yarın ayrıntılın sorunsuz geçer
benimde çarşamba günü çok merak ediyorum....

inşallah ikimizin de sonuçları iyi olur bir sorun çıkmaz canım.
bu arada alışveriş konusunda ben çok az şey aldım kızlar bir hafta sonu istanbula gidip alışveriş yapmak istiyorum sonra da netten yapacağım

amin canım hepimize şimdi civil bebeyi keşfettim hem çok uygun hemde güzel şeyler varr....bide 2 bavul yeğenimin bebeklikleri var muhakkak 2 3 günde bir bakıyorum kıyafelere..
Sen nezaman başlıyosun almaya..:))

en yakın zamanda başlıycam almaya
dedigin siteyede bibakıyım ben neler varmış

Günaydın kızlar kıyafetler hazırlıklar hızlısınız ben sadece bir tane hastane çıkışı aldım ayrıntılı ultrosondan sonra o sevinçle onundışında birşey almadım kardeşim eşi geçen mayıs ayınında doğum yaptı ikiz kızları oldu o verdi kıyafetlerini o kadar çok ki birde herşeyden iki tane çoğunuda beraber almıştık beğenerek yani ben alış veriş yapmadan poşetler dolusu kıyafetimiz oldu nerdeyse birşey almaya gerek kalmadı. Cuma günü şeker yüklememiz vardı sonuçlarımız güzel çıktı. Sizler ayrıntılıyı bekliyorsunuz az kaldı hepinizin o kadar güzelki ayrıntılı ultroson doktor anlatırken ben göz yaşlarımı tutamamıştım parmakları kalbi bacağı herşeyi en ufak ayrıntıya kadar anlatıyorlar birde cd veriyor ama biz kendi kaydımızıda yaptık doktorun birebir anlatımı ile yaklaşık bir saati videoya aldı kız kardeşim şimdi seyredip duruyorum inşallah sizin ayrıntılarınızda benim gibi keyifli mutlu geçer Allahın izniyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…