2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bana bi ara yasaktı ev işi yapmak oda kanamalarımın olduğu zmaan yasaklamıştı dr um
am ne zaman sorun ortadan kalktı günlük hayatına devam edebilirsin ama dikkat et yinede dedi
koltuk falan tabi çekmiyorum dolap falan tabi silmiyorum ama 2 3 günde evimi süpürüp toz alıyorum ama dinlene dinlene...

ya biara diyorum hadi yapıyım sonra dr öyle söylediği için tırsıyorum ..amannn ne biliyimm dr silmeyi nası anladı acaba yerlerde sürünmiycem viledalıycam aslında.:))
sende iyi cesaret valla makinayla normal silmekten bile zor yavriim:)))))

ya aslında yaparım gibi geliyo hadi kalk diyorum kendi kendime sonra dr söyledikleri geliyo aklıma bişey olur diye korkup vazgeçiyorum allahtan burda yardıma gelen biri var saati 10 lirayada geliyo bide çok güzel yapıo ama ev öyle bişeyki 2 gün temizleme sanki pis gibi duruyo artık doğumdan sonra allah kısmet etsin temizliğe başlıycamm:)))
bana yatağını topla bide üstten toz alabilirsin sadece dedi..

kızlar
birde beşiklerin sonradan yataga dönenleri var
hatta parmaklı kısmı çıktıgında masa olarakta kullanılabliniyo
hepsi buradada gördüm
sizce kullanışlı olurmuki

canım ben çok araştırdım o yatağa dönüşenleri kimse kullanamıyomuş çünkü bebek hareketlenince düşebiliyomuş alanların yorumları böyle millet yer yatağı yapmak zorunda kalmış.bende o yüzden park yatak düşünüyorum aşağa iniyo onun yatağı ...
arkadaşımda beşik vericek yoksa beşik almıycaktım..
nette büyüyen beşik diye araştır istersen

Yani düşününcee viledayla nekadar güç sarfediliyorki..
neyse sende dogurunca boll boll temizlik yaparsınn
bebişten vakit bulabilirsennn

canım napıyım bibaşlıyım yıkamaya dedim ama dinlendimm hopp diye birden yapmadım
şükür bişey olmadıı

benbi bakıyım yorumlara
kullanışlı geldi gördügümde

canım aslında sordugun mantıklı bu beşige bebek bayagı ayına kadar kullanır
çünkü uzun gözüküyorr
acaba bebek ayaga kalkarsa aşagıya düşme durumu olurmuki
korkulukları kalkmaz galibaa

merhaba bu yazıdan sonra araştırdım ki 7 aya kada falan kullanılıomuş, bi de sallanmaması için sabitleme kilidi varmış içi dolu bi halde yataklı falan yani 300 küsür dü fiyatı,

bu arada 2 hafta önce hastaneye gitiiğimde doktor cinsiyetimize emin bi şekilde erkek demişti bugün özel doktoruma gittiğimde bence kız dedi şaşırdım (allah hayırlısını versin tabii) bide bayağı kilo almışım bir buçuk ayda 7 kilo daha 18+4 üm bide pazartesi diyetisyene göndericek bakalım. sizler ne alemdesiniz?

kızlar
birde beşiklerin sonradan yataga dönenleri var
hatta parmaklı kısmı çıktıgında masa olarakta kullanılabliniyo
hepsi buradada gördüm
sizce kullanışlı olurmuki

bu bahsettiğiniz beşikler nasıl linki var mı atsanız, bi de ankaradasınız sanırım siz hangi hastane veya doktora gidiosunuz?

sallanmasa bile yüksekligi çok fazla degil galiba
7aylık bebekler parkmaklıgı tutup kalkamaz dimii
canım aslında park yataklar bana daha mantıklı geldii
kaç saattir araştırdım
büyüyen beşiklerde gözüm var aslında ama sitede yorumlara baktımda memnun degil kullananlarr

aaa neyapcaksınız pekkiii
kızmı erkekmiii
canım sen en iyisi ayrıntılı ultrasonu bekle ozaman onda kesin belli oluyor
yada beklemem dersen 3.farklı bir dr.a git istersen

dün bizede dr. kız dedi..biönceki gidişimde erkege benzetmişti
acaba bendemi başka bidr.a gidip onaylatsamm
çünkü kıyafetler almak istiyorummm

bu bahsettiğiniz beşikler nasıl linki var mı atsanız, bi de ankaradasınız sanırım siz hangi hastane veya doktora gidiosunuz?

link atmayı bilmiyorum canım ama
hepsi buradada var
oda şeklindede var tekte
anne bebek bölümüne gir
oradan bebek mobilyaları kısmına gir görürsünn

ben ankarada degilim ailem orada sadece

link atmayı bilmiyorum canım ama
hepsi buradada var
oda şeklindede var tekte
anne bebek bölümüne gir
oradan bebek mobilyaları kısmına gir görürsünn

ben ankarada degilim ailem orada sadece

hımm anladım, şimdi bana atman için demiorum ama link atmak çok basit daha sonra kullanmak istersen söliim, adres çubuğu (en üstteki) onu kopyalayıp yapıştırıosunuz, bu arada kilo durumlarınız nasıl?ben bir buçuk ayda 7 kilo almışım şuan 79 um ve bebekte 343 gr mış (nette bizim haftamızda 200 gr faln olması gerek dio )sizin ki nasıl?

buson 1buçuk aya kadar almamışmıydın kilo
gerçekten çok almışın 1anda

bende kilo aldımm,
senin haftana gelene kadar bende 7kiloyu tamamlamış olurum heralde

bebeginede maşallahhh
tombiş olacak heralde annesii

cnm yapma diyorsa yapmıyacaksın tabiki ama nedenini sormadınmı bebek kasıkta falan mı acaba?
benim doktorum ilk başlarda yapma dedii ama ilk 3 ay daha sonra eski hayatına geri dönebiklirsinn ağırbişey yapmadığın sürece hiç bişey olmaz dedii hı benasla makine falan açmıyorum ama doktorum aslada çok hareketsiz kalma dedi karın kasların zayıflar ozmann oda hiç iyi olmaz demişti.

1.5 ayda 7 kilo gerçekten çok cnm biraz dikkat et bende bundan önce gittiğim kontrolde 2 haftada 2 kilo almıştım dr. dikkat etdedi abur cuburu bıraktımm dikkat ediyorum artık yediklerimi bak 2 haftadır evdeki tartıya göre almadım kilo ama baakalım dr. tartısı ne diyecek.

ben de ilk 3 ay zayıfladım sonra kilo almaya başladım 4-5 kilo arası toplamda aldığım kilo bakalım yarın randevum var sabahtan doktoruma ne diyecek ayrıca öğleden sonra da ayrıntılım var dua edin kızlar aman bir sorun olmasın.

en
yok canım herangi bi riskim çok şükür ama yapma boşver diyo doktorum zaten eşim sürekli arayıp sakın iş apma diyo normaldede o benden daha titizdir şimdilik haftanın bi günü eşim bi günü yardımcı geliyo idare ediyorum ama gelen kadın 3 saatte yaptı dün işleri baygınlık geçiriyodum onun 3 saatte yaptığını ben saatte bitiririm normalde ama napcan el mahkumsadece süpürdü toz aldı yereri sildi banyoyu temizledi bide mutfak camımı sildi.

inşallah canım allahın izniyle hiç bi sorun çıkmıycak bak gör....

neyse canım madem öyle eşinle kadın idare etsin artık
madem kadını sıklıkla alıyosun elin biraz hızlı olsun demekte hakkın bence
ben öyle düşünüyorumm

cnm inş yarın ayrıntılın sorunsuz geçer
benimde çarşamba günü çok merak ediyorum....

bi sorun yoksa krkma ama tabiki kalkıpta makine açma en azından tuvaleti banyoyu temizliyip toz alabilirsin ben ütülerimide yapıyorum eşime çaktırmadan. ee iyi eşin ve kadınb yapıyor ne güzel bak rahatına benimde bir hafta kadın bir hafta eşim yapıyor.ama yaptığı işllere göre çok değil be yavrum 3 saat dip köşe süpürüyolar sonuçta ama ben anlamadım sen saatine mi ödüyosunkii öle 3 satte yapıp giidiyorr yarım gün alammn daha mantıklı değilmi gerçi ödediğin parayı bilmiyorum ama.

dularımız seninle cnm ama hiç endişenme RABBİMİN izniyle hiç bişe çıkmaz güzel hbr lerini bekliyoruzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…