2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ceyda ayrıntılın ve şeker yüklemen güzel çıkmışş
ne mutlu sana...

kızlar nilu nezamandır gelmiyo
umarım ters giden bişey yoktur

canımm sende büyüyen yatakla ilgili fikirlerini söylede bende kararsızım çünküü
aslında göze çok hoş gözüküyoo

cnm ben daha bakmadım bebek odası ama tercihim yinede büyüyen yataktan yana olabilir...
almaya gittiğimde inceleyeceğim bakalım gerçektende küçükmü eni...
benim ablam aldı onu göz önne getirmeye çalııyorumda küçk değil sanki ama görmek lazım..

sağol canım darısı başına

canım senin araştırmana ne gerek var
ablan memnunmu peki ona sorr
en dogru cvbı ondan alırsınn

kızlar bişey sorucam
sizler aşılarınızı yaptırdınız dimi
eczaneden özel olarak alıpmı yaptırdınız yoksa toplum saglıgı merkezlerindemi kayıt yaptırıp oradanmı kullandınız aşıyı

son bir buçuk aya kasar 1 kilo almıştım ,
dr diyetisyene gönederdi bakalım bugün ayrıntılım vardı çok şükür bebk organları iyiymiş (ama bunu hastanede yaptırdım özelde dışarda cd kayıt falan da verolarmış bi de öle mi baktırsam dioru bilemedim) sen henüz ayrıntılıya girmedin herhalde,,

bu arada nilu nerelerdesin??

ben mayısın sonunda giricem ayrıntılıya

sen ayrıntılda gördün dimi bebegii
nasıldıı
sadece ultrason görüntüsü gibimi gördünn???
demekki heryerde cd kaydı yapılmıyorr
gidecegim yer özel hastane inşallah cd kaydı vardır

kızlar geldim çok şükür ölçümlerim güzel çıktı kan verdim 4 5 gün sonra çıkıcakmış sonucumm..bugün ilk defa renkli ultrasonda gördüm kızımı eli ensesinde bacak bacak üstüne atmış içerde yapınıyoduu:))çok mutlu oldumm inşallah kan sonuçlarımda iyi çıkar..ayrıntılımıda renkli ultrasonda cd çekicek inşallah güzel çıkar 3 hafta sonra 10 mayısa kadar minnoşu göremiycem ama şimdiden özledimm...

ya hiç sormakum mum diyincede tırstım neyse geldim şimdilik iyi inşallah kan sonuçlarıda güzzel çıkarr..ya gerçekten ben öyle çok kilo almış gibi durmuyorum ama tartıda yükseliyorum:)))tuzdur kesin sorumlusu:))))aslında tuzu çok az kullanmak lazım şimdi kendimi alıştırıyorum bende 21 günde insan alışıyomuş tuzsuz yemeye diye biliyorum ama..

canım banada 23 haftada ayrıntılı dedi sanırım benimde mayısın ortaları olucak ..inşallah cd vardır ne güzel bi hatıra kalıcak bebeklerimizde bizede..

kızlar benim ayrıntılı siyah beyazdı o yüzden renkli fotomuz yok ama biz heyecandan unutup cd istemedik ama esim cep tel. kameraya cekmisti allahtan. bide doktora sordum renkli varmı diye oda siyah beyazla ölcüm yapılır renkli sadece bir derleme olmayan seyi varmıs gibi gösterebilir yada olan biseyi göstermeyebilir dedi cok gecerliligi yok demisti ama ben nedense yinede istemistim renkliyi :)

kuzumm 10 mayıs çok geç degill ya
sen dayanamayıp araada tekrar gidecegin içinn

kantestinde sorun çıkmazzz gör bakk rahat olsun içinn
kızın içerde pek rahat demekki annesiii
ohh keyfine diyecekk yokk
ya kızlar cidden nilu yu çok merak ettim bende inşallah iyidir bi girsede iyiyim dese..
inşallah iyidirr
tuzsuzluga insan alışırmı ne biliyimmm
sen dene bakalımm sonra bizde azaltırızzz
kumuda kafana takma bak hamilelerde olabiliyomuş

canım banada 23 haftada ayrıntılı dedi sanırım benimde mayısın ortaları olucak ..inşallah cd vardır ne güzel bi hatıra kalıcak bebeklerimizde bizede..
evet canım ya çok güzell bihatıraaa
canım ya insan görmek istiyor acaba nasıl şimdiden kime benziyo diye görmek istiyorr
seninde renkliyi istemen çok normall

benim aslında şöle oldu ben ankarada hem zekai tahir devlet hastanesine normal poliklinik muayenesi oluorum hemde oranın bir doktoruna özel muayene oluorum, o özel doktorda ayrıntılaya tabii hastenenin ultrasonuna gönderio, yani polikliniktekiler nerde bakılırsa bende orda bakılıorum ayrıntılı için dolayısıylla orda ekranda görmedim bebeği sadece siyah beyaz çıktı aldım cd zaten yoktu onlar galiba özel hastenelerde falan oluo bide eyüp ekici die biri varmış bu ayrıntılı ultrasaon için herkes ona gidiomuş onda var mı bu cd olayları falan bilmiorum belki ona giderim sende istersen özel hastaneye gitmeden bir sor varmı cd renkli foto olayı faklna die

aşıyı sormuşssun galiba beni sağlık ocağından aradılar aşı yapmamız gerek die bende doktoruma sorup orda yaptırdım ücretsiz

Yanlış hatırlamıyorsam orda hüseyin bey vardı hüseyin yıldırım
halen ordamı bilmiyorum
eyüp ekiciden kızlardan biri bahsediyodu yanılmıyorsam niluydu
gidecem demişti
hatta randevu almak bile zormuş
ona gidersen renkli olur cd ni alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…